Hayrettin Hacısalihoğlu için mi demiş bunu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Adama atılan mesajlar, tweetler, yorumlardan sonra bu açıklamaları yapması normal yoksa daha da büyüyecek tepki. Eğer söylenenlerde çarpıtma varsa Ünal hoca da yapsın bi basın toplantısı anlatsın her şeyi.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Trabzonspor Başkanı Sayın Ağaoğlu bu süreçte herkesle konuştu.
Ulusal medya ile , yerel medya ile , yöneticiler ile , belki siyasiler ile ( bilemiyorum )
ama asıl konuşması gerken kişi ile hiç konuşmadı ;
Ünal Karaman ile....
Anlaşılır gibi değil....
Başkanı birileri fena halde gaza getirdi anlaşılan.....
Soyunma odasındaki konuşmalardan bahsetti başkan.... Bunu başkana kim yetiştirdi buna bakmak lazım. Bir ihtimal geldi aklıma ama söylemiyeyim emin olmadan....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
hocanın 24 saat yanındayım diyor bütün program dedikodu dinledik, ona bunu demiş, buna şuna demiş. madem yanındasın karşısına geçip derdin nedir diye sormadın mı ?
küfürler karşısında soğukkanlılığını koruyamadı, açtı ağzını yumdu gözünü. bütün süreci son haftaki duygu durumundan açılmış pencereyle yorumladı. duygusal olan sadece ünal hoca değilmiş demek ki, o da haftalık eleştiri küfür yiyordu. sürekli sen hoca değilsin tarzı cümlelere maruz kalıyordu.
başkanlık makamına söz söylenmez, başkan da dönüp taraftara siz kimsiniz falan diyemez. bunun usulü bu değil, karar bizim, sorumlusu biziz der.En son artvints tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 16:08.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Başkanı Sayın Ağaoğlu bu süreçte herkesle konuştu.
Ulusal medya ile , yerel medya ile , yöneticiler ile , belki siyasiler ile ( bilemiyorum )
ama asıl konuşması gerken kişi ile hiç konuşmadı ;
Ünal Karaman ile....
Anlaşılır gibi değil....
Başkanı birileri fena halde gaza getirdi anlaşılan.....
Soyunma odasındaki konuşmalardan bahsetti başkan.... Bunu başkana kim yetiştirdi buna bakmak lazım. Bir ihtimal geldi aklıma ama söylemiyeyim emin olmadan....
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde öyle düşünüyoruz ama belli olmaz o iş.
En azindan baskan yabanci yardimci antrenor alinacagini soyledi.
Buyuk ihtimalle istatistik tutabilen, antreman sistemi iyi bir hoca alirlar yada almalilar.
3 yardimcisi olacak 1 i muzaffer hoca. 1 ini huseyin hoca belirleyecek. 1 adette yabanci olacak.En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 16:08.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa ve Novak'ı sormayı akıl etse bari spiker.
Yorum
-
adam Ünal ı gönderme gibi bir niyetim yoktu diyor hoca planımız da o yüzden yoktu diyor adam 3 kere gitmek istedi diyor yola Hüseyinle devam edeceğiz diyor bazıları gelmiş burda hala Ünal ile neden konuşmadı diyor ya arkadaş adam bizde şaşırdık diyor adamın alttan kuyusunu kazmaya çalışmışlar Ünal da alet edilmiş ama siz hala ne konusuyosunuz ısrarla haklı olmaya çalışıyorsunuz ben dedım demek ıcın yırtınıyorsunuz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum