Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aslında biraz kafamız çalışsa müthiş bir sinerji oluştu..
    tamda şampiyonluk için olması gereken..

yakıp yıkmasak ..küfür kavga ile varolan değerleri yoketmesek..
    taraftar duracağı yeri bilse..faydalı bile olacak..
    taraftar vur ama öldürme..

taraftar tepkisi yönetimi büyük düşünmeye iter , itmeli..
    gerçekte ne yönetim nede ünal hoca şampiyonluğa inanmıyordu..

belki yönetim tepkiden etkilenir ve hedef yükseltip bu yönde adım atar..
    önce iyi bir hoca tercihi
    kalite stoper..sigurtson olabilir
    ve sosa-novak-perirera sözleşme uzatıp kafalar rahatlanır
    Günün yorumu olmuş,gerçekten durumu bu kadar net ortaya koyduğun için teşekkürler,Trabzonspor kimsenin sağlık için spor yaptığı bir kulüp değildir,olmayacaktır.
    Taraftara gelince,savunana da yönetime sallayana da hak veriyorum,taraftar bu işte en masum olan taraf.
    En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 21:18.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önceki sayfalarda bahsi geçti mi dikkat edemedim. Ağaoğlu'nun Ünal Hoca'dan önce düşündüğümüz tek bir kişi oldu o da kamuoyunun malumuydu dediği hocayla, ihtarname çekmeyen sadece tek yabancımız vardı dediği oyuncu kimdi?
      Şenol Güneş
      Yabancı Perreira olabilir
      6 ay parasını alamayıp hicbir yere klubü sikayet etmedigini gecen yıl soylemişti sanki
      En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 21:19.
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• kesinlikle.neden Hüseyinle devam dediğine anlam veremedim
        --acaba diyorum bro şenolla gizli mi anlaşmaya çalışıp birilerini araya sokar?yani geçici bir dönem için .yabancı hoca da alıcakmış klube antrenör olarak.
        İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan'ın Hüseyin Cimşir tercihi dışındaki bütün açıklamalarının altına imza atarım.
        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk başta Karamana sahip çıkan bir paylaşımı olmuştu sonrasında belli ki öyle bir kulaklarını çekmişler ki kimi nereyi nasıl yalayacağını şaşırmış, bu sefer de eline yüzüne bulaştırmış.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Hüseyin kararı en mantıklı karardı şu aşamada,zaten daha iyi bir hamleyi A.Ağaoğlu ve egosu bulamazdı,Hüseyinin,Ünaldan daha olgun ve aklı başında bir yapısı var,en azından maç sonlarında arabesk açıklamalar yerine ne oluyorsa onu dinleriz.
            Taraftar olarak bu karara destek verelim,kulübü Trabzonsporlu çocuklar üzerinden planlayalım.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• başkan resti çekti herkese savaş çığlığını yolladı bakalım neler olacak..
              hocasından-eski yöneticilere-belediye başkanından-taraftar gruplarına kılıcı çekti sonuçlarını merak ediyorum..

başkanın açıklamalarını genel olarak beğendim.
              hüseyin hoca konusunda çok tereddüdüm var bir de rahmetli eren kardeşimizin konusuna girmemeliydi, çanakkale cephesi muhabbetine dönmez inşallah..
              bazen futbolla alakasız konuları entegre etme çabası hoş değil..

novak ve sosa konusunda açık söyleyeyim olumlu değilim. menejerlerine gider yapmak hem de bu devirde
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Albayrak fanatik Trabzonsporlu bir insan. Berat beyin siyasi gücü olabilir farketmez ama adam taraftar olarak yaklaşıyor olaya.

varsa gücü güzel elit tarafını kullansın ne de olsa .çok güzel Amerikada eğitim almış ve yabancı dili çok iyi olan bir insan halkçı tarafı da var.
                yani bize Berat bey sene sonunda yabancı hoca almak için uygun networkü de sağlar.

buna siyasi olarak değil Trabzonsporu seven bir insanın yaklaşımı olarak bakarım ben

millet hikaye yani o haber siteleri işi bulandırmaya çalışıyor hikaye işler

olay çok basit Ünal havaya girdi haddini aştı gönderildi bu klup ona büyük geliyor biz olmasak ikinci lig hocası olur

baksanıza abi Berat bey nasıl seviniyor

işi bulandırmaya çalışan haber siteleri beyinsiz

adam bildiğin baya fanatik bu anlamda şanslıyız şenol hocayı bize alıp gelir umarım Berat bey
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 21:36.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• bir de serkan ve abdurrahim ile ilgili telafuz ettiği rakamlar gerçekse düşünmeden satılsınlar..

bizim taraftarın ve yönetimin kafasında şu var anladığım kadarıyla, her altyapıdan gelen oyuncu 15-20 milyona gitmeli

bazen 1-2 milyon da altyapıdan oyuncu yetiştirme serüveni için mükemmel bir olaydır. alttakileri ateşler..
                  herkes yusuf-abduş-uğurcan olmak zorunda değil. sanki porto benfica ajax her futbolcuyu 50-60 a mı satıyor
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Trabzonspor’da antrenör olmanın kriteri 12 yaşında kapıdan içeri girmek felan olamaz.
                    Bu klübü evet berbat bir noktadan aldınız ve koşulları şartları çok daha iyi noktalara getirdiniz.
                    Ünal hocanın oynattığı oyun felan yoktu, bireysel yetenekle gidiyorduk, gitmesine de bir şey demiyorum.
                    Ama Hüseyin Cimşir ile devam etmek, şuan getireceğiniz adamın Ünal’dan bile başarısız olması halinde kendinizin topa gideceğini düşünmenizden kaynaklanıyor. Yoksa akıl mantık hiç bir izahı yok.
                    Kabul etmiyorum. Hüseyin iyi bir Trabzonsporludur, iyi insandır, ahlaklıdır. Bunlar değil konu. Trabzonspor’da antrenör olmayı hakedecek ne başarısı ne gibi geçmişi var.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kesinlikle.neden Hüseyinle devam dediğine anlam veremedim
                      --acaba diyorum bro şenolla gizli mi anlaşmaya çalışıp birilerini araya sokar?yani geçici bir dönem için .yabancı hoca da alıcakmış klube antrenör olarak.
                      Avni Aker'in maraton tribününün müdavimi olan tayfa iyi bilir Hüseyin'e çok tepki gösterirdik en çok küfürü Hüseyin yerdi akıl almaz pas hataları yapardı iyi bir kesiciydi işin savunma yönünde ortalama bir performansı vardı..Hocalığı ne getirir ne götürür bilemiyorum fakat açık olan bir şey var ki döndük dolaştık gene bir eski topçudan teknik direktör yarattık...

Umarım Hüseyin Çimşir kendisinden önce gelen selefleri gibi olmaz modern futbolu takip ediyordur yenilikçidir geliştiricidir eğitici-öğreticidir..Umarım.

Yani baktığımızda Allegri de ahım şahım bir topçu değildi ama aradan fişek gibi sıyrıldı rüştünü ispat etti...Dilerim Hüseyin de bu minvalde yol alır...Bu riskli işe göğüs geren Ağaoğlu Hüseyin'in yanına birkaç yabancı trainer veya koç alarak doğru iş yapıyor doğrusu..Hüseyin de zaten çok iyi olur demiş bu duruma..

Beklemekten başka yapacağımız bir şey yok..Umuyorum ki eski futbolcudan teknik direktör yaratarak yaşadığımız hayal kırıklıklarını bi nebze giderir Hüseyin..Makus talihimizi değiştirir..
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Hüseyin bizi deli ederdi .Zaten şu durumda iyi dilekleri ve enerjileri sunmaktan başka çaremiz yok.ben sanmıyorum ama umarım bizi şaşırtır.belki diyorum kendisinin yanına alınacak bir iki yabancı ve hoca ve teknik kadroyla gelişim gösterip yararlı olabilir.yanına alınacak insanlar çakralarını açar onu eğitirse evet belki olur.gerçi Ağaoğlu dedi ki bir yabancı iki de Türk alırız yabancı italyanmı fransızmı olur bilemem dedi.yabancı şu anda bir trainer dedi.ne alınacak bilmiyorum.ama bir az ama bu da bir şey.sanırım başkan ileride en azından yazın bize yabancı antrenörler için ufak ufak bütçe ayıracak.öyle hissediyorum.Hüseyin bu duruma tabi olumlu bakmalı ve öğrenirse bir şeyler belki bir şeyler olur. umarım başkan birden fazla trainer alır.ingiliz veya alman olsun .herşey güzel olur umarım.bu noktadan sonra şans dileyeceğiz takımımıza artık.
                        İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avni Aker'in maraton tribününün müdavimi olan tayfa iyi bilir Hüseyin'e çok tepki gösterirdik en çok küfürü Hüseyin yerdi akıl almaz pas hataları yapardı iyi bir kesiciydi işin savunma yönünde ortalama bir performansı vardı..Hocalığı ne getirir ne götürür bilemiyorum fakat açık olan bir şey var ki döndük dolaştık gene bir eski topçudan teknik direktör yarattık...

Umarım Hüseyin Çimşir kendisinden önce gelen selefleri gibi olmaz modern futbolu takip ediyordur yenilikçidir geliştiricidir eğitici-öğreticidir..Umarım.

Yani baktığımızda Allegri de ahım şahım bir topçu değildi ama aradan fişek gibi sıyrıldı rüştünü ispat etti...Dilerim Hüseyin de bu minvalde yol alır...Bu riskli işe göğüs geren Ağaoğlu Hüseyin'in yanına birkaç yabancı trainer veya koç alarak doğru iş yapıyor doğrusu..Hüseyin de zaten çok iyi olur demiş bu duruma..

Beklemekten başka yapacağımız bir şey yok..Umuyorum ki eski futbolcudan teknik direktör yaratarak yaşadığımız hayal kırıklıklarını bi nebze giderir Hüseyin..Makus talihimizi değiştirir..
                        En son erenslash tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 21:46.
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• HÜSEYİN HOCANIN YANINDA YABANCI KİM OLACAK? ''Kafamızda isim yok. Sadece fikir olarak hocayla konuştum. “Kafamda sana yardımcı olacak, bir iki türk yardımcı bir de yabancı ne dersin” Başkanım çok iyi fikir.. Sadece dün akşam konuştuğumuzu konu. Onunla alakalı oluşturdğumuz bir şey yok. Ona zamanımız var. Ama yardımcılarından bir tanesi Muzaffer hoca olacak. Bir tanesi de kendisi tespit edecek''

AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/trabzo...i-h710544.html

malesef ismi gecen antrenörlerden biri Trabzonlu olduğu için alındı sanırım ama tırt

umarım Hüseyinin yanına alınacak geri kalan hocaları iyi seçerler

hüseyinin yanına alınacak hocalardan birinin profili burada :
                          Diese ist die Profilseite des Trainers Muzaffer Bilazer. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.

kariyer geçmişi bomboş değil tabi

tırt deme nedenim daha iyi adamları almamız lazım belki diğerleri üst düzey olursa dengeleriz durumu
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 21:57.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önceki sayfalarda bahsi geçti mi dikkat edemedim. Ağaoğlu'nun Ünal Hoca'dan önce düşündüğümüz tek bir kişi oldu o da kamuoyunun malumuydu dediği hocayla, ihtarname çekmeyen sadece tek yabancımız vardı dediği oyuncu kimdi?
                            Samet aybaba ve ihtar çekmeyen oyuncuda Pereira.

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hiçbir yabancı oyuncunun paylaştığını görmedim. Gözümden kaçan olabilir.
                              Onazi paylaştı

Yorum

• Teknik ekip süper valla. ben şahsen ikna oldum. Hepsi öz evlat. özünde özü. (Valla agam bizle eğlenir )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X