Ama başakşehirin 2020-2021 sezonu için en büyük sponsoru oldu. Hatta şampiyon olsak bile yine aşırı özgüvenle uefaya verdikleri yanlış raporlar yüzünden yine paralar onlara gidecekti.
Başkan ben yaptım, ben olmasam bunları rüyanızda göremezdiniz diyor. Ben de diyorum ki keşke görmeseydik, keşke küme düşseydik de bu başakşehir denilen oluşum bizim üstümüze başarak türk futbolunu bitiren son vuruşu yapmasaydı.
Geçen sene gs bunların elindeki şampiyonluğu döve döve aldı. Biz ise elimizdekini bunlara güle oynaya verdik ve sırıtarak normal bişeymiş gibi bunu kabulleniyoruz.
Fbye laf etti bence. Yüksek bedelli sponsorluklar deyince benim aklıma direk fb ve Ali Koç geliyor.
Bir yerde de bazi kulüpler oyuncularını yüksek fiyatlara satabiliyor onlardan destek isteyeceğiz dedi.
Benim anlamadigim 1 oyuncu gönderecez dedi o da büyük bir ihtimal ugurcan dir sosa ve novak lan anlasildi mi o zaman
onları biz göndermiyoruz kendileri gidecekler
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
1 oyuncu göndereceğiz lâfını piyasası yüksek oyuncular için söyledi, yâni Uğurcan - Abdülkadir ve Sorloth için... Öte yandan Sosa konusunda "Basın toplantısı bile düzenledik, hâlâ spekülasyon yaratıyorlar, daha ne diyeyim" minvalinde konuştu. Özgür Buzbaş "Devam ediyorsunuz yâni" deyince de karşı bir şey söylemedi. Novak için spesifik bir şey demedi ama, o gider bence.
Ama başakşehirin 2020-2021 sezonu için en büyük sponsoru oldu. Hatta şampiyon olsak bile yine aşırı özgüvenle uefaya verdikleri yanlış raporlar yüzünden yine paralar onlara gidecekti.
Başkan ben yaptım, ben olmasam bunları rüyanızda göremezdiniz diyor. Ben de diyorum ki keşke görmeseydik, keşke küme düşseydik de bu başakşehir denilen oluşum bizim üstümüze başarak türk futbolunu bitiren son vuruşu yapmasaydı.
Geçen sene gs bunların elindeki şampiyonluğu döve döve aldı. Biz ise elimizdekini bunlara güle oynaya verdik ve sırıtarak normal bişeymiş gibi bunu kabulleniyoruz.
Gaysey camiasi gibi olsaydi senin camianda alirdin dove dove.adamlara stad acilisinda ayar vermeye kalkti siyasiler aninda verdiler cevabi hemen orada seninkilerde kefenle karsilarlarsa hakkini alanlari ve buna goz yumanlari basaksehirde alir konyada kayseride antepde..ne kadar ekmek o kadar kofte..camian kadar guclusun otesi degil
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Şu an öyle veya böyle daha lig bitmedi. Kupa finali de var. O yüzden hadi hoca seçiminde yaptığın hatayı kabul etmen ve itiraf etmen çok zor. Eyvallah.
Ama özellikle ekonomi konusunda bu kadar anlatıp anlatıp ondan sonra zaten gönderdiğin adam için;
-“Evet, Sturridge transferi hataydı. Dersimizi aldık ve hatamızdan en az zararla en kısa zamanda döndük.”
bile diyememek..
Bunun yerine;
-kendi anlattığın ekonomik disiplin ile baştan aşağı / yerden göğe kadar ters düşecek böyle gibi bir transferin bile arkasında durmak
-“Sturridge gibi bir oyuncunun yedekte olması her şekilde karşı tarafı rahatsız eder.” gibi son derece saçma bir cümle kurmak, son derece saçma argümanlar sunmak,
-“Ndiaye’ye kim hayır diyebilir ki” gibi cümleler kurmak,
Bu kadar büyük çelişki mi olur? Ya hata ettik şu transferlerde de deme. Ona da eyvallah ama bari Sturridge güzellemesi yapma Allahını seversen.. Allah aşkına yapma.. Yapma ki bir daha benzer bariz, benzer ayan beyan ortada olan hatalar yapmayacak inşallah diye biraz olsun rahatlayalım..
Oyuna giremedikten, oynayacak mecali, hevesi vb. olmadıktan sonra nasıl rahatsız ediyormuş rakibi Sturridge gibi bir oyuncunun yedekte olması? Rakip oyuncular kenarda Sturridge’yi görünce korkudan futbolu mu unutuyor mesela? Dizlerinin bağı mı çözülüyor Sturridge'yi görünce..
AYRICA BİZ STURRİDGE GİBİ DÜNYA ÇAPINDA YILDIZ OLMUŞ AMA BİZDE OYNAMA NİYETİ OLMADIĞI BARİZ BELLİ OLAN BİR FUTBOLCUYU "YEDEK OTURTMAK İÇİN TRANSFER EDECEK KADAR" ZENGİN BİR TAKIM MIYIZ? Bu kadar büyük bir komedi ve bu kadar büyük bir çelişki olur mu? 3. Sınıf spor yorumcularının ağızlarına sakız olmuş, klişeleşmiş "Falanca oyuncunun yedekte durması bile rakibi rahatsız eder" gibi BAŞTAN AŞAĞI SAÇMA SAPAN olan cümlelerden, klişelerden nasıl nefret ediyorum anlatamam..
Aynı şekilde benzer 3. sınıf spor yorumcusu klişesi daha:
-“Ndiayeye, Falcaoya, Negredoya, Robin Van Persieye, Sturridgeye kim hayır diyebilir?” klişesi..
Ben böyle transferlere her türlü hayır derim de en başta senin gibi sürekli ekonomi anlatan, topu topu 1 teknik direktöre vereceğin paraya bile kıyamayıp şampiyonluğua giden takımı Hüseyine teslim eden, 5 Euronun bile hesabını yaparım diyen bir başkanın hayır demesi gerekmez mi?
Bir de paralarını takır takır aldıkları halde, büyük çoğunluğu Ganalı Ekubanın, taraftarın habire dalga geçip yuhladığı Kamilin yarısı kadar sahada kendini zorlamazken, hala
-“bunları fazlasıyla şımartarak, okşayarak, överek, en rezil performanslardan sonra da teşekkür ederiz konuşması yaparak onları daha iyi motive edebileceğini sanma”
yanılgısı var..
Yok kardeşim yok. Türk ve Türkiye ligi futbolcularının çok büyük çoğunluğu her zaman böyle okşanarak motive olmuyor. Küfür de etmeyelim eyvallah. Ama Ömürü bile çok şımartırsan orası burası oynamaya başlıyor. Burası Türkiye.. Yani sen şu son rezil maçtan sonra istersen sabah akşam futbolcuları öv eline bir şey geçmiyor. Demek ki benim eleştirilecek bir şeyim yok diye düşünüp sonraki maçta da aynı ya da daha da beter oynuyor..
Allah aşkına şu klişeleri bırakalım.
En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 17:15.
teknik adam değişikliği yapmadık, yardımcı antrenörle bitirdik sezonu demeye getirdi. çimşire sahip çıkıyor gelecek sene de çimşir olacak diyenler burayı kaçırıyor bence.
o kural kalkar diye düşünüyorum da süper lig seviyesinde oynamadıkları için zaten sorun olmaz herhalde.
Kesinlikle kalkacak, o kuralın trde uygulanma ihtimali yok. Zaten o kuralın koyulma amacı kaldırmak için. Kulüpler en sonunda sayıya OK madem onu kaldırın diyecekler ve federasyon amacına ulaşmış olacak (burda kuralı aslında gerçekten isteyen tek takım FB). Bizim başkanımız yine başkasının hedefine ulaşması için kandırılmış sırıtarak başkaları düşünsün diyor. Bu kuralın en büyük zararı Trabzonspor'a, sonra Anadolu kulüplerine. En büyük fayda ise Fenerbahçe sonra yerli piyasaya hakim menejer ve kulüplerinden çok kendilerini düşünen cebellezi yöneticilere...
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Burada başakşehir'in borcu bizden daha az olabilir mi
Borcu daha az ise ona göre iş yapar
49 yada 50 milyon avro maas butcesi olan bir takim basaksehir bu geliri yuksek sponsorluklar ve reklam geliri olmadan karsilamasi mevcut degil camiasi olmayan bir takimin ulke sartlarinda ..asıl soru neden camiasiz bir klub boyle astronomik sponsorluklar alabiliyor olmali onunda sebebi herkesce malum
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Kesinlikle kalkacak, o kuralın trde uygulanma ihtimali yok. Zaten o kuralın koyulma amacı kaldırmak için. Kulüpler en sonunda sayıya OK madem onu kaldırın diyecekler ve federasyon amacına ulaşmış olacak (burda kuralı aslında gerçekten isteyen tek takım FB). Bizim başkanımız yine başkasının hedefine ulaşması için kandırılmış sırıtarak başkaları düşünsün diyor. Bu kuralın en büyük zararı Trabzonspor'a, sonra Anadolu kulüplerine. En büyük fayda ise Fenerbahçe sonra yerli piyasaya hakim menejer ve kulüplerinden çok kendilerini düşünen cebellezi yöneticilere...
şu kuralı desteklememizin hiçbir manası yok kesinlikle katılıyorum.
sen kulüp olarak minimum 3 türkle oynama kararı alabilirsin o ayrı ama rakiplerinin oynamasını neden istiyorsun ki?
adam 2 sene üst üste şlye gitti, parayı kiralık oyunculara gömdü. bırak gömmeye devam etsin. neden o parayı yetenekli türklere vermesini istiyorsun ki?
sen bir verirken adam çok rahat üç veriyor, kendin diyorsun bunu ve yalanden yere rakip çıkarıyorsun kendine.
Başakşehir hakkında söylediği üstü kapalı cümleler haricinde, taraftarı tatmin edebilecek bir söylemini duymadık. UEFA cezası ilk geldiğinde medyaya olumlu hava pompalamışlardı ama dile getirdiği argümanlar cezanın kalkacağına dair bir ışık sunmadı. Teknik adam değişikliği yapmadık sözüyle de komik duruma düştü. Üstüne puan ortalaması üzerinden Hüseyin Hoca’yı başarılı görmesi de cabası. Hüseyin Hoca görevi bıraksa değil Süper Lig, 1.Lig’den dahi teklif alamayacağını biliyordur. Ha ileride yeniden kendini ispat ederse her şey olabilir. Uğurcan’ın gidişi kesinleşmiş gibi duruyor başka türlü oyuncuların maaşlarını ödeme şansımız yok ancak Şampiyonlar Ligi’ne katılabilseydik belki işler değişirdi. Transferler konusunda büyük bir beklentim yok. Özellikle yerli olarak anlaşılanlar arasında Süper Lig seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak kupa finali öncesinde takıma sahip çıkması zaten beklenen bir durumdu. Lâkin teknik ekip değişikliği ancal ligin ardından kupa da gittiği takdirde mümkün gözüküyor. Daha önce de söylediğim üzere takım hepimizi şaşırtır ve kupayı kazanırsa Hüseyin Hoca’yı göndermeleri çok zor...
Yanlişlarin detaylarina girmedi, içerik olarak çok fazla konuşmadi ama tavir olarak çok beğendim. Genelde atarli açiklamalar yapardi ama gayeti iyi gördüm. Sizlanma, süreçten yipranma görmedim.
Takimda bu uzun sezondan kaynakli yipranma oldu mesela, o yüzden ani bir çöküş yaşadik. Sakatliklar falan üst üste geldi, son dakika golü tetikledi. Yanlişlardan ders alinirsa bu süreci böyle kapatiriz.
2010 11'den sonra sadri şener'de çok gördüğüm bir durumdu. Eleştiriye kapalilik, üstten bakma, bıkkıntı, moralsizlik...
O şevksizlikle birlikte takim geriye gitti.
Ahmet başkanda daha yeni başliyoruz ışığı gördüm. İyi bir hoca ve maaşi yüksek olacak oyunculardaki isabet çok kisa bir süreçte bizi başariya taşıyacaktir.
Bu insanlar müthiş tecrübeler yaşadi. Bunun üzerine motivasyonlari varsa, görevi sürdürecek en uygun isimler bunlar.
Loserlik, beceriksizlik deyip başariya en yaklaşmiş isimleri gönderip zarar görüyoruz. Bizim çapimizda winner çikartmak için biraz daha uzun süreye ihtiyaç var bunu kabullenmek lazim.
Istanbul takimlarina bakmayin. Onlarin kendinden kaynaklanmayan avantajlari var. Bütün düzen onlar övgü alsin diye kurulmuş. Ayni düzen bizim aleyhimize işliyor, o yüzden imkansiz biraz zaman alacak.
En son artvints tarafından düzenlendi; 18.07.2020, 17:12.
49 yada 50 milyon avro maas butcesi olan bir takim basaksehir bu geliri yuksek sponsorluklar ve reklam geliri olmadan karsilamasi mevcut degil camiasi olmayan bir takimin ulke sartlarinda ..asıl soru neden camiasiz bir klub boyle astronomik sponsorluklar alabiliyor olmali onunda sebebi herkesce malum
Basaksehir cok is dönen bir paravan.o sözde sponsorluklar birseylerin karsiligi böyle saf olmayalim.herkez ne oldunu biliyor.ynetim kuruluna bakin alnarsiniz hatta bir youtub linki yolliyom.gayet güzel obyektif suclamasiz anlatiliyor kim kim oldunu.
kanali tavsiye ederim.sadece futbol üzerine sadece yurtici degil yurdisi da analtiyor parma yükselisi cöküsü karabük soygunu gaziantepspor yok edilisi.
Degeri daha görülmemis bir Kanal.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum