sturridge kalması çok iyi .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu!
İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖğrendiğim kadarıyla; Başkanın Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklama sonrası Ünal Hoca baya tribe girmiş.
Kayseri maçı sonrası boğazda kalma muhabbeti oluyor bilindiği üzere.
Yöneticiler kamp ile ilgili dün Hocaya gidiyorlar ve kamp kadrosu ile ilgili görüşmek istiyorlar.
Ancak Ünal Hoca kampa katılmayacağını ve bırakacağını söylüyor.
Bunun üzerine konu Ahmet Ağaoğluna bildiriliyor.
Ağaoğlu’da madem bırakacaktı Kayseri maçına neden çıktı kardeşim, bıraksın o zaman diyor.
Öğrendiğim bu.
Sonrasında isimler gündeme geliyor.
Erol Bulut gündeme geliyor, ama başkan Alanya’da devam ettiği için olmaz diyor.
Şota’nın adı geçiyor, Ertuğrul Doğan kesinlikle olmaz deyip veto ediyor.
Mustafa Denizli konusu hiç geçmemiş.
Samet Aybaba adı geçiyor ama baya bir yöneticiden veta yiyor O’da.
Şuan Hüseyin Çimşir ile devam edilecek gibi göründüğünü söylediler.
Ayrıca Sergen’in de Yeni Malatya’dan ayrılma durumu varmış.
Durumuna bakacaklarmış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komplo teorilerine gerek yok.
Ünal Hoca’yı ben de seviyorum ama Ahmet Ağaoğlu’nun da kulüp için devam etmesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Hatta mali yapıyı tam anlamıyla düzeltse mükemmel iş çıkarmış olur.
Başarı da önemli tabi ki bu süreçte.
Ama mali yapıyı düzelten kulüplerin başında gelebilirsek ilerleyen yıllar bizim için çok büyük avantaj olur.
İstanbul kulüplerinin mali yapıyı düzeltmesi uzun yıllar alacak gibi görünüyor.
Fırsata çevirebiliriz önümüzde ki yılları.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 16:29.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Başkan net ve eskisinden daha hevesli. Şampiyonluğun en güçlü adaylarımdan birisiyiz dedi. Tüm bunlar olurken parasını gününde ödeyen, fifada hiçbir dosyası olmayan, finansal FairPlay kurallarını harfiyen uyan bir kulüp olduğumuzu söyledi. 6 ay sonra görüşürüz dedi. Bravo başkan
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımız Eren Bülbül 'ün ailesi bana destek oldu çok önemli filan demiş.....
Eren hepimizin gururu , onuru ama Trabzonspor ile ne ilgisi var ?
Başkanımız hatalarını örtmek için Erenimizi niye kullanıyor ?Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımız Eren Bülbül 'ün ailesi bana destek oldu çok önemli filan demiş.....
Başkanımız hatalarını örtmek için Erenimizi niye kullanıyor ?
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 milyon euro serbest maddesi var
Kalan maçların yüzde 80 inden fazla oynarsa sezon sonu 10 miyon a tutamayız.
Devre arası gidenin yerini doldurmak zordur.En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 16:31.
Yorum
-
Adam 100.000 mesaj atılmış küfür içerikli hiç birinin benim için bir önemi yok evladını vatana şehit vermiş bir annenin duasını aldım o mesaj tek bir mesaj 100.00/ mesajfan daha değerli dedi bana bu mesaj yeter dedi sen ne anladın?
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleH.Cimsir ile devam karari cok dogru..Bakalim Hüseyin e ne kadar destek olabilecegiz..Bana kalirsa cok iyi bir teknik direktör kazanacagiz..Sampiyon belirlendigi icin 2. ve 3. lük önemli bir basari olur Hüseyin icin..
yapı itibariyle tam yörenin çocuğu Hüseyin ama zekii durmuyor..kurnazda durmuyor..
tiplere bak okan..sergen..kurnaz ve istanbul çocuğu tipi adamlar..
......neyse başkan madem Hüseyin le devam edecen..SOSA ile anlaşman lazım..bunu anlamak için süper zekayamı ihtiyaç var..ya çıldıracam..
Sosa ile yeni anlaşma yap Sosa mutlu olsun saha içini full yönetir zaten..
....Sosa ..Novak anlaşılmazsa bu sene biter..seneyede küme düşmemeye oynarız..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDurum bu arkadaşlar.
Komplo teorilerine gerek yok.
Ünal Hoca’yı ben de seviyorum ama Ahmet Ağaoğlu’nun da kulüp için devam etmesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Hatta mali yapıyı tam anlamıyla düzeltse mükemmel iş çıkarmış olur.
Başarı da önemli tabi ki bu süreçte.
Ama mali yapıyı düzelten kulüplerin başında gelebilirsek ilerleyen yıllar bizim için çok büyük avantaj olur.
İstanbul kulüplerinin mali yapıyı düzeltmesi uzun yıllar alacak gibi görünüyor.
Fırsata çevirebiliriz önümüzde ki yılları.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başkanın Hüseyin cimşir i hoca yapacağına ihtimal vermiyordum. Konya maçı sonrası Ünal Karaman ı ne kadar eleştirmedim dese de bir eleştiri vardı. Ünalı eleştiren başkanın daha tecrübeli biriyle anlaşmasını beklerdim.
Başkan ünalı getirirken ve şimdi cimşir i hoca yaparken ki düşüncesi aidiyet, birlik beraberlik, sorunları dışarı aktarmama, uyum gibi özellikleri ön planda tutmuştur. Trabzon gibi bir şehirde bu özellikler teknik taktik beceriden daha fayda sağlayabilir.En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 16:36.
Yorum
-
[QUOTE=Mesut;1921205762]Sen olayı yanlış anlamışsın abi
Adam 100.000 mesaj atılmış küfür içerikli hiç birinin benim için bir önemi yok evladını vatana şehit vermiş bir annenin duasını aldım o mesaj tek bir mesaj 100.00/ mesajfan daha değerli dedi bana bu mesaj yeter dedi sen ne ..................En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 17:28.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bizim için önemli olan ikinci yarının ilk 6-7 haftası oradan sağ salim çıkarsak takımın başında değil Hüseyin Çimşir ben olsam dahi takımı şampiyonluğa oynatırım(ironi içerir)
Başkana destek olmalıyız. Bu saat itibariyle takımı ve geleceği konuşalım..
Başkanın açıklamasına göre Talisca imkansız, burada Carvalho ismi geciyordu belki o olur ..Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
-
forumda biri hakaret edince kuplere biniyoruz hemen agresif bir sekilde tepki veriyoruz..adamin telefonuna tehdit hakaret kufur yagiyor yetmiyor bazi serefsizler esinin telefonunada benzer mesajlari gonderiyor..ee simdi bu adam cikip icini dokuyor,hafif duygu somurusude yapsin ne var yani.kac gundur twitter aleminde benim sahit oldugum tonla kufur var.sadece bizde degil butun kuluplerde davar bir kitle var ne anlatirsan anlat kafa almiyor..adam yayinda acik acik herseyi anlatiyor sonra foruma bakiyorsun adamin gerekcelerini anlattigi seyin sorusunu goruyorsun.eee o kadar merak ediyorsan tvyi ac izle zaten cevaplari kendisi veriyor.ama yok kendi kafasinda kurdugu seylere inanma daha kolay.egitilmezsiniz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum