Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'un maçını 1 kere bile 90 dakika izlememiş olan kendini yorumcu sanan tiplerin söyledikleriyle başkano ve yönetimi eleştirmeyin.

Bu takım 20 maçtır top oynamıyor ve karşısındaki takım kim olursa olsun baskı yiyor.

Kalkıp 2 dklık özet izleyip Ünal Hoca nasıl gönderilir işte futbolun hali falan edebiyatı yapmasınlar.

Sizin izlediğiniz 2 dklık özette bile biz 1.5 dakika azap çekiyoruz.

Herkes işine baksın gerçi onların işi bu.

İyi bir hoca ile bu takım vura vura gider.

Tökezlemesini bekleyenlerde avucunu yalar.
    Bu adamlar için Trabzonspor lige renk katacak takım ve şampiyonluk şansı olması için diğer 3 takımın kötü olması gerek. Ilk 3 başarı. Bununla yetinmelisin.

Sürekli one geçip kaybetme işini Ersun veya Avcı yapsa winner değil baskıyı kaldıramıyor istifa diye yorum yapacak adamlar gelmiş daha ne istiyorsunuz modunda yorum yapıyorlar. Bizim taraftarlarda o bile böyle söylüyor diye önümüze koyuyor.
    ( ゚д゚)

Yorum

• büyük efsanemize bugün veda ettik ama bu veda tekrar kavuşmak için sadece bir araydı... daha iyi daha güçlü dönecek hocamız... bu takımın başında bizim gibi taraftar olan bir isim görmek istiyorum

Yorum

• şenol güneş elini taşın altına koymaz zorunda.. kimse ona neden şampiyon yapamadın demez bu saatten sonra gün birlik ve beraberlik günü kurtuşumuz bu. medyada geçen isimler bu takımın ağırlığını kaldıramaz.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen izlemeyi bırak okuduğunu da anlamıyorsun.

Son 9 sene dedim zaten, 10 sene önceki kadronun ne olduğunu bilmeyen yok zaten, türkçe hocalarına selam olsun buradan.

Ayrıca bu kadronun son yılların en kalitelisi olduğunu kim nerden çıkarıyor orası da ayrı bir soru.

Biz kaç maç Doğan'la Kamil Ahmet'le, orta sahada hüseyni ile, yeri geldi bek yok diye Serkan Asanla çıkmadık mı? Ahmet Cafer Fıratcan sayalım mı yıldızları daha. Campi mi yıldız ivanildo mu?

Ha 3 maç oynayan dünya yıldızlarımız var mikeli var stu var.

Sörloth geldi bu adam gol atamaz diye yıkıldı forum be.

Bırakın şu boş lafları, Ünal başarılı olmasaydı bu kadroyla şimdiye yönetime sokup çıkartıyordunuz takım kuramadı diye.
          Algı yapmayı beceremiyorsun boşuna çabalama.

Ben de sana diyorum ki neden son 9 sene?

Çünkü ben söyliyim o leş takımları bu takımla kıyaslamak işinize geliyor.

Bu takımın kıyası 10 sene önceki takımdır.

10 sene önceki takımın yaptıklarıyla bu takımın yaptıkları arasında uçurum var.

Potansiyel olarak iki takım birbirinin dengi takımlar.

10 sene öncede ortada Barış Ataş, Brozek kardeşler falan vardı. Ama o takım taş gibi oynadı.

Şimdi kaliteli ayakların yanında yine kaliteli gençler var.

Sen bu takımın oynadığı oyundan memnunsan bundan sonra Ünal Hoca nereye gidiyorsa oynattığı takımı zevkle izler bize översin.

Boş laflarını al ağlamaya devam et. Sadece Trabzonsporun tökezlemesini beklerseniz daha çok beklersiniz.

Şimdiden ağlamaya başlayın siz.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu adamlar için Trabzonspor lige renk katacak takım ve şampiyonluk şansı olması için diğer 3 takımın kötü olması gerek. Ilk 3 başarı. Bununla yetinmelisin.

Sürekli one geçip kaybetme işini Ersun veya Avcı yapsa winner değil baskıyı kaldıramıyor istifa diye yorum yapacak adamlar gelmiş daha ne istiyorsunuz modunda yorum yapıyorlar. Bizim taraftarlarda o bile böyle söylüyor diye önümüze koyuyor.
            Ya hocam bu adamların sen ben umrunda değiliz.

Bunlar biraz daha fazla konusayım 3 büyüklere yaranayım derdindeler.

Bu adamları dikkate alıp bide burada paylaşıyolar hayret ediyorum.

Uğur Karakullukçu dediğiniz adam Galatasarayın efsane taraftarıdır.

Bir bakın Trabzonspor hakkında söylediklerine.

Sinirden kafayı yersiniz ama burdakilere dikkate alın bu adamı diyor.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bjk Aybaba gecis sureciyle hic alakasi yok biz o sureci atlattik şu an sampiyonluk senesindeyiz, gelecek hocadan sampiyonluk beklenecek. Burada ilk 4 yeterlidir diyen var mi ? Belki kadromuzun yarisi gelecek sezon olmayacak sil bastan yapacagiz.

Riza Calimbay en son aciklamasinda sampiyonluk yolunda en onemli rakibimiz Basaksehir dedi, Sivas kadar olamiyor muyuz ? Geçiş sureci yok Agaoglu da sampiyonluk istiyor ki yarim devre kotu oynadik diye liderin 5 puan gerisindeki hocayi kovdu o zaman sampiyon yapacak hoca getirip ona transfer butcesi yaratacak. Şu kadroya bak, gecis sureci mi kalmis yemek pişti yanacak, aşçı yok.
              Doğru ama Ünal'ı fazla savunanlar var ya, onunla 4. bitirsek başarılı sayacaklardı hocayı
              Gitsin mi dendiğinde de her zaman ki gibi "daha iyisi mi gelecek" "kimi getireceksin?" Diyeceklerdi

Niye ? Çünkü onun adı garaboğa
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bjk Aybaba gecis sureciyle hic alakasi yok biz o sureci atlattik şu an sampiyonluk senesindeyiz, gelecek hocadan sampiyonluk beklenecek. Burada ilk 4 yeterlidir diyen var mi ? Belki kadromuzun yarisi gelecek sezon olmayacak sil bastan yapacagiz.

Riza Calimbay en son aciklamasinda sampiyonluk yolunda en onemli rakibimiz Basaksehir dedi, Sivas kadar olamiyor muyuz ? Geçiş sureci yok Agaoglu da sampiyonluk istiyor ki yarim devre kotu oynadik diye liderin 5 puan gerisindeki hocayi kovdu o zaman sampiyon yapacak hoca getirip ona transfer butcesi yaratacak. Şu kadroya bak, gecis sureci mi kalmis yemek pişti yanacak, aşçı yok.
                Bu defans hattiyla en kral asci birsey yapamaz asci yaninda 3 tane eleman getirsin yemegin tadindan yenmez ozaman sampiyonuz ztn sivas basak fener yanimiza yaklasamaz

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doğru ama Ünal'ı fazla savunanlar var ya, onunla 4. bitirsek başarılı sayacaklardı hocayı
                  Gitsin mi dendiğinde de her zaman ki gibi "daha iyisi mi gelecek" "kimi getireceksin?" Diyeceklerdi

Yorum

• Ağlamalar filan, düzeye bak, he ağlarız biz. Şunları adam yerine koyup da cevap vermek bile saçmaydı zaten.

Yorum

• Madem Berat Albayrak herseyi yönetiyor ozm tutsun Senolun kolundan getirsin bu kadar basit sampiyon oldukmu bizi ztn 4 5 sene daha kimse tutamaz istanbul takimlarininin borcuna bakarak bizimki bi hic Baskanim bu sezon cok önemli ne yapip et su takimi sampiyon yapacak bi hoca bul

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ağlamalar filan, düzeye bak, he ağlarız biz. Şunları adam yerine koyup da cevap vermek bile saçmaydı zaten.
                        Bu sana son mesajım işine gelmeyince kaçarsın böyle.

Adamcı değil Trabzonsporlu olun hadi selametle.

Yorum

• Şu aşamada en iyi seçenek
                          Statta adı olan şenol güneş
                          Başka kim gelirse gelsin konuşacak cok malzeme çıkar

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Belki istedigi transferler yapilsa 2. devrede gecen sezonki gibi takimi gazlaya gazlaya sampiyon yapacakti ya da 4. yapacakti ama Unal hoca artik gitti ve bunu hicbir zaman bilemeyecegiz.

İnsanlarin tepkisini iyi analiz etmek lazim. Ozellikle 2011 den sonra cok ezildik, hem İstanbullulara hem de Anadolu takimlarina dalga konusu olduk. Futbol konusulan ortamlarda deve kusu gibiydim, kacmak istiyordum. Ünal geldikten sonra durum tersine döndü, maya tuttu bu isin sonunda sampiyonluk var yorumlari yapildi, goruntu de o sekildeydi ama sadece yarim devrelik sacma sapan süreç ile "benden 3 sene sampiyonluk beklemeyin" diyen baskan, adami Aziz Yildirimcilik oynayip kovdu. Bu durum futbol tarihine karadeniz fikrasi olarak gecti.

Yani gitti diye ortaligi yikanlarin asıl derdi planlamanin bozulup, rakiplerin de saygisini kazanan hocayi kaybedip gucsuzlesmek ve tekrar İho, Usta donemlerine, Senol Gunes sonrasi donemlere geri donmektir.

Acikcasi benim yasadigim korkunun temel sebebi bu cunku sehrin yapisini ve insanimizi iyi biliyorum. Burada herkes yapamaz. Guclu birisi, masaya vurdu mu kiracak, herkesi motive edecek gazlayacak, arkasindan savasa gidilecek kisiler burada basarili olabilir. Hatta genel olarak Turkiye'de diyelim... Bak buraya yaziyorum pembe fularli, teknik taktik yorum yapacak sevimli birini bulurlarsa taraftar o dili anlamaz, futbolcu da kaale almazsa tutunamaz. Zaten alt yapiyla da ugrasmasi gerekecek, herkes oyle tesislerde yatip kalkmaz. Adam mesaim bitti giderim der gider. Dertsiz basimiza dert aldik ama gelecek hocaya gore yorum yapmak istiyorum, bekliyorum...
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Başkan limit artırımına itiraz ederek %30'da kalmasını sağladı ve ipi rakiplerin boynuna geçirmiş. Şimdi iyi bir t.direktör tercihi ve gerekli takviyeleri yaparak ipi çeksin.

Yorum

• Mert kısmen katılıyorum sana
                                Hattâ endişesi o yönde olan herkesi anlıyorum zàten

Ayrıca başkanı pek savunmuyorum ama şu bir gerçek ki Konya maçı sonrası dedikleri 100% taraftarın düşüncelerinin tercümesiydi, aksini söyleyen Ünal'ın gereksiz savunucusudur... işin perde arkasında net olarak bir şeyler var mı ve varsa nedir kesin olarak bunları bilmedikten sonra çok da bir şey diyemiyoruz...
                                Ben fbnin önünü açma ihtimâlini düşünüyordum ama o iş için bu kadarına da gerek yoktu ki, ben de emin değilim şimdi

Taktik konusuna gelirsek öyle olup da hırslı olanlar da var, ki Ünal hocayı hep eleştiriyorduk kenarda çok pasif kalıyor bekliyor diye... onun için son cümlene ben de katılıyorum, başkanın ne yapacağını bekliyorum, yoksa hiç de mâsum değil kendisi ve Ünal hocadan daha da fazla bizleri salak yerine koymayı seven birisi zâten...
                                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 16:01.
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X