Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Taliscayi getirseler ivmelenme moral bozukluğu darbe vuracak.. yani moral bozukluğu bu sezonun 2.yarısında ortaya çıkacak. Takım aşağı gidecek... Net.

Bu sezon bir daha gelmez. Yönetim genel kurul kararı almıyorsa koltukta yapışmıştır ( tek bi ihtimal dışı >
    En çok futbolcular etkilenecek bundan. Uğurcan, Hüseyin, Parmak hepsi hocaya borçlu. Sosa ile ilişkileri çok iyi sürekli onu övüyor hoca. Keza diğer oyuncular da hocaya acayip saygı duyuyor yoksa bu kadar mücadele etmezlerdi daha önce çok gördük saha içinde kaytaran mücadeleden kaçan tipleri. Mikel bile ben yıldızım şuyum buyum demeden canını dişine takıyor adam. Malatya maçından sonra takıma verdiği ayardan sonra ben bir tane kötü niyetli oyuncu görmedim sahada.

Hocanın basın toplantısında da dediği gibi aidiyet ve motivasyon kolay sağlanmıyor. Bunu başarmayı çok basit görüyor insanlar. Ersun'dan, Rıza'dan ondan bundan ders almıyorlar.

Mesela Rodallega bile Ünal Hoca'ya büyük saygı duyuyor. Oyuncusunun saygısını kazanabilen hoca başarılıdır. Klopp böyle övülmüyor mu bunu yapmak çok mu kolay sanıyorsunuz. Bir an önce yanlıştan dönülmeli hoca takımın başına getirilmeli.
    En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 17:34.

Yorum

• Uşaklar sakin olun biraz ya birbirinizin kalbini kıracak şeylerden kaçının yarın yine hep beraber burdayız biribirimizin yüzüne bakıcaz.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hadi ya Anıl?
        Bir örnek versene?

Raporlanan hakaret mesajlarına yetişmeye çalışıyoruz kardeşim...

İşimiz gücümüz var, bir yandan da ilgilenmeye çalışıyoruz...

Anında müdahale mi bekliyorsunuz güm ortasında anlamadım...

Ergenliği aşalı yıllar olmuş koskoca adamların ağzında küfürlerle forumda yazması garibinize gitmi,yır da, bunlara yapılan müdahalelerin anlık olmaması mı kabahat anlamadım?
        Valla Ilkercim sabah Yigit'in yazdigi bir mesaji gördüm, gözlerim acildi faltasi gibi.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca beni yanlış anladı diyorsun, haftada 4-5 günümüz beraber geçer diyorsun ama dün ben görüşmedim divan başkanı görüştü diyorsun. Bir de hoca kendi isteğiyle gitti algısı yaratmaya çalışıyorsun. İstifa eden adama gelecekteki alacağı ödenir mı? Çocuk mu karşınızda. Şu kulübün başına Şenol Güneş başkan olarak geçene kadar hiçbir başkana güvenmeyeceğim.
          Boş mukaveleye imza atan bir adama ödenir hocam kaldıki ünal hoca onu istememiştir bizimkiler jest olsun diye zorla vermiştir abartmayın sizde.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Unalci , fanboy mu?
            Bunları hakaret mi saydiniz?
            Şeref haysiyet, ihanetten aşağı inmiyorlar. Aşağılık olmakla vs.vs...

Adamci olmakla itham edilmek ne zaman hakaret oldu?
            göz kendine göre seçiyor demek ki. ben daha çok hocaya yapılan hakaretler ve savunma yapanlara yazılan aşağılamaları hatırlıyorum.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2002'de yapılan genel kurulda Ahmet Ağaoğlu kongreyi kazandı fakat tüzük gereği seçilemedi. Çünkü o dönem başkanla yöneticiler ayrı seçiliyordu. Ağaoğlu başkanlık için Özkan Sümer'den fazla oy almasına rağmen listesi kazanamayınca seçilemedi. Özkan Sümer yeniden birlikte çalışmayı teklif ettiğinde başta kabul etti ancak daha sonra ekibiyle beraber istifa etti...

Sizin hatırladığınız farklı seçim...
              Iyide burda kacip gitme yok ki.kactigi olay farkli henuz secim yapilmamisken tehdