Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet direk konuşan adamı severim, gerçeği eğik büken hep bir tarafa yontan adamdan da hoşlanmam. ben de klüp için eleştiri yapıyorum başkana, daha iyisini bekliyorum.
    Herhalde bu direk konuşan adamdan kastın Ünal Karaman ise sana sadece gülüyorum. Adamcılığınız artık başka bir boyuta evrilmiş. Ama böyle devam. Gün gelecek, Ağaoğlu'na karşı bu dediklerinizi tıpış tıpış yiyeceksiniz. Sizin bu yaptığınız eleştiri değil, aksine gayeniz zarar vermek Trabzonspor'a.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herhalde bu direk konuşan adamdan kastın Ünal Karaman ise sana sadece gülüyorum. Adamcılığınız artık başka bir boyuta evrilmiş. Ama böyle devam. Gün gelecek, Ağaoğlu'na karşı bu dediklerinizi tıpış tıpış yiyeceksiniz. Sizin bu yaptığınız eleştiri değil, aksine gayeniz zarar vermek Trabzonspor'a.
      ne kolay anasını satayım sevmediğin bir fikir duyunca hemen etiketle. adamcılar ve biatçılar genellikle işine devam edenleri savunur, kovulan adamdan fayda gelmeyeceği için.

eleştiri iyidir dinç tutar, yok dengesi bozulur, sağa sola siz kimsiniz falan demeye başlarsa yapacak birşey yok. bir önceki hoca bu yüzden kovulmuştu. baskıyı kaldıramıyorsan, gidersin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kulüp başkanına onca lafı edince normal ...
        Teşekkürü siteden yazmak değil ki mesele.
        Bazı kabahatler var, kolay kolay özür dilenmeden affedilmez.
        Ünal Hoca toplantıdaki reaksiyonu için pişmanlık belirten bir adım atacak ki kurumsal teşekkür vs. olsun.
        O toplantıdaki laflar öyle geçiştirilecek laflar değil.
        Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, maç öncesi Lig TV'ye açıklama yaptı.Maça ilişkin konuşan Karaman, "Maç zor olacak ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Böyle müsabakayı yoksaymak olamaz şampiyonlar ligi de çok önemli ama bu müsabakaya

Bu konu hakkında da 9 senedir yanlış adama sahip çıktım, yanıldım, hata yaptım gibi bir şey duymadık ağzından.

Hatasız, yanlışsız, pürpak bir nimet sanıyor kendisini galiba.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

ne kolay anasını satayım sevmediğin bir fikir duyunca hemen etiketle. adamcılar ve biatçılar genellikle işine devam edenleri savunur, kovulan adamdan fayda gelmeyeceği için.

eleştiri iyidir dinç tutar, yok dengesi bozulur, sağa sola siz kimsiniz falan demeye başlarsa yapacak birşey yok. bir önceki hoca bu yüzden kovulmuştu. baskıyı kaldıramıyorsan, gidersin.
          Adamın ailesine küfür eden insan müsvettelerine "siz kimsiniz" dediği için başkan göndereceğiz öyle mi ? . Twitterda yok "bunun beyni" "onun atı" "şunun beresi" diye troll hesaplarla gayesi sadece 3-5 beğeni almak olan bebelere "siz kimsiniz?" dediği için mi göndereceğiz yoksa

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adamın ailesine küfür eden insan müsvettelerine "siz kimsiniz" dediği için başkan göndereceğiz öyle mi ? . Twitterda yok "bunun beyni" "onun atı" "şunun beresi" diye troll hesaplarla gayesi sadece 3-5 beğeni almak olan bebelere "siz kimsiniz?" dediği için mi göndereceğiz yoksa
            daha genel bir topluluğa söyledi sadece küfredenlere değil. ayrıca bana küfrettiler savunması yeterli değil bu camiada. her zaman yaşanan şeyler. bu kısmı ciddiye alması, bunun üzerine savunma bina etmesi doğru değil. rahatsız olduğun küfürler için dava aç, bunu niye ön plana çıkarıyorsun ? herkesi bir torbaya koyup bunlar bize operasyon yapıyor tarzı savunmalardan sıkıldık artık, hep aynı şeyler, bayatladı.

ayrıca küfür meselesi çok abartılıyor tepki mesajları küfürlü olabilir, kişiliğe ağır hakaret ve küfür yoksa çok önemli değil. o şekilde nefret kusan adamlar da bizim meselemiz değil, ciddiye almaya gerek yok.

ben burada ne küfürler okudum, küfürlü mesaj yazmak konusunda rahat olan birçok arkadaş şimdi başkanı savunuyor.

Yorum

• Sadri Şener ve Özkan Sümer'in olduğu bir fotoğrafın altına Ük>hepiniz yazan tiplerin olduğu yerde; sahte bir teşekkürler açıklaması yapılmaması oldukça yerinde bir karar.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

canım sıkılana kadar arkandayım desin o zaman. gerçi yalanla çok bir sorunu yok gördüğüm kadarıyla.
                Hayır; senin teknik direktör olduğunu benim de başkan olduğumu unutmadığın sürece arkandayım da diyebilir.

Yorum

Ben burada kulübün menfaatleri icin elestiren herkese saygi duydum. Ancak sizin yaptiginiz elestiri degil, kendinizce daha ne kadar zarar verebilirimin mücadelesi. Nasil ki twitterdan insanlar nefretini yönetime kan banyosu yaptirarak dile getiriyor, siz de burdan nefretinizi dile getiriyorsunuz. Bugün bu yönetim gitse, kesinlikle memnuniyetinizi dile getirecek bir nefretiniz var yönetime. Yaptiginiz elestiri falan degil. Süslü kelimelerle algi yaratmayin.
                  En son Anıl C tarafından düzenlendi; 04.01.2020, 18:48.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben burada kulübün menfaatleri icin elestiren herkese saygi duydum. Ancak sizin yaptiginiz elestiri degil, zarar vermek. Nasil ki twitterdan insanlar nefretini yönetime kan banyosu yaptirarak dile getiriyor, siz de burdan nefretinizi dile getiriyorsunuz. Bugün bu yönetim gitse, kesinlikle memnuniyetinizi dile getirecek bir nefretiniz var yönetime. Yaptiginiz elestiri falan degil. Süslü kelimelerle algi yaratmayin.
                    bana göre de sizin tutumunuz zarar verdi klübe nasıl olacak ? başkan heralde burayı okumuyordur, ben sağda solda kimseye küfür de etmedim. siz eleştirirken ben her seferinde güzel güzel açıklamalar yaptım, her eleştiriyi dikkate alıp cevap yazdım. karşılığında adamcı gibi laflar dinleyemem.

süslü cümleler, dikkat çekmeye çalışıyor tarzı eleştirilerinden de gına geldi. ben seni memnun eden tarzda yazı yazmak zorunda değilim. yönetim gidebilir, klüp herkesin üstündedir. trabzonspor'a başkan mı yok ? ayrıca başarılı bir yönetimi kimse gönderemez, eleştirileri bahane etmeyin.

Yorum

daha genel bir topluluğa söyledi sadece küfredenlere değil. ayrıca bana küfrettiler savunması yeterli değil bu camiada. her zaman yaşanan şeyler. bu kısmı ciddiye alması, bunun üzerine savunma bina etmesi doğru değil. rahatsız olduğun küfürler için dava aç, bunu niye ön plana çıkarıyorsun ? herkesi bir torbaya koyup bunlar bize operasyon yapıyor tarzı savunmalardan sıkıldık artık, hep aynı şeyler, bayatladı.

ayrıca küfür meselesi çok abartılıyor tepki mesajları küfürlü olabilir, kişiliğe ağır hakaret ve küfür yoksa çok önemli değil. o şekilde nefret kusan adamlar da bizim meselemiz değil, ciddiye almaya gerek yok.

ben burada ne küfürler okudum, küfürlü mesaj yazmak konusunda rahat olan birçok arkadaş şimdi başkanı savunuyor.
                      Başkanın savunma yaptığı falan yok. Ne kabahati işledi de savunma yapacak, ilk defa mı bir yönetim hoca gönderiyor ? . Başkan, hocanın gönderilme sebeplerini çıktı açıkladı, gayet de tatmin edici sebepler olduğu herkesin malumu. O lafı da twitterda uydurma söylentiler çıkarıp, başkana ve yönetimdeki insanlara küfürler hakaretler edenlere söyledi. Mesele küfürden de öte iftira, yalan. Kızgınlıkla edilen küfürlere herkes alışık zaten.

