Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu iyidir, kral adamdır. Gerisini boşverin siz.
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Yalnız başkanın dün söylediği bir şey var dikkatten kaçtı mı bilmiyorum
      Adam başkan seçildiğinde aklında ki tek isim Şenol Güneş'miş o olmayınca Ünal Karaman'da karar kılmış

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız başkanın dün söylediği bir şey var dikkatten kaçtı mı bilmiyorum
        Adam başkan seçildiğinde aklında ki tek isim Şenol Güneş'miş o olmayınca Ünal Karaman'da karar kılmış
        Zaten Ünal Karaman Şenol Güneş'in önerisiydi. Teklifi kabul etmeyince Ünal Karaman'ı alın demiş.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ağaoğlu iyidir, kral adamdır. Gerisini boşverin siz.
          bein dün akşam konuşmayı tekrar verdi.

Kendinden emin, umut ve güven verici bir konuşmaydı. Tatmin oldum.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hüseyin Çimşir ile anlaşılması, Ünal Karaman olayının planlı olmadığını gösteriyor. (Bence)
            Bence de öyle ve

Başkanımız Hüseyin kardeşimize gemiyi teslim etmişse

Bize de onu ve ekibini desteklemek düşer.

Yolun açık olsun ÇİMŞİR kardeşim
            Getir bize 8. şampiyonluğu
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Açıkça söylemek gerekirse

Bende yeni bir hoca bekliyordum ama yönetim Hüseyinle devam etme kararı aldı riskli bir secim ama bazen risk de alınmalıdır Ünaldan farklı ne olabilir diye düşünüyorum oyun dizilişi olarak bir fark beklemiyorum zaden aşağı yukarı aynı kadrolarla devam edeceğiz Parmağın yerine Ndiaye oynar orta yeni bir stoper gelirse onuda deneyebilir ama ilerde farklı bir rotasyon yapacağını düşünmüyorum elin de sağlam Sturidge varsa o oynar gol krallığında birinci sırada bir golcün varsa o oynar Nwakame son dönem formsuz ama yine de kesilebileceğini düşünmüyorum
              orta sahada Ndiaye Mikel Sosa üçlüsü oynayacak gibi bunları da Doğan Parmak ve Kamil yedekler forveti de Ekuban Yusuf ve alınacak bir kanat adamı yani aşağı yukarı aynı kadro ile oynayacağız fark oyun ritmi ile alakalı Ndiaye oyunu hem ofasif hem de defansif hızlandıracağını düşünüyorum belli olmaz Sosa veya Mikelden biri kesilerek buraya Parmağın ofans tarafı düşünülebilir dikine oynayan iki topçun olmuş olur ve oyun biraz daha hızlanır
              Umarım her şey istediğimiz gibi olur
              @ okşoholu

Yorum

• Abiler,

Baskan dün ki prgramda birkac kez Ünal Hoca'nin abilerinden bahsetti ?

Kim veya kimleri kast ediyor ???
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akli kafasi burada olmayan adam, tesislerde yatip kalkar mi?

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                  İş yerinde yatıp kalkan adam aklını işine veremez. Görev ilk alınınca kampa girilir tabii ki ama aynı rejimi tüm yıla yaymaya çalışırsanız Ünal Hoca gibi psikolojik olarak çöker, dokununca ağlayacak duruma gelirsiniz. Her eleştiri sonrasında sağa sola ayar kasmaya çalışmasının ve duygusal dalgalanmalarıyla yönetimi bezdirmesinin altında yatan ana sebep de bu zaten. Kaldı ki adam giderken "Benden şampiyonluk beklemeyeceklerdi, öyle söz vermişlerdi..." minvalinde absürt bir açıklama da yapıyor. Buna kendisini inandırmış bir teknik direktör takıma hiçbir şey veremezdi.

Doğru bir ekip, doğru zamanda buldu birbirini ama iki tarafın da süreçteki hatalarıyla bu birliktelik istenileni veremedi. Panikleyecek bir durum yok, kimse kimseye kötülük etmedi. Biz, Ünal Karaman meyve verecek diye düşünürken o kuruyup yere düştü. Ne koca camia onunla birlikte devrilir ne de kendisi yok olup gider. Biraz zaman geçsin, zaten buluşuruz bir yerlerde, özümüze tekrar katılmış olur. Başkan da ne mağdur ne de muzaffer hissiyatına kapılsın; buradan öğrendikleriyle yeni hocaya daha stressiz bir çalışma ortamı sağlasın mümkünse.

İsiyin'e gelince... Şunca sürede yolduğum saçların yarısının müsebbibi kendisidir ama topa beyninle değil ayağınla vuruyorsun (öyle da?). Şu kale vuruşu olayında zıtlandım kendisine ama en isimlileri dahil, şu an Türkiye liginde aktif olan teknik direktörlerin alayından daha zeki, daha karakterli ve bilginin peşinde daha çok koşan bir adamdır. Bize de lazım olan budur.
                  Naber?

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abiler,

Baskan dün ki prgramda birkac kez Ünal Hoca'nin abilerinden bahsetti ?

Kim veya kimleri kast ediyor ???
                    Hayrettin Hacısalihoğlu benim tahminim.
                    Çünkü sonlara doğru abi bir tweet atmış diye Hacısalihoğlu'na da söylendi büyük ihtimalle Hacısalihoğlu

Yorum

• devre arasında ilk onbire 3 net oyuncu takviyesi yapmaya çalışan yönetim sezon başı transferde eksik kaldığını kabul etmiş olur. şampiyonluk dışında bir derecenin başarısızlık olarak algılanacağını da söyledi başkan.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        devre arasında ilk onbire 3 net oyuncu takviyesi yapmaya çalışan yönetim sezon başı transferde eksik kaldığını kabul etmiş olur. şampiyonluk dışında bir derecenin başarısızlık olarak algılanacağını da söyledi başkan.
                        Sezon başında şampiyonluğu telaffuz etmiyor ve ettirmiyordu.

Hedef büyüdü tabi, normal bu durum
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalnız başkanın dün söylediği bir şey var dikkatten kaçtı mı bilmiyorum
                          Sanırım Şenol Güneş ismi zikredilmedi. Hatta o cümlesini burada paylaştığımda herkes o ismin Samet Aybaba olduğunu söyledi...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sanırım Şenol Güneş ismi zikredilmedi. Hatta o cümlesini burada paylaştığımda herkes o ismin Samet Aybaba olduğunu söyledi...
                            Tüm kamuoyunun malumu olan o isim Samet Aybaba mı . Şenol Güneş idi o isim, kabul etmeyince Ünal hoca oldu.

Yorum

• O isim kesinlikle Şenol Güneş'ti Samet Aybaba'dan öyle neden bahsetsin ki? Herkesin malumu gibi bir ifade kullandı Şenol Güneş'ti aklındaki ilk isim.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tüm kamuoyunun malumu olan o isim Samet Aybaba mı . Şenol Güneş idi o isim, kabul etmeyince Ünal hoca oldu.
                                Bana da pek mantıklı gelmedi. Hatta Ağaoğlu bir kişiyle konuştuğumu ispatlasınlar istifa ederim dedikten 3 saniye sonra çark edip o bir kişiyi ayrı tuttu. İlk anda ben de Şenol Güneş gibi düşündüm sonra bir ara Tamer Tuna mevzusu olmuştu acaba o mu dedim...
                                En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 03.01.2020, 17:44.
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X