Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanı bu konuşmaya mecbur edenler utansın. Hangi kulübün başkanı çıkıp yarim saat neden hoca gönderdi diye açıklama yapıyor?

Açıklamaları dinlemek isteyeni gayet tatmin edecek cevaplardı. Benim zaten şüphem yoktu ama havada kalan soruları cevaplamış oldu. Hüseyin hoca tercihi bende hayal kırıklığı yarattı açıkçası ama Hüseyin hocanın Ünal hocadan daha yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Paralel evrende Ünal Karaman Hüseyin cimsirin yardımcılığını dahi yapabilir öyle pek bir fark yok bence. Hatta başkanın söylediği gibi kaliteli yardımcı antrenörler alınırsa daha başarılı bile olabilir. Hüseyin hocanın taktiksel yönetiminden çok duygusal zekasını, liderlik yeteneklerini merak ediyorum. Inş başarılı olur, mevcut oyunda ciddi değişikliklere gitmeden oyunu geliştirebilir.

Sosa ve Novakin da kalacağı anlamını çıkardım ben. Her zamanki gibi menajere para yedirmemek için bekliyor başkan. Oyuncular teklifi kabul edip burada mutluysa menajere bok yemek düşer afedersiniz

Ndiaye tamam, stoper bekliyor ve supriz bir isim dedi ama yıldız beklemeyin dedi. Gidecekler olacak dedi sanırım Ivanildo, Avdijaji falan kastetti.

Lütfen artık saçma sebeplerden, kendi istediği olmadı diye homurdananlardan etkilenip hareket etmeyin. Bu takım hepimizin.
    ( ゚д゚)

Yorum

• ......
      .......
      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 17:30.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Alt yapıdan yararlanamadık diyor dolaylı yoldan Ünal hocaya laf atıyor ama daha nasıl oynatacak alt yapı oyuncularını? Bi çoğu şans buldu zaten birde bunu diyen adam obi gibi yaşı geçmiş oyuncu alıyor oda garip.

Ünal hoca ile şöyle demiş böyle demiş diyor ama söyledi demiyor başkalarından duymuş ama muhattabı ile konuşmamış hele başkan ayağını denk alsın v.s lafı için çek karşına konuş sen başkansın yahu. Laf taşıyan duyduğunu değil anladığında değil anlatmak istediğini söyler sana.

Özellikle dün mide bulandırıcı geçti siyasetçi yalakalığı yapmak için küçük düşürüldü Trabzonspor.

Başkanı severim sayarım ama hiç iyi yönetemedi bu kaos ortamını bu saatten sonra her sonuç ona yazar hoca falan konuşmam, şampiyonluktan ötesi yok. Ki çok inanıyordum şampiyon olacağımıza yine olurduk ama siyaset kısmı b.kunu çıkardı her şeyin.

Birde işin kolaycılığına kaçtı Hüseyin hoca ile devam ederek bunu yaparken mantıksal kısımdan çok olası tepkileri yine hoca üzerinden götürmek var bence.

Neyse ölsekte, parçalansakta, kızsakta vazgeçemiyorsun işte öyle lanet bir tutku bu.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• ............
          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 17:30.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "100 bin tane mesaj atarsınız ama bir tane mesaj gelir ve bu mücadelede, bu uğraşın içerisinde ne kadar haklı olduğunuzu, ne kadar güçlü olduğunuzu ve asla pes etmeyeceğinizi bir tek mesajla, işte bu mesajla anlarsınız."

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1212732394131857409

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocanın görevden alınışına bir tane net argüman sunamadı. Dedikodu boyutunda bir şeyler geveledi kendini de yalanladı. Yetmezmiş gibi tepki gösterenlere paralı trol ithamında bulundu 'siz kimsiniz' dedi. Takımı protesto edecekleri ayıklayın deyip hedef gösterdi. Yetmedi sportif bir meseleye kendini aklamak için çocuk yaşta şehit olmuş birini sanki bir cephenin parçasıymış gibi kullanmaktan imtina etmedi. Bende söz bitti...
              Valla ben ünal karamanı da çok severim ağaoğlu nu da . Ama trabzonsporu ikisinden de fazla severim.
              Burada ikisininde hatası var.
              Bize düşen destek olmak.
              Eleştiriler büyüdükçe yerel medyada trabzonspor dan haz etmeyenler için ortam oluşuyor. Hatta ünal karaman mevzusu hiç umurunda olmayan 3 büyük taraftarı bile bize zarar verecek diye bu konu üzerinden bizi eleştiriyorlar.

Eleştiri yapılmalı ama bugün değil.
              En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 16:50.

Yorum

• Baskanin Eren Bülbül'ün ailesine tesekkür etmesinden istanbulun taraftarlari kendi platformlarinda rahatsiz olmuslar. Kuduruyolar Bilal'e anlatir gibi Ünal Karaman süreci tane tane anlattigi icin.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkana edilen küfürler ayıptır , günahtır, yanlıştır, rezilliktir....

Bunu asla savunmam , savunmadım da...

Başkana değil herhangi bir vatandaşa yapılan küfürü de mazur görmem....

Yapan birini görürsemde direkt engellerim. nefret ederim açıkcası.

Lakin toplumsal hassasiyetin yoğun olduğu bir kişiyi bu konuda öne sürmesini ben doğru görmüyorum. Daha çok siyasilerin kullandığı bir jargon bu.... tartışmaları sonlandırmak için. böyle düşünmüyorsan sen karşı taraftasın gibi yani...
                  Arif Bülbül'ün kendisine attığı destek mesajını okudu ve kendisi için önemli olduğunu belirtti. Belli ki başkanın sevdiği insanlar, aralarında bi samimiyet var.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Talisca uygun bir bedelle gelecekse sturridge in 10 milyon euroya gitmesini isterim. Ama böyle bir durum olmazsa takımda kalsın.
                    Kalan maçların yüzde 80 inden fazla oynarsa sezon sonu 10 miyon a tutamayız.
                    Devre arası gidenin yerini doldurmak zordur.
                    Dinlemedin herhalde konuşmayı. Sınır 12 milyon tl (ndiaye ve stoper eklememişken). 1 milyon euro aşarsan 2.6 milyon euro gelir elde etmek zorundasın harfiyen uyacağız dedi. Talisca falan bizim için imkansız.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla ben ünal karamanı da çok severim ağaoğlu nuda . Ama trabzonsporu ikisinden de fazla severim.
                      Burada ikisininde hatası var.
                      Bize düşen destek olmak.
                      Eleştiriler büyüdükçe yerel medyada trabzonspor dan haz etmeyenler için ortam oluşuyor. Hatta ünal karaman mevzusu hiç umurunda olmayan 3 büyük taraftarı bile bize zarar verecek diye bu konu üzerinden bizi eleştiriyorlar.

Eleştiri yapılmalı ama bugün değil.
                      Herkesin kararı kendine bu noktadan sonra isteyen destekler isteyen desteklemez tabi. Ben kendi adıma çekiliyorum
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Aziz Yıldırım zamanında şampiyon olan Ersun'u kovup İsmail Kartal'ı getirmişti. O kadar iyi kadro kurdum ki, Ersun'a gerek yok, benim kurduğum kadroyla prim yapıyor. İsmail Kartal bile bu takımı şampiyon yapar diye düşünmüştü. Sonra gördü o işler öyle olmuyormuş. Bugün bile fener taraftarının en çok öfkelendiği konudur bu, o yüzden Ersun'u zorla geri getirdiler. Ama mesele işte başkanın egosuydu. Hoca şampiyon yapmadı, ben yaptım. Bu kadroyla herkes şampiyon olur.

Bizim durumda aynı buna benziyor. Başkan o kadar büyük ki egosu, öyle bir kadro kurdum ki, Ünal kim diyor. Başarı varsa benim başarım diyor. Hüseyin'le devam ederim ne olacakki diyor. O kadar güveniyor işte kendine. Egosu o kadar büyümüş ki futbol gerçeklerinden haberi yok. Muhtelemen her türlü şampiyon olamayacağız bu sene ama varsa da eğer öyle bir şans, o şansı da öldürdü başkan. Şampiyonluk ihtimali olan bir sezonun ortasında, kendi ayağımıza sıktık resmen.

Hüseyin'i tabi ki destekleriz. ama bu juventus karşısındaki Trabzonspor'u desteklemek gibi birşey yani, kazanma ihtimali yok ama renklere olan sevgimizden destekliyoruz işte.
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Benim anladığım başkanın üstünde kaldıramayacağı kadar çok baskı var. Veyâ bugüne kadar ben çok yanlış tanımışım Ağaoğlu’nu.

Başka bir açıklama bulamıyorum.

Fakat bu durum kulübe, takıma mutlaka olumsuz yönde yansıyacaktır. Hüseyin hoca 1-0 mağlup başlıyor görevine.
                          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 16:52.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• AĞAOĞLU DA AÇIKLADI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN SPORTS'ta yaptığı açıklamada Hüseyin Çimşir'in yeni teknik direktörleri olduğunu doğruladı.
                            Genç teknik adama güvendiğini dile getiren Ağaoğlu, "Trabzonspor'un hocası Hüseyin Çimşir'dir. Başka ne olabilir? Kulübe bir operasyon yapıldı, açık ve net! Hocasız kaldık. Göndermek gibi düşüncem yoktu, ben öyle karaktersiz bir adam mıyım? Kuyusunu kazdı dediler, bu karaktersizlik demektir, ben o değilim, net. Teknik direktörümüz Hüseyin Çimşir'in yanına yardımcı bir hoca gelebilir. Başarılı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın! Ama taraftarlar, maçlar başlasın da ıslıklayalım diyenleri içerisinden arındırmalıdır. Trabzonspor kulübünün teknik direktörü Hüseyin Çimşir'dir. Hüseyin hocaya ilk gün söyledim. Görevinin başındadır. 12 yaşında Trabzonspor'un kapısından giren biri için büyük bir onur ve büyük bir fırsat. Hüseyin hoca benim yapımı ve kulüp hocasının arkasında ne kadar durduğumu biliyor. Hüseyin Çimşir'e yüzde yüz güveniyorum" dedi.
                            Hüseyin Çimşir'in yanına yabancı yardımcı antrenör getirebileceklerini söyleyen Ağaoğlu, "Yabancı yardımcı aklımda yoktu. Hüseyin hoca ile konuştum. "1-2 Türk, 1 de yabancı olsa ne dersin?" dedim. "Başkan çok iyi fikir" dedi. Dün akşam 5-6 gibi konuştuk bunu. İtalyan mı olur Fransız mı olur bakacağız" ifadelerini kullandı.

haberler.com
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dinlemedin herhalde konuşmayı. Sınır 12 milyon tl (ndiaye ve stoper eklememişken). 1 milyon euro aşarsan 2.6 milyon euro gelir elde etmek zorundasın harfiyen uyacağız dedi. Talisca falan bizim için imkansız.
                              Talisca sturridge satılırsa olur dedim.

Başkan birde süpriz transfer olabilir dedi. Bence talisca ya işaret etti. Ama talisca olduğunda sturridge satılmış demektir.

Yorum

• Hüseyin Cimşir olayı şaka olmalı.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X