Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ndiaye bordo mavili fotosunu gördük. Bravo çok yerinde bir ihtiyac tespiti. Çok şey katacak bir transfer

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim ünal karaman zaten kendide söyledi ben bu takımı şampiyon yapamam diye burda sıkıntı yok demekki hocadan şampiyonluk beklemediler idare et mantığı ortaya çıktı peki hedef şampiyonluk olacaksa ilerleyen yıllarda hoca genemi ünal karaman olacakdı asıl tartışılması gereken bu forumu takip ediyorsan belki görmşsndür ben burda çok yazdım ünal karaman bu takımda 22 senede kalsa şampiyon yapamazdı ünal karamanda o donanmı bilgi birikim teknik taktik oyun planı hiç biri yok .
      tamam idare et mantıcıyla yola çıkıldıysa neden devam edilmedi.
      Yok başarılı olamaz bize büyük düşünen adam lazım dendiyse neden sene başında hoca değiştirilmedi.

Anlamadığım noktalar bunlar
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ünal Karamanın beğenilmeme sebebi şu : yaklaşık iki senedir bizimle ama oynattığı top ışık vermiyor

bu sene şampiyon olması meselesi değil kimse ondan şampiyonluk beklemedi olay şampiyon değil yapmasın ama top oynatsın zeka dolu taktiği olsun

malzeme ve kabiliyet bu kadar çünkü kapasite yok hocalık için

ne olur o zaman üç sene sonrada bu tarz bir hocayla şampiyon olamassınız bütün mesele bu aslında ileriye dönük de bir cacık olmazdı

adam bireysel oyuncunlara bağlı bir insan

takım oyunu oynatamayan

ligde takımların ve istanbul takımlarının böyle sürgünleri oynamadığı döneme denk gelseydi o zaman Ünal Karaman bizle bir sene bile kalamazdı

lig dandikleşince kendisi parladı halbuki kadrodaki sos vesaire gibi bir kaç kahraman sayesinde oldu
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 19:32.
        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o genler mutasyona uğradı geçmiş olsun. son 10 yıldır kupa yok bana gen diyorsun. biz de o günlere dönüş için bir yol arıyoruz. gerçeği kabullenmiyor diye ünal hocayı eleştiriyorsunuz da siz de pek gerçeğin farkında değilsiniz.
          Trabzonspor genlerine doğal olan durum her bursa konya fb bjk gs deplasmanlarından 0 puanla mi dönmek? Çünkü şimdi olacaklar onlar. Bursa dan 4 yediğimiz, Konya da galip gelememe serileri. Her şeyi biliyoruz ve görüyoruz

Ama bu forumda bazı şeyler yanlış. Görüs farki olabilir ama gerçeği inkar edenlerin mantigi için 2 seçenek var

Trabzonspor genleri 10.hafta ligden kopmak. Basaksehirin senden daha büyük takım hâline geldiğini sindirmek
          En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 19:35.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tamam idare et mantıcıyla yola çıkıldıysa neden devam edilmedi.
            Yok başarılı olamaz bize büyük düşünen adam lazım dendiyse neden sene başında hoca değiştirilmedi.

Anlamadığım noktalar bunlar
            kardeşim yenilirsin futbolda bunalr var ama dersinki takım oynadıda yenildi asıl olay galip geldiğimiz maçlarda dahi tatmin etmeyen bir futbol vardı bence asıl sebeb bu.

Yorum

• Ünal Karaman’ın gönderilmesinin perde arkasındaki olaylarda hemfikir miyiz?

Teknik, taktikten başka sebepler olduğunu düşünüyor muyuz?

Bu olayın basit bir başkan - hoca gerginliği (son durumda böyle görünse de) olmadığını biliyor muyuz?

ve bunlar doğruysa sıranın başkana geleceğini biliyor muyuz?

E neden başkanın arkasında durmaya çalışmıyoruz? Olan oldu, olmasaydı daha iyi olurdu evet ama yine yanlışı yanlışla mı kapatmaya çalışacağız?

Yorum

• Çok ihtimal vermiyorum ama bu işte Ağaoğlu'ndan ziyade siyasetin karar mercii olduğu ciddi ciddi konuşuluyor.

Ne biçim kulübüz biz ya kulüp, kulüp değil Dallas.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Yönetim‘e tebrikler, su an itibari ile nokta atis gibi duruyor. Gereken pozisyona, ligi taniyan ve gereken vasiflari tasiyan bir oyuncu alindi. Tebrikler !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Başkanı yedirmeyiz bu arada başkanı asbaşkana da yedirmeyiz.o işler bitti artık anlaşmazlık olur kapanır.mümkünse asbaşkan arıza çıkaracaksa ona da yol versinler Ahmet başkanın yanına elit kaliteli insanlar gelsin.
                    İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal Karaman’ın gönderilmesinin perde arkasındaki olaylarda hemfikir miyiz?

Teknik, taktikten başka sebepler olduğunu düşünüyor muyuz?

Bu olayın basit bir başkan - hoca gerginliği (son durumda böyle görünse de) olmadığını biliyor muyuz?

ve bunlar doğruysa sıranın başkana geleceğini biliyor muyuz?

E neden başkanın arkasında durmaya çalışmıyoruz? Olan oldu, olmasaydı daha iyi olurdu evet ama yine yanlışı yanlışla mı kapatmaya çalışacağız?
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardeşim ünal karaman zaten kendide söyledi ben bu takımı şampiyon yapamam diye burda sıkıntı yok demekki hocadan şampiyonluk beklemediler idare et mantığı ortaya çıktı peki hedef şampiyonluk olacaksa ilerleyen yıllarda hoca genemi ünal karaman olacakdı asıl tartışılması gereken bu forumu takip ediyorsan belki görmşsndür ben burda çok yazdım ünal karaman bu takımda 22 senede kalsa şampiyon yapamazdı ünal karamanda o donanmı bilgi birikim teknik taktik oyun planı hiç biri yok .
                      "ünal karamanda o donanım bilgi birikim teknik taktik oyun planı hiç biri yok" demişsin. çok ağır iddia. bir insanın böyle sözler söyleyebilmesi için ordinaryus olması gerekir ya neyse... farzedelim ki doğru söylüyorsun peki bizim oyuncularda o bahsettiğin donanım bilgi birikim teknik taktik oyun planı bilgisi var mı? bizim oyuncular hocadan aldığı taktik disiplini sahada yansıtabilecek düzeyde mi? barça la masia, madrid la fabrica veya ajax altyapısı gibi oyunculara taktik ve sistem bilgisi verebiliyor muyuz? hiç sanmıyorum. herşey teknik direktörün elindedir sanıyorsunuz fakat futbol bu, langırt değil.

peki ünal hocanın elinde ne vardı, bizim nazarımızda onu değerli kılan neydi? bunu biraz anlamaya çalışsanız...
                      En son simenli-54 tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 19:52.

Yorum

• Başkan Ünal Hoca’yı getirirken burası staj yeri değildir dendi, bir sürü tepki gördü. Kötü giderken sahip çıktı Hoca’ya... Bu sene de bir iki mağlubiyette taraftar gönderecekti hocayı. Akyazı’da Anadolu takımından baskı yemek kimin hoşuna gider bilmiyorum. Hocayı seviyor ve sayıyorum ama Başkan’ı harcayacak gerekçeyi göremedim. Ufak tefek görüş ayrılıkları dışında Başkan’ın çizgisi gayet iyi. Gerçi hoca ve başkan ikisi de hamaset ve gazı bu kadar severken nasıl ayrı düştüler hayret.

Yorum

• ünal hocaya ayıp edildi

Yorum

• İlk olarak simenli-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "ünal karamanda o donanım bilgi birikim teknik taktik oyun planı hiç biri yok" demişsin. çok ağır iddia. bir insanın böyle sözler söyleyebilmesi için ordinaryus olması gerekir ya neyse... farzedelim ki doğru söylüyorsun peki bizim oyuncularda o bahsettiğin donanım bilgi birikim teknik taktik oyun planı bilgisi var mı? bizim oyuncular hocadan aldığı taktik disiplini sahada yansıtabilecek düzeyde mi? barça la masia, madrid la fabrica veya ajax altyapısı gibi oyunculara taktik ve sistem bilgisi verebiliyor muyuz? hiç sanmıyorum. herşey teknik direktörün elindedir sanıyorsunuz fakat futbol bu, langırt değil.

peki ünal hocanın elinde ne vardı, bizim nazarımızda onu değerli kılan neydi? bunu biraz anlamaya çalışsanız...
                            peki diger anadolu kulüplerin oyunculari saydiginiz altyapidan mi cikti? neden nerdeyse bütün takimlar bizden daha derli toplu bir futbol ortaya koyuyor?! ve bunu bireysel yetenegi daha düsük oyuncularla yapiyorlar..

Yorum

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              peki diger anadolu kulüplerin oyunculari saydiginiz altyapidan mi cikti? neden nerdeyse bütün takimlar bizden daha derli toplu bir futbol ortaya koyuyor?! ve bunu bireysel yetenegi daha düsük oyuncularla yapiyorlar..
                              o anadolu kulüpleri senin sandığından daha fazla scouting ve kadro mühendisliği yapıyor. ilk öncelikleri TAKIM OLABİLMEK. çünkü onlar hayatta kalabilme yani kümeye düşmeme mücadelesi veriyor, bunun en önemli unsuru takım olabilmekten geçiyor. sebeplere daha sıkı sarılıp ellerindeki bir avuç barutu daha etkili kullanıyorlar. teknik direktörlerine daha fazla değer veriyorlar. hocanın oyuncu havuzuna güvenip işi ona bırakıyorlar. sergen malatyaya gittiğinde veya rıza sivasa gittiğinde onları karşılama şekilleri daha farklı, hoca kendi takımını kurabiliyor.

Yorum

• Ünal Karaman'dan daha iyisinin gelecek olması niye bu kadar rahatsız edici?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X