Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [emoji91] Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN SPORTS'un canlı yayın konuğu oluyor!

[emoji981] Bordo-mavili ekibin başkanı, yarın saat 15.00'te beIN SPORTS HABER ve beIN SPORTS HD 1 ortak yayınında çok özel açıklamalarda bulunacak! https://t.co/y6F2UxjR1Y
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Öyle garip bir memleket haline geldik ki gazetecisi bile görüşüne göre ya haber yapıyor ya susuyor. Şu kadar zaman geçti bir tane gazeteci de merak edip olayın ne olduğunu öğrenip objektif şekilde aktarmaya cesaret edemedi. Sebep sadece o iki demeçse bari onu da çıksın biri söylesin. Hep yuvarlak laflar, hep imalar, ya da salağa yatmalar. 50 bin tane komplo okuduk. Ben de Trabzon daki tanıdıklarla konuşuyorum, bir şeyler anlatıyorlar ama dedikodu seviyesini geçmedikten sonra gelip burda niye yazayım?

Divan başkanı hocayla son görüşen kişi. Açıklama yapıyor, merak ediyorsun acaba ne konuştular diye, adamın derdi sosyal medya trollerinin verdiği zarar ve bakanımızın yıpratılması.

Ne hale geldik? Hocası başka, başkanı başka konuşuyor. Merak edip sorgulayan bir basın yok. Hepsi kendi çıkarının peşinde. Gerçekte ne olup bittiğini anlamaya çalışan bizler de ön yargılarımız ve geçmişte söylediklerimizle kendimizi bağlayıp birbirimize giriyoruz. Yazık gerçekten.
      There is no spoon...

Yorum

• kendisi ve arkasindaki gucu kurtaracak tuyoyu buraya birakalim; arkasindaki gucle ve agababasiyla gitsinler senol gunesin kapisina tarik akanin ah nerede filmi gibi gece yatsinlar gerekiyorsa ve programda da aciklasinlar...daha buyuk hedeflerimiz icin hocayi gonderdik desinler...

ha bu arada s.hocaya nasil sozler verilir onu da bakanim dusunsun...
        En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 01.01.2020, 22:08.
        ıslak imza....

Yorum

• Yahu bu siyasilerin açıklaması nedir öyle. Nasıl bir rezilliktir Allah aşkına. İlk defa bu takımın taraftarı olmaktan utanç duydum. Ada. Açık açık bakan desteği ile ts ayakta diyor algı yapıyor ulan kepaze olduk el aleme.

Eğer adı geçenlerin bu işte parmağı var da ağaoğlu da alet olmuşsa bu işe yazıklar olsun ona da. Ya biz neyin mücadelesini veriyoruz Trabzon ve ts maalesef üilke futbolundan bile beter bok içinde...

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Kurumlar kişilerden üstündür dediniz. O halde neden kurum olmanın gereğini yaparak bir teşekkür mesajı yayınlamadınız başkan?

Yoksa kişiler (Ağaoğlu ve ekibi) kurumdan (TS) üstün mü? Şahsi davranmayı bırakın.

Yorum

• EVet ilk yarı oynadığımız kötü ötesi oyun ve en son başkana yaptığı açıklamalar sebebi ile değil bayrağa doğru marş okundu diye artık bakan mı c.başkanı mı kim ise, onun talimatı ile aldılar vazifeden.
              Böylece müthiş bir siyasi başarı ve ego tatmini gerçekleştirmiş oldu kim verdiyse talimatı.

Bitmiyor. Sabah bir sorti geliyorlar, akşam bir sorti.
              Bu saçmalıkları yayanlar başka, inananlar başka.
              Hangi birine üzülesin arkadaş.

Ha bu arada, kulübün ekonomik olarak çökük vaziyette olduğunu, sponsorluklardan uefaya gidelim diye kredi anlaşmasınn erken yapılabilmesi için inisiyatif alınmasına kadar hükümetin yardım ettiği, aracı veya referans olduğu gizli miydi ki?
              Bunu bugün duyunca niye şaşırdınız?

İki tane aklı yetmez protokole değil bayrağa dönüldü diye protokoldekiler kovdurdu iddiasının üzerine bakana giydirince adamlarda bu adam bu kadar yardım etti diyor, başka ne diyecekler?
              Adam yetersizdi.
              Yetersizliğinin üzerini örtmek için ne kadar saçmalık varsa piyasaya sürdü istanbul basını.
              ÜZerine atlayan ne kadar meraklı varmış arkadaş.
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 01.01.2020, 22:13.

Yorum

• Vay şu şehrin ve kulübün haline. Malum kişinin Ünal Karaman olayında adı çıkınca "bu iftiralar komplo, fenerliler ortaya atıyor." diye sosyal medya kampanyası başlatılmış. Trabzon'un belediye başkanları, siyasetçiler, yerel medya da destek veriyor. İddiaların da gerçek olduğunu anlamış olduk böylece. Yazık kulübüme, yıllardır ilkeli duruştan bahsederken siyaset kavgalarından hocasını gönderecek kadar siyasete meze olmuş meğer. Malum kişi kulübün üstüne çöktüğünden beri söylüyoruz, uzak duralım diye. Burda "derdiniz muhaliflik, kulüp onun sayesinde ayağa kalktı" diye övgüler dizenlere afiyet olsun diyorum.

Yorum

• ağaoğlu istifa diyeceğim de bu sefer de onun yerine başka bir kukla getirecekler. evet ünal hocanın başını kimlerin yediği de ortaya çıktı. mehmet yiğit alp kısa zamanda başkan olur.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Ben başkanın yerinde olsam dün bırakmıştım.
                    Bana bunca şeye rağmen aldığım karardan ötürü bu taraftar küfür ediyorsa alın sokun gözünüze deyip gitmiştim.
                    Ağaoğlu'nun gidişine de şimdiden kulp takmayın.

Adama kendi taraftarı küfür ediyor günlerdir.

Hem sövüp hem adam niye gitti de demesin yarın birileri ola ki başkan "YETER" derse.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      EVet ilk yarı oynadığımız kötü ötesi oyun ve en son başkana yaptığı açıklamalar sebebi ile değil bayrağa doğru marş okundu diye artık bakan mı c.başkanı mı kim ise, onun talimatı ile aldılar vazifeden.
                      Böylece müthiş bir siyasi başarı ve ego tatmini gerçekleştirmiş oldu kim verdiyse talimatı.

Bitmiyor. Sabah bir sorti geliyorlar, akşam bir sorti.
                      Bu saçmalıkları yayanlar başka, inananlar başka.
                      Hangi birine üzülesin arkadaş.

Ha bu arada, kulübün ekonomik olarak çökük vaziyette olduğunu, sponsorluklardan uefaya gidelim diye kredi anlaşmasınn erken yapılabilmesi için inisiyatif alınmasına kadar hükümetin yardım ettiği, aracı veya referans olduğu gizli miydi ki?
                      Bunu bugün duyunca niye şaşırdınız?

İki tane aklı yetmez protokole değil bayrağa dönüldü diye protokoldekiler kovdurdu iddiasının üzerine bakana giydirince adamlarda bu adam bu kadar yardım etti diyor, başka ne diyecekler?
                      Adam yetersizdi.
                      Yetersizliğinin üzerini örtmek için ne kadar saçmalık varsa piyasaya sürdü istanbul basını.
                      ÜZerine atlayan ne kadar meraklı varmış arkadaş.
                      Sen krediyi öne aldılar diyorsun da o bakan yardım etti diyor. Gündem de ise Trabzonspor u hazine bakanı parasal destekliyor diye algılanıyor. Rezil oldu itibarımız bu ne rahatlık. Tüm İstanbul bebeleri bunları kullanacak şimdi. Rahatsız olmayacak mısın??

bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen krediyi öne aldılar diyorsun da o bakan yardım etti diyor. Gündem de ise Trabzonspor u hazine bakanı parasal destekliyor diye algılanıyor. Rezil oldu itibarımız bu ne rahatlık. Tüm İstanbul bebeleri bunları kullanacak şimdi. Rahatsız olmayacak mısın??

Hah şimdi burada buna alet olanlar düşünecek.
                        Günlerdir Ünal KAraman kendi yetersizliği ve son yaptığı basın toplantısından dolayı kovulmasına rağmen yok hükümet yok bilmem kim kovdurdu diye işin altını bizim tabirle habalayan arkadaşlar vardı.
                        Bu kitleyi yakalayanlar bu fırsatı tabii ki karçımayacak.
                        Sen kendi kendine verdin kozu adamlara.

Çifte kuş.
                        Hem bakanı Trabzonspor'a yardım etti iye zor duruma düşür, hem Trabzonspor'u torpilli kulüp diye göster.

Bu tabloda "kovdurdu" denen bakanın kazancı ne, Trabzonspor'un kazancı ne?
                        Hiç. Kaybeden ikisi olur.

Kazanan?

Onu da izler görürsünüz...

Sanki ekonomik olarak bağımsız yönetilebilecek kulüp kaldı memlekette de...

Yorum

• Bu kadar siyasi güruh bizim destekçimiz ama gel gör ki kaç senedir şampiyon olamıyoruz, transfer yapıcak paramız yok, herşeyi geç olduğumuz şampiyonluğu resmi olarak geri alamıyoruz.
                          Herkes prim ve şov peşinde, gündem değiştirme peşinde, bu şekilde gündeme gelmeseydik de varsın bir iddiamız da olmasaydı bu sene

Yorum

• Son Zorluoğlu açıklamalarıyla rezil olmaya başladık. O kadar saçma bir senaryo bulmuşlar ki aklım durdu. Ulan Ali Koç eğer Şenol bize gelsin diye uğraşıyorsa inşallah başarılı olur da adamın bizde görmek isteyeceği son isimdir kendisi. Belediye başkanının bu şekilde bir camiayı delilsiz suçlaması ise o camia Fenerbahçe bile olsa ayrı bir rezalet.

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son Zorluoğlu açıklamalarıyla rezil olmaya başladık. O kadar saçma bir senaryo bulmuşlar ki aklım durdu. Ulan Ali Koç eğer Şenol bize gelsin diye uğraşıyorsa inşallah başarılı olur da adamın bizde görmek isteyeceği son isimdir kendisi. Belediye başkanının bu şekilde bir camiayı delilsiz suçlaması ise o camia Fenerbahçe bile olsa ayrı bir rezalet.
                              Şu son mevzudan sonra Bakan'ın elini ayağını bağlatabilirler.
                              Bundan sonra bürokratik tüm kanalların tıkanabilir.

PArasal yardım zaten almadık çok şükür, ama futbol bürokrasisinde zaten üvey evlat muamelesi gördüğümüz yerde devlet bürokrasisinde de bu mevzu sebepli önümüz tamamen tıkanırsa, bundan sonra sponsporluklarda vs. çok sıkıntılar çekeriz.

Dedim ya, tesislere gideninden , sosyal medyada başkana sövenine kadar.
                              Basit bir işten çıkarmayı bu hale getirince , bunu kullanacak kadar akıllı insanlar mevcut bu dünyada.

Kullandırtmasın kimse kendini.

Yorum

• Ne kadar düşük IQ lu siyasetçilerimiz varmış..
                                Ali yazar Veli bozar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X