Madem kendi gitti tazminat niye veriyoruz? Bu takımın parası bu kadar ucuz mu? Hangi açıdan bakarsanız bakın bu bir kovmadır hukuk dilinde de halk dilinde de. taraflar da bunu dile getiriyor ama başkan yalan söylüyor.
Peki hiç Ünal hocaya o açıklamayı yaptıracak mobbingi düşündünüz mü?
Kendi gitti lafının aslında bir ironi olduğunu anlatmak isterdim fakat size hayatınızda bol şanslar yemin ettim ikili tartışmalara girmeyeceğim bu forumda çünkü önceki hesaplarım banlandı bu yüzden fikirlerimi yazıp çekilicem kenara.
Siz Daniel la Tony le Sörloth la Ekuban la böyle oyun beklerseniz sizin futbol anlayışınızı sorgularım diyor.
Ünal Karaman o kadroyu sahaya ben sürmüyorum sen sürüyorsun sen bahane aramaktan nereye saldıracağını şaşırdı adam.
İşin asıl komik yanı şu yukarıda yazdığım 4 oyuncu da ligdeki 18 takımın tamamında 11 oynar.
Ünal hocanın malesef bu seneki en olumsuz yönü eleştirilere tahammülsüzlüğüydü. Hatalı bir oyun anlayışı olduğunun farkında değildi. Denizli maçı aslında kral çıplak dedirtmişti. (m.özdilek hatta m. Yumlu bile durumu farketmişti). Ancak tekrar tekrar yazıyırum sturridge olmasa penaltı sorunumuz bile devam ediyordu. Maçlarda faul yapmama sorunu. Duran top savunması. Bazı çok kroniklelen sorunlar görülmüyırdu inatla nedense. Ama ünal hoca bu seneyi bitirmeliydi ne olursa olsun. Yukaruda denildiğ gibi seneye hiç başlanmamalıydı belki de.
2 maç üst üste mağlubiyet yaşansaydı ve şu karar alınsaydı bu denli bir tepki söz konusu olmayacaktı. Böyle bir kararın beklenmedik bir anda alınması infial yarattı.
Evet kendi standardı ele alındığında Ünal Karaman oldukça başarılı bir performans göstermiştir. Takımı belli bir noktaya taşımıştır. Emekleri için kendisine teşekkür ediyorum.
İkinci devre devam etmesi gerekir miydi; bence evet.
Ancak arkasından bu denli yaygara koparılacak bir durum olmadığı kanaatindeyim. Durumun biraz "kör ölür badem gözlü olur" noktasına evrildiğini düşünüyorum. Takım için efsane bir ismin bu şekilde gönderilmesini doğru bulmadığımı da eklemem gerekir elbette. Bu noktada Başkan ile yaşadıkları diyalog sürtüşmeleri, süreci bu hale getirdi göründüğü kadarıyla.
Ünal Karaman vasat bir taktisyen olmasının yanında çok iyi bir mentördü takım için. Yerine gelecek isimin de bu yönde toparlayıcı biri olması gerekiyor.
Umarım takım için hayırlısı olur.
En son must61 tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 19:41.
Arkadaşlar başkan Ünal Karaman istifa etti mi dedi?
Ayrılmayı kafasına koymuştu dedi.
Başkan bilmiyor “istifa eden adama tazminat niye ödediniz” diyeceğinizi.
Doğrudan istifasını sundu demese de, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu'na görevi bırakmak istediğini söylediğini dile getirdi. Arada bir kopukluğun olduğu ortada. Ünal Hoca istifaya hazırdı ve basın toplantısındaki sözleriyle yönetimin fitili ateşlemesini bekledi...
Ünal Karaman: "Kayserispor maçından sonra yönetim tarafından görevimin son verildiğine dair alınan karar, tarafıma tebliğ edilmiş ve bu durum benim tarafımdan anlayışla karşılanmıştır."
Bu açıklamaya göre trtspor'da başkanın verdiği demeç arasında uçurum var.
Çok komik yorumlar varya ..Yok kendi evinde kasımpasaya yenilirsek ne olacakmış hayırdır ilk yarı ünala kasımpasayı yenmismiydin,fb ye puan kaybdersek ne olacamış hayırdır ünalla ilk yarı fb karsısında rezil olan sen degilmiydin.gbirligine denizliye göztepeye sivasa kaybeden sen değilmiydin ünal varken bu takımları yenebildin mi .Gidin kumda oynayın siz kumda.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Karaman'ın açıklamaları yenilir yutulur değil, evet.
Bunun sonunda başkan Karaman'ı kovadabilir, haklıdır.
Ama geldiğimiz nokta bambaşka bir yer oldu.
Kovduysan çıkacaksın adam gibi bunları TS başkanına diyemez deyip görevden alma kararını açıklayacaksın kimsenin de gıkı çıkamaz. Yerden göğe haklı olursun. Ama bu entrikalar yalanlar dolanlar ne ya ne gereği var kardeşim bu kadar alengirli işlere aklım almıyor benim.
Yani şu hikayenin sonu böyle mi olmalıydı Allah aşkına bırakın şimdi Ağaoğlu'nu Karaman'ı bir kenara bu süreç böyle mi olmalıydı yani.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Ünal Karaman'ın açıklamalarından sonra. Başkana ve Hocaya inananlar olarak taraftarda 2'ye bölünür artık. Oh mis gibi kaos. Kişiler gelip geçicidir önemli olan Trabzonspordur.
Yorum