Ekuban ndiaye gibi hareketli oyunculara rağmen ikinci yarı ayağa pas yapamadık, topla çıkamadık, yaslandik. Sebebi de sezon başı yapılan mikel sturridge transferi. Öyle kenardan konuşmak kolay. Takımın omurgasinda zaaf var. Oyunun belli bölümlerinde zorlanmamiz normal.
Ünal hocanın takıma kazandırdığı kolay gol bulma karakteriyle kazanıyoruz. Ama huseyin hoca böyle değil. Ona top oynayacak iştahlı adamlar vereceksin, o da sistemini gelistirecek, 'yıldızlarla' uğraşırsa sistem oluşturamaz.
Ekuban ndiaye gibi hareketli oyunculara rağmen ikinci yarı ayağa pas yapamadık, topla çıkamadık, yaslandik. Sebebi de sezon başı yapılan mikel sturridge transferi. Öyle kenardan konuşmak kolay. Takımın omurgasinda zaaf var. Oyunun belli bölümlerinde zorlanmamiz normal.
Ünal hocanın takıma kazandırdığı kolay gol bulma karakteriyle kazanıyoruz. Ama huseyin hoca böyle değil. Ona top oynayacak iştahlı adamlar vereceksin, o da sistemini gelistirecek, 'yıldızlarla' uğraşırsa sistem oluşturamaz.
Sturridge konusu hariç katılıyorum. Sturridge yıldız falan değil. Kartaldaki benzin istasyonu neyse bu da odur. Alınıp satılıp kâr ettirecek maldır. tüccar misali
Yıldız da yıldız değil ki. Ben gevşek mücadeleden bu kadar kaçan laubali adam hatırlamıyorum. Kayseriye Altay'a gol atmakla, Sörloth'un kişisel yeteniğini konuşturduğu pozisyonlarda gol çıkarması neticesinde asist yapmakla olmuyor malesef.
Artistlil yaptı topu kaptırdı, topa koşmadı, yalandan adam kovaladı, becerip ofsayttan korunmadı, zil fuzuli ahmakça pas hatası yaptı. Bunlar yıldız oyuncu emareleri değil puştluk emareleri.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Başkanı çoğu zaman boş ve yersiz konuşması noktasında eleştiriyorum. Hakli olduğumu da düşünüyorum. Ahmakça demeçleri çok oluyor. Ünal Hoca hususunda da hatalı buluyorum. Ama adamlığının zekatı süper lige yeter
Şu futbol camiası içinde ve Sadri Şener de dahil en sevdiğim başkan kendisidir. Panik yapmadan yapıcı yaklaşan ortaya akıl koyan doğrusunu yapmaya çalışan ve yapan biri. Duruşu ise 17 kulübün başkanı gelsin elini öpsün karakter dersi alsın. Duruş dersi alsın.
En son mmert tarafından düzenlendi; 02.02.2020, 03:21.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Sturridge konusu hariç katılıyorum. Sturridge yıldız falan değil. Kartaldaki benzin istasyonu neyse bu da odur. Alınıp satılıp kâr ettirecek maldır. tüccar misali
Yıldız da yıldız değil ki. Ben gevşek mücadeleden bu kadar kaçan laubali adam hatırlamıyorum. Kayseriye Altay'a gol atmakla, Sörloth'un kişisel yeteniğini konuşturduğu pozisyonlarda gol çıkarması neticesinde asist yapmakla olmuyor malesef.
Artistlil yaptı topu kaptırdı, topa koşmadı, yalandan adam kovaladı, becerip ofsayttan korunmadı, zil fuzuli ahmakça pas hatası yaptı. Bunlar yıldız oyuncu emareleri değil puştluk emareleri.
Tırnak içinde yıldız ) ben bu kavrama uyuzum zaten. Sen çalış çabala yeteneğini sahaya koy, trabzonspor seni yıldız yapar zaten, bizim ki öyle bir klup. Sahaya çıkan adamin top oynaması lazım burada, reklama ihtiyacımız yok.
Trabzonspor bu sezon şampiyon olursa bu adamın heykeli dikilmelidir, bu kadar sıkıntının içinde bu bütçeyle çok büyük bir iştir bu, 2. Olursak yine başarıdır bu bir gerçek rakiplerin bütçelerini düşünürsek.. 2 senede bataklıktan nereye çıktığımız ortada..
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 02.02.2020, 13:12.
Yorum