madem hüseyin çimşir ile devam edilecek bari yardımcıları tecrübeli iş bilen birileri olsaydı. m.yılmaz muzaffer metin aktaş falan bu seviye için çok sıradan duruyor. bu kadar öz evlatçılığa gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem hüseyin çimşir ile devam edilecek bari yardımcıları tecrübeli iş bilen birileri olsaydı. m.yılmaz muzaffer metin aktaş falan bu seviye için çok sıradan duruyor. bu kadar öz evlatçılığa gerek yok.
Yorum
-
Peki hoca öneriniz kim beyler? Herkes hoca tercihine sallamış. Yerlilerden bir liste yapın bakalım Trabzon'da iki maç kaybedince ne olacak taraftar tepkisi? Yabancı desen şu ortama kimi getireceksin ancak yaşını başını almış bir dede getirebilirsin. Hüseyin şu aşamada takımı tanıyan birisi olarak o kadar da mantıksız bir tercih değil. Yeni hoca demek yeni sistem yeni anlayış devre arasında çok uygulanabilir bir zemin bulamayacaktı. Yönetimin yaptığı iyi şeylerin hepsini tek kalemde siliyorsunuz valla bravo."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Yabancı kondüsyoner konusu mühimdi.
Bizim bu konuda eğitime ihtiyaç duyduğumuz çok açık.
Oyuncuların özellikle bireysel fiziki çalışmaları için yabancı kondüsyoner iki yıldır gerekli.
Muzeffer Bilazer ve Mehmet Yılmaz'ın konu hakkında ne kadar kendilerini geliştirdiklerini bilmiyorum.
Ama eğer bu konuda sınıf atlayamazsak, sakatlık mevzusunu da kondüsyon konusunu da bu seviyede idare ederiz ancak.
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki hoca öneriniz kim beyler? Herkes hoca tercihine sallamış. Yerlilerden bir liste yapın bakalım Trabzon'da iki maç kaybedince ne olacak taraftar tepkisi? Yabancı desen şu ortama kimi getireceksin ancak yaşını başını almış bir dede getirebilirsin. Hüseyin şu aşamada takımı tanıyan birisi olarak o kadar da mantıksız bir tercih değil. Yeni hoca demek yeni sistem yeni anlayış devre arasında çok uygulanabilir bir zemin bulamayacaktı. Yönetimin yaptığı iyi şeylerin hepsini tek kalemde siliyorsunuz valla bravo.
İnşallah yanılırım, çok da isterim yanlılmayı. İnşallah Hüseyin'in içinden bir Klopp veya Guardiola çıkar ama boşuna hayallere kapılmamak gerektiğini öğrenecek kadar da yaşım var. Şimdi ikinci yarı saha sonuçları gelmeye başlayınca herkes görcek yönetimin tüm yaptığı iyi işleri biz mi siliyoruz, yoksa yönetimin kendi tercihleri mi siliyor. Biz sadece olacakları söylüyoruz.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz birşey yapmıyoruz, yönetim kendisi sildi tüm yaptığı iyi şeyleri.
İnşallah yanılırım, çok da isterim yanlılmayı. İnşallah Hüseyin'in içinden bir Klopp veya Guardiola çıkar ama boşuna hayallere kapılmamak gerektiğini öğrenecek kadar da yaşım var. Şimdi ikinci yarı saha sonuçları gelmeye başlayınca herkes görcek yönetimin tüm yaptığı iyi işleri biz mi siliyoruz, yoksa yönetimin kendi tercihleri mi siliyor. Biz sadece olacakları söylüyoruz.
Buradaki sevgi pıtırcıkları da her görüşe saygı duyulmasını istiyor. Yahu istedikleri kişiler koltuğunda olmadığı için kulübün zarar görmesini dört gözle bekleyen öyle kişilere ne gibi bi saygı duyulmasını istiyosunuz ki siz!! Eğer o kadar hümanistseniz birbirinize metiyeler düzebilirsinizEn son Anıl C tarafından düzenlendi; 06.01.2020, 13:24.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin çimşirle yola devam edeceğizin analizini bilen bi arkadaş yapabilir mi ? yani mantığı ne yönetim ne yapmak istiyor bu hamleyle ?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
yani şunu anlamaya çalışıyorum abicim..eğer ünal hoca takımı kötü yönetiyorda ondan gönderdiyseniz hüseyin hoca da onun yardımcısıydı ne alaka yani demekki mesele kötü oyun falan değilmiş onu anlıyorum burdan..İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşına iş almadı.. yani eğer tutarsa bu yönetime yazılacak.. eğer tutmazsa da hoca değiştirilecek ve biraz daha kredi kazanacaklar..
Yorum
-
İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani şunu anlamaya çalışıyorum abicim..eğer ünal hoca takımı kötü yönetiyorda ondan gönderdiyseniz hüseyin hoca da onun yardımcısıydı ne alaka yani demekki mesele kötü oyun falan değilmiş onu anlıyorum burdan..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz Kloop ya da Guardiola'yı mi kovdukta Hüseyin Çimsir'den böyle bir beklentiniz var? Simdiye kadar bir kulüpte hoca olarak tutunamamis birine sans verdik, o da bunu kullanmak yerine kibrinden ötürü kendi sonunu hazirladi. Hem umarim yanilirim yaziyorsunuz hem de kötü saha sonuclari gösterecek bu yönetime herseyi diyorsunuz. Ha bi de olacakları söylüyormuş evliya hazretleri(!)
Buradaki sevgi pıtırcıkları da her görüşe saygı duyulmasını istiyor. Yahu istedikleri kişiler koltuğunda olmadığı için kulübün zarar görmesini dört gözle bekleyen öyle kişilere ne gibi bi saygı duyulmasını istiyosunuz ki siz!! Eğer o kadar hümanistseniz birbirinize metiyeler düzebilirsiniz
Neyse, çok medyumluk yapmaya da gerek yok zaten. Çok tartışmanın da anlamı yok. İki hafta sonra başlıyor lig, herşey ortaya çıkacak. Sahada gerçeklerle yüzleştiğiniz zaman da böyle konuşabilecek misiniz bakalım. Benim derdim "demiştim" demek değil. İşin sonunda konuşmak kolay.
not: Guardiola Klopp benzetmesi "beklenti" değildi tabi ki, biraz abartılmış bir "temenni" idi. keşke öyle olsa.En son muratt tarafından düzenlendi; 06.01.2020, 13:45.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Ünal Karaman'ın yaptığı kadarını yapar merak etmeyin.
Yani Kasımpaşa ve Fener ile zorlama ile berabere kalıp Malatya'da gene oyunsuz bir galibiyet alır.
Kıstasınız ilk yarı Ünal Karaman tarafından ortaya konulan şey ise onu Hüseyin, Ali, Veli Deli... yapar.
İlk yarı biz hiçbir şey yapmadık çünkü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum