bakalım 3.hafta iç sahada fenerbahçe maçında ne yaşayacağız. umarım alay konusu olmayız, bıktım gerçekten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Başkanın ünal karaman zaten geçen hafta istifa kararını kendisi vermiş bir kaç kere daha istifa kararı vermişti ben vaz geçirmiştim demesi mi doğru yoksa ünal karamanın takım kötü giderken istifa geçiçi çözümdür devre arasına kadar sıkıcı futbola devam deyip kayseri maçından sonra yönetimde yaptığımız toplantı da görevime son verdiği bana bildirildi dediği mi doğru ?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakalım 3.hafta iç sahada fenerbahçe maçında ne yaşayacağız. umarım alay konusu olmayız, bıktım gerçekten.
Yorum
-
Yönetim içinde oluşan çatlaklıklar, hocaya olmayan güven arkasından çevrilen oyunlar ve en son başkanın her ne kadar kötü niyetle demese de bunu medyaya yapmaması lazımdı verdiği röportaj bu noktaya getirdi. Umarım Ağaoğlu bir kendisine de aynı şekilde operasyon yapılmadan kulüpteki bazı pislikleri temizler.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol güneş bizdeyken de böyleydi istanbulda da böyleydi milli takımda da böyle. adamın tarzı bu geri vites yapmyor, gördüğü her şeyi korkmadan söylüyor. o hain bu hain kime sahip çıkacak bu camia arkadaş ya!
Hep geri vites yapmamasından, TS'yi büyük bir camia olarak görmemesinden değil
Yine ben şampiyonluk olmadım ki söylemi hep geri vitesi sevmemesinden
Bir de en güzel renk siyah beyaz deyişi vardır ki o hep dik durusundan kaynaklanıyor.
Kendisine milli takımda başarılar dileyip bir daha bu takımın kapısından içeri sokulmamasının Süleyman Demirel sendromuna tutulmamış isek başarı için elzem olduğunu hatırlatayayım.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize bjk'deyken de yenildiğinde o takım diye ağına almaması ve maçı tamamen hakeme bağlaması, aradan 3-4 hafta geçmesine rağmen o maça gönderme yapıp hakemi eleştirmesi bütün bunlar hep gördüğünü söylemesi yüzünden.
Hep geri vites yapmamasından, TS'yi büyük bir camia olarak görmemesinden değil
Yine ben şampiyonluk olmadım ki söylemi hep geri vitesi sevmemesinden
Bir de en güzel renk siyah beyaz deyişi vardır ki o hep dik durusundan kaynaklanıyor.
Kendisine milli takımda başarılar dileyip bir daha bu takımın kapısından içeri sokulmamasının Süleyman Demirel sendromuna tutulmamış isek başarı için elzem olduğunu hatırlatayayım.Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#Ağaoğluİstifa
Niye kimse boyle tag acmiyor ?
Hayallerimiz gercek olana dek #Ağaoğluİstifa
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#Ağaoğluİstifa
Niye kimse boyle tag acmiyor ?
Hayallerimiz gercek olana dek #AğaoğluİstifaTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleimzamı atıyorum ��������NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Mehmet Demirkol'u dinledim de adam haklı. Şuan anlatılan şeyler ikna edici değil, şeffaflık olmazsa başarı da olmaz. Takımın hocasını gönderme kararı alıyorsanız, şu şu sebeplerden ötürü gönderme kararı alınmıştır, bundan sonraki planımız şu şekildedir diye açıklama yapmak zorundasınız.En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 20:43.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstanbul medyası birseyi söylüyorsa tam tersini yapacaksın .Bu ibneler Trabzonspor uçuyor kacıyor ligin en iyi takımı diyorlardı biz bok gibi oynarken bile!!Gecen hafta tamamı bu oyunla şampiyon olamaz ilk 6 hafta ligden kopar diyorlardı bunların dediğine göremi yargılayacağım başkanı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum