Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum sen anlamak istemiyorsan benim sorunum değil.
    Ünal Karaman ile bir sorunum yok.Allah razı olsun 1.5 yılda güzel günler gördük hem kendi kariyeri açısından hemde Trabzonspor açısından verimli bir dönem oldu umarım daha da başarılı olur niceleri ekler kariyerine
    Ancak benim tepkim Ünal Karaman üzerinden Trabzonspor yıpratılıyor bunu Ünal Karaman'da istemez.Herkes kendine çeki düzen vermelidir başka Trabzonspor yok.
    Kardeş son cümlene katılıyorum yüzde yüz, ama eşek öldükten sonra akıl veren çok olur. Biz eşeği öldürmeyecektik.

Şimdi hoca bul, o takıma ısınsın, topçuları tanısın, topçular onu tanısın diyene kadar önümüzdeki seneyi de yiyeceğiz.

Yani başkana saygım sonsuz, hala daha öyle, gişeye gidip bilet satan adamın bu durumu önceden kestirememesi faciadır.

Bakın Ünal fevri davranmışsa, onu da yönetici olarak idare etmeniz sizin göreviniz olacaktı, çünkü siz de fevri davrandınız.

Başkan olarak yönetici olarak sizin erenslash tarzı yorumlar yapmamanız gerekiyordu.

Ünalın hatası çok özverili çalıştığı için en ufak eleştiride bile kafasının atmasıydı. Onun da özrü çok anormal şartlar da çalışmış olmasıydı ve kendini başarılı görüyordu haklı olarak.

Koca koca adamlar şu süreci yönetemedi.

Ben burada başkanın etrafındaki çocukça yorumlardan çok etkilendiğini düşünüyorum.

Ünalın bir suçu varsa başkanın iki suçu var.

Sonuçta olan kulübün yıllarına oldu.

Yorum

• Hüseyin Çimşir bu takımı Şampiyon yapıp efsane olacaktır...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Ünal Hoca'nın ardından tercih Hüseyin Çimşir olacaksa ben buna sadece gülerim.

Yardımcı hoca olarak bile bu forumda eleştirilen birisi teknik direktör olarak (mecazen söylüyorum) çarmıha gerilir.

Yorum

• Hüseyin bize 5 maç dayanamaz,adamı lahana çorbası yapar mısır ekmeğinle yeriz.

Yorum

• Ne başkan mâsum ne hoca

Başkanın "bu hocayla şampiyon olunmaz" diye düşünerek olayları bahâne edip hocayı gönderdiğini sananlar fazla iyi niyetli, başkana gereksiz yere fazla güveniyor

Hocanın "a aa görecime son verildi" açıklamasına inanan da saftır

Kendi istedi bu sonu, son sözleriyle açıklamalarıyla... ama tabi bu iş daha eskiye dayanıyordur, başka sebebi vardır, belki en başta başkan veya birkaç yönetici suçludur onu bilemem, açığa kavuşması lâzım aslında bâzı şeylerin ama işte.....
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Trabzonspor'un maçını 1 kere bile 90 dakika izlememiş olan kendini yorumcu sanan tiplerin söyledikleriyle başkano ve yönetimi eleştirmeyin.

Bu takım 20 maçtır top oynamıyor ve karşısındaki takım kim olursa olsun baskı yiyor.

Kalkıp 2 dklık özet izleyip Ünal Hoca nasıl gönderilir işte futbolun hali falan edebiyatı yapmasınlar.

Sizin izlediğiniz 2 dklık özette bile biz 1.5 dakika azap çekiyoruz.

Herkes işine baksın gerçi onların işi bu.

İyi bir hoca ile bu takım vura vura gider.

Tökezlemesini bekleyenlerde avucunu yalar.

Yorum

• Agaoglu'na güvenimiz tam. Hele bi transfer sezonu acilsin, eksik transferler yapilsin, en kötü Ünal Hoca gibi ortalama bi hoca ile anlasilsin, buralar yine en büyük baskan, bizim baskan kivamina gelir.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Trabzonspor'un teknik ekibi maalesef bana güven vermiyor. Baktığımız zaman takımda beş tane antrenör bulunuyor.

Emrah Tok, takım menajeri, 41 yaşında, Trabzonlu. Eski futbolcumuz Hüseyin Tok'un oğlu. Kariyerinde 2002 yılında Kartalspor'da amatör takım antrenörlüğü var. Neden bu göreve getirildiğini pek anlamadım.

Hüseyin Çimşir, yardımcı antrenör, 40 yaşında, Trabzonlu ve eski futbolcumuz. Antrenör olarak Akhisar, Kayserispor, Konyaspor ve Osmanlıspor kariyeri var. Uzman antrenör lisansı var fakat hala pro-lisans alamamış.

Ahmet Temur Atalay, yardımcı antrenör, 51 yaşında ve Kahramanmaraşlı. Kendisinin akademik geçmişi var. Fakat antrenörlük kariyeri süper ligde küme düşen/düşmekten yırtan alt profilde takımlardan ibaret görünüyor.

Ümit İnal, yardımcı antrenör, 50 yaşında ve Şanlıurfalı. Kendisi eski futbolcu fakat antrenörlük kariyeri alt profilde takımlardan oluşuyor. Süper lig seviyesinde yalnızca Karabükspor'ta görev almış ve küme düşmüşler!

Metin Aktaş, kaleci antrenörü, 42 yaşında, Trabzonlu ve eski futbolcumuz. Kaleci antrenörü olarak A.Demirspor çalıştı.

Gökhan Kandemir, kondisyon antrenörü, 32 yaşında, Trabzonlu. UEFA-A Lisansı var. 2018 yılında Trabzonspor'a gelmiş

Fatih Emre Doğan, fizyoterepist, 31 yaşında, Elazığlı. 07/2019 tarihinde göreve başlamış. Kariyerinde Karabükspor ve dört yıl Osmanlıspor geçmişi var.

Erkan Özyılmaz, fizyoterepist, 38 yaşında, Tokatlı. 07/2019 tarihinde göreve başlamış. Kariyerinde Ankaragücü, Orduspor ve Osmanlıspor geçmişi var.

Burak Subaşı, fizyoterepist, 24 yaşında, Samsunlu. 07/2019 tarihinde göreve başlamış. Kariyeri yok.

Erdi Tokul, maç ve performans analisti, 29 yaşında, Trabzonlu. 2017 tarihinde göreve başlamış.

Mesut Kabahasanoğlu, maç ve performans analisti, 40 yaşında, Trabzonlu. Uzun zamandır kulüpte görev yapıyor.

Olcay Mülazımoğlu, akademik danışman, 45 yaşında ve Konyalı. Muğla'da Spor Bilimleri Fakültesi'nde öğretim görevlisi. Kendisi 2002 yılından beri Ünal Karaman ile danışman olarak çalışıyor ve sporcu performans analizi yapıyor.

Merve Bayramoğlu, beslenme uzmanı, 29 yaşında, Trabzonlu. 07/2019 tarihinde göreve başlamış. Bürosunu yeni açmış.

Baktığımız zaman teknik ekibin bariz bir tecrübesizliği ve kariyer geçmişi açısından sıkıntılı bir durumu var. Bence hoca transferi ile birlikte iyi bir teknik ekip transferi de olması lazım. Bu teknik ekibini Trabzonspor için yeterliliği ciddi anlamda tartışma konusu olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'un maçını 1 kere bile 90 dakika izlememiş olan kendini yorumcu sanan tiplerin söyledikleriyle başkano ve yönetimi eleştirmeyin.

Bu takım 20 maçtır top oynamıyor ve karşısındaki takım kim olursa olsun baskı yiyor.

Kalkıp 2 dklık özet izleyip Ünal Hoca nasıl gönderilir işte futbolun hali falan edebiyatı yapmasınlar.

Sizin izlediğiniz 2 dklık özette bile biz 1.5 dakika azap çekiyoruz.

Herkes işine baksın gerçi onların işi bu.

İyi bir hoca ile bu takım vura vura gider.

Tökezlemesini bekleyenlerde avucunu yalar.
                    Sen sadece bu seneyi 90 dakka izledin herhalde ben son 9 senedir o dediğin vura vura giden takımı göremedim, genelde bize vuruyorlardı ama tabi sadece özetlere bakıyorum belki ondandır.

Yorum

• Başkanı seviyorum ama bu sene şampiyon olamazsak gider çünkü her olası başarısızlıkta Ünal Karaman gitmeseydi bunlar olmazdı lafları dönüp duracak.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanı seviyorum ama bu sene şampiyon olamazsak gider çünkü her olası başarısızlıkta Ünal Karaman gitmeseydi bunlar olmazdı lafları dönüp duracak.
                        Başkanın gitmesi çözüm olmaz, hatalarından ders alsın yeter. Bu takımın tek ihtiyacı olan şey istikrar, planlama, strateji. Yönetimin ya da başkanın yapması gereken budur.

Yok topla çıkamıyoruz yok dar alanda oynamıyoruz onları hocana bırakacaksın. Hocanı da baştan doğru seçeceksin.

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yerliler arasinda bence sadece Senol günes yapar yaparsa yabanci hocaya bu sezon yapamaz gelecek sezonda iyi kaliteli bi yabancida yapar suan ben bunu bjknin samet aybabali gecis sürecine benzetiyorum o yuzden suan gelecek hoca cok cok önemli !
                          Bjk Aybaba gecis sureciyle hic alakasi yok biz o sureci atlattik şu an sampiyonluk senesindeyiz, gelecek hocadan sampiyonluk beklenecek. Burada ilk 4 yeterlidir diyen var mi ? Belki kadromuzun yarisi gelecek sezon olmayacak sil bastan yapacagiz.

Riza Calimbay en son aciklamasinda sampiyonluk yolunda en onemli rakibimiz Basaksehir dedi, Sivas kadar olamiyor muyuz ? Geçiş sureci yok Agaoglu da sampiyonluk istiyor ki yarim devre kotu oynadik diye liderin 5 puan gerisindeki hocayi kovdu o zaman sampiyon yapacak hoca getirip ona transfer butcesi yaratacak. Şu kadroya bak, gecis sureci mi kalmis yemek pişti yanacak, aşçı yok.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kendimizi harbiden kaf dağının tepesinde görüyoruz. Aynı şeyler sürekli olarak tekrarlanmasına rağmen ders almıyoruz. Bize değer veren çırpınan gecesini gündüzüne katan ne kadar değer varsa işini kolaylaştırıp problemlere çözüm arayacağımız yerde tekrar ve tekrar her şeyi yıkmaya devam ediyoruz.

Şampiyonluğu bir final gibi görüp her şeyi onun üzerine kurgulayıp o ana kadar besleyip büyüttüğün bütün değerleri alaşağı etmeye çalışıyoruz. Üstelik o şampiyonluk havasına o değerler sayesinde tekrar ulaşırken. Trabzonspor'un istediği kadar profesyonel olsun yerel bir kulüp olduğu gerçeğini unutuyoruz. Bu halk sanki avrupalı bir halkmış gibi avrupalı bir bakış açısı getirmeye çalışıyoruz takıma. Yöneticileri halktan taraftarı halktan olan bir takım sadece bir hoca değişimi ile ortada olan bütün problemlerin çözüleceğine dair saçma sapan bir inanç var. Sanırım insanlar bir şekilde kandırılmaktan keyif alıyorlar zira umut etmeden de yaşanmıyor anladığım kadarıyla. Trabzonsporun geçen seneki futbolunun arkasında yatan şeyin ne olduğunu görmeden bu seneki futbolu eleştirmek tam bir yeni dönem istatistikçi futbol yorumcusu bakışıdır. Olaylara sadece matematiksel yaklaşan yeni de bir tür türedi. Futbolu sanki insanlar oynamıyormuş gibi onu futbol becerileri dışında her şeyden münezzeh kılan garip bir anlayış etrafımızı sardı. Ayrıca yalnızca sonuçlarla ilgilenen garip insanlar var. Sadece maç skoru anlamında söylemiyorum. Bir olayın sanki hiç geçmişi yokmuş hatta olamazmışçasına davranılıyor hayret ediyorum. Kendi hayatınızda da bu kadar peşin hükümlüyseniz vay haline sevdiklerinizin. Bir şeyi yıkmadan önce kurtarmaya çalışmak gerek. Kurtarılmayacak duruma geldiyse de nazikçe kesmek gerek. Birini sevmek bir başkasından nefret etmeyi de gerektirmez. Bu sebeple başkanla yola devam edilmeli. Ama başkan da hatalarının farkına varmazsa yeni gelen hoca da fazla sürmeden gidecektir. Başkan iletişimde yaşadığı bu problemleri çözmeye çalışmaz kulüpteki aile ortamının ne Trabzonspor'un geçen seneki havasını neyin sağladığını hatırlamazsa tekrar tekrar o İstanbul takımlarına benzemeye çalışan takıma dönecektir. Bu burada bir yerde dursun. Zaman bize neyin doğru yapılıp yapılmadığını gösterir.

