hiçbir yöneticiye güvenmem, allahtan daha çok korktukları bir şey varsa o da transfer yapamamaktır! ekonominin bir süre iyi yönetilmesi sizi yanıltmasın, çoğu zaman bu çaba; bir sonraki hasat zamanı daha fazla ürün almak amacıyla toprağı nadasa bırakmaya benzer. ülkemizde süreç böyle işliyor malesef. bjk ye bakın feda dediler işleri biraz yoluna koydular ve sonrası malum.... o yüzden işi sıkı tutmakta fayda var. ünal hocanın ayrılması midemizi bulandırdı transfer hareketlerini daha yakından gözlemeliyiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hoca'nın kayseri maçından sonra söylediği bir şey kafama takıldı. Ben de isterim futbolcu koşsun mücadeleci olsun ama Daniel, Mikel ile bu kadar oluyor tarzında bir şeyler söyledi. Şimdi bu transferler yapılırken hocaya danışılmadan mı yapıldı yoksa Ünal hoca ben karışmam tavrı mı koydu. Geçen sezon ileride Yusuf, Rodallega oyun sistemimizin kilit adamlarıydı tarzında da bir şeyler dedi. Bu seneki kadro mühendisliğinin iyi yapılamadığı açık. Sanki Ünal Hoca önüme ne koydularsa onla yetindim demeye getirdi lafı. Bu seneki malzemeden de bu kadar çıkabiliyor tarzında. İyi bir ara transfer dönemiyle daha iyi futbol seyredebilirdik gibi geliyor. Yönetim kendince bi günah keçisi buldu ama B planı olmadan yaptı bunu. Daha iyisini bulabiliyosan getir derler adama. Göreceğiz.
Neyse bence her t.d. kendi takımını kurma şansını almalı.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de şunu izleyin derim >>>https://youtu.be/QJ6ojdguqso
Diyor ki;
- Sen 15 milyonluk bütçe ile 70-80'lik rakiplerinin üzerindesin...
- 37 puan alan Sivasspor'un üzerinde en az 47 puan almalıydık diyorsun...( Keşke)
- Sturidge'e ödenen milyon eurolar var, kadroda yer açmak için ortasahayı boşalttrıyorsun, ceremesi hocaya...
- Yazıcı, Ömür gibi gençlere piyasa yaptırıp malî değere katkı yapıyor, gençlerin değerini arttırıyor, milyonluk transferde istemiyor...
Kötü futbolu haketmiyoruz, doğru. Ama vefasızlığı hiç...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
8'den 2 çıkarın 6'yi bulun diyen adamın profesyonel şekilde şampiyonluk düşünüp daha modern ve pozitif bir teknik direktörle çalışacağını düşünmek.
Trabzonspor şampiyon olmak için devre arasında değerine bunu reva edecek kulüp değildir. Trabzonspor şampiyonluk diye devre arasında radikal karar alabilecek bir kulüp de değil.
Bariz bir şekilde siyasetin yine dibine girdiği bir ortamda verilen bu kararı Ağaoğlu'nu yedirmeyiz basitliğinde, Ünal yetersizdi tıynetsizliğinde savunmak KİTAPSIZLIKTIR.
Bundan sonra yok Trabzonspor statükoya karşı koyar zart zurt edebiyatı da yapmayın. Komik durur.
Tamam artık hocayı gönderip daha üst seviye bir hoca ve ekip getireceklerdir. Zaten mükemmel bir takım var. Transfere de ihtiyaç yok. Bu kadroyu oynatamayan APTALdır. 10 milyon tl bütçemiz var demişti Ağaoğlu. Bekliyoruz.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemümkün tabi.şöyle ki ben bu olayın enteresan bir şekilde futbolcuları etkileyeceğini düşünmüyorum asla.yeni gelecek hoca önemli ama.topçularda sorun yaşamayız.Ağaoğlunun başı ağırsa da yedirmeyiz.uzun seneler bizde başkan olmalı Ağaoğlu.Başkanımız güzel insan.Başkanın oynanan futboldan memnun olmaması Ünalın performansından memnun olmadığı anlamına gelir.Gitmesi kısmen istemiştir bu durumda.Ancak Albayrak daha çok istemiştir bunu bilemem.Ancak Ünal Karaman ilk geldiğinde ben hiç istememiştim.Bize daha iyi ve daha tecrübeli hocalar lazım.umarım yakın gelecekte en azından yazın sonunda ileride Ağaoğlu en azından bilimsel düşünüp yabancı bir hocayla anlaşır.lider bir stoper şart +ortasaha ama en önemlisi bizi ikinci yarı fikstüründe iyi yönetecek bir hoca lazım.gelecek hoca Ünaldan kesinlikle daha iyi olur ancak ekip de çok önemli hocanın ekibi.iki sene Ünal karamana sabredeceğimize alman veya ingiliz hocaya sabretsek çok şey değişirdi.bana iyi bir yabancı hoca gelsin iki senede toplar süper takım yapar.Ünal Karaman futbolcuyu geliştiremez bize futbolcunun gelişimini sağlayacak hoca lazım.
Taraftar bundan sonra yeni gelecek hocaya ve futbolculara başkanın arkasındayız mesajı vermeli. Herkes gücün kimde olduğunu görsün.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün izledim. Bir laf var neresini düzeltecegimi bilemedim.
Wakaeme yeni hoca ile verimli olamayabilir diyor. Adam zaten verimsiz kere verimsiz bu sene.
Sosa ne yapar belli değil diyor. Son 10 hafta o da aynı.
Sörloth Sturridge ile aynı verimi verir mi diyor, sörloth Sturridge ile oynadigindan beri gol ve asist performansı arttı.
Sırf konuşayım diye konuşmuş,
Halbu ki ben şey zannettiydim...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Ersun Yanal da Ali Koç'un açıklamalarından sonra istifa gideri yaptı. Ali Koç çıkıp "hocamız duygusal olabilir, galibiyetin tadını çıkaralım" diyerek yumuşattı mevzuyu. Her böyle gerilimden sonra Fenerbahçe sosyal medya hesaplarından Ersun Yanal fotoğrafı paylaşıp "biz şampiyon olacağız" diye taraftarı diri tutup suni gündemden uzak tuttular. Kriz yönetimi böyle olur işte. Bizimkilerin amacı krizi yönetmekse bunda çuvalladılar çok açık.
Yok mesele Ünal Hoca'nın bi şekilde gönderilmesiyse de bunun altından nasıl kalkacaklar bilmiyorum. Taraftar tepkili, ikinci yarı en ufak puan kaybında oklar yönetime dönecek doğal olarak. Daha önce de yazdım içerde Fener maçına yenildiğimizde ne yönetim kalır ne de yeni gelen teknik direktör.
Yorum
-
Herkesi itidale davet ediyorum. Hoca ile yolların ayrılması idari bir karardır, sorumluluğu da başkandadır. Burada histeri krizine girmiş gibi dövünmenin, sövmenin, çirkinleşmenin bir anlamı yok. Gönül isterdi ki hoca ile yollar daha düzgün biçimde ayrılmış olsun. Bu da başkanın ayıbıdır.
Fakat bu kulübün bir başkanı vardır ve mühür ondadır. Histeri krizlerine girecek kadar kendini yitiren herkes için de, başkanlığa giden yol haritası bellidir. Bu kulübe Hacıosmanoğlu bile başkan oldu, siz de pekala olabilirsiniz."İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesi itidale davet ediyorum. Hoca ile yolların ayrılması idari bir karardır, sorumluluğu da başkandadır. Burada histeri krizine girmiş gibi dövünmenin, sövmenin, çirkinleşmenin bir anlamı yok. Gönül isterdi ki hoca ile yollar daha düzgün biçimde ayrılmış olsun. Bu da başkanın ayıbıdır.
Fakat bu kulübün bir başkanı vardır ve mühür ondadır. Histeri krizlerine girecek kadar kendini yitiren herkes için de, başkanlığa giden yol haritası bellidir. Bu kulübe Hacıosmanoğlu bile başkan oldu, siz de pekala olabilirsiniz.
Yorum
-
Ünal Karaman başarısızdı diyenlerin başarı kriteri neydi tam olarak bilemiyorum ama bunca tartışmanın içinde anladığım ilk yarıyı lider kapatmak , sezon sonu da şampiyonluk başarı sanırım. Diğer türlüsü kabul edilemez. Zira onlara göre rakipler kötü, lig tamamen leş.
Peki o zaman yönetim bir hamle yaptı. bundan sonraki süreçte gelecek bir hocayla sezon sonu şampiyonluk gelmezse yönetimi değiştirmek için kongre kararı mı almamız gerekiyor? Yoksa yine suçlu hoca mı olacak, yoksa oyuncular mı? Şimdiden bence netleştirelim. Hedefimiz şampiyonluk değil mi yanlış mı anlıyorum? Takımın önündeki engeli kaldırdık. sivasın lider olduğu bu rezalet ligde bu sezon şampiyon olamazsak birilerinin kellesinin gitmesi lazım. Doğru muyum? Efendim?En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 23:43.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman başarısızdı diyenlerin başarı kriteri neydi tam olarak bilemiyorum ama bunca tartışmanın içinde anladığım ilk yarıyı lider kapatmak , sezon sonu da şampiyonluk başarı sanırım. Diğer türlüsü kabul edilemez. Zira onlara göre rakipler kötü, lig tamamen leş.
Peki o zaman yönetim bir hamle yaptı. bundan sonraki süreçte gelecek bir hocayla sezon sonu şampiyonluk gelmezse yönetimi değiştirmek için kongre kararı mı almamız gerekiyor? Yoksa yine suçlu hoca mı olacak, yoksa oyuncular mı? Şimdiden bence netleştirelim. Hedefimiz şampiyonluk değil mi yanlış mı anlamıyorum? Takımın önündeki engeli kaldırdık. sivasın lider olduğu bu rezalet ligde bu sezon şampiyon olamazsak birilerinin kellesinin gitmesi lazım. Doğru muyum? Efendim?
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman arkadaşım 1,5 yılda yaşadığın sevinçleri geri ver. Derbilerde bağırarak sevindiğin anları unut ve övünme.
Adam sana 10 yıldır yaşamadığın şeyleri yaşatmış. Yaptığın ayıbın ötesinde terbiyesizlik. Hatalarını söylersin, teşekkür edersin. Senin gibiler yüzünden bu takım gün yüzü görmeyecek. Hiç bir değeri kalmayacak.
Yorum
-
Başkana sahip çıkın derim fırsat kollayanlar durmayacaktır Kulüp başkanı hesap sorandır T.direktörden hesap sorar herkesten sorar sonuçta seçilendir bunları ayırt edin ben başkanın kendi yetkilerini kulübün üstünde tutacağına inanmıyorum bu bilinçte biri umarım bu istanbul çakallarının gazına gelmezsiniz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum