Ağaoğlunun yapacakları belirleyecek bundan sonraki süreci iyi bir hoca getirip takımı daha iyi oynatırsa bunlar hiç hatırlanmaz ancak şöyle de bir şey var bu saatten sonra getireceği adam yarıdada transferlerle şampiyonluk beklenir. Tamamen ağaoğluna bağlı bundan sonraki süreç yukarı çıkaracaksa büyük başkan olacak başaramazsa hacısalihoğlundan beceriksiz ilk 3 de giden takımı bozacak kadar bu işten anlamayacak Trabzonspora en büyük zararı veren başkanlardan biri olarak anılacak. Sırf Trabzonspor büyüktür diye tek tek en ufak tartışmada Trabzonsporu büyük yapacakları gönderirsek Trabzonspor büyümez en fazla küçülür. Bakalım başkan ne yapacak kişilere bağımlı yapısından kurtarıp Trabzonsporu büyütecek mi yoksa Trabzonsporu büyütecek birini göndererek büyümesini engellemiş mi olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehedefimizi güzel futbol. rakibe nefes aldırmaması gerekiyor bu kadronun, ilk golden sonra da geri çekilmemesi gerekiyor, ikiyi üçü atacak. bu oyunla şampiyonluk da gelmeli diye düşünüyorum öyle çok büyük kepazelikler olmazsa.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 00:01.
Yorum
-
İlk olarak Makinist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkana sahip çıkın derim fırsat kollayanlar durmayacaktır Kulüp başkanı hesap sorandır T.direktörden hesap sorar herkesten sorar sonuçta seçilendir bunları ayırt edin ben başkanın kendi yetkilerini kulübün üstünde tutacağına inanmıyorum bu bilinçte biri umarım bu istanbul çakallarının gazına gelmezsiniz.
iyi bir td bizim icin sansda olabilir...belki oyunumuzu düzeltirizSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Ünal Karaman dönemi gecti, bitti, gitti. Kimine gore dogru kimine göre yanlis. Soruyorum size bu yönetimin gerçekten iyi bir teknik direktör getirebilecegini ve onun istegi dogrultusunda tabanca gibi futbolcular transfer edebileceklerini düsünüyor musunuz?
Ben size söyleyeyim, bu komik ego savasinin Trabzonspora maliyeti sadece bu yil degil, birkac yil daha olacaktir.
IHO nun baskan secildigi gece ve dün gece uyuyamadim, bu iki geceyi hic unutmayacagim, Trabzonspor tarihinin en aptalca kararlarinin verildigi gecedir benim nezdimde.En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 00:14.
Yorum
-
Yeni gelecek hocadan beklenti iyi futbol olmalıdır. Golü atıp maçın geri kalanında saçma sapan bir savunma yapmaya çalışmak olmamalıdır. Zira onu bile beceremiyorizki 2.lig takımları bile bizim üzerimize akın akın gelebiliyorlar. Eskiden nasıl olurdu. Tüm maç bastırırdık özellikle kendi evimizde rakibi boğardık ama o gol bir türlü gelmezdi ya rakip kaleci ya direkler ya hakem engel olurdu ya da bizim forvetlerin basireti bağlanırdı. Rakip 1 veya 2 kez gelir golü atar yenilr giderdik. Ama bu sene böyle olmadı. Sörloth. Wakame bir şekilde golü atıyorlar hemen. Sonra kahır dakikaları. Rakip ablukaya alıyor kim olursa olsun. Biz 2 pas yapamayacak hale geliyoruz ve bu 45 dakika kadar sürebiliyor. Bu sene şu toplasığımız puan oynanan oyuna fazla bileydi.
Yorum
-
Ünal hocanın gidişine çok dertlenenlere soruyorum. Konya maçında rakip 10 kişi kalmışken son saniyede konyalını ayağının altında geçen top gol olsaydı ve ünal hoca kovulsaydı o akşam isyan edermiydiniz. Ayrıca ünal hoca kalsaydı 2.devre bu takımın şampiyon olabileveğine gerçekten inanan varmıydı( ünal hoca kayseri maçından sonra kendisinin bile inanmadığı gayrt net söyledi bnce). Kendi shamızdaki eminim son kayseri maçına bile acaba ile çıktık. Takım okadar tepe aşağı gidiyordu farkımdamıydınız.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 00:23.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok doğru. Ünal karaman başarısız bir hocaysa; gelecek yeni teknik direktörün 2.2 , 2.3 puan ortalamasıyla ligi sürklase edecek bir futbol yaratması gerekiyor. Eksik futbolcu transfer yasağı diye bahane üretmeden 15-20 maçlık namağlup seriler yapması lazım. Yoksa onu da 1 sene sonra yerler.
Yorum
-
süreç her defasında o kadar kötü yönetildi ki kararların doğruluğunu yanlışlığını tartışamaz olduk. Ben sayın ağaoğlunun kriz yönetimi konusunda bu denli kötü olabileceğini düşünmemiştim açıkçası. sakin kalınması gereken sorunların iletişim ile çözülebileceği benzer durumlarda hep çuvalladık ve bize bunların dönüşü hoş olmadı. Ünal hoca artık gitmiştir. Gidişi doğru yanlış tartışılır. Ama asıl tartışılması gereken şey neden bu kadar kötü gittiği. Neden sorunların paramparça edilerek herkesin psikolojisini alt üst ederek çözüldüğü tartışılmalı mesela. Koca ilk yarı hiç mi yan yana gelmediniz konuşmadınız da bu kadar doldunuz birbirinize karşı. Bu iletişimsizlik meselesi ünal hoca ile başlayan bir şey değildi dua edelim de onunla bitmiş olsun. bir buçuk senedir kaç tane kırılma anı yaşadı bu takım. artık yeter cidden.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmca taşak geçiyorsunuz ama buna inanacaktır sürü adam var
Erman Baş sen misinYa da İstanbul'daki dayı kürtaj yapiylerrr
Yorum
-
Ünal Karaman bizden önce gündemde değildi bile başkan sayesinde artık baya teklif gelir ona Türkiyeden.Bizim sorunumuz olmaktan çıktı artık.Trabzonsporda hiç bir yerli hoca başarılı olamaz olursa şu anda Şenol olur.yabancı bir ekiple anlaşmamız şart hocam.Ahmet başkanın sezon sonu yabancı alman veya ingiliz ,portekizli veya ispanyol bir hocayla anlaşması şahane olur.Cahiller tepki gösterir başkana ama biz yanındayız başkanın kimse başkanı bizden alamaz.Bizimle o.Ünal Karaman cahil bir insandır.(futbol anlamında ve taktiksel düşünce ve stratejik düşünce sıdır öyle olunca da Ünal Kaaramanı savunan taraftarlar da stratejik düşünmeyen insanlardır zaten düşük enerjili insanlar bilime karşı duran insanları çekerler.Kendisini adam eden Ahmet başkandır.(adamdan kastım kariyer anlamında.Tesislerde kalmışmış Ünal bey.Kardeşim sen Trabzonspor olmasan ikinci lig hocası olurdun.nankördür kendisiİlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı yedirmeyelim zaten. İntihar olur aksi yönde. Çok ağır konuşan oluyor başkanla ilgili. Yazık günah, Ünal Hoca bu takımın her şeyi değildi. Onu oraya getiren başkandı.
Taraftar bundan sonra yeni gelecek hocaya ve futbolculara başkanın arkasındayız mesajı vermeli. Herkes gücün kimde olduğunu görsün.En son erenslash tarafından düzenlendi; 31.12.2019, 00:40."Annuit cœptis"
Yorum
-
Bu karar ne baskanin ne Ünal hocanin aldigi bir karar.
Bu talimat yukaridan geldi ve Ünal hoca el çektirildi, bu kadar basit.
Burada Ünal hocanin olmayan biyiklarindan rahatsiz olan solcu kesim( tabi asla siyaset karistirmazlar) seviniyor.
Ama bilmiyorlar ki uzun vadede kazanan ne solcular ne ülkücüler, kazanan takimi esir almis akp'li vekil ve bakanlar.
Isin içinde kaybeden sadece ve sadece Trabzonspor oldu, gerçekten yazik oldu.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Trabzonspor Ünaldan kurtularak çok şey kazandı.Ancak bundan sonrası önemli.Doğru hocayla çok yol alırız.Ahmet başkanın bilimsel anlamda hamleler yapabileceğini düşünüyorum ve umudum var şayet yönetime de elit adamlar ve bilime önem veren insanlar alırsa çok güzel günler göreceğiz.İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu karar ne baskanin ne Ünal hocanin aldigi bir karar.
Bu talimat yukaridan geldi ve Ünal hoca el çektirildi, bu kadar basit.
Burada Ünal hocanin olmayan biyiklarindan rahatsiz olan solcu kesim( tabi asla siyaset karistirmazlar) seviniyor.
Ama bilmiyorlar ki uzun vadede kazanan ne solcular ne ülkücüler, kazanan takimi esir almis akp'li vekil ve bakanlar.
Isin içinde kaybeden sadece ve sadece Trabzonspor oldu, gerçekten yazik oldu.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Ünaldan kurtularak çok şey kazandı.Ancak bundan sonrası önemli.Doğru hocayla çok yol alırız.Ahmet başkanın bilimsel anlamda hamleler yapabileceğini düşünüyorum ve umudum var şayet yönetime de elit adamlar ve bilime önem veren insanlar alırsa çok güzel günler göreceğiz.
Bu kulüp'te gelen gideni hep aratmistir yine aynisi olacak.
Allah vere de avrupa kupalarina katilsak.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İşte artık orada top yönetimde.zaten Ünal sezon sonunda giderdi.Kayseriliyiz,esasen gelen gideni aratmayacak hatta şampiyon yapabilecek bir yarım dönem hamlesi yapmaları şart. Şenol Güneşi zorlamak lazım.çare bu.buna ek olarak sezon sonu yabancı ekip ve hoca için Şenol hocayla yarım dönem devam ederken araştırma yapsınlar.nedir bu? ikinci dönem yönetimde belli bir heyet sağlam iyi bir hocayı Trabzonspora getirmek için anlaşma yapacak.çok basit aslında çözüm.araştırma safhası yarım dönem gayet yeterli bir zaman.aracıyla ve menejerle sağlam yabancı ingiliz veya alman hoca bulursun.gelecek olan hocayada iki sene sabredeceksin takımı adam eder zaten.İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma Eren, getirecekleri hoca, Ünal hocanin yarisi kadar katki yapamayacak, bu burada dursun.
Bu kulüp'te gelen gideni hep aratmistir yine aynisi olacak.
Allah vere de avrupa kupalarina katilsak.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk"Annuit cœptis"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum