İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#Ağaoğluİstifa
Niye kimse boyle tag acmiyor ?
Hayallerimiz gercek olana dek #Ağaoğluİstifa
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#Ağaoğluİstifa
Niye kimse boyle tag acmiyor ?
Hayallerimiz gercek olana dek #AğaoğluİstifaAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Demirkol'u dinledim de adam haklı. Şuan anlatılan şeyler ikna edici değil, şeffaflık olmazsa başarı da olmaz. Takımın hocasını gönderme kararı alıyorsanız, şu şu sebeplerden ötürü gönderme kararı alınmıştır, bundan sonraki planımız şu şekildedir.
Kendisi çalıştığı medya grubunun çok şeffaf olduğunu düşünüyor mu? Ya da TFF'nin, MHK'nin?
Başkan Ağaoğlu, mutadın yani alışılmışın dışında radikal bir karar almıştır! Zannımca karar doğrudur ve başkanın arkasındayım.
Onur ve Burak olayında olduğu gibi...
Hiçbir kimse kendisini kulübün üstünde göremez!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Bu yazı burada kalsın, tarihe not düşelim.
Ağaoğlunun açıklamalarından sonra anladığım; ben dilimi tutamadım ama ben bir başkanım Ünal efendi bana öyle diyemez, derse ben adamı yollarım şeklinde olay gerçekleşmiş. Ayrıntıya gerek yok normalde yazılacak bir kitap yazı olurdu.
1-Ünal Karaman gitti. Üzülenlere lafım yok ama sevinen ve yolumuza bakalım diyenler Trabzonspor sevmiyorlar belki de sevemiyorlar yada kan uyuşmazlığı var veyahut düşünme gücü çok kısıtlı dahası bu işlerden çıkarları var.
2-Olmasını istemesek de, ikinci yarı alınacak birkaç kötü sonuçtan sonra aynı kişiler bu kez oyuncular takımı satıyor diyecek ve bir kaç futbolcunun kellesini alacak Ağaoğlu.
3-Baktın yine olmuyor bu kez direk Ağaoğlunun kellesini isteyecekler. O zaten dünden razı olacak "Efendim gerekeni yaparız biz Trabzonsporu seviyoruz, bizim gitmemiz gerekiyorsa gideriz." Hop seçim şu bu derken dön 2 yıl önceye.
4-Tüm bunlar olduğunda şu an Ünal Karamanın gitmesini isteyenler sanki hiç bir şey söylememişler ilk olarak konuşuyor gibi bu takımdan olmaz, şunla olmaz bunla olmaz diye laf edecekler.
Yani bu hep böyle sürüp gidecek. Ve Trabzonsporu bu kötü duruma düşürenler hep haklı hep aynı yerde hep çok bilmiş olarak hayatlarına devam edecek. Bu takım için çalışan ve alın teri dökenler ise hep üzülecek hep kahrolacak.''7''
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanı savunmak için saçmalanıyor bazen yahu böyle giden takımda hoca değişikliği olur mu ?
İstanbul medyası götüyle gülüyor bize şuan.61
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/Biz10TV/status/1211650797429239813
Şu video da iho'nun açıklamalarına bakın bunu dikkate alan kim var? Bu adam trabzonspor'da başkanlık yaptı şaka gibi mk ya.
Bu kadar dusuk capta birisi nasil trabzonspor baskani olur aklim almiyor.
Bu adamin son vurusu olacaktir. Sadece uygun anı bekliyor. Icimizde o günü bekleyen geri zekalilar duruyor hala.O gun de ben trabzonsporu tutmayi tamamen birakacagim.En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 20:50.
Yorum
-
13.11.2018
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak ve Onur'dan kurartık kulübü,geriye senin gibi şike sürecini kapatmaya gelen koltuk sevdalısı,önceki başkana ihanet eden hain yöneticilerin ve torpilli Ünalınız kaldı.
Yavaş yavaş da olsa bu kulüpte hak edenler hak ettiği yere gelecek.En son sasone tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 20:52.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalvariyordur tv kanallarina da almiyorlar artik bunu.
Bu kadar dusuk capta birisi nasil trabzonspor baskani olur aklim almiyor.
Bu adamin son vurusu olacaktir. Sadece uygun anı bekliyor. Icimizde o günü bekleyen geri zekalilar duruyor hala.O gun de ben trabzonsporu tutmayi tamamen birakacagim.
Yorum
-
İlk olarak artvinli_mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yazı burada kalsın, tarihe not düşelim.
Ağaoğlunun açıklamalarından sonra anladığım; ben dilimi tutamadım ama ben bir başkanım Ünal efendi bana öyle diyemez, derse ben adamı yollarım şeklinde olay gerçekleşmiş. Ayrıntıya gerek yok normalde yazılacak bir kitap yazı olurdu.
1-Ünal Karaman gitti. Üzülenlere lafım yok ama sevinen ve yolumuza bakalım diyenler Trabzonspor sevmiyorlar belki de sevemiyorlar yada kan uyuşmazlığı var veyahut düşünme gücü çok kısıtlı dahası bu işlerden çıkarları var.
2-Olmasını istemesek de, ikinci yarı alınacak birkaç kötü sonuçtan sonra aynı kişiler bu kez oyuncular takımı satıyor diyecek ve bir kaç futbolcunun kellesini alacak Ağaoğlu.
3-Baktın yine olmuyor bu kez direk Ağaoğlunun kellesini isteyecekler. O zaten dünden razı olacak "Efendim gerekeni yaparız biz Trabzonsporu seviyoruz, bizim gitmemiz gerekiyorsa gideriz." Hop seçim şu bu derken dön 2 yıl önceye.
4-Tüm bunlar olduğunda şu an Ünal Karamanın gitmesini isteyenler sanki hiç bir şey söylememişler ilk olarak konuşuyor gibi bu takımdan olmaz, şunla olmaz bunla olmaz diye laf edecekler.
Yani bu hep böyle sürüp gidecek. Ve Trabzonsporu bu kötü duruma düşürenler hep haklı hep aynı yerde hep çok bilmiş olarak hayatlarına devam edecek. Bu takım için çalışan ve alın teri dökenler ise hep üzülecek hep kahrolacak.
Bu yazıyı sitenin en tepesine sabitlemek lazım. Elinize sağlık abi.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal istifa diyenlerden ne farkınız var.
Takimin ihtiyaci yonetim degil, ulkede sponsorluklar siyasi yalakaliga gore geliyor.
Saha ici adam onemliydi ama diyorsaniz boyle oldu ben destekliyorum yola devam saygi duyarim. 12 senede ogrendigim kulup 3 yilda iflah olmaz. Yonetici bolunmeye neden olamaz(konya maci sonrasi. Yonetici arkada durmaliydi ama herkesin dogrusu kaynagi bildigi varsa izleyip gorelim.. ama donecegimiz yer kesin 3 . Hafta akyazida 3 yemek.
Herkese kolay gelsin.
Yorum
-
İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO istanbul medyası adamı gitsin kendi işine baksın! Dünyanın hiçbir futbol kulübü böyle planlarını çıkıp anlatmaz, anlatmak zorunda da değildir!
Kendisi çalıştığı medya grubunun çok şeffaf olduğunu düşünüyor mu? Ya da TFF'nin, MHK'nin?
Başkan Ağaoğlu, mutadın yani alışılmışın dışında radikal bir karar almıştır! Zannımca karar doğrudur ve başkanın arkasındayım.
Onur ve Burak olayında olduğu gibi...
Hiçbir kimse kendisini kulübün üstünde göremez!
Yönetim kurulu bir karar almış ve yolları ayırmışsa, planını da açıklayacak ki insanların içi rahat etsin, bu kaostan daha çabuk çıkılsın.
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yazıyı sitenin en tepesine sabitlemek lazım. Elinize sağlık abi.
Trabzonspor düşmanlarının ekmeğine yağ sürüldü
ne tarafından yesek diye bakınıyorlar...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Kimsenin şüphesi olmasın ego konusunda Ünal ile Ahmet aynı seviyedir,önceki başkanın ayağını kaydırıp,verdiği paralarla saadet sürmenin de bir sonu olur.
Bu kadro Rıza Çalımbay gibi statik tek bir oyun kurgusu üzerine oynatabilen adamın elinde bile 10 puan farkla lider olurdu.Yediler güzel kadroyu.Geçen sezon ve bu sezon açık ara şampiyon olcak kadro iş bilmezlerin elinde heba oldu.- Memento mori
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum