Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hüseyin Hocanın yanına Gokdeniz Karadeniz nasıl olur? Mümkün mü?
    Gökdeniz den soğuyan birtek benmiyim?
    Açıklamaları, bize karşı tavrı hoş değildi Kazan döneminde ve Emekli olduktan sonra.
    Ahmet Ağaoğlu ile arasının iyi olduğunu biliyorum ama ben istemem Gökdenizi.
    Sıkı takipcisiyim ailesinin Instagramda [emoji28] Rusya ya gidip geldiğinden beri bi yabancı hevesi görüyorum. Linç yemek istemem, kendim de Trabzonlu değilim zaten, Nevşehirliyim. Ama hal ve hareketleri Trabzonlu Gökdeniz den uzak. Çam ağaçları dikmeler, Noel kutlamalar, Noel Baba cagirmalar...
    Çok soğudum ben Gökdenizden, ki kendisi çocuklugumda Kahramanımdı, ilk Trabzonspor Formam onun Isminin yazılı olduğu Forma idi.
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• dünya futbolunda her maçtan sonra başkanların medyaya röportaj vermesi herhalde bize özgü bir vakıa.

ve bu oldukça saçma bir durum.

bunun negatif yanlarını konyaspor maçı sonrası görmüş olduk.

başkan bu konuşma olayından ders alır mı bilmiyorum.olay hangi yorumu yapıp yapmadığı değil.sorun maçtan sonra sürekli konuşmasıdır.bu iş dünyada bu şekilde yapılmıyor aga.liverpool başkanı maçtan sonra maçı yorumlar mı hocam.
      TEKKEBALL

Yorum

• Umarım bu koca klüp melih gökçekin ankaragücüne dönmez. Sonrası malum biliyorsunuz...

Yorum

• Derin konsey toplanmış. Yanlış hatırlamıyorsam Sadri Şener görevi bıraktıktan sonra ilk kez böyle bir organizasyona katıldı...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Fotoda Özkan Sümer i görmek sevindirici

Yorum

• Twitter'da da Sadri Şener ve Özkan Sümer fotoğraflarını özellikle paylaştı kulüp. Son zamanlarda gündem olan siyasi ilişki haberlerine ve taraftarın tepkisine karşı "bakın muhalif isimler de bizi destekliyor" görüntüsü vermiş oldular. Yorumlara baktım, taraftarın beklentisi Ünal Karaman'a bi teşekkür mesajı. Zor bi şey değil aslında niye bu kadar ısrar etti bu konuda yönetim, anlamış değilim.

Yorum

• hüseyin'in sonuna kadar arkasındayım demiş aldı beni bir gülme

Yorum

• Bu Ünalcı tayfa neye üzülüyor onu anlamadım, Hüseyin hocayla birlikte Ünal hocanın oynattığından daha kötü oynama şansımız yok zaten, en kötü aynı şeyi oynarsın sahada. O futboldan memnun olan adamlar sevinmeli şuan, gıkları çıkmaması lazım

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hüseyin'in sonuna kadar arkasındayım demiş aldı beni bir gülme
                    Eger Ünal Karaman gibi olursa Hüseyin Cimsir o da kendini kapinin önünde bulur. Ahmet Agaoglu bu. Hem sever, gerektiği yerde de keser atar.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Twitter'da da Sadri Şener ve Özkan Sümer fotoğraflarını özellikle paylaştı kulüp. Son zamanlarda gündem olan siyasi ilişki haberlerine ve taraftarın tepkisine karşı "bakın muhalif isimler de bizi destekliyor" görüntüsü vermiş oldular. Yorumlara baktım, taraftarın beklentisi Ünal Karaman'a bi teşekkür mesajı. Zor bi şey değil aslında niye bu kadar ısrar etti bu konuda yönetim, anlamış değilim.
                      Kulüp başkanına onca lafı edince normal ...
                      Teşekkürü siteden yazmak değil ki mesele.
                      Bazı kabahatler var, kolay kolay özür dilenmeden affedilmez.
                      Ünal Hoca toplantıdaki reaksiyonu için pişmanlık belirten bir adım atacak ki kurumsal teşekkür vs. olsun.
                      O toplantıdaki laflar öyle geçiştirilecek laflar değil.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eger Ünal Karaman gibi olursa Hüseyin Cimsir o da kendini kapinin önünde bulur. Ahmet Agaoglu bu. Hem sever, gerektiği yerde de keser atar.
                        canım sıkılana kadar arkandayım desin o zaman. gerçi yalanla çok bir sorunu yok gördüğüm kadarıyla.

Yorum

Yok, arkadaşlara göre öyle olmalı ki, doğru da yapsa, hata da yapsa şımarık çocuk yetiştirir gibi pohpohlamak lazım
                          Hüseyin Hoca da desteklenir.
                          Yanlış da yapabilir.
                          Yanlıştan döndüğü sürece yaptığı yanlışlar kazancımızdır.
                          Ama inada, "ben bilirim" e sürüklenip, taraftara, basına, yönetime ayar vermeye kalkarsa sonuç değişmez.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            canım sıkılana kadar arkandayım desin o zaman. gerçi yalanla çok bir sorunu yok gördüğüm kadarıyla.
                            Artvincim eger Ünal Karaman'in yaptiklari senin için can sıkıntısından ibaretse sorun yok. Alışıksın demek hayatında o muameleye. Ama Ağaoğlu sizler gibi değil işte kabullenemeseniz de bu durumu. Onun için kulübün geleceği, menfaatleri önemli. Ki bugüne kadar yaptıkları da ortada kulüp için. Bu da onlardan biriydi. Hüseyin Çimsir ve tüm hocalar, Ünal Karaman sürecinden ders çıkarmalı.
                            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 04.01.2020, 17:29.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Derin konsey toplanmış. Yanlış hatırlamıyorsam Sadri Şener görevi bıraktıktan sonra ilk kez böyle bir organizasyona katıldı...
                              Sadri Şener ve Özkan Sümer'in orada olması ve destek çıkmaları çok önemli.
                              Elazığ'lı.

Yorum

Artvincim eger Ünal Karaman'in yaptiklari senin için can sıkıntısından ibaretse sorun yok. Alışıksın demek hayatında o muameleye. Ama Ağaoğlu sizler gibi değil işte üzülseniz de bu duruma. Onun için kulübün geleceği, menfaatleri önemli. Ki bugüne kadar yaptıkları da ortada kulüp için. Bu da onlardan biriydi.
                                evet direk konuşan adamı severim, gerçeği eğik büken hep bir tarafa yontan adamdan da hoşlanmam. ben de klüp için eleştiri yapıyorum başkana, daha iyisini bekliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X