Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün hakemlik pek birşey yoktu. Buraya takılırsak hata yapar camia. Yönetim Şampiyonluk parolası ile bu sezon yola çıkmadı, rakiplerin kötü olması bizi öne çıkardı.
    Sturidge, Advijaj gibi adamlar "başka projelerin" yatırımıydı, tutmadı.
    Hata yönetimin sezonun ikinci yarısına başlarken " sezon sonu Şampiyon olacağız" lafını başkanın bizzat kullanması ile başladı, camia başka yöne aktı.

Ortada oyun yok.
    Bence hakeden başta İBB , sonra Sivas. Ne biz ne gs ne bjk ne başkası. ( Nokta)

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Hayrettin Hacısalih vefat ederse belki got kafalilar daha nifak çıkaramaz. Kaldık lahana Hüseyin Çimşir'e.
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Yönetime destek elbette sonuna kadar. İyi işler yaptılar. Moral kaybetmeden, Uğurcan, Sörloth..vb. satışlar sonrası akılcı transfer dokunuşları ile seneye iyi bir teknik direktör ( Şenol Güneş ), güzel ve güçlü bir oyun ile bu yola girilmeli.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Şampiyon olamazsak net sebebidir kendileri. Kaliteli kadro kurdun, ekonomiyi iyi idare ettin ama fazla gaza geldin. Hüseyin Çimşir'le de şampiyon olurum fantezin çok kötü geri tepti artık. Ve şampiyon olamazsak çok şey alıp götüreceksin Trabzonspor'dan.
          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 07.03.2020, 20:14.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• ...
            En son erolizmts tarafından düzenlendi; 07.03.2020, 20:13.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Ünal'dan sonra neden hoca alinmadi ?

Neden Avrupa Ligin'de havluyu durup dururken attik ?

Neden hakemlerin bizi dogramasina izin veriliyor ?

Yorum

• Yönetim bana göre hatalı bir karar olsada kendince ortaya koyduğu donelerle Ünal Hocayı gönderdi.

Sorumluluğu kendilerine aitti aldılar.

Ama yeni Hocasız ikinci devreye başlamak tamamen rezaletti ve oldu.

Dedik Nwakaeme oynarsa kazanırız diye oynamadı.

Umarım Başkanın bu ortamdan çıkarmak için bir planı vardır.

bu arada yönetim paralı Köpeği Kolot yok ortlaarda.

Tasmasını tutanlar hala yalının nerede olduğunu göstermediler kendine.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Şu dakikadan sonra takıma sahip çıkmalıyiz lobi yarışı var lobisi olan kazanacak. yönetim başak maçında lehimize penaltı istiyorum. Kaybedilen puanlari masa başında alsınlar. Dürüst lig yok siz de yapın tarla da sürün gerekirse.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• başkan ağlamayana meme yok. hafta içi hakemler açıklandığında yangın yapman lazım. galatasaray geçen sene böyle şampiyon oldu. futbolcularla da senin ilgilenmen lazım. teknik heyetin motivasyon konusunda eksik kaldığı çok açık.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• krizi yönetemedik devre arasında.. aynı krizi cincon bir şekilde yönetti..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal'dan sonra neden hoca alinmadi ?
                        Harcama limitleriyle alakalı

Yorum

• Şu sıkıntılı durumlarda ortadan kaybolmasına sinir oluyorum. Kalmış şurada 9-10 maç koysana galibiyet primi, oyuncuları Ünal motive ediyordu Hüseyin'e Muzaffer'e falan bakınca adamın gülesi gelir ben futbolcu olsam açıkçası gülerdim. Bu durumda sahaya inip çabalaman lazım başkanlık yapman lazım, para koklat bir şey yap.

Ve şu hakem konusundaki sessizliklere hiç anlam veremiyorum. Halis atandığında puan kaybı olacağını anlamıştım. İstatistikler bile ortada, sana kaybettiren hakem veriyorlarsa sesini çıkaracaksın yoksa bak son dakikada net golün verilmedi gitti 2 puan. Böyle nasıl şampiyon olacağız ?
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şu sıkıntılı durumlarda ortadan kaybolmasına sinir oluyorum. Kalmış şurada 9-10 maç koysana galibiyet primi, oyuncuları Ünal motive ediyordu Hüseyin'e Muzaffer'e falan bakınca adamın gülesi gelir ben futbolcu olsam açıkçası gülerdim. Bu durumda sahaya inip çabalaman lazım başkanlık yapman lazım, para koklat bir şey yap.

Ve şu hakem konusundaki sessizliklere hiç anlam veremiyorum. Halis atandığında puan kaybı olacağını anlamıştım. İstatistikler bile ortada, sana kaybettiren hakem veriyorlarsa sesini çıkaracaksın yoksa bak son dakikada net golün verilmedi gitti 2 puan. Böyle nasıl şampiyon olacağız ?
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Açıklama tamamen taraftarın gaz almasına yönelik olmuş. Hiçbir yaptırımı olacağını düşünmüyorum. Şu açıklamanın altına Trabzonspor Yönetim Kurulu yerine kobay olarak Ertuğrul Doğan'ı koymak da enteresan olmuş...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tam bir Fenerbahçe SK açıklaması.Abi aynı pozisyonla gol yesek ortalığı birbirine katarız yapmayın.
                                Her takımın mağduru oynadığı çok kötü bir futbol düzeni oluştu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X