Yahu arkadaş bir yerde kahpelik varsa ordan hayır gelmez. Adi önemli değil. Ulam bizi kimi dövdü?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Toroglu dogru konusmus..savundugumuzu dile getirmis aklin yolu bir..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTvitırda feyste felan başkana çok ağır hakaretler ediliyor. Bildiğiniz dümdüz ana avrat sövülüyor. Bu çok ayıp ve de tehlikeli. Başkan da kalksa istifa etse asıl kaosu o zaman görün siz. Bu çok yanlış. Her şey bir tarafa adam kulübün başkanlık makamını temsil ediyor.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://mobile.twitter.com/ASKpsycho...07624686866439
Toroglu dogru konusmus..savundugumuzu dile getirmis aklin yolu bir..Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMükemmel bir yazı , umarım anlamak istemeyenlere ders olur.
Bu kadar bağını koparmış herifler.
Bunların anlayacağı dil, başkanın direk şikayet etmesi, nezarette sopa.
Başka dilden anlamazlar.
Yorum
-
Hayatımda ilk defa bir Trabzonspor başkanının samimiyetine inandım, güvendim. İlk defa borçları ciddi anlamda bitirmeye yönelik hareket eden bütçeyi dengeleyen, uçana kaçana 5 milyon bonservis vermeyen bir başkan görüyorum.
Ünal Karaman gittiyse de yolu açık olsun, kimse öldük edebiyatı yapmasın bu takım bu kadroya sahipken en kötü bu futbolu oynar zaten.
Başkanın arkasında durun, gidenler değil kalanlarla ihtiyacımız var. Aslolan Trabzonspor himayesinde bulunan kişilerdir ve desteğe onların ihtiyacı vardır. Gidenlerin değil.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://mobile.twitter.com/ASKpsycho...07624686866439
Toroglu dogru konusmus..savundugumuzu dile getirmis aklin yolu bir..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar başkana küfür ediyor küfür.
Bu kadar bağını koparmış herifler.
Bunların anlayacağı dil, başkanın direk şikayet etmesi, nezarette sopa.
Başka dilden anlamazlar.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatımda ilk defa bir Trabzonspor başkanının samimiyetine inandım, güvendim. İlk defa borçları ciddi anlamda bitirmeye yönelik hareket eden bütçeyi dengeleyen, uçana kaçana 5 milyon bonservis vermeyen bir başkan görüyorum.
Ünal Karaman gittiyse de yolu açık olsun, kimse öldük edebiyatı yapmasın bu takım bu kadroya sahipken en kötü bu futbolu oynar zaten.
Başkanın arkasında durun, gidenler değil kalanlarla ihtiyacımız var. Aslolan Trabzonspor himayesinde bulunan kişilerdir ve desteğe onların ihtiyacı vardır. Gidenlerin değil.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHer şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenolla kusarim. Sadece kusmak.. aslinda Ozkan sumer var 2 sampiyonluk mu ne gelsin baslasin yarin
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasılda teşhisi koymuşsunuz tebrik ederim gerçekten , tek birşey de size katılamicam Ünal Karamanın gitmesine sevinenler hakkında eksik yazmışsınız onlar birer Vatan hainidir , Kahrolsunlar , Ülkeden sınır dışı edilip vatandaşlıktan çıkarılsınlar !!! Nasıl bir zihniyet taşıyorsunuz siz kardeşim nasıl bir sığ düşünceniz var yahu , Ünal Hocayı herkes sever sayar lakin Trabzonspor için ileri seviyelerde yetersiz kalmıştır buda kabak gibi meydandayken hala neyi savunmanın derdindesiniz anlayamadım. Ünal Hoca gidince 2-3 kötü sonuçta hemen bir kaos ortamı ve hoop başkanı postalama derdi. Senin ne farkın kaldı şimdi diğerlerinden sen başkanı gönderince büyük Trabzonsporlumu oldun yani? Olabilir futbol bu başarılıda olursun başarısızda iyi yada kötü yönetim bir müdahalede bulunmuştur bizede saygı duymak düşer bu Takım Ünal Karamandan öncede büyük takımdı Ünal Karamandan sonrada büyük takım adamın arkasından ağlayacağınıza emekleri için teşekkür edin ve önünüze bakın bu takımı nasıl ileri taşırız onun hesabını yapın , bırakın en ufak başarısız sonuçta başkanın kellesini istemeyi. Adam kimsenin Trabzonsporu ağzına almak istemediği ortamda gelip görev aldı ve Ünal karamana takımı emanet etti bu Ünal Hoca içinde iyi bir fırsattı onuda gayet güzel değerlendirdi kimsede babasının hayrına gelip çalışmadı herkes emeğinin karşılığını fazlasıyla aldı burda bize düşen Başkana sahip çıkıp Takımı mevcut konumundan ileri taşımasına yardımcı olmaktır , başkana köstek olmak değil.''7''
Yorum
-
İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle her Trabzonspor taraftarının bu görüşte olması lazım. Başkana söven istifaya davet eden tipler de azala azala biter inşallah.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTvitırda feyste felan başkana çok ağır hakaretler ediliyor. Bildiğiniz dümdüz ana avrat sövülüyor. Bu çok ayıp ve de tehlikeli. Başkan da kalksa istifa etse asıl kaosu o zaman görün siz. Bu çok yanlış. Her şey bir tarafa adam kulübün başkanlık makamını temsil ediyor.
Yorum
-
Olan oldu giden gitti. Kötü futbol bunları doğurdu. Sadece kötü zamanlama benim açımdan. Biz başkana ve futbolculara onlara inandığımızı hissettirmemiz lazım. Bu sezon başarı istiyorsak onların arkasında durmamız lazım. Ünal Hoca bu takımın her şeyi değildi. Kadromuz ve yönetim hala orada ve daha 17 maç var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum