Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 15:00te trtsporda.
    çık özür dile alkışlayalım.

Yorum

• Hata yaptık, iyi teknik adam getirmedik derse helal olsun. Ama hakemlere sallayıp bizi şampiyon yapmadılar diyip Çimşir’i savunursa vay halimize. Bakalım asbaşkan gibi talimatla mı konuşacak yoksa harbi Trabzonsporlu gibi mi.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        15:00te trtsporda.
        çık özür dile alkışlayalım.
        Ne özür dilemesi? Sen özür dileyeceğini mi zannediyorsun?

Buraya kadar bu kulübü biz getirdik, biz olmasaydık bu başarılar olmazdı vs. gibisinden konuşacak. Bütün iyi şeyleri kendine mal edecek, bütün olumsuz şeyleri de başkalarına.

Adam şovmen, adam sahne adamı. Diyeceği şeyleri kafasında ayarlamıştır çoktan.

Yorum

• Tatmin edici bir konuşma yapması lazım

Yalansız bir konuşma olsun
          Cesur ol

Yorum

• Sezon bitene kadar konuşmayacağım diyordu yine dayanamadı. Hoca konusunda inşallah 2 hafta sonra karşılıklı oturup konuşacağız der aksi takdirde Hüseyin Hoca gelecek sezonda takımın başında derse işimiz var...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hüseyin Hoca'nın arkasındayız, gelecek sezon da onunla devam edeceğiz diye de ekler konuşmasına büyük ihtimal.

Yorum

• Prag'dan kanga
                AEK'dan marko livaja

Başkan bu iki ismi transfer etsin biraz olsun rahatlarız
                O da biraz!!!

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne özür dilemesi? Sen özür dileyeceğini mi zannediyorsun?

Buraya kadar bu kulübü biz getirdik, biz olmasaydık bu başarılar olmazdı vs. gibisinden konuşacak. Bütün iyi şeyleri kendine mal edecek, bütün olumsuz şeyleri de başkalarına.

Adam şovmen, adam sahne adamı. Diyeceği şeyleri kafasında ayarlamıştır çoktan.
                  Yahu ahmet ağaoğlu geldikten sonra gözle görülür bir yukarı ivmelenmemiz var.2 yildir umut var en azimizdan icimizde.borclar azalıyor yavaş yavaş.elimizde kaliteli bir kadro var.
                  Neden bu ahmet agaoglunun bu kadar gitmesini istiyorsunuz.
                  DIğer 3 istanbul takimi traftari istemesi gerekirken ahmet agaoglunun gitmesini, bizim sözde bazı taraftarlarımız istiyor.
                  Ya geçmiş cok kolay unutuluyor,yada ahmet ağaoğlu gidince cok daha iyi birisi gelecek diye bir ümitleri var.ne diyelim.keske daha iyileri gelseydi geçmişte veya gelecekte umarim cok daha iyileri gelir.
                  Hazır 3 istanbul takimi cok büyük sıkıntıda iken ,bizim yukarı doğru ivmenizin devam etmesi gerekiyor.
                  Gelecek bizim diyorum yeterki yakip yıkmayalım.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu ahmet ağaoğlu geldikten sonra gözle görülür bir yukarı ivmelenmemiz var.2 yildir umut var en azimizdan icimizde.borclar azalıyor yavaş yavaş.elimizde kaliteli bir kadro var.
                    Neden bu ahmet agaoglunun bu kadar gitmesini istiyorsunuz.
                    DIğer 3 istanbul takimi traftari istemesi gerekirken ahmet agaoglunun gitmesini, bizim sözde bazı taraftarlarımız istiyor.
                    Ya geçmiş cok kolay unutuluyor,yada ahmet ağaoğlu gidince cok daha iyi birisi gelecek diye bir ümitleri var.ne diyelim.keske daha iyileri gelseydi geçmişte veya gelecekte umarim cok daha iyileri gelir.
                    Hazır 3 istanbul takimi cok büyük sıkıntıda iken ,bizim yukarı doğru ivmenizin devam etmesi gerekiyor.
                    Gelecek bizim diyorum yeterki yakip yıkmayalım.
                    Ben yönetim gitsin diye bir söz söylemedim. Mevcut yönetim eldekilerin en iyisi, buna bir şey dediğimiz yok.

Eldeki iyi oyuncuları tutabileceğinin garantisi var mı?

Sen takımdaki birlikteliği sağlayan hocanı gönderdin yerine her anlamda yetersiz birisini getirdin.

Takımdaki bu birlik kaybolduktan sonra iyi oyuncular bu kulüpte durmak ister mi sence abi?

Ağaoğlu eleştirilmek istemiyor mu? O zaman aynı birlikteliği sağlayacak hocayı getirecek önce ve sonra da eldeki iyi oyuncuları tutacak.

Ben bundan sonrasının olumlu olabileceğine pek ihitmal vermiyorum. Artık düşüş başlayacak ve bunu çekeceksin, kaçarı yok.

Yorum

• Ne anlatıyor yine eski hikayeler,
                      geldiği zaman şöyleydi de şöyle yaptık, bu duruma soktuk,
                      bugünü konuşmayacaksan eskini 1000 kez dinledik zaten ne işin var tekrar tekrar aynı şeylere söylemeye eski bir yayını açar dinlerdik,

bu takım neden şampiyonluğu hoca getir(e)mediği için kaybediyor bunu anlatsa ya
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bu sene Avrupa'ya gidemeyecek takım galiba, kendisi oldukça sinirli gözüküyor. :d

Yorum

• Konuşa tarzına bakılırsa men cezası kesin.

Yorum

• 20 dakika oldu başkan daha hala cas ile alakalı konuşuyor ben taraftar olarak hiç tatmin olmadım

Yorum

• Başkan yoruyosun be. Az daha net ve kisa olsan
                              You Will Never Walk Alone
                              Liverpool F.C

Yorum

• Başkanın konuşmasına bakarsak geçmiş olsun.. Avrupa'ya gidemiyoruz. Şampiyon zaten olamıyoruz. Yerle bir oluruz artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X