Teknik direktör süreci çok çabuk halledilmeli.Öyle hüseyin çimşir'le devam kaldırmaz.O ki ateş yakıldı, bir an önce söndürülmeli,yoksa hepimiz yanacağız.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
kesin olan birsey var o oda; bu takim oyle yada boyle ikinci unal karaman donemini gorecek(en az)...
not: bunu kotu giden ve bosa gecen senelerden sonra kurtarici olarak 4 defa senol hocayi getiren ve simdide 5. denemelerini yapan basarisiz yonetimlerden biliyorum...ıslak imza....Yorum
-
Ünal Karaman gibi bir teknik adama resmi sayfanda teşekkür edilmemesi sacmaligini nasil aciklayacaksiniz acaba ? En azından bunu yapsaydınız
Ziraa Ersun Yanal'a bile teşekkür edilmiskenTwitter : @EY61_
Youtube : EY61Yorum
-
Yaptığı transferlerle ayağına sıkmıştı. Son hamlesiyle bacağı kaybetti, inşallah vücuda sirayet etmez.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
hOCAYA TEŞEKKÜR EDİLMEDİĞİNE GÖRE DEMEK HİÇTE ANLAŞARAK AYRILMA DURUMU OLMAMIŞ. YAZIK.
TWİTTER DA FACEBOOK TA İNSTAGRAM DA %95 YORUMLARIN TAMAMI TEPKİ VE ÜNAL HOCA YA DESTEK ŞEKLİNDE.
ÜNAL HOCA YA TEŞEKKÜR MESAJI YAPMAMAK ART NİYETTİR. YÖNETİMİN İŞİ ZOR İSTERSE RONALDO YU ALSIN TARAFTARIN ÖNÜNDE EN UFAK KAYIPTA ÇOK TEPKİ ALACAKLAR MALESEF.Yorum
-
teşekkür edilmemesi büyük ayıptır!! bu hareketlerle iyice gözden düşüyor ağaoğlu.
komplo falan deniyor ama ben iyice inandım artık net şekilde operasyon yapıldı. yine yazayım bu forumda bi dünya troll var sabahtan akşama kadar tek derdi ünal karaman... şimdi belediye başkanının tweetlerine baktım öyle bir u dönüşü, sonra a spor tek kalem geçmedi o gece, kimin ne yaptığı çok net artık.
madem çıkıp kimse açıklamıyor ve bu iş muallakta kalacak hep, benimde sebebim istiklal marşını kravatlılara değil de bayrağa dönerek okuttuğu için ünal hoca bazılarının zoruna gitti ve gönderildi. bi ara Türk bayrağı tahrik unsuru sayılmıştı bu ülkede!. olmaz demeyin bu ülkede her şey olur.
ağaoğlu için niyet okuması yapmayacağım hatta bu zamana kadar gayet iyiydi, ufak hataları olsada ama işin içine para girince başkanda olsan öyle elin kolun bağlı oturursun. iho ve usta kulübün içini boşaltıp mecbur bıraktı siyasete kulübü şimdi kıvranıyoruz böyle.
bu saatten sonra küçük hatalar bile okyanus olur taraftarın gözünde ve şampiyonluk harici her sonuç başarısızlıktır! şimdi çıkıp önce ekonomi,şampiyonluk için erken falan diyemezsin çıkıp ikinci yarıda çatır çatır alacaksın o şampiyonluğu.
ben burada ağaoğlu'dan önce yönetim içinde ki parazitlerden bahsediyorum arka planı pis bu işin.sadece aşk bizimkisiYorum
-
Acaba forum yöneticileri ,ilk maça kadar forumu kilitleseler nasıl olur,millet giriyor haklı haksız kinini burda kusuyor ve birbirimize zarar veriyoruz.Madem olan oldu deyip kulübü destekleyemiyoruz(beceremiyoruz bir türlü) bari bir süre yatışıncaya kadar insanlar birbirini kırmasın,valla aklıma başka da bir şey gelmiyor.Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..Yorum
-
Evet tesekkur etmislerdi 2 3 gun sonrada donemin baskani muho trtsporda canli yayinda adam degilmis demisti tam bir celiski1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Gençlerbirliği,Galatasaray ve Denizli maçlarından sonra Ünal Hocaya yollar ayrılmalı bizi zirveye taşıyamaz,oyuncu değişiklikleri fiyasko,takım 70.dk sonra oyundan düşüyor diyenler şimdi Ünal Hocaya toz kondurmuyor anlamış değilim Ahmet Ağaoğlu gibi bir başkanı kaç zamandır bekliyorduk haksızlık etmeyelim onun yerini şuan doldurmamız imkansız allah korusun mahvoluruz Ünal Hocanın yeri dolar merak etmeyin verdiği hizmetler için teşekkür ederim yolu açık olsun lakin basın karşısında Trabzonspor Kulübü Başkan ve yönetimine ağır konuştu yakıştıramadım ona yazık oldu Başkan mecbur kalmasa yolları ayırmazdı karara saygı duyalım.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPORYorum
-
Valla vekillere ve BB başkanına bakılırsa başkan bişey yapmamış, hepsini Berat bey yapmış o yüzden başkanı yok sayıyoruz...Gençlerbirliği,Galatasaray ve Denizli maçlarından sonra Ünal Hocaya yollar ayrılmalı bizi zirveye taşıyamaz,oyuncu değişiklikleri fiyasko,takım 70.dk sonra oyundan düşüyor diyenler şimdi Ünal Hocaya toz kondurmuyor anlamış değilim Ahmet Ağaoğlu gibi bir başkanı kaç zamandır bekliyorduk haksızlık etmeyelim onun yerini şuan doldurmamız imkansız allah korusun mahvoluruz Ünal Hocanın yeri dolar merak etmeyin verdiği hizmetler için teşekkür ederim yolu açık olsun lakin basın karşısında Trabzonspor Kulübü Başkan ve yönetimine ağır konuştu yakıştıramadım ona yazık oldu Başkan mecbur kalmasa yolları ayırmazdı karara saygı duyalım.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
-
[emoji91] Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN SPORTS'un canlı yayın konuğu oluyor!
[emoji981] Bordo-mavili ekibin başkanı, yarın saat 15.00'te beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD 1 ortak yayınında çok özel açıklamalarda bulunacak! https://t.co/y6F2UxjR1YBize Her Yer TRABZON!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Milletvekillerinin safına geçilmiş, Turkuvaz medyalı komplo teorisi gerçek demek.
Yorum