İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ağaoğlu!
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başkanın yerinde olsam dün bırakmıştım.
Bana bunca şeye rağmen aldığım karardan ötürü bu taraftar küfür ediyorsa alın sokun gözünüze deyip gitmiştim.
Ağaoğlu'nun gidişine de şimdiden kulp takmayın.
Adama kendi taraftarı küfür ediyor günlerdir.
Hem sövüp hem adam niye gitti de demesin yarın birileri ola ki başkan "YETER" derse.
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir önceki mesajında Ünal’ın yetersizliğinden bahsetmişsin (ki katılıyorum). Bu mesajında ise başkanın bırakmasından bahsediyorsum. Yani başkanın boğazına kılçık mı takıldı? Asıl başkanın şimdi bırakmaması gerekiyor.
Ama adamın anasına avradına sövüp tehdit ediyorlar.
Kim?
Kendi takımının, başkanı olduğu takımın taraftarları...
E tükürürüm takımınıza derse şaşırmayın diyorum.
Yoksa inşaallah asla bırakmaz.
Kararında her taraftan hemfikirim kendisi ile.
Hem teknik yönden hem otorite-idare yönünden.
Yorum
-
3 kulübün ve bunlarin tetikcilerinin bize böyle saldirmasinin sebebi Türk siyasetindeki baskin Trabzonsporlularin olusudur. Bunlarin niyeti siyasetin futbola müdahelesini bitirmek degil, bilakis amac gücü ele gecirmek. Borclanmanin tekrar 30'lara inmesinde dahi kudurmaktalar. Karaman'i destekleyen kesim bunlarin oyununa gelmemeliydi. Kendi ic problemimizi bunlara altin tepside sunduk. öyle bir algi yarattilar ki sanki karaman'in gitmesi ile ligten düsecegiz. Taraftarimiz bu kitleyi susturacagi yerde birlikte hareket ederek kendi yönetimine düsman oldu. akp ise agaoglu'na gelen tepki aman albayrak ve soylu'ya gelmesin diye savunmaya gecti, bizi kullandi. Kullanirken de bizi siyasetin icine cekmenin gayesini güttü.
Türk futbolunda siyaseti asla bitiremezsin. Bu kulüplerin bizi elestirecegi yerde bestepe'de neler yaptiklarini iyi hatirlasinlar(bknz Kenan Evren Lisesi).
Bu süreci 2 haftaya atlatacagimiza inaniyorum. Biz balik hafizali bir milletiz. Gerekli transfer yapilinca ve ilk 2-3 haftayi kazasiz atlatirsak taraftarin yine yönetimin yaninda birlik olacagina inaniyorum.
Bizim kimseden bir bekletimiz olmamali. Siyaset olabildigince bizden uzak dursun yeter(demek isterdim ama olmuyor malesef)En son Anıl C tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 00:53.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMübarek ben bırakmasını istemem. Aldığı karar bana göre yüzde yüz haklı.
Kim?
Bana kalirsa H.Cimsir ile devam etmeliyiz..Tek kurtulus hamlesi budur bence..Ben ona güveniyorum..Daha dogrusu güvenmek istiyorum..Bence güvenmek zorundayiz da..Sonuna kadar da destek olmaliyiz..Yönetim ne olursa olsun ayakta kalmali..Bu sampiyonluktan daha önemli bence..Zor zamanlarimizda cok degerli oyuncular kazandik kendi aramizdan..Sira teknik direktörde..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Bazıları var ki iyice gösterişe döktüler işi. Konunun ne olduğunu belirtmeden gösterilen tepkileri bilmeyen birine anlatsak çok daha büyük, çok daha sansasyonel bir olay olduğunu zanneder. Taraftar uzattıkça konu daha da sarpa sarıyor. Öyle bir noktaya doğru gidiyoruz ki 1 zarar edeceğimiz yerde 3 zarar edeceğiz. Şike olayı patlak verdiğinde böyle organize olunmadı. O konuda bile kendi içimizde çatlak sesler çıktı ama şimdi yapılan yorumlara bakıyorum, sanki şampiyonluğa 3 hafta varken biz de 7 puan öndeymişiz de o şekilde hocaya yol vermişiz gibi bir tepki gösteriyor taraftar. Lütfen az daha sakin olalım.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMübarek ben bırakmasını istemem. Aldığı karar bana göre yüzde yüz haklı.
Kim?
erenslash ile sana ünal hoca gitmesin derken bu durumları gözönüne alıyorduk..
sende ben yöneticiyim hoca kötü değişsin takım daha iyi olur falan diyodun..
ne oldu kim geleceği gördü..
bu kulübün sorunu geleceği görememek ve aynı hatayı hep yapmak
ve tabiii sebebide kriz yönetememeksamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman şunu itiraf bu mevzuular hiç yokken
erenslash ile sana ünal hoca gitmesin derken bu durumları gözönüne alıyorduk..
sende ben yöneticiyim hoca kötü değişsin takım daha iyi olur falan diyodun..
ne oldu kim geleceği gördü..
bu kulübün sorunu geleceği görememek ve aynı hatayı hep yapmak
ve tabiii sebebide kriz yönetememek
Elinde manipülasyona açık, her türlü kontrolden her an çıkabilen, kendi başkanına dövecek kitle varsa, o gitti bu geldi bahanesine mi ihtiyacın var?
O yazının sonunda tekrar yazdım.
Hem teknik hem idari yönden doğru karar .
Aynen Onur ve Burak gönderilirken yapılanlar gibi.
Kalan kısmının yönetmek ile ne ilgisi var?
3 tane akıl fukarası ona buna küfür edecek diye yönetim sene başından beri olanlara gözünü kapatacak, son basın toplantısını da yutacak öyle mi?
Siz öyle yönetirsiniz, sonuçlarını da izlersiniz.
O basın toplantısı ben gidiyorum, beni gönderin demekti. Bunu yapmayan yönetim yönetim olarak kalamaz zaten.
Onur için Şotayı yiyen yönetim gibi durursun orada tablodan hallice.
Yorum
-
Adamlar bizim şampiyonluğumuzu deliller usulsüz toplandı diye vermiyor devlet desteği alsak nolurAyrıca TS devlet desteği alıyor diyenlerin suratına evet alıyoruz ulan s. git vergini, faturanı öde daha Talisca’yı alıcaz demek çok zevkli daha çok kuduruyolar
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
aslında biraz kafamız çalışsa müthiş bir sinerji oluştu..
tamda şampiyonluk için olması gereken..
yakıp yıkmasak ..küfür kavga ile varolan değerleri yoketmesek..
taraftar duracağı yeri bilse..faydalı bile olacak..
taraftar vur ama öldürme..
taraftar tepkisi yönetimi büyük düşünmeye iter , itmeli..
gerçekte ne yönetim nede ünal hoca şampiyonluğa inanmıyordu..
belki yönetim tepkiden etkilenir ve hedef yükseltip bu yönde adım atar..
önce iyi bir hoca tercihi
kalite stoper..sigurtson olabilir
ve sosa-novak-perirera sözleşme uzatıp kafalar rahatlanırsamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum