Yanlız sosyal medyadaki paylaşımları gördükçe diyorum ki,eğer Başkan bu kararı bu dönemde almamış olsa gelecek sezon yönetimi bile kendi seçebilirmiş hoca,bu nedir ya Allahaşkına, vallahi verilmiş sadakamız varmış diyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse şampiyonluk beklediği için ünalı eleştirmiyor. Takım geriye gidiyor. Takımın taktiği yok inanınki tek hucum organizasyonumuz wekame çizginin üzerinde ona top atıyoruz ve tüm takım olarak onun birşeyler yapmasını bekliyoruz. Sorlotha atıyoruz adam eksiltip kaleye insinde gol atsın. Yahu arkadaş takım verkaç yapar ara pas atar bizim çok kaliteli ayaklarımız var ve onlar birşeyler yapacak anca bu. Defans kurgumuzda çok zayıf. Bu yüzden herkes hüseyinden nefret eder oldu ama farkındamısınız hüseyin tüm açıkları kapatmaya çalışırken defekt vermeye başlıyor. Orta sahamız ısırmıyor gelen adamları temas etmeden yumuşak biçimde karşılıyoruz o yüzden rakip herzmaan kalemize geliyor. Ünal hoca bir baksın bakalım fb bjk kendi evlerinde nasıl oynuyor. Ünal hoca gerçekten şenol güneşle çalışmasına rağmen pek birşey öğrenememiş. Trabzonspor öne geçip kaybettiği 10dan fazla puan var ve şansın yanında olduğu ve gslip geldiği birsürü maç var. Fb maçında tarihi skor yaşardık adamlar beceriksizdi. Gaziantep sahamıza hapsetti maçı kontra ile 4 tane attık. Malatya maçında tesadüfi galibiyet. Rize maçı tamamen şans. Konya maçında adamlar 2. Yarı bizim sahada oynadılar kaçırdıkları gol komikti. Trabzondaki aek maçı da skandaldır. Vallahi klas ayaklar sayesinde ayaktayız. Takım bütçe olarak küçülsede kalite olarak oldukça ileriye gitti. Wekame gibi bir sol açık var sorloth sturridge gibi muhteşem kimsede olmayan forvetlerimiz var. Ekuban desen sağlığına kavuştuğunda 3 kişiyi sırtına alır kaleye gider. Sağ sol beklerimiz çok kaliteli. Tamam şampiyonluk beklemiyoruzda bukadar kaliteli ayakları top oynarken görmeye hakkımız var
Sorloth ve Sturridge muhtesem? Birinin muhtesemligi altaya kayseri u19a yetiyor cikabildigi mac sayisi 5. Digeri topla ceza sahasi disinda bulusmamasi gereken bir isim. Forvetin topu ileriye goturemeyecekse, diger oyuncularin ekstra eforu demek.
Sag bekin kariyer anlaminda son senesi ya da 1 oncesi. Vucudu anlasiliyor ama bazen muthis isler yapıyor. Sana yasini unutturuyor ama cok maça çikti.
Sol bekin hakkini vermek gerekir ama o da bazen makine içinde işleyen sadece bir dişli. Ayaginda marcelo gibi bir yetenek yok seni ileri taşiyamaz,itemez. Ekuban sakatti zaten gormemek niye yok demek ayip olur. Gs macinda 2 dk da yoruldu, lig maclarinda da topla iliskiyi cozemedi uzun sureli sakatligindan dolayi. Avrupa macinda cok begendim o başka ama zamanla.
S.Prag maçinda hayatımın en iyi tslerinden birini izledim. O maçtan sonra niye bunlari soyleyemediniz ki? O maçta veya deplase aek? Veya rizeyi bjk yendigimizde? 10 kisi alanyayi yenerken. Kaybedince mi taktik olmuyor. Bu işi şansla aciklasaydik 10 senedir fb yi yenerdik hicbirini yenemedik cunku sadece sans yok calismak var.
Yorum
-
İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız sosyal medyadaki paylaşımları gördükçe diyorum ki,eğer Başkan bu kararı bu dönemde almamış olsa gelecek sezon yönetimi bile kendi seçebilirmiş hoca,bu nedir ya Allahaşkına, vallahi verilmiş sadakamız varmış diyorum
Yorum
-
paralel krolar ve cahiller çoğaldı ilginç di mi? paralel alet var bende , aletin adı xbox. phil spencer çıkıyor içinden mesela bakarsın phil spencer ileride Trabzonspora sponsor olur .ah ah xbox reklamını Trabzonspor formasına yapıştıracak bir baba yiğit yok mu? ahmet başkan xbox ismi formamızda olsa dünyaya namımızı salardık.bakın bu da bir fikir.kroların aklına gelmez bunlar tabiİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen paralel yapı varmış kulüpte. Yeni yıl mesajına üşüştüler.En son erenslash tarafından düzenlendi; 01.01.2020, 00:20."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCahillik zor şey yapacak bişey yok. Bu arada Ünal Karamanın 1.5 sezon performansı toplam 69 maç 34 galibiyet, 18 beraberlik, 17 mağlubiyet. 127 gol atıp 90 gol yemişiz. Maç başına 1.74 puan ortalaması var.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak simenli-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbol yöneticilerine güven endeksinin bu derece düşük olmasının sorumlusu taraftarmıdır abi? bunca yıl taraftar mı yemiş trabzonsporu. futbol ekonomisi bu derece büyümüşken kulüpleri hala basit dernek yasasıyla yönetmeye diretenler taraftarlar mı? devasa borçları yapan taraftar mı? yetkileri olduğu halde sorumlulardan hesap sormayanlar taraftarlar mı? yöneticiler mi? trabzonlunun agresif olması ufak bir istisna onlar için, bazen işlerini kolaylaştıran bahaneleri. korkmayın bizim o kadar gücümüz yok, sivrisinek vızıltısıyız...
Bu arada bu kulübü seven ,kalbi bordo-mavi renklerle atan tüm kardeşlerimin yeni yılını kutluyorum.Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
Kulübün attığı son tivitin altındaki yorumlara bakın ve yavaşça umudunuzu yere bırakınİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Onur-Burak meselesi patladığında taraftarın beklentisi, hatta talebi, 5-0 lık yenilgi sonrası hocanın kovulmasıydı.
Yönetim hocayı tuttu, Onur ve Burak'ı gönderdi. Sonuç aldı.
Bugün ligin ilk yarısı bitti.
Taraftarın beklentisi büyük ölçüde hoca ile devam etmekti.
Yönetim gene ters davrandı, hocayı gönderdi. Kendi gördüğü şekilde devam ediyor.
Ben o gün de yönetimin düşündüğü gibi düşünüyordum. Bugün de aynısını düşünüyorum.
Yönetim karar almadan iki mevzuda da yönetimin aldığı kararlarla aynı yönde fikrim belliydi.
Hep taraftarın talepleri doğru olmaz.
Zaten taraftar talebine göre kulüp idare edilmez.
Başkan yeterince kaliteli bir idareci. Ekonomik desteği de var.
Hüseyinle devam derse bile destek vermek şart kere şarttır.
Bana fark etmez.
Yanlışı gördü, tepki verdi.
Astı kendisine haddini aşan reaksiyon verdi.
Hiç affetmedi.
Yöneticiymiş.
Helal...
Şimdi de kimi dersen odur başkanım.
Sen ki bugüne dek gürültü ile değil, akıl ile hareket ettin. NE dersen odur.
Başkana söven aklı kuştan ufak oluşumlara dair ise, olası ki stadda küfür ederlerse ya da takımı desteklemek yerine takımı kösteklemeye kalkarlarsa tavsiyem şudur.
Bugünden ilk maçlar için tedbiri alıp kameralar ile belirlenip tamamının stada girişi yasaklansın. Varsa kombineleri iptal edilsin.
Stada kulübün başkanına sövmeye, takımına köstek olmaya giden taraftar görünümlü kliklere ihtiyacı yok bu kulübün.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 01.01.2020, 01:40.
Yorum
-
Yönetim sadece hocayı göndererek değil, belirlediği maaş sınırlarını zorlayarak ta risk alıyor.
Ünal hoca paramparça gözüken takımı iyi topladı ve beklenmeyen şampiyonluk potasında tuttu.
Yönetimin de iştahı kabardı ve risk alalım bütçeyi şampiyon olarak düzeltelim dedi herhalde.
Ama bu işin en kritik tarafı hoca seçimi.
Kendisinden önceki yönetimler aynı hevesle bir dünya adam aldılar ama hoca meselesini çözemedikleri için hesap tutmadı ve borç katlandı gitti.
Çok iyi bir hoca seçimi olmazsa bir çuval incir berbat olur.Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim sadece hocayı göndererek değil, belirlediği maaş sınırlarını zorlayarak ta risk alıyor.
Ünal hoca paramparça gözüken takımı iyi topladı ve beklenmeyen şampiyonluk potasında tuttu.
Yönetimin de iştahı kabardı ve risk alalım bütçeyi şampiyon olarak düzeltelim dedi herhalde.
Ama bu işin en kritik tarafı hoca seçimi.
Kendisinden önceki yönetimler aynı hevesle bir dünya adam aldılar ama hoca meselesini çözemedikleri için hesap tutmadı ve borç katlandı gitti.
Çok iyi bir hoca seçimi olmazsa bir çuval incir berbat olur.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum