Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ahmet ağaoğlu geçiş döneminde çok iyi başkanlık yapmıştır ve klübü düzlüğe çıkarmıştır. bundan sonra hedef yükseltmemiz gerekiyor, daha vizyonlu ve güçlü bir başkan seçilmeli !
    varmı öyle biri?????????????????????

bilgili , kültürlü , konusunda uzman ve kaliteli insan ....günümüzde en az bulunan şey....
    .............

başkanla uğraşmayı bırakmalı taraftar nankör olmayada gerek yok..silah zoruyla başkan buluyoz onuda ilk hatasında harcıyoz..

bu kulüp bi krizide yönetsin kardeşim..
    1 beyini kullanırsak
    2 krizi yönetmeyi öğrenirsek
    çok daha güçlü bir kulüp oluruz
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Teknik direktör süreci çok çabuk halledilmeli.Öyle hüseyin çimşir'le devam kaldırmaz.O ki ateş yakıldı, bir an önce söndürülmeli,yoksa hepimiz yanacağız.
      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• .
        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 02.01.2020, 02:46.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• kesin olan birsey var o oda; bu takim oyle yada boyle ikinci unal karaman donemini gorecek(en az)...

not: bunu kotu giden ve bosa gecen senelerden sonra kurtarici olarak 4 defa senol hocayi getiren ve simdide 5. denemelerini yapan basarisiz yonetimlerden biliyorum...
          ıslak imza....

Yorum

• Ünal Karaman gibi bir teknik adama resmi sayfanda teşekkür edilmemesi sacmaligini nasil aciklayacaksiniz acaba ? En azından bunu yapsaydınız

Ziraa Ersun Yanal'a bile teşekkür edilmisken
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• Yaptığı transferlerle ayağına sıkmıştı. Son hamlesiyle bacağı kaybetti, inşallah vücuda sirayet etmez.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Trabzon BB başkanı 180 derece dönmüş. Milletvekillerinin safına geçilmiş, Turkuvaz medyalı komplo teorisi gerçek demek.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• hOCAYA TEŞEKKÜR EDİLMEDİĞİNE GÖRE DEMEK HİÇTE ANLAŞARAK AYRILMA DURUMU OLMAMIŞ. YAZIK.

TWİTTER DA FACEBOOK TA İNSTAGRAM DA %95 YORUMLARIN TAMAMI TEPKİ VE ÜNAL HOCA YA DESTEK ŞEKLİNDE.

ÜNAL HOCA YA TEŞEKKÜR MESAJI YAPMAMAK ART NİYETTİR. YÖNETİMİN İŞİ ZOR İSTERSE RONALDO YU ALSIN TARAFTARIN ÖNÜNDE EN UFAK KAYIPTA ÇOK TEPKİ ALACAKLAR MALESEF.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Zorluoğlu piyonun önde gideni zâten... yapmacık hareketleri sinir ediyor beni...
                    Eski başkan nefretlik idi ama bunun kadar piyon değildi... vâliyi bld başkanı yaparsan öyle olur tabi
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• teşekkür edilmemesi büyük ayıptır!! bu hareketlerle iyice gözden düşüyor ağaoğlu.

komplo falan deniyor ama ben iyice inandım artık net şekilde operasyon yapıldı. yine yazayım bu forumda bi dünya troll var sabahtan akşama kadar tek derdi ünal karaman... şimdi belediye başkanının tweetlerine baktım öyle bir u dönüşü, sonra a spor tek kalem geçmedi o gece, kimin ne yaptığı çok net artık.

madem çıkıp kimse açıklamıyor ve bu iş muallakta kalacak hep, benimde sebebim istiklal marşını kravatlılara değil de bayrağa dönerek okuttuğu için ünal hoca bazılarının zoruna gitti ve gönderildi. bi ara Türk bayrağı tahrik unsuru sayılmıştı bu ülkede!. olmaz demeyin bu ülkede her şey olur.

ağaoğlu için niyet okuması yapmayacağım hatta bu zamana kadar gayet iyiydi, ufak hataları olsada ama işin içine para girince başkanda olsan öyle elin kolun bağlı oturursun. iho ve usta kulübün içini boşaltıp mecbur bıraktı siyasete kulübü şimdi kıvranıyoruz böyle.

bu saatten sonra küçük hatalar bile okyanus olur taraftarın gözünde ve şampiyonluk harici her sonuç başarısızlıktır! şimdi çıkıp önce ekonomi,şampiyonluk için erken falan diyemezsin çıkıp ikinci yarıda çatır çatır alacaksın o şampiyonluğu.

ben burada ağaoğlu'dan önce yönetim içinde ki parazitlerden bahsediyorum arka planı pis bu işin.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Acaba forum yöneticileri ,ilk maça kadar forumu kilitleseler nasıl olur,millet giriyor haklı haksız kinini burda kusuyor ve birbirimize zarar veriyoruz.Madem olan oldu deyip kulübü destekleyemiyoruz(beceremiyoruz bir türlü) bari bir süre yatışıncaya kadar insanlar birbirini kırmasın,valla aklıma başka da bir şey gelmiyor.
                        Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]18362[/ATTACH]

Ünal Karaman gibi bir teknik adama resmi sayfanda teşekkür edilmemesi sacmaligini nasil aciklayacaksiniz acaba ? En azından bunu yapsaydınız

Ziraa Ersun Yanal'a bile teşekkür edilmisken
                          Evet tesekkur etmislerdi 2 3 gun sonrada donemin baskani muho trtsporda canli yayinda adam degilmis demisti tam bir celiski
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Gözler sadi tekelioglunu arıyor,yok piyasada
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Gençlerbirliği,Galatasaray ve Denizli maçlarından sonra Ünal Hocaya yollar ayrılmalı bizi zirveye taşıyamaz,oyuncu değişiklikleri fiyasko,takım 70.dk sonra oyundan düşüyor diyenler şimdi Ünal Hocaya toz kondurmuyor anlamış değilim Ahmet Ağaoğlu gibi bir başkanı kaç zamandır bekliyorduk haksızlık etmeyelim onun yerini şuan doldurmamız imkansız allah korusun mahvoluruz Ünal Hocanın yeri dolar merak etmeyin verdiği hizmetler için teşekkür ederim yolu açık olsun lakin basın karşısında Trabzonspor Kulübü Başkan ve yönetimine ağır konuştu yakıştıramadım ona yazık oldu Başkan mecbur kalmasa yolları ayırmazdı karara saygı duyalım.
                              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gençlerbirliği,Galatasaray ve Denizli maçlarından sonra Ünal Hocaya yollar ayrılmalı bizi zirveye taşıyamaz,oyuncu değişiklikleri fiyasko,takım 70.dk sonra oyundan düşüyor diyenler şimdi Ünal Hocaya toz kondurmuyor anlamış değilim Ahmet Ağaoğlu gibi bir başkanı kaç zamandır bekliyorduk haksızlık etmeyelim onun yerini şuan doldurmamız imkansız allah korusun mahvoluruz Ünal Hocanın yeri dolar merak etmeyin verdiği hizmetler için teşekkür ederim yolu açık olsun lakin basın karşısında Trabzonspor Kulübü Başkan ve yönetimine ağır konuştu yakıştıramadım ona yazık oldu Başkan mecbur kalmasa yolları ayırmazdı karara saygı duyalım.
                                Valla vekillere ve BB başkanına bakılırsa başkan bişey yapmamış, hepsini Berat bey yapmış o yüzden başkanı yok sayıyoruz...
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X