Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• madem hüseyin çimşir ile devam edilecek bari yardımcıları tecrübeli iş bilen birileri olsaydı. m.yılmaz muzaffer metin aktaş falan bu seviye için çok sıradan duruyor. bu kadar öz evlatçılığa gerek yok.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      madem hüseyin çimşir ile devam edilecek bari yardımcıları tecrübeli iş bilen birileri olsaydı. m.yılmaz muzaffer metin aktaş falan bu seviye için çok sıradan duruyor. bu kadar öz evlatçılığa gerek yok.
      yönetim için teknik heyetin bir önemi yok Fatih....

Yorum

• Antrenör tercihleri berbat bile değil, korkunç. Ünal Hoca’nın gidişinin takımın oynadığı berbat futbolla alakası yok demektir bu.

Bu seviyedeki futbolcular Mehmet Yılmaz, Muzaffer Bilazer, Metin Aktaş gibilerine emanet edilemez.
        8. Kuşatma

Yorum

• Peki hoca öneriniz kim beyler? Herkes hoca tercihine sallamış. Yerlilerden bir liste yapın bakalım Trabzon'da iki maç kaybedince ne olacak taraftar tepkisi? Yabancı desen şu ortama kimi getireceksin ancak yaşını başını almış bir dede getirebilirsin. Hüseyin şu aşamada takımı tanıyan birisi olarak o kadar da mantıksız bir tercih değil. Yeni hoca demek yeni sistem yeni anlayış devre arasında çok uygulanabilir bir zemin bulamayacaktı. Yönetimin yaptığı iyi şeylerin hepsini tek kalemde siliyorsunuz valla bravo.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Takımın başında hüseyin kalacaksa bile yabancı antrenör getirmeliydik. Mehmet yılmaz kim. Takıma vizyon katacak birilerine ihtiyacımız var. Tvde lak lak yapan eski topçulara değil

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
            8.KUŞATMA

Yorum

• Yabancı kondüsyoner konusu mühimdi.
              Bizim bu konuda eğitime ihtiyaç duyduğumuz çok açık.
              Oyuncuların özellikle bireysel fiziki çalışmaları için yabancı kondüsyoner iki yıldır gerekli.

Muzeffer Bilazer ve Mehmet Yılmaz'ın konu hakkında ne kadar kendilerini geliştirdiklerini bilmiyorum.

Ama eğer bu konuda sınıf atlayamazsak, sakatlık mevzusunu da kondüsyon konusunu da bu seviyede idare ederiz ancak.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Peki hoca öneriniz kim beyler? Herkes hoca tercihine sallamış. Yerlilerden bir liste yapın bakalım Trabzon'da iki maç kaybedince ne olacak taraftar tepkisi? Yabancı desen şu ortama kimi getireceksin ancak yaşını başını almış bir dede getirebilirsin. Hüseyin şu aşamada takımı tanıyan birisi olarak o kadar da mantıksız bir tercih değil. Yeni hoca demek yeni sistem yeni anlayış devre arasında çok uygulanabilir bir zemin bulamayacaktı. Yönetimin yaptığı iyi şeylerin hepsini tek kalemde siliyorsunuz valla bravo.
                Biz birşey yapmıyoruz, yönetim kendisi sildi tüm yaptığı iyi şeyleri.
                İnşallah yanılırım, çok da isterim yanlılmayı. İnşallah Hüseyin'in içinden bir Klopp veya Guardiola çıkar ama boşuna hayallere kapılmamak gerektiğini öğrenecek kadar da yaşım var. Şimdi ikinci yarı saha sonuçları gelmeye başlayınca herkes görcek yönetimin tüm yaptığı iyi işleri biz mi siliyoruz, yoksa yönetimin kendi tercihleri mi siliyor. Biz sadece olacakları söylüyoruz.
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• hüseyin çimşirle yola devam edeceğizin analizini bilen bi arkadaş yapabilir mi ? yani mantığı ne yönetim ne yapmak istiyor bu hamleyle ?

Yorum

• Trabzonda ki ilk maçta kaybedilecek puandan sonra herkes ayaklanır..
                    Bunu yazın bir kenara....

Başkan da dahil herkes çok zor durumda kalır

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz birşey yapmıyoruz, yönetim kendisi sildi tüm yaptığı iyi şeyleri.
                      İnşallah yanılırım, çok da isterim yanlılmayı. İnşallah Hüseyin'in içinden bir Klopp veya Guardiola çıkar ama boşuna hayallere kapılmamak gerektiğini öğrenecek kadar da yaşım var. Şimdi ikinci yarı saha sonuçları gelmeye başlayınca herkes görcek yönetimin tüm yaptığı iyi işleri biz mi siliyoruz, yoksa yönetimin kendi tercihleri mi siliyor. Biz sadece olacakları söylüyoruz.
                      Biz Kloop ya da Guardiola'yı mi kovdukta Hüseyin Çimsir'den böyle bir beklentiniz var? Simdiye kadar bir kulüpte hoca olarak tutunamamis birine sans verdik, o da bunu kullanmak yerine kibrinden ötürü kendi sonunu hazirladi. Hem umarim yanilirim yaziyorsunuz hem de kötü saha sonuclari gösterecek bu yönetime herseyi diyorsunuz. Ha bi de olacakları söylüyormuş evliya hazretleri(!)

Buradaki sevgi pıtırcıkları da her görüşe saygı duyulmasını istiyor. Yahu istedikleri kişiler koltuğunda olmadığı için kulübün zarar görmesini dört gözle bekleyen öyle kişilere ne gibi bi saygı duyulmasını istiyosunuz ki siz!! Eğer o kadar hümanistseniz birbirinize metiyeler düzebilirsiniz
                      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 06.01.2020, 13:24.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hüseyin çimşirle yola devam edeceğizin analizini bilen bi arkadaş yapabilir mi ? yani mantığı ne yönetim ne yapmak istiyor bu hamleyle ?
                        Başına iş almadı.. yani eğer tutarsa bu yönetime yazılacak.. eğer tutmazsa da hoca değiştirilecek ve biraz daha kredi kazanacaklar..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• yani şunu anlamaya çalışıyorum abicim..eğer ünal hoca takımı kötü yönetiyorda ondan gönderdiyseniz hüseyin hoca da onun yardımcısıydı ne alaka yani demekki mesele kötü oyun falan değilmiş onu anlıyorum burdan..
                          İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başına iş almadı.. yani eğer tutarsa bu yönetime yazılacak.. eğer tutmazsa da hoca değiştirilecek ve biraz daha kredi kazanacaklar..

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yani şunu anlamaya çalışıyorum abicim..eğer ünal hoca takımı kötü yönetiyorda ondan gönderdiyseniz hüseyin hoca da onun yardımcısıydı ne alaka yani demekki mesele kötü oyun falan değilmiş onu anlıyorum burdan..
                            Evet haklısın .. kriz yönetilemedi ve kaos çıkmak üzereydi.. yönetim de yumuşak bir geçiş yaptı.. bence bu hamle kaosu önledi en azından.. eğer gidip samet aybaba, giray bulak, hami, sadi gibi birini getirselerdi emin ol kaosa sürüklenirdik..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz Kloop ya da Guardiola'yı mi kovdukta Hüseyin Çimsir'den böyle bir beklentiniz var? Simdiye kadar bir kulüpte hoca olarak tutunamamis birine sans verdik, o da bunu kullanmak yerine kibrinden ötürü kendi sonunu hazirladi. Hem umarim yanilirim yaziyorsunuz hem de kötü saha sonuclari gösterecek bu yönetime herseyi diyorsunuz. Ha bi de olacakları söylüyormuş evliya hazretleri(!)

Buradaki sevgi pıtırcıkları da her görüşe saygı duyulmasını istiyor. Yahu istedikleri kişiler koltuğunda olmadığı için kulübün zarar görmesini dört gözle bekleyen öyle kişilere ne gibi bi saygı duyulmasını istiyosunuz ki siz!! Eğer o kadar hümanistseniz birbirinize metiyeler düzebilirsiniz
                              Bazı şeyleri bilmek için medyum olmaya gerek yok. Hüseyin'in başarılı olma şansı sıfır. Bu ihtimalden söz etmek bile zaman kaybı. Evet her görüşe saygı duymak lazım ama Hüseyin'in başarılı olma ihtimalini ben bir görüş olarak göremiyorum kusura bakmayın, belki bir espri olabilir en fazla.

Neyse, çok medyumluk yapmaya da gerek yok zaten. Çok tartışmanın da anlamı yok. İki hafta sonra başlıyor lig, herşey ortaya çıkacak. Sahada gerçeklerle yüzleştiğiniz zaman da böyle konuşabilecek misiniz bakalım. Benim derdim "demiştim" demek değil. İşin sonunda konuşmak kolay.

not: Guardiola Klopp benzetmesi "beklenti" değildi tabi ki, biraz abartılmış bir "temenni" idi. keşke öyle olsa.
                              En son muratt tarafından düzenlendi; 06.01.2020, 13:45.
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ünal Karaman'ın yaptığı kadarını yapar merak etmeyin.
                                Yani Kasımpaşa ve Fener ile zorlama ile berabere kalıp Malatya'da gene oyunsuz bir galibiyet alır.

Kıstasınız ilk yarı Ünal Karaman tarafından ortaya konulan şey ise onu Hüseyin, Ali, Veli Deli... yapar.
                                İlk yarı biz hiçbir şey yapmadık çünkü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X