Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En çok futbolcular etkilenecek bundan. Uğurcan, Hüseyin, Parmak hepsi hocaya borçlu. Sosa ile ilişkileri çok iyi sürekli onu övüyor hoca. Keza diğer oyuncular da hocaya acayip saygı duyuyor yoksa bu kadar mücadele etmezlerdi daha önce çok gördük saha içinde kaytaran mücadeleden kaçan tipleri. Mikel bile ben yıldızım şuyum buyum demeden canını dişine takıyor adam. Malatya maçından sonra takıma verdiği ayardan sonra ben bir tane kötü niyetli oyuncu görmedim sahada.

Hocanın basın toplantısında da dediği gibi aidiyet ve motivasyon kolay sağlanmıyor. Bunu başarmayı çok basit görüyor insanlar. Ersun'dan, Rıza'dan ondan bundan ders almıyorlar.

Mesela Rodallega bile Ünal Hoca'ya büyük saygı duyuyor. Oyuncusunun saygısını kazanabilen hoca başarılıdır. Klopp böyle övülmüyor mu bunu yapmak çok mu kolay sanıyorsunuz. Bir an önce yanlıştan dönülmeli hoca takımın başına getirilmeli.
    yok kloop'un başarısı tamamen taktiksel. sürekli hata yapan defansa 80 milyon euro verip vav dijk'i almadı. yüksek tempolara çıkan keita'ya 70 milyon vermedi. bunlar gereksiz transferler herşeyi hoca yapmalı.

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dikkat edersek zaten Ünal Karaman -ki birçok kez yazdım bu adam bu sezon hiç gülmüyor yüzü- suratı asık sezon başladığında beri. Vardı bir sıkıntı ve ben bunu transferlere yoruyordum. Sturidge bana göre onun kafasında kolej havasına uyan bir adam değil. Kişiliği veya kalitesi ile değil aldığı rakam. Sosa var kaptan ve de bu sezon yaptıkları o parayı fazlası ile hak ettiriyor. " 6 numara isteyen 6'ya 2 eklesin veya 8'den 2 çıkarsın" lafı da orada duruyor. Başkan istediği kadar Konya maçı sonrası " bu takım bu şekilde kötü oynamalı" lafı kendimeydi, özeleştiriydi desin. Üzerine alınan alınır...
      Aynen öyle.

Karaman'ın hayalleri farklıydı. Adamın kafasında bu sezon için hakikaten bambaşka şeyler varken daha bismillah demeden saçmalanmaya başlayınca tadı tuzu kaçtı. Bir de bunun üzerine hiç istemediği bu durumun içinde gidişatın bir numaralı sorumlusu olarak görülünce adamın canına iyice tak etti.

Bence finali bu şekilde değil de daha usturuplu bir şekilde yapsaydı şu an camiada kahraman ilan edilmiş olacaktı. Ama basın toplantısındaki enteresan tavrı (gerek taraftara gerekse yöneticelere) her şeyin içine etti.

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      6. haftadan "bunlar sizin transferleriniz, ben karışmadım" diye yönetime bomba atıp tüm yönetimi arkasında hissetmek mi istiyordu hoca? Güzel beklenti.

Kaldı ki kim özür dileyecek?
      Hocadan özür dilenecek ne yapmış başkan hocaya?
      Boğazlarında kalirim diye mahalle raconunu kesen yöneticiler değil.
      Sürekli gidişatın bir numaralı sorumlusu olarak gösterilince adamın da savunma içgüdüsüyle böyle bir çıkış yapması bence biraz da normal.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Bir Gerets lafı vardı ama Başkan Çimşir ile devam edilecek dedi.

Gerçi bir anlam da ifade etmiyor olabilir bu açıklama, Başkan'a tebliğ edilmemiş olabilir henüz yeni teknik direktör.

Yorum

• Hadi ortaya bir bomba atayım, konyaspor aykutla yolları ayıracaktı zaten.Ünal hocam sana 1 ay önce birisi çıkıpta biz aykutla yolları ayıracağız senin Trabzonsporda sıkıntıların bitmiyor gel bize takımın başına geç diye eski bir konyalı mhp milletvekili söyledi mi söylemedi mi.Eğer bu olay doğruysa sana birkez daha yazıklar olsun.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geldiği günkü ağır eleştirilerine eyvallah. Ağzımı açıp bir kelime etmedim çünkü adam kapalı kutuydu. Ama şu 1.5 yıllık performansına rağmen, derbi sonuçlarına, ligdeki sıralamaya, oynanmış oyunlara, parlatılmış yeteneklere rağmen gittikten sonra arkasından "gelişi de iğrençti, gidişi de zaten gerekliydi, bize adamcılık lazım değil" demek tüm bu 1.5 yıllık performansını göz ardı edip saldırmak için fırsatçılık yapmaktır abi maalesef. Sana daha önce bu konuyla ilgili bir söylemim olmadı ama bilesin ki bu konuda ilk geldiği günden beri yaptıklarına gözünü kapatıp hocaya saldırıyorsun. Hadi her şeye tamam ama şu son mesajın yakışmadı bence. İyi akşamlar.
            Derbi maçlarındaki sonuçlar onun değil, Yusuf Yazıcı'nın bireysel performansıydı
            Mutlaka onun da katkısı olmuştur az da olsa ama asıl işi Yusuf yaptı

Yeteneğinin karşılığını aldık
            Uzaktan şutlarıyla bize maç kazandıran Yusuf idi

Futbol hiçbir zaman iyi olmadı. Bir maç istisna, o da geçen sezon içerdeki fener maçı
            1.5 yılda futbol hiç gelişmedi

Yorum

• Demek Hüseyin Çimşir var
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Iyide burda kacip gitme yok ki.kactigi olay farkli henuz secim yapilmamisken tehdit edildi o donemde destek veren arkadasi kursunlandi o da sehirden ayrildi uzun zamanda sehire gelmedi..
                Önceki sayfada belirttiğim gibi Ağaoğlu'nun başkan seçilmeden önce aday olduğu 2 genel kurul oldu. 2002'de seçimi kazanmasına rağmen yöneticileri yeterli oy alamayınca olası başkanlığı düştü. Özkan Sümer asbaşkan olarak devam etmesini istedi o ise ben daha fazla oy alan biri olarak asbaşkan olmam diyerek ekibiyle beraber istifa etti. Tehditle çekilme olayları 2003'deki genel kurulda yaşandı...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Derbi maçlarındaki sonuçlar onun değil, Yusuf Yazıcı'nın bireysel performansıydı

Futbol hiçbir zaman iyi olmadı. Bir maç istisna, o da geçen sezon içerdeki fener maçı
                  Vay be. Futbolu bu kadar iyi bildiğinize göre üstüne konuşulacak hiçbir şey yok demektir. Biz de futbol camiasının içinde kariyer ediniriz belki diye uğraşıp duruyoruz işte.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet mesela bu senenin ilk yarısındaki maçlarda da Yazıcı çok iyiydi ))

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetime inanilmaz bir öfke var. Ama inan bana yarin bir Talisca haberi gelsin, herseyin unutulacagi cinsten bir öfke.
                      Bu hep böyle olmamış mıdır zaten Anıl Sabah akşam Şenol Güneş'e giydiriyoruz yarın öbür gün (Allah muhafaza) takımın başına gelsin yine methiyeler düzmeye başlanılmayacak mı burada sanki

Olan oluyor yukarılarda havalar farklı esiyor ne oluyorsa bizlere yani taraftarlara oluyor o yüzden bunun için artık kalp kırmanın biraz manasız olduğunu düşünmeye başladım. Değmez hakikaten. Bence
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben bugün asla seni direk hedef alacak bir sey yazmadim. Genel anlamda Trabzonspor'u her mac geriye götüren Ünal hocaya hala destek olan varsa Trabzonspor'u düsünmüyordur dedim. Eger bu dediklerim küfür gibiyse artik sen nasil üstüne alinirsan alinabilirsin.
                        bugün değil ben genel olarak sivri dilinden bahsettim. yav hoca ayrılmış bir gün bırakın da insanlar sitem etsin. herhangi bir puan kaybında maç başlığında yazılanları okuyoruz hep beraber, hiçbir aşağı kalmaz, ortalığı yıkıyorlar. sana edilen bir küfür varsa onu ayırıyorum.

Yorum

• Ona da müsade etmezler Çağatay96 Çekecek çok çilemiz var
                          Murat

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hadi ortaya bir bomba atayım, konyaspor aykutla yolları ayıracaktı zaten.Ünal hocam sana 1 ay önce birisi çıkıpta biz aykutla yolları ayıracağız senin Trabzonsporda sıkıntıların bitmiyor gel bize takımın başına geç diye eski bir konyalı mhp milletvekili söyledi mi söylemedi mi.Eğer bu olay doğruysa sana birkez daha yazıklar olsun.
                            dünden beri hangi bomba doğru çıktı da bu doğru olsun ?

Yorum

• İlk yarıda şb maçında kötü olan taraf bizdik. Bitik ğs'yi yenemedik. Başkansız bejeke'yi tokatladık.

Çok da iç açıçı değil.

İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet mesela bu senenin ilk yarısındaki maçlarda da Yazıcı çok iyiydi ))
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Futbolun bir eğlence olduğunu unutuyoruz ve eğlenmeden huzur ve mutluluk olmadan başarının gelmesi imkansız olduğunu da anlamıyoruz böyle yapı oluşmadan başarı imkansız tam oluştu dedik yine bir şeyler karıştı futbolcular yerine koyum kendinizi mutlu ve eğlenerek oynamadığınız bir yerde nasıl bir performans gösterebilirsiniz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X