Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=3389]fanatikdevri[/MENTION]

Şu mesajına karşı "ben şuyum, buyum" diyecek biri değilim. Beni bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir.

Sen bana haksızlık yaptın, ben de karşılığını verdim.

Benim bu foruma fayda sağlamak gibi bir misyonum yok, olamaz da.

Gel gelelim, şehir değiştirip de katıldığım organizasyonlar olmak üzere katıldığım bir sürü organizasyonu var.

Senin gibiler yüzünden buradan kaçıp gitmişler de dahil olmak üzere bir sürü arkadaşım var. Burada bulunma sebebim de bu.

Sen Fenerbahçe taraftarısın, onların ağzıyla konuşuyorsun. Burada kulüp başkanına iftiralar yağdırıyorsun, tahrik edip küfür duymak istiyorsun.

Azıcık şerefin haysiyetin varsa bir daha benim mesajımı alıntılama, duymazdan gel beni, cevap verme.

Yorum

• Şaka gibi insanlar var şu dünyada,kasada su alacak paramız yok,devletin bankalar birliği ile anlaşmasını bekliyoruz,bu olmazsa Avrupa kupalarına katılamayız diyen Ahmet Ağaoğlu,açık açık devletin yardımını isteyen ve devlet yardımı ile başkanlık yapan o,suçlu bu gerçeği söyleyen ben.

Hadi forum yönetimi beni cezalandırdı,senin eline ne geçecek,yukarda yazan gerçek değişecek mi.

[MENTION=22669]alper*[/MENTION]

Ne kadar boş insanlar var bu forumda lafın ile kimi kastettiğini açıkla,senden özür dileyecek ve mesajlarımı sileceğim.Eğer yüreğin varsa bu kadarını yap.
      En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 19.03.2020, 18:19.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi
        Sen de sürekli sana sorulanlara cevap yazmıyorsun.
        1.Trabzonspor başkanlığı veya Trabzonsporun geleceği ile ilgili biri 10 yıl boyunca aidatını yatırmaz mı,başkan olduğu kongrede oy kullanamadığını biliyor musun.
        2.Trabzonspora bir kuruş vermediği halde,en az 10 milyon Euro zarar ettiren birini neden savunuyorsun.
        3.Devlet veya başka birileri arkasında olmasa Trabzonspor başkanlığı yapacak gücü var mı Ahmet Ağaoğlunun.Bankalar borcu üstlenmese cezamızı nasıl kaldıracaktı.
        1-Ağaoğlu 10 sene aidatını yatırsa ne olacak yatırmasa ne olacak? Aidat yatırmadı diye bir şahsın Trabzonsporluluğunu sorgulayacak değiliz..Muharrem de İHO'nun seçim kazandığı yıl kulübe üye olduğunu biliyoruz..Geçmişte neredeydi Muharrem? Şükrü Saraçoğlu Stadında Abdullah Kığılı ve Aziz ile sponsorluk anlaşması için kıçını yırtmıyor muydu?

2-Trabzonspor'a bir kuruş vermesine gerek yok..Trabzonspor'a gelir kazandırmış mı kazandırmamış mı ona bakacaksın..Cebinden para veren MAY'ı da biliyoruz sonra gidip alacağını temlik ettirip Trabzonspor'u kurda kuşa muhtaç etti sözde onursal başkandı..Geçiniz..

3-Madem Ağaoğlu devleti arkasına alıyor Muharrem neden alamadı?..Herkes biliyor ki Muharrem Akpli..Muharrem neden beceremedi bunu? Akpli Muharrem'in önünü siyaseten kesecek değiller ya..Usta kafasını çalıştırsaydı plan proje dahilinde taslak hazırlayıp benim kulübün borçlarını eritebilmek için şöyle şöyle fikirlerim var deyip iktidar cenahından destek isteseydi ya neden yapmadı?

Muharrem dediğimiz herif bu kulübün icraat bakımından gelmiş geçmiş en çapsız başkanıdır..
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Şeref dedim, haysiyet dedim.

Daha ne diyeyim.

Kal sağlıcakla.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1-Ağaoğlu 10 sene aidatını yatırsa ne olacak yatırmasa ne olacak? Aidat yatırmadı diye bir şahsın Trabzonsporluluğunu sorgulayacak değiliz..Muharrem de İHO'nun seçim kazandığı yıl kulübe üye olduğunu biliyoruz..Geçmişte neredeydi Muharrem? Şükrü Saraçoğlu Stadında Abdullah Kığılı ve Aziz ile sponsorluk anlaşması için kıçını yırtmıyor muydu?

2-Trabzonspor'a bir kuruş vermesine gerek yok..Trabzonspor'a gelir kazandırmış mı kazandırmamış mı ona bakacaksın..Cebinden para veren MAY'ı da biliyoruz sonra gidip alacağını temlik ettirip Trabzonspor'u kurda kuşa muhtaç etti sözde onursal başkandı..Geçiniz..

3-Madem Ağaoğlu devleti arkasına alıyor Muharrem neden alamadı?..Herkes biliyor ki Muharrem Akpli..Muharrem neden beceremedi bunu? Akpli Muharrem'in önünü siyaseten kesecek değiller ya..Usta kafasını çalıştırsaydı plan proje dahilinde taslak hazırlayıp benim kulübün borçlarını eritebilmek için şöyle şöyle fikirlerim var deyip iktidar cenahından destek isteseydi ya neden yapmadı?

Muharrem dediğimiz herif bu kulübün icraat bakımından gelmiş geçmiş en çapsız başkanıdır..
            Cevaplarını bildiğin soruları soruyorsun,adam iş adamı parasını basıp,reklamını yapıyor,kulübe üye olmaması ile üye olduğun kulübün aidatını yatırmamak aynı şey değil.
            Muharrem Usta kendi parası ile bu külübe başkanlık yapmış,diğer tarafta kulübe yanlış transferlerle en az 10 milyon Euro zarar ettimiş Ağaoğlu.

Muharrem Usta kim ne derse desin saha dışında en başarılı işlere imza atmış başkan,saha sonuçları iyi olmadığı için kaybetti.
            Trabzonspor ilk defa Muharrem Usta başkanlığı döneminde gerçekten Trabzondaki dar bir kitlenin elinden çıkıp,Trabzonsporlulara açılmıştı birileri bundan rahatsız oldu ve tekrar kulübe çöktüler.

Kulübümüzün şu anda Divan Başkanı bu dar kitlenin en etkili adamı.Onlar her türlü siyasiyi de etkiliyorlar.

sen de kal sağlıcakla,kalbini kırmak istemedim,kusura bakma.Hakkını helal et.
            En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 19.03.2020, 18:33.

Yorum

• [MENTION=3389]fanatikdevri[/MENTION]

Ağaoğlu devlet desteğini alarak başkan oldu diyorsun da Usta ve Hacıosmanoğlu nasıl başkan oldu, onların da bir farkı yoktu seçildikleri dönemleri itibari ile, taraf gözeterek yapılan eleştiriler oluyor böyle, kişilerden bağımsız yaptıkları icraatlar ve aldıkları sonuçlar önemli, başkanlar geliyor geçiyor, kendi dönemlerinde neler yaşattıklarını dönüp bakınca görüyoruz yan faktör bahanelerine sığınmadan.

Not:
              Tartışmaları kişiselleştirmeyin, Trabzonspor için bu paydada yazıyoruz hepimiz, kimseyi yaftalamadan kendi görüşlerinizi daha sakince dile getirebilirsiniz.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [MENTION=3389]fanatikdevri[/MENTION]

Ağaoğlu devlet desteğini alarak başkan oldu diyorsun da Usta ve Hacıosmanoğlu nasıl başkan oldu, onların da bir farkı yoktu seçildikleri dönemleri itibari ile, taraf gözeterek yapılan eleştiriler oluyor böyle, kişilerden bağımsız yaptıkları icraatlar ve aldıkları sonuçlar önemli, başkanlar geliyor geçiyor, kendi dönemlerinde neler yaşattıklarını dönüp bakınca görüyoruz yan faktör bahanelerine sığınmadan.

Not:
                Tartışmaları kişiselleştirmeyin, Trabzonspor için bu paydada yazıyoruz hepimiz, kimseyi yaftalamadan kendi görüşlerinizi daha sakince dile getirebilirsiniz.
                İHO konusunda şimdi adamın günahını almak istemem,hiç sevmedim ama seçildiği kongrede siyasetin adayı Muharrem Usta ben buna engel olacağım diye seçilmişti,onun dışında kimden ne kadar para destek aldı inan bilmiyorum,kimsenin vebalini alamam.

Muharrem Usta benim bildiğim kadarıyla başkanlığına bizzat Faruk Özak engel olmak istemiş,başarısız olmuş,devlet desteği olsaydı bence gitmezdi,arkasından çok iş çevirdiler ve pişman ettiler başkanlığa,parasıyla rezil oldu denebilir ama en azından bize iyi bir kadro ve sponsorluklar bıraktı.

Ahmet Ağaoğlu açık açık devlet yardımını beklediğini söyledi,ben daha ne diyebilirim.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cevaplarını bildiğin soruları soruyorsun,adam iş adamı parasını basıp,reklamını yapıyor,kulübe üye olmaması ile üye olduğun kulübün aidatını yatırmamak aynı şey değil.
                  Muharrem Usta kendi parası ile bu külübe başkanlık yapmış,diğer tarafta kulübe yanlış transferlerle en az 10 milyon Euro zarar ettimiş Ağaoğlu.

Muharrem Usta kim ne derse desin saha dışında en başarılı işlere imza atmış başkan,saha sonuçları iyi olmadığı için kaybetti.
                  Trabzonspor ilk defa Muharrem Usta başkanlığı döneminde gerçekten Trabzondaki dar bir kitlenin elinden çıkıp,Trabzonsporlulara açılmıştı birileri bundan rahatsız oldu ve tekrar kulübe çöktüler.

Kulübümüzün şu anda Divan Başkanı bu dar kitlenin en etkili adamı.Onlar her türlü siyasiyi de etkiliyorlar.

sen de kal sağlıcakla,kalbini kırmak istemedim,kusura bakma.Hakkını helal et.
                  Vah vah vah Ağaoğlu'nu kulübe üç kuruşluk aidatını yatırmadığı için başkanlığa layık görmüyorsun ama konu Muharrem'in şikebahçeye ödediği paracıklara gelince yan çiziyorsun tornistana geçiyorsun..

Muharrem merkez bankası başkanı gibi para basmış şikebahçeye işte daha bunun neyini savunuyorsun..

Trabzonspor aşkıyla yanıp tutuşan Muharrem niye bebeliğinden beri kulübe üye değil..Niye daha dün üye oldu..

Sorduğum sorulara mantıklı argümanlarla cevap ver yok biliyorsun cevabını gibisinden saçmalıklarla dönüş yapma bana..

Bu arada Muharrem'in kulübü Trabzonlulardan yerel kafalardan kurtardığını iddia ediyorsun kimi getirmiş göreve kimleri temizlemiş bu Muharrem anlatır mısın?

Ağaoğlu'nun kulübe 10 milyon euroluk zarar verdiğini de yazmışsın nereden çıktı bu 10 milyon euro detaylandırırsan sevinirim..

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vah vah vah Ağaoğlu'nu kulübe üç kuruşluk aidatını yatırmadığı için başkanlığa layık görmüyorsun ama konu Muharrem'in şikebahçeye ödediği paracıklara gelince yan çiziyorsun tornistana geçiyorsun..

Muharrem merkez bankası başkanı gibi para basmış şikebahçeye işte daha bunun neyini savunuyorsun..

Trabzonspor aşkıyla yanıp tutuşan Muharrem niye bebeliğinden beri kulübe üye değil..Niye daha dün üye oldu..

Sorduğum sorulara mantıklı argümanlarla cevap ver yok biliyorsun cevabını gibisinden saçmalıklarla dönüş yapma bana..

Bu arada Muharrem'in kulübü Trabzonlulardan yerel kafalardan kurtardığını iddia ediyorsun kimi getirmiş göreve kimleri temizlemiş bu Muharrem anlatır mısın?

Ağaoğlu'nun kulübe 10 milyon euroluk zarar verdiğini de yazmışsın nereden çıktı bu 10 milyon euro detaylandırırsan sevinirim..
                    Adam iş adamı sadece fenere değil,o zaman çok takıma sponsor oldu,hatta Antalyasporun ismine bile sponsor oldu,böyle güçlü biri,başka takımlara sponsor olarak reklam yapıyor,kazandığı para ile de Trabzonspora katkı veriyor.
                    Ayıp değil,günah değil.Saklamamış,sadece şikecilere değil neredeyse bir çok kulübe sağlık sponsoru olmuş.

Muharrem Ustanın neden kulübe üye olmadığını ona sormak lazım,bilemem.

Muharrem Usta yerellerin işine gelmedi,gerçek bu,onun arkasından iş çevrdiler,kupalara haciz bile getirdiler,adamı parası ile rezil ettiler.
                    Kulübü dünyaya açmak isteyen bir başkan olarak üye saysısını artırmak istedi,yerel kafaların pek anlamayacağı sosyal medya olayına girdi,kitlelere açıldı Trabzonspor,takımın elden gittiğini anlayanlar engel oldular.

Ahmet Ağaoğlu,Sturigde,Obi Mikel,Amiri,Zargo,Ivanildo,Avdijac,Andusic gibi çöplere verdiği parlarlar zarar ettirdi,geçen yıl olmayan transfer yasağı ile bizi kandırdı ve şampiyonluğumuzu çaldı bu da en az 100 milyon Euro daha zarar demek.

Tarih eninde sonunda gerçekleri yazar,bize şampiyon olacak kadro ve imkan bırakan Muharrem Ustaya hakkını verecektir,benim gayemde iyi niyetle bu işleri yapan Trabzonspor başkanına hakkını teslim etmek.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam iş adamı sadece fenere değil,o zaman çok takıma sponsor oldu,hatta Antalyasporun ismine bile sponsor oldu,böyle güçlü biri,başka takımlara sponsor olarak reklam yapıyor,kazandığı para ile de Trabzonspora katkı veriyor.
                      Ayıp değil,günah değil.Saklamamış,sadece şikecilere değil neredeyse bir çok kulübe sağlık sponsoru olmuş.

Muharrem Ustanın neden kulübe üye olmadığını ona sormak lazım,bilemem.

Muharrem Usta yerellerin işine gelmedi,gerçek bu,onun arkasından iş çevrdiler,kupalara haciz bile getirdiler,adamı parası ile rezil ettiler.
                      Kulübü dünyaya açmak isteyen bir başkan olarak üye saysısını artırmak istedi,yerel kafaların pek anlamayacağı sosyal medya olayına girdi,kitlelere açıldı Trabzonspor,takımın elden gittiğini anlayanlar engel oldular.

Ahmet Ağaoğlu,Sturigde,Obi Mikel,Amiri,Zargo,Ivanildo,Avdijac,Andusic gibi çöplere verdiği parlarlar zarar ettirdi,geçen yıl olmayan transfer yasağı ile bizi kandırdı ve şampiyonluğumuzu çaldı bu da en az 100 milyon Euro daha zarar demek.

Tarih eninde sonunda gerçekleri yazar,bize şampiyon olacak kadro ve imkan bırakan Muharrem Ustaya hakkını verecektir,benim gayemde iyi niyetle bu işleri yapan Trabzonspor başkanına hakkını teslim etmek.
                      Hiç kimse Muharrem'in arkasından iş çevirmedi Muharrem beceriksizdi o kadar..Mesele bu kadar basittir..

Kupalara haciz gelecek..

Aldığın topçuya maaşını vermeyeceksin..

Futbolcularla Sevr antlaşması imzalayacaksın..

Fifa ve uefadaki dosyaları kapatamayacaksın..

Son basın toplantısında kendi ağzıyla Trabzonspor battı arkadaşlar deyip kaçacaksın..Yeniden göreve talip olamayacak kadar korkaklaşacaksın..

Burak Yılmaz'a kadroda olup olmamasına bakılmaksızın puan başına prim vereceksin..

Daha sayıp da uzatmak istemediğim türlü naneleri yiyeceksin sonra da çıkıp diyeceksin ki arkamdan iş çevirdiler muktedir olamadım..Yok öyle yağma..

Burak'la yaptığı sözleşmeyi eli titremeden imzalarken Muharrem'in kafasına silah mı dayadı yerel kafalar?

John Lennon

Yorum

• [MENTION=3389]fanatikdevri[/MENTION] kardeşim yanlış anlama beni ama çok da konulara hakim olmadan, lalettayin şeyler yazıyorsun Ve esir aldun bizi da sal artık bizi
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Aynen My a katılıyorum, konuyu ben değiştireyim,

Ağaoğlu nimettir bizim için kıymetini bilelim, çünkü biz herşeyin kıymetini kaybedince anlayan, varlığında taktir etmesini bilmeyen, uzun vadeli hesap yapamayan bir yapımız var. Bireysel değil, hepimiz böyleyiz , istisnalar kaideyi bozmaz.
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Obi Mikel
                            Sturridge
                            Donis Avdijaj
                            Ivanildo Fernandez
                            Nemanja Andjusic

Yorum

• Mikel sonrası yıllık maaş bütçemiz 14.7 milyon euro ya düşmüş.
                              Sivasspor yıllık maaş 13 milyon euro.
                              Başakşehir yıllık maaş 30 milyon euro üzeri. (Net haber yok.clichy 3 milyon euro , yedek forvet robinho 2 milyon euro alıyor.)
                              Galatasaray yıllık maaş 50 milyon euro.
                              Beşiktaş yıllık maaş 33 milyon euro.
                              Fb yıllık maaş 50 milyon euro civarı.

Sadece bu veriler bile Ahmet Ağaoğlu nun başarılı olduğunu gösteriyor.
                              Böyle devam ederse bir kaç yıl sonra lige ambargo koyarız.

Yorum

• Baskan uyanik ol cik konus playoff pesinde kosan cakallarin onunu kes at simdiden yalasinlar avuclarini..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X