Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan bu sefer ellerine vermedi "ekrana koydu"
    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Büyük başkan
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Herşeyiyle başkan gibi başkan . Oyunları da bozdu takımı da kurdu. Artık top futbolcularda.

Yorum

• maç sonu röportajında verdiği cevaplar çok iyiydi.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Çok sevdiğim insan.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• seviyoruz başkan seni
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Ekuban ndiaye gibi hareketli oyunculara rağmen ikinci yarı ayağa pas yapamadık, topla çıkamadık, yaslandik. Sebebi de sezon başı yapılan mikel sturridge transferi. Öyle kenardan konuşmak kolay. Takımın omurgasinda zaaf var. Oyunun belli bölümlerinde zorlanmamiz normal.

Ünal hocanın takıma kazandırdığı kolay gol bulma karakteriyle kazanıyoruz. Ama huseyin hoca böyle değil. Ona top oynayacak iştahlı adamlar vereceksin, o da sistemini gelistirecek, 'yıldızlarla' uğraşırsa sistem oluşturamaz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekuban ndiaye gibi hareketli oyunculara rağmen ikinci yarı ayağa pas yapamadık, topla çıkamadık, yaslandik. Sebebi de sezon başı yapılan mikel sturridge transferi. Öyle kenardan konuşmak kolay. Takımın omurgasinda zaaf var. Oyunun belli bölümlerinde zorlanmamiz normal.

Ünal hocanın takıma kazandırdığı kolay gol bulma karakteriyle kazanıyoruz. Ama huseyin hoca böyle değil. Ona top oynayacak iştahlı adamlar vereceksin, o da sistemini gelistirecek, 'yıldızlarla' uğraşırsa sistem oluşturamaz.
                  Sturridge konusu hariç katılıyorum. Sturridge yıldız falan değil. Kartaldaki benzin istasyonu neyse bu da odur. Alınıp satılıp kâr ettirecek maldır. tüccar misali

Yıldız da yıldız değil ki. Ben gevşek mücadeleden bu kadar kaçan laubali adam hatırlamıyorum. Kayseriye Altay'a gol atmakla, Sörloth'un kişisel yeteniğini konuşturduğu pozisyonlarda gol çıkarması neticesinde asist yapmakla olmuyor malesef.

Artistlil yaptı topu kaptırdı, topa koşmadı, yalandan adam kovaladı, becerip ofsayttan korunmadı, zil fuzuli ahmakça pas hatası yaptı. Bunlar yıldız oyuncu emareleri değil puştluk emareleri.
                  İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                  İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                  Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Başkanı çoğu zaman boş ve yersiz konuşması noktasında eleştiriyorum. Hakli olduğumu da düşünüyorum. Ahmakça demeçleri çok oluyor. Ünal Hoca hususunda da hatalı buluyorum. Ama adamlığının zekatı süper lige yeter

Şu futbol camiası içinde ve Sadri Şener de dahil en sevdiğim başkan kendisidir. Panik yapmadan yapıcı yaklaşan ortaya akıl koyan doğrusunu yapmaya çalışan ve yapan biri. Duruşu ise 17 kulübün başkanı gelsin elini öpsün karakter dersi alsın. Duruş dersi alsın.
                    En son mmert tarafından düzenlendi; 02.02.2020, 03:21.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sturridge konusu hariç katılıyorum. Sturridge yıldız falan değil. Kartaldaki benzin istasyonu neyse bu da odur. Alınıp satılıp kâr ettirecek maldır. tüccar misali

Yıldız da yıldız değil ki. Ben gevşek mücadeleden bu kadar kaçan laubali adam hatırlamıyorum. Kayseriye Altay'a gol atmakla, Sörloth'un kişisel yeteniğini konuşturduğu pozisyonlarda gol çıkarması neticesinde asist yapmakla olmuyor malesef.

Artistlil yaptı topu kaptırdı, topa koşmadı, yalandan adam kovaladı, becerip ofsayttan korunmadı, zil fuzuli ahmakça pas hatası yaptı. Bunlar yıldız oyuncu emareleri değil puştluk emareleri.
                      Tırnak içinde yıldız ) ben bu kavrama uyuzum zaten. Sen çalış çabala yeteneğini sahaya koy, trabzonspor seni yıldız yapar zaten, bizim ki öyle bir klup. Sahaya çıkan adamin top oynaması lazım burada, reklama ihtiyacımız yok.

Yorum

• Başkan, akşam maç sonrası Shörlet'ün arabasıyla stadtan ayrılışını gördüm.Toyota Corollaya biniyordu.Lütfen krala yakışan araba verin.
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan, akşam maç sonrası Shörlet'ün arabasıyla stadtan ayrılışını gördüm.Toyota Corollaya biniyordu.Lütfen krala yakışan araba verin.
                          Belki bu tür seylere kendisi önem vermiyor. Olamazmi
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan, akşam maç sonrası Shörlet'ün arabasıyla stadtan ayrılışını gördüm.Toyota Corollaya biniyordu.Lütfen krala yakışan araba verin.
                            Boylesi daha iyi
                            mutevazi olsun
                            ozelinde belki vardir iyi bir arabasi

Yorum

• Adam gibi adam
                              cok kaliteli

Yorum

• Trabzonspor bu sezon şampiyon olursa bu adamın heykeli dikilmelidir, bu kadar sıkıntının içinde bu bütçeyle çok büyük bir iştir bu, 2. Olursak yine başarıdır bu bir gerçek rakiplerin bütçelerini düşünürsek.. 2 senede bataklıktan nereye çıktığımız ortada..
                                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 02.02.2020, 13:12.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X