Ünal hocanın gönderilmesi öyle tahmin edilemeyen, bunu nasıl yaparlar diyebileceğimiz bir konu değil. Konya dan o golü yeseydi kendi bırakmıştı, daha önceki bırakışları gibi.

Yorum

• Eleştri yapılabilir ama birbirimizi böyle ağır ithamlarla yaftalarsak bu iş olmaz. [MENTION=43669]artvints[/MENTION] kendine göre eleştirilerini sıralıyor; adamı fesat, hizipçi yaptınız resmen ya hu Sen nefret ediyorsun eleştirmiyorsun felan bence biraz ağır oluyor. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Aynı düşünmeyeni düşman bellersek bu işin çinden çıkamayız
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Başkan, N'diaye bence iyi oyuncu. Fakat çizgini tamamen yitirmiş gözüküyorsun. Geçtiğimiz iki transfer döneminde yaptığın transferlerin tamamı M.Usta transferi.

N'diaye birkaç sezon önce 10 numara futbolcuydu. Fakat şu anda İngiltere'de istenmeyen adam, göbek filan da yapmış bir güzel. Gelmiş 30 yaşına. Menajeri de kapmış sizden bir dönem kira için 100 bin euroyu.

Bence iş yapar, gerekli de bir transferdi. Fakat geldiğiniz noktaya bakarsak, bütünüyle eleştirdiğiniz başkan profiline bürünmüş gözüküyorsunuz. Demek ki bu işler öyle atıp tutmakla olmuyormuş. Avrupa'nın çöpe atacağı oyuncular bizim işimize yarayabiliyormuş, sözleşmeler mecburen euroyla yapılıyormuş, altyapı maden değilmiş, menajer parası ödememek diye bir seçenek yokmuş, yatırım diye sağdan soldan toplanan gençler aslında Trabzonspor'da oynayabilecek kapasitede değillermiş, Trabzonspor öyle 3 yıl hedef koymayarak idare edebileceğiniz bir camia değilmiş. Öyle değil mi?

Yorum

• baskan daha ne kaldi kullanabilecegin merak ediyorum, sehit ailesini kullandin, ozkan sumerlerlerle nizam abilerle resim cekildin, bu kadar korkmana gerek yok sayin agaoglu...sen ki her dedidign yukarilardan iki edilmiyor yada yukarilarin dedigi tarafinca iki edilmiyor ne korkuyorsun yada ne istiyorsun daha?; eksik birseyler var degil mi bu iste?...

bencede...gun gelir devran doner....
                            ıslak imza....

Yorum

• Vay arkadaş ne Ünal'mış..!

Bugün Söğütlü'de kaza yapan Mehmet Yiğit Alp için yerel gazete sitelerinde yapılan yorumlar..

-Taraftarlarımızın Ahı tutmuştur geceleri rahat uyuyabiliyormu
                              -
                              Ünal hocanın ahi tutmus
                              -Ünal hocaya böyle yaparsan ah tutar işte ünal hocanın günahını aldınız haksız yere gönderdiniz
                              -Daha beter olacak bu takımı o karıştırdı
                              -hayra yorup bir daha gelmez inşAllah trabzona

Nasıl bir zihniyet bu..!

Yorum

• Teşekkürler bildirisi yayınlanmalıdır. Eğer bu konuyu Başkan ve yönetim uzatırsa başka bir yanlış yaptıklarında etmedikleri teşekkür onlar için daha hırpalayıcı olacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X