Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben ediyorum rezil bir futbol oynattı Trabzon'a

3 maçta Konya'dan bir beraberlikle ayrıldı
    Sizin gibi futbolu çok iyi bilen (!) Taraftara rıza layık
    Bakalım Sivas ligi kaçıncı bitirecek göreceğiz
    Rızayı istemeyenler giray bulak,magath gibi adamları öneriyor asıl mesele bu işte!
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaw ne diyorsunuz hafıza sorunu mu var
      Adam bongondayi gönderdi sonra kanat istiyorum diye tutturdu
      Sosa Yusuf aynı anda oynamaz diye rezil bir anlayış geliştirdi

Ünal geldi aynı kadroya 3 kat daha iyi top oynattı bu karı görmek için kör olmak gerek
      bongonda sistemine uymuyor olabilir, o dönem form durumunu beğenmemiştir, zaten ondan önce de oynamıyordu. nwakeme tarzı kanat forvet ister rıza, zaten bir tane forveti kanatta oynattı hep. sosa da o dönem fizik olarak hazır değildi. o fikri yanlıştı ama onun sistemi öyle, iki sert orta saha ile oynuyor. aynı sistemle takımını lider de yaptı. ya böyle oynatan hocayla çalışmayacaksın ya da göreve getirdikten sonra makul isteklerini karşılayacaksın. öyle çok pahalı oyuncular da istemez. novak'ı aldı diye de bir sürü laf yapılmıştı.

Yorum

• biz ne kaoslardan çıkmışız . bunu da atlatırız evel allah.
        vardır bir hayır bu işte de .
        yeni gelecek hoca hem sıralama olarak iyi yerde bir takm bulacak . hemde hazırlık kampı geçirme fırsatı yakalayacak .
        En son nbay tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 14:37.
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biz ne kaoslardan çıkmışız . bunu da atlatırız evel allah.
          vardır bir hayır bu işte de .
          atlatmak 5 sene sürüyor azizim minumum, Vanspor maçıyla kapatmalıydım bu defteri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          trabzonspor

Yorum

• ünal hoca istifa etti,,taraftar ayağına kadar gelmiş ve senin arkanda olduğunu gösteriyor,benim bildiğim ünal hoca dünkü yaşananlardan sonra istifasını taraftar için geri alırdı,
            belkide geri aldı,ama yönnetimden 3.5 kişi tehdit ederek gideceksin de diyebilir,
            başkan kesinlikle hocayı göndermek istemiyor,
            burada en suçsuz kişi başkan olduğuna inanıyorum,başkan da arada kaldı
            bence başkan ve hocayı tehdit ediyorlar,
            ha birde şu var,hoca istifasını kesinlikle geri aldı,eğer almasaydı çoktan resmi siteden paylaşılırdı,
            resmi siteden hiç bir şey yayınlanmamasının tek sebebi yönetim kendi aralarında anlaşamamasındandır,
            ünal hocadan ziyade şuanda yönetimde 10 kişi varsa beşe beşe fikir ayrılığı var,yani senin dediğin benim dediğim olacak kavgası,bir ay sonra seçim %99 kesin olur,hoca kalsa bile yönetim ortada yok
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              neyi niye yaptığını bilen adam 1 gün boyunca ne söyleyeceğim diye düşünmez sıcağı sıcağına çıkar açıklamasını yapar ayrıldık derdi.
              Yani taraftarin darbesinden korkuyolardır da bir yonetici toplulugu bu kritik donemde hangi hakla kendini kulubun sahibi görür? Bu yonetmr.aşkı.nedir?

Gercek insan olan olaganustu kongre kararı alır. Boyle küstüm kızdım oynamıyorum denebilir mi?

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben şunu demek istedim futbol yönünden Ünalın şampiyon yapamayacak kapasitede olduğunu görmeleri üzerine yapılan hamle olduğunu düşünüyorum.siz diyorsunuz ki Ahmet başkana birileri tuzak mı kurdu?
                Tuzak kurulmadı hayır. Başkan da yönetime gelirken demekli Albayrak’a güvenip gelmiş. Kulübe ekonomik yönden yardımları da bu yüzdendir. Dolayısıyla asıl başkan Ağaoğlu değil. İkisi beraber başkanlar. Ama bence Ünal Hoca’nın asıl gitmesini isteyen Ağaoğlu değil. Albayrak, MYA ve Ertuğrul Doğan. Twitterdaki faaliyetleri de bunları doğrular cinsten. Keşke böyle tatsızlıklar olmasaydı. Sezon başlamadan halledilebilecek bir şeydi. Yeni gelecek hoca kendi sistemini kurana kadar puan kayıpları olacak. İkinci yarı da oldukça zorlu fikstürle başlıyoruz.

Şu da var bu saatten sonra en küçük başarısızlıkta, galip gelinen ama kötü oynanan maçların sonunda bile Ağaoğlu’nun başı ağrıyacak.
                İyi veya kötü oyun bu kadar heyecanlanmışken düştüğümüz hale bakın. Futbolcular ne düşünüyordur şimdi kim bilir. Umarım sonumuz iyi olur.

Yorum

• Yönetime niye bu kadar üzerine gidiyorsunuz Ünal Karaman ya kendi bırakıp gitmek istiyorsa bu kararındanda dönmüyorsa ne başarısı var söyleyin bizde gidelim peşinden

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    atlatmak 5 sene sürüyor azizim minumum, Vanspor maçıyla kapatmalıydım bu defteri

şu an 5 sene de atılacak bir kaos yaşadığımızı sanmıyorum . kaldığımız yerden devam ederiz bence. hatta daha iyi bile olabilir doğru teknik adam tercihi ile.
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tam bam teline bastın sevgili dostum. Ne sebeple "bu kulübe ne oluyorsa" transfer dönemleri arefesinde oluyor ona bakmak lazım.

Ya da tersten sorayım transfer yasağı varken hocanın yardakçılığını yapanlar neden bu transfer dönemi arefesinde hocayı aradan çıkarmanın gayreti içine gimişler...

*

Dün Aykut kocaman diyordum taraftarın takım savunmasına atıfı sebebiyle ama , şimdi bu açıdan bakılırsa bize en uygun hoca profili Bülent Uygun. Yeter ki yaptığın transferlerden ufak bir komisyon da ona ayır. İstediğin gibi at koşturabilirsin.
                      transferini yapan, sistemini oluşturan, rakibi baskı altına alan, 4 3 3 oynayan, öndeyken daha fazlasını isteyen hoca aranıyor. benim aklıma yine ersun geldi

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu an öyle bir kaos yaşadığımızı sanmıyorum . kaldığımız yerden devam ederiz bence. hatta daha iyi bile olabilir doğru teknik adam tercihi ile.
                        Ben 30 senedir takip ederim nerdeyse, hiçbir zaman kritik hamleleri doğru yapmadık,

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

5 sene boyunca asagılanmaya hazır olun Akyazıda fener 3 lemeleri Ali Kocun siritmalari, Fatih Terimin kurnaz oyunları Bjkın 3.buyuk olarak sana seri yapması , 3 buyukler lafı medya da sallanmaman, seni.gostermemeleri...

Yorum

• Düne kadar Ünal'ın teknik kapasiteni sorguluyordunu. Ne oldu da biranda Ünalcı oldunuz?

Yorum

• Fazla komplo teorisi üretildi. Olayın özeti 'dilin kemiği yok'. İki taraf da çenesini tutamadı iş buralara geldi.

Yorum

• Ünal Hoca mı istedi, yoksa Başkan mı, bu sorunun yanıtını bilmeden konuşmak mümkün değil...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X