Fedakar ve Vefakar sözleriyle ilgili bir açıklama bulan var mı,ben onu da anlayamadım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ben Hüseyin cimşire güveniyorum en azından 12 yaşından beri kulübün içinde kimse anasının karnından T.Direktör olarak doğmuyor kaldı ki şans verdiğimiz insan bizim içimizden olan biri yani şansı hak ediyor ben maçları izlediğimde sağ kenarında devamlı konuşan agresif bir adamı gördüm bu huyunu seviyorum Hüseyin Cimşirin takımda en önemli şey savaşcı ruhunu,aidat duygusunu ve takım olma algısını oturtmaktır gerisi geliyor zaten hüseyin hoca bunu başaracaktır benim hoşuma gidiyor sağ kenarında alt yapıdan gelen birinin olması.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm kamuoyunun malumu olan o isim Samet Aybaba mı. Şenol Güneş idi o isim, kabul etmeyince Ünal hoca oldu.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda tüm kamuoyunun malumu derken basına düşmüştü zaten o anlamda.Ağaoğlunun bahsettiği kişi samet aybaba.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimde o dönem Şenol Güneş in kankası Hacısalihoğlu da vardı ki, adım gibi eminim Şenol Güneş'ti o isim. Yönetimin istediği isim Samet Aybaba olsa, o gün gelirdi zaten.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam taraftardan tepki olunca samet aybaba isminden vazgeçtiler zaten kaldı ki samet aybaba gelmek istemedi diye biliyorum .
Yorum
-
5-0'lık Malatya maçından sonra kulübün iki vefakar ve fedakar oyuncusu ile (Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak) hocamız Ünal Karaman arasında kaldık, biz seçimimizi o dönemde hocamızdan yana yaptık
Bu ifadeden başka bir detay bulamadım.Anlayan varsa anlatabilirmi? Onurdan ve Buraktan özür dilememiz gerekir bu başkanın dolayısıyla kulubün yeni görüşüyse
Yorum
-
İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5-0'lık Malatya maçından sonra kulübün iki vefakar ve fedakar oyuncusu ile (Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak) hocamız Ünal Karaman arasında kaldık, biz seçimimizi o dönemde hocamızdan yana yaptık
Bu ifadeden başka bir detay bulamadım.Anlayan varsa anlatabilirmi? Onurdan ve Buraktan özür dilememiz gerekir bu başkanın dolayısıyla kulubün yeni görüşüyseFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5-0'lık Malatya maçından sonra kulübün iki vefakar ve fedakar oyuncusu ile (Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak) hocamız Ünal Karaman arasında kaldık, biz seçimimizi o dönemde hocamızdan yana yaptık
Bu ifadeden başka bir detay bulamadım.Anlayan varsa anlatabilirmi? Onurdan ve Buraktan özür dilememiz gerekir bu başkanın dolayısıyla kulubün yeni görüşüyse
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİroni yaptı adam orada. Başkanı dinlediniz mi? Şu yüzden soruyorum birçok açıklaması dinlemeyip okunursa çok farklı yerlere çekilebilir.
Yorum
-
İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet gerçekten dinlemedim onun için soruyorum zaten.Eğer öyleyse manasız bir ironi olmuş,yani ne maksatla yapılmış ki acaba
Yorum
-
İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet gerçekten dinlemedim onun için soruyorum zaten.Eğer öyleyse manasız bir ironi olmuş,yani ne maksatla yapılmış ki acabaTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum