Ermanın açıklamalarında haklı olduğu yerler var elbette ki başkanım ekonomik sorumluluğu yaptıkları kolay işler değil ama Ersun benzetmesi yanlış. Ersun yanal “hocasız takım kazandı” dedi öyle sineye çekip kenara çekilmedi, Ali koçta ersunı kovmadı konuşma yolunu seçti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://mobile.twitter.com/ASKpsycho...07624686866439
Toroglu dogru konusmus..savundugumuzu dile getirmis aklin yolu bir..
Bu yaşanan kovma işleri ülkemizde aile şirketlerinde sürekli karşılaşılan durumlardır. Önce çalışana itina ile mobbing uygulanır, baskılanır, psikolojisi ile oynanır ve hata yapması beklenir ve ilk hatasında önceden planlandığı gibi fişi kısa sürede çekilir. Olaydan habersiz diğer çalışanlar, bu adam durduk yere niye patladı diye vay keriz o kadar emeği vardı bırakıp gitti derler. Trabzonspor Anonim Şirketi'dir diye biliyorum.
Hayırlısı olsun bir çalışan olarak içime sindiremiyorum. Size afiyet olsun.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://mobile.twitter.com/ASKpsycho...07624686866439
Toroglu dogru konusmus..savundugumuzu dile getirmis aklin yolu bir..
Ünal Karaman gibi bir efsaneye çıkıp tek kelime eleştiri yapamazsın.
Ayrıca biri Ali Koç diğeri Ahmet Ağaoğlu, kimdir Ağaoğlu...
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErmanın açıklamalarında haklı olduğu yerler var elbette ki başkanım ekonomik sorumluluğu yaptıkları kolay işler değil ama Ersun benzetmesi yanlış. Ersun yanal “hocasız takım kazandı” dedi öyle sineye çekip kenara çekilmedi, Ali koçta ersunı kovmadı konuşma yolunu seçti.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 22:04.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu sanırım futbol haberciliği içerisinde bir post-truth/gerçek ötesi söylem olarak değerlendirmek gerekir. Olguları ve olayları fikrine nesnel dayanak yaratması için bilerek eksik yalnış bozuk yorumlamak, günümüzün en popüler tartışma dili bu.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Bence Başkan Ünal’ı göreve getirdiği zaman da risk almıştı. Ben dahil çoğu taraftar bu görevlendirmeyi istememiştik. Ancak Ünal tahminlerin ötesinde başarılı olunca her şey unutuldu. Sonra onur, Burak meselesinde ezberleri bozan bir şey yaptı. Hoca yerine futbolcuları gönderdi. Bu Lışık olduğumuz bir durum değildi. Camiada onurcular ve burakcılar ayağa kalktı. Buna benzer bir durum oluştu.o günlerde takım baş aşağı gitseydi. Şu an ne Ağaoğlu ne Ünal kalırdı. Şimdi Ağaoğlu riskli bir karar daha aldı. Yerine getirdiği teknik direktör başarılı olursa sayfalarca süren tartışmaların hepsi unutulacak. Demem o ki Başkan bir karar aldı. Bu kararın sonucunda takım başarısız olursa zaten diyetini öder. Başarılı olursa her şey unutulur. O yüzden fevri davranmaya gerek yok.takımı destekleyin yeterli olurEn son DURAS tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 22:09.
Yorum
-
Ben sadece konya maçının ardından yapılan taraftar ağızlı eleştirinin sebep olduğunu düşünmüyorum. O kadar da değil.
Sezon başından itibaren yapılan ve yapılamayan transferler, yönetimden (belki siyasi görüş, belki karakter, belki yönetimin önüne geçmesi, belki yetersiz görülmesi) birilerinin istememesi gibi sorunlar olduğunu dşünüyorum
TS td siz de başkansız da kalmaz. Ama Ünal hocaya bu gidiş olmadı. Buadam en zor dönemde gelmiş ve başarılı olmuştur. Derbi kazandık defalarca varmı ötesi. Avrupaya çıktık. Daha saymadığım birsürü şey.
Fakat şu an performansı düşük. City nin de geçen yıla göre performansı düşük. Bu pep i kötü yapmaz ve kovulmasını gerektirmez. Bizde istikrar ve güven ne yazık ki yok.
Başkan kurumsallık uğruna çok şeyi zedeledi. İnşallah altından kalkar. Bu taraftarı bir daha böyle bir araya getirebileceğini sanmıyorum. Şampiyonluk tek şansı
Yorum
-
önümüze bakalım, başkan adam gibi adam, Ünalın hep destekçisi oldu, fakat öne geçilen maçlarda aşırı puan kaybetmenin önüne geçemedi.
en son konyaya şansa gol yemedik, başkanda bu işi çözmemiz lazım dedi, vay efendim ben adamın boğazına takılırım, yahu ağaoğlu sen niye yesin hep arkada durdu, sıfır kariyerle seni buraya getirdi.
Yorum
-
mümkün tabi.şöyle ki ben bu olayın enteresan bir şekilde futbolcuları etkileyeceğini düşünmüyorum asla.yeni gelecek hoca önemli ama.topçularda sorun yaşamayız.Ağaoğlunun başı ağırsa da yedirmeyiz.uzun seneler bizde başkan olmalı Ağaoğlu.Başkanımız güzel insan.Başkanın oynanan futboldan memnun olmaması Ünalın performansından memnun olmadığı anlamına gelir.Gitmesi kısmen istemiştir bu durumda.Ancak Albayrak daha çok istemiştir bunu bilemem.Ancak Ünal Karaman ilk geldiğinde ben hiç istememiştim.Bize daha iyi ve daha tecrübeli hocalar lazım.umarım yakın gelecekte en azından yazın sonunda ileride Ağaoğlu en azından bilimsel düşünüp yabancı bir hocayla anlaşır.lider bir stoper şart +ortasaha ama en önemlisi bizi ikinci yarı fikstüründe iyi yönetecek bir hoca lazım.gelecek hoca Ünaldan kesinlikle daha iyi olur ancak ekip de çok önemli hocanın ekibi.iki sene Ünal karamana sabredeceğimize alman veya ingiliz hocaya sabretsek çok şey değişirdi.bana iyi bir yabancı hoca gelsin iki senede toplar süper takım yapar.Ünal Karaman futbolcuyu geliştiremez bize futbolcunun gelişimini sağlayacak hoca lazım.İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuzak kurulmadı hayır. Başkan da yönetime gelirken demekli Albayrak’a güvenip gelmiş. Kulübe ekonomik yönden yardımları da bu yüzdendir. Dolayısıyla asıl başkan Ağaoğlu değil. İkisi beraber başkanlar. Ama bence Ünal Hoca’nın asıl gitmesini isteyen Ağaoğlu değil. Albayrak, MYA ve Ertuğrul Doğan. Twitterdaki faaliyetleri de bunları doğrular cinsten. Keşke böyle tatsızlıklar olmasaydı. Sezon başlamadan halledilebilecek bir şeydi. Yeni gelecek hoca kendi sistemini kurana kadar puan kayıpları olacak. İkinci yarı da oldukça zorlu fikstürle başlıyoruz.
Şu da var bu saatten sonra en küçük başarısızlıkta, galip gelinen ama kötü oynanan maçların sonunda bile Ağaoğlu’nun başı ağrıyacak.
İyi veya kötü oyun bu kadar heyecanlanmışken düştüğümüz hale bakın. Futbolcular ne düşünüyordur şimdi kim bilir. Umarım sonumuz iyi olur.En son erenslash tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 22:12."Annuit cœptis"
Yorum
-
Taraftar duygusal davranabilir ama yöneticilerin böyle bir lüksü yok. Teknik direktörle geç kalınmış bir yol ayrılığı yaşandı, ayrılış süreci doğru yönetilemedi. Getirilecek teknik direktör yönetimin de geleceğini belirleyecek. Şampiyonlar Ligi'nde başarı kıstas olmalı, ligde 3.lük, 4.lük değil. Bu hedefle çelişen doğrultuda adımlar atılırsa elbette bu durumun izahı değil, kara mizahı olur.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 22:26.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Ünal Karaman Trabzonspor da futbolcuyken fener ile anlaşır. Yalnız fener yöneticilerine "bana izin verin, açıklamayın, camia ilk olarak benim ağzımdan duysun, benim açıklamama müsaade edin." der. Ancak o henüz birşey demeden ertesi gün gazetelerde Ünal ın fenere gideceği yazılır. fener yönetiminden biri basına bu işi sızdırmıştır. Bunun üzerine Ünal Karaman fenere gitmekten vazgeçip, gelir boş mukaveleye imza atıp Trabzospor da sözleşme yeniler.
Ünal Karaman geçmişinde neyse, bugün de o. Profesyonel değil, kendince ilkeleri olan, aykırı bir şey gördü mü sağını solunu düşünmeden kendi doğrularında ısrar ederek hareket eden birisi. Futbolcuyken Campell'a yapılan terbiyesizliğe kaptan olarak sesini yükselttiğinde de, şenolun yardımcılığından ayrılırken de, iho zamanı sportif direktörlükten istifa ederken de. Kendince samimiyet görmediği zaman gemileri yakan yapısı var. Beğenirsin beğenmezsin.
Son süreçte de haklı ya da haksız değerlendirmesi yapmıyorum ama yine kendince sebepleri olup her türlü sonucu göze alarak o açıklamaları yaptı ve bedelini ödedi. Burda birisi yazmış boğaza takılmadı diye. Öyle bir takılmış ki açık açık hocayı kovduk diyemiyorlar. Milleti salak yerine koyup ben özeleştiri yaptım, hoca üzerine alınmış diyor Başkan. Kim üzerine alınacak malzemeci mi?
Neyse olan oldu, bu sürecin perde arkası da elbet bir gün ortaya çıkar. İki demeçle bu noktaya gelinecek bir hikaye değil bu.
Başkanın da Trabzonsporluluğundan şüphem yok, Ünal Hoca nın da. Bu yüzden bi tarafa düşman olup hakaretler yağdırmaya gerek yok. Umarım bu süreç daha derin yarıklar açmaz. 1,5 yıldır binbir zorlukla buralara kadar kat edilen yol heba edilmez. Adamcılık yapmayın deyip bir yandan da adamcılığın dik alasını yapanları gördükçe ümitlerim azalsa da...There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal ı destekleyen onun için başkana taraftara sallayan kim varsa ünal ın peşinden gidebilir yallah tazzik !!! Bizim size ihtiyacımız yok haydi gölge etmeyin biz şampiyonluk kutlarken de aman ha yanımıza yanaşmayın
Yöneticiler de elbet burada yatıp kalkmıyor, kendi hayatları da var ama...
Yeter da.
Ben raporlamaktan yoruldum artık.
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal ı destekleyen onun için başkana taraftara sallayan kim varsa ünal ın peşinden gidebilir yallah tazzik !!! Bizim size ihtiyacımız yok haydi gölge etmeyin biz şampiyonluk kutlarken de aman ha yanımıza yanaşmayın
Adam sana 10 yıldır yaşamadığın şeyleri yaşatmış. Yaptığın ayıbın ötesinde terbiyesizlik. Hatalarını söylersin, teşekkür edersin. Senin gibiler yüzünden bu takım gün yüzü görmeyecek. Hiç bir değeri kalmayacak.
Yorum
-
Ünal hoca senin gibi taraftarları birbirine düşürmeye çalışanları da boş geçmemiş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum