Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fedakar ve Vefakar sözleriyle ilgili bir açıklama bulan var mı,ben onu da anlayamadım

Yorum

• Ben Hüseyin cimşire güveniyorum en azından 12 yaşından beri kulübün içinde kimse anasının karnından T.Direktör olarak doğmuyor kaldı ki şans verdiğimiz insan bizim içimizden olan biri yani şansı hak ediyor ben maçları izlediğimde sağ kenarında devamlı konuşan agresif bir adamı gördüm bu huyunu seviyorum Hüseyin Cimşirin takımda en önemli şey savaşcı ruhunu,aidat duygusunu ve takım olma algısını oturtmaktır gerisi geliyor zaten hüseyin hoca bunu başaracaktır benim hoşuma gidiyor sağ kenarında alt yapıdan gelen birinin olması.

Yorum

• samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• tesislerde yatıp kalkmak bencede psikolojik olarak çöküntüye soktu hocayı kendiside tükendi bi noktadan sonra ve ağır konuşmaya başladı maalesef. sürekli stres altında çalışmak iyi sonuçlar doğurmaz

Yorum

• Hüseyin Hocanın yanına Gokdeniz Karadeniz nasıl olur? Mümkün mü?

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tüm kamuoyunun malumu olan o isim Samet Aybaba mı . Şenol Güneş idi o isim, kabul etmeyince Ünal hoca oldu.
              Orda tüm kamuoyunun malumu derken basına düşmüştü zaten o anlamda.Ağaoğlunun bahsettiği kişi samet aybaba.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orda tüm kamuoyunun malumu derken basına düşmüştü zaten o anlamda.Ağaoğlunun bahsettiği kişi samet aybaba.
                Yönetimde o dönem Şenol Güneş in kankası Hacısalihoğlu da vardı ki, adım gibi eminim Şenol Güneş'ti o isim. Yönetimin istediği isim Samet Aybaba olsa, o gün gelirdi zaten.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetimde o dönem Şenol Güneş in kankası Hacısalihoğlu da vardı ki, adım gibi eminim Şenol Güneş'ti o isim. Yönetimin istediği isim Samet Aybaba olsa, o gün gelirdi zaten.
                  Hocam taraftardan tepki olunca samet aybaba isminden vazgeçtiler zaten kaldı ki samet aybaba gelmek istemedi diye biliyorum .

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam taraftardan tepki olunca samet aybaba isminden vazgeçtiler zaten kaldı ki samet aybaba gelmek istemedi diye biliyorum .
                    O dönem birçok isim dolandı evet. Fakat Şenol Güneş bir numaralı isimdi yönetim için, onu da Hacısalihoğlu ikna edemedi. Kendi sosyal medya hesabından gün boyu yaptığı doğan güneş paylaşımları bile hala aklımda

Yorum

• 5-0'lık Malatya maçından sonra kulübün iki vefakar ve fedakar oyuncusu ile (Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak) hocamız Ünal Karaman arasında kaldık, biz seçimimizi o dönemde hocamızdan yana yaptık

Bu ifadeden başka bir detay bulamadım.Anlayan varsa anlatabilirmi? Onurdan ve Buraktan özür dilememiz gerekir bu başkanın dolayısıyla kulubün yeni görüşüyse

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5-0'lık Malatya maçından sonra kulübün iki vefakar ve fedakar oyuncusu ile (Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak) hocamız Ünal Karaman arasında kaldık, biz seçimimizi o dönemde hocamızdan yana yaptık

Bu ifadeden başka bir detay bulamadım.Anlayan varsa anlatabilirmi? Onurdan ve Buraktan özür dilememiz gerekir bu başkanın dolayısıyla kulubün yeni görüşüyse
                        Sağlam saçmalamış,neden bu kapatılmış olayı gündeme getiriyor.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

5-0'lık Malatya maçından sonra kulübün iki vefakar ve fedakar oyuncusu ile (Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak) hocamız Ünal Karaman arasında kaldık, biz seçimimizi o dönemde hocamızdan yana yaptık

İroni yaptı adam orada. Başkanı dinlediniz mi? Şu yüzden soruyorum birçok açıklaması dinlemeyip okunursa çok farklı yerlere çekilebilir.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İroni yaptı adam orada. Başkanı dinlediniz mi? Şu yüzden soruyorum birçok açıklaması dinlemeyip okunursa çok farklı yerlere çekilebilir.
                            Evet gerçekten dinlemedim onun için soruyorum zaten.Eğer öyleyse manasız bir ironi olmuş,yani ne maksatla yapılmış ki acaba

Yorum

Evet gerçekten dinlemedim onun için soruyorum zaten.Eğer öyleyse manasız bir ironi olmuş,yani ne maksatla yapılmış ki acaba
                              O zamanında çok değer verdiğiniz vefalı ve fedakar oyunculara karşı hocayı tercih ettiğimde de taraftar ayağa kalkmıştı ama sonra durumlar iyi oldu, demeye getirdi kısaca.

Yorum

İroniden ziyade o dönem taraftarlar tarafından Onur ve Burak'ın bu şekilde anıldığını anlatmaya çalıştı...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X