Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sessiz kalmakla en iyisini yapıyor it dalaşına girmeye hiç gerek yok.

kaldı ki koç tam beceriksiz biri eline yüzüne bulaştırdı muhtemelen başkan gülerek izliyordur.

az önce şeytan dedi ki : ali bey'in bir isteği oldu berat albayrak 1 saat içinde halletti uefa'ya yazı gitmesi gerekiyor muş.

yani ellerinde patladı şimdi geri vites zamanı
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Şikecilerin yöneticileri ve kukla taraftar grupları, medyası Trabzonspor'u devlet destekliyor damat öyle damat böyle diye algı pompalıyorken Rıdvan da Berat Albayrak'a methiyeler diziyor. Komedi gibi camia.
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Ortak bir stratejileri yok. Kimin hangi kafayi yasadigi, neyi amacladigi belli degil. Örgütleri 2010/11 kadar organize ve güclü degil. Onlarla sIke isine girismeye cesaret edebilecek klüp sayisida fazla degil. Ne yaptiklarindan haberleri olsa adam bizim baskani Tv karsisinda duelloya cagirir mi? Dinlemeyin, izlemeyin, okumayin. Biz sadece kendi isimize odaklanalim..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şikecilerin yöneticileri ve kukla taraftar grupları, medyası Trabzonspor'u devlet destekliyor damat öyle damat böyle diye algı pompalıyorken Rıdvan da Berat Albayrak'a methiyeler diziyor. Komedi gibi camia.

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Sörloth için iyi bir savunma hazırlasın kâfi. Konuşmaya, sağa sola cevap vermesine gerek yok. Gs başkanı olaya müdahil oldu bizim için harika oldu. Şimdi fb-gs maçına ve sonrasına dek yerler birbirlerini. Takım ve yönetim saha içinde kalmaya devam etsin. Gs başkanının çıkışı işimize gelecek. Medya bizi unutur bu sayede. Çok çok iyi oldu.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu'nun duruşunu çok beğeniyorum.
                İşine bakıyor. Zamanı geldiğinde ise lafını söylüyor. Bazı fevri çıkışları mevcut. Bunu herkes görüyor. Fakat ben şahsım adına mazur görüyorum.
                Çünkü, ilk koltuğa talip olduğunda ben bu kulübün Taraftarıyım demişti.
                Yani bazen sklanın dışına çıkması normal olabiliyor.

Maddi anlamda çok zorda olan bir kulübü bu düzlüğe getirmek ne olursa olsun kolay bir iş asla değildir.
                Parayı cebinden koysa da, koymasa da kolay değil.
                Özellikle sponsorluk gelirleri ile camianın bir an olsun nefes alması önemli idi.
                Usta'nın dönemi ile kurulan elit kadro Ağaoğlu döneminin başarılı transferleri ile mevcut durumu beraberinde getirdi.

Özellikle günden güne çirkinleşen rakip camianın haddi aşan demeçlerine Başkanlık koltuğu nazarında güzel yanıtlar verildi.
                Düşünüyorum da, şu dönemde Hacıosmanoğlu bizim başkanımız olsa 2-1 yendiğimiz maç ne şekilde biterdi. Yada biter miydi ?
                Şehrin dinamiklerini bilen, insan yapısına hakim olan bir Başkan ile işler ne kadar kolay yürüyor hep birlikte izliyoruz.

Yorum

• Konuya bende dahil olayım.
                  Siyaset her zaman Trabzonspor için olmazsa olmazdır. Siyasetin etkin olmadığı bir dönemi belki aranızdaki genç arkadaşlar bilemez ama bizler gibi yaşları müsait olanlar bunu gayet iyi bilirler.