Aklıma gelmişken şunu söylemek istiyorum. Ünal hoca özelinde de değil bu. Burada konu birinin ismiyken bir diğerini adamcılıkla suçlamak başladı. Sanki o kişi giderse takım yeryüzünden silinsin diyormuş gibi davranılıyor kişiyi savunanlara. Fakat şu unutuluyor. Kulüpleri camia yapan şey onu yücelten değerleridir. Camialara hayali bir varlıkmış gibi davranıp sonra da biz şöyle hocalar yetiştirdik şöyle şampiyonluklar aldık şöyle gol krallarımız var deyip övünüyoruz. Sezona bir efsanemizin ismi verildi bu sene mesela. Onun zamanında yaşasak kovun bunu denecekti belki de. Bugün de aynı şey var. Yöneticiler sanki her şeyin üstündeymiş gibi işin doğrusu yanlışı sorgulanmadan " bu kişiyi savunanın derdi kulüp değildir" gibi cümleyle saldırılmaya başlanıyor insanlara. Yöneticilerin tek derdinin kulüp olduğuna eminiz sanırım bir şekilde. Bu algı da sanırım paradan geliyor. Yönetici parasız yapıyor diğerleri maaşlı işçi kafası var. Trabzonspor'un bir marka olduğunu söylerken onu marka haline getiren unsurun onun için emek verenler olduğu unutulmamalıdır. Bu yöneticiler için de geçerlidir. Ahmet ağaoğlu da şu ana kadar yaptıkları ile bir değerdir mesela. Kulüp için var gücüyle çalışmış biridir. Bundan sonra çalışacağına da şüphem yok açıkçası. O yüzden bu olaylarda bir değerimizi savunurken bir başka değerimizi kırmamaya özen göstermeye çalışıyorum. Ünal hocanın hatalarını düzeltmek nasıl önemlidiyse başkanın hatalarını düzeltmesi de aynı ölçü de önemlidir.

Tahminim üzerine yeni hoca Hüseyin hoca olacaktır. Sebebi de ikinci bir başlangıç ünal karamanı olması. Ünal hoca kadar takımı sahiplenir ve üstüne ondan daha da sessizdir kameralar karşısında. Birileri için kolay lokma olacağı kesindir yani. Ama umarım ve kalpten dileğim şudur ki umarım Hüseyin hocayı da kırmazlar. İnşallah herkes işine ve kulübün değerlerine sarılarak kulübü bir adım öteye götürmenin hesabını yapar da biz de takıma gururla bakmaya devam ederiz.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen sadece bu seneyi 90 dakka izledin herhalde ben son 9 senedir o dediğin vura vura giden takımı göremedim, genelde bize vuruyorlardı ama tabi sadece özetlere bakıyorum belki ondandır.
                              Ben her sezonu 90 dakika takip ediyorum merak etme sen.

Bu kadar potansiyeli olupta bu kadar kötü oynayan kadro görmedim Trabzonspor da.

Son 9 senedir kurulan takımlar leş ötesiydi dediğin şekilde vura vura gidememesi normal.

Ama 10 sene önceki potansiyeli olan takım vura vura gidiyodu. O kadroyu niye görmezden geldin işine mi gelmedi yoksa.

2010 2011 sezonundan sonra kalite olarak en kaliteli kadro budur.

Ve bu kadronun oynadığı top içler acısıdır.

Bence sen kendini zahmete sokma özet izle

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben her sezonu 90 dakika takip ediyorum merak etme sen.

Bu kadar potansiyeli olupta bu kadar kötü oynayan kadro görmedim Trabzonspor da.

Son 9 senedir kurulan takımlar leş ötesiydi dediğin şekilde vura vura gidememesi normal.

Ama 10 sene önceki potansiyeli olan takım vura vura gidiyodu. O kadroyu niye görmezden geldin işine mi gelmedi yoksa.

2010 2011 sezonundan sonra kalite olarak en kaliteli kadro budur.

Ve bu kadronun oynadığı top içler acısıdır.

Bence sen kendini zahmete sokma özet izle
                                Sen izlemeyi bırak okuduğunu da anlamıyorsun.

Son 9 sene dedim zaten, 10 sene önceki kadronun ne olduğunu bilmeyen yok zaten, türkçe hocalarına selam olsun buradan.

Ayrıca bu kadronun son yılların en kalitelisi olduğunu kim nerden çıkarıyor orası da ayrı bir soru.

Biz kaç maç Doğan'la Kamil Ahmet'le, orta sahada hüseyni ile, yeri geldi bek yok diye Serkan Asanla çıkmadık mı? Ahmet Cafer Fıratcan sayalım mı yıldızları daha. Campi mi yıldız ivanildo mu?

Ha 3 maç oynayan dünya yıldızlarımız var mikeli var stu var.

Sörloth geldi bu adam gol atamaz diye yıkıldı forum be.

Bırakın şu boş lafları, Ünal başarılı olmasaydı bu kadroyla şimdiye yönetime sokup çıkartıyordunuz takım kuramadı diye.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X