Demirel döneminde M. Ali Yılmaz, Kulup Başkanlı'ğından Spor bakanlığı yapmış bir adamdı.
                  Faruk Özak keza AKP dönemiyle birlikte siyasette aktif durumdaydı. Her dönem Spor adamları siyaseti bir tercih olarak görür ve amaçları da oydu. Milletvekili olmak için bile bir basamaktı spor yöneticiliği yapmak

Ama Kimse M. Ali Yılmaz Trabzonspor başkanıyken, Spor bakanı olduğunda '' diğer takım taraftarları laf etmiyordu'' çünkü Siyaset bu kadar kirli değildi ve insanlar ve idareciler de alenen kimsenin hakkını yiyemiyordu. Şimdi öyle mi? Hayır. Çıkar ve menfaat uğruna siyasetle iç içeler ve başarıya giden yolu siyasetçiyle iyi geçinmeye bağlamışlar ve öyle gelip gidiyor.

2011 şike dönemini hatırlayın?? TOKİ başkanı çevre ve şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar denen zat'ın kupa için '' inceden ayar çekiyoruz '' açıklamaları ile statlarımızda dev posterler açıldı ve siyasetçinin kupamızı vereceğini sanarak daha da teslim olduk, sonunda siyasetçilerin Erdoğan ve talimatlarıyla '' Kupamız bize verilmedi ve verilmeyecekte. Sadri Şener bile teslim alındı ve gelen her başkan Şike mevzusunu açarsan koltuğunu kaybedersin şartı ile geldi.

Ortam kirli ve vahşi

İHA dönemini hatırlayın '' Erdoğan'nın mitinglerine çıkarak görüntü vermeler ile ve alenen bir siyasi partinin arka bahçesi olma payen deleri .. Bir şehirde fazla oy alan partinin borusu ötecek diye bir husus yok. Spor adamı eğer siyasetle ilişki kuracaksa her parti ile ilişki kurmak zorundadır. Hatırlayın CHP li vekili Kulup binasında ağırlamayan İHA nın işgüzarlıklarını ??? Buna şerefsizlik denir işe. Trabzon' siyasilerin gelip de uğrayacakları ilk yer Trabzonspor Kulubudur ama bu kulup sadece kapılarını AKP ye açarsa bu iş bu noktalara gelir...

Ben tiksiniyorum Kulubumun sadece bir siyasi parti ile anılmasından. Ahmet Ağaoğlu eğer bu satırlarımı okuyorsan sana da söyliyim.. Trabzonspor Kulubu'nün menfaati AKP değildir. Bütün partilerdir.. İmamoğlu seçim kazandı ve tebrik bile edemedin hemde hemşehrin olmasına rağmen, Ali Koç ile verdiğin görüntüleri İmamoğlu ile bile veremedim. Bu saygısızlıktır. Sanıyorsunuz ki; Ülkeyi hep AKP yönetecek.

Siyaset ile ilişki ancak ve ancak Kulup menfaatleri ve protol gereği yapılmalıdır. Kimsenin arka bahçesi olmayacağın gibi kimse ile birlikte miting meydanlarında görüntü de vermeyeceksin. Bunların bedellerini biz şehir olarak çektik. Kombine kartlarının sadece AKP lilere dağıtıldığı ve taraftarın bölündüğü dönemleri de biliyoruz.

Hiç kimse şunu unutmasın? Trabzon, Gerek Etnik köken gerekse Dini değerler ile ( Buna Rize'de dahil, Ben Rizeliyim ) çok farklı kimlikleri içinde barındıran kozmopolit bir şehirdir. Bizim orda herşey normaldir ama insan ayrımcılığı yapmak ise ayıptır ve kimsenin haddine değildir. Bu Camianın bu kulubun temel ilkesi İSYANDIR , Düzene , kapitalizme, Biata ve paraya İSYANDIR. .. O bakmdan Kazım Koyuncu'nun tarif ettiği bir çizgide ki Takımımızın değerlerine sahip çıkmak bizim ne temel görevimizdir. Bunun aksi yönde konuşan ve beklenti içine giren herkes ise bence istanbul kulüplerinden farklı olmayan çıkar çevreleridir.

Sonuç olarak şunu söyliyim

Eskiden Siyasetçiler Kulupleri karşılarına almaktan korkardılar, Şimdi ise Spor adamları Siyasileri karşıların almaktan korkuyor ve Onlara KÖLE oluyorlar. Bu da Ülkenin nasıl bir sistemle yönetildiğinin bir sonucudur. Son dediklerimden kaç kişi ne anladı bilmiyorum ama inşallah, Sorgulama yapma hakkımızın elimizden alınmadığı yıllarımız olur

Bu sene şampiyon olacağız mı bilmiyorum. Ama Her Kulup çalışanı ve her siyasetçi söylemlerine dikkat etmeli

43 yaşındayım. Yaşayacağım bir şampiyonluğu bana AKP li Bakanların kıyakları ile veriliyor algısı yaratılmasından nefret ediyorum. Benim ihtiyacım yok kayrılmaya... Kimsenin de beklentisi olmasın. Hangi parti olursa olsun. Bizi kullanan insanları kulupten uzak tutalım, bu bize zarar veriyor.

Başarımın Berat ile endekslenmesi ifrit ediyor beni. Buna Kulup de bir tavır koymalı, .. neyse kalın sağlıcakla
                  En son lazibere tarafından düzenlendi; 11.02.2020, 12:16.
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• MAMALANMIŞLAR KAHPE BİZANS

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Baiano'nun kasti tekmeleri, yumruk ve pişkince özrü.... üzerine g.birligi-fb yöneticileri fotoğrafı üzerine çok iyi düşünmeli ve çalışmalı yönetim. Resmi yoldan hiç bir şey ispat edemezsiniz ama TFF ve kurulları üzerinde ağır baskı oluşturmalı.
                      Mesela Waka kartı dönmedi. Eğer Sörloth 1 maç ile kalmaz, Sivas hatta Bjk maçları kaçarsa "gönüllülerin şampiyonu" müzesine 1 kupa daha geliyor demektir.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Baskıdan kasıt...
                        TFF, Kulüp başkan ve yöneticileri çoğu esnaf,işadamı, sanayici, ticaret, ithalat ihracat...vs. yapiyor. Gönder malî müfettişleri ( vergi kaçırma...), SGK müfettişleri ( kaçak, sigortasız işçi...vs.) , ihale verme...ne bilim bir sürü şey çıkar.
                        O baskıyı hissetsinler bi!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• TFF'den bir skandal daha, Sörloth’u en ciddi madde olan 43. maddeden sevk ettiler!

BAŞKAN UYKUDA MI?
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TFF'den bir skandal daha, Sörloth’u en ciddi madde olan 43. maddeden sevk ettiler!

BAŞKAN UYKUDA MI?
                            Bu konuda yönetim pasif oğlu pasiftir, çıkıp doğru düzgün bir açıklama bile yapmamıştır.

Ancak maç sonu Twitter'dan keyifli pazarlar paylaşımı yapsınlar.

Ortalığı ayağa kaldıracaksın, haklı olduğumuz yerde susuyoruz.
                            .

Yorum

• güldük eğlendik şimdi gerçeklere dönelim..

haniiiiiiiii Sosa-Novak-Perera nın sözleşmeleri.........

iyi giden birşey bozulmaz bozulmamalı....
                              3 kuruşun hesabını yaparken 30 milyon euroyu kaybedecen hala farkında değilsin..
                              bu adamların aidiyetleri ve verdikleri ortada seneye sturiçi satarsın..maaş bütçesi karşılanır..
                              bide şampiyon olursak gelir meblağını düşünemiyorum bile..
                              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yönetimi sahneye alalim bakalim.neredeler.uyku da mi.sorloth konusunda su ana kadar ne yaptilar.ne yapmayı hedefliyorlar.yoksa sadece polyannacilik mi oynuyorlar.ya da ceza açıklandıktan sonra öylesine gaz alma konuşmaları mi yapacakalr.hakemi de yeneceğiz falan filan.sampiyon olacak takım burada belli olur.sahada kazandığını masada kaybetmez.kartlarini sağlam kullanır.gerekirse lobisini devreye sokar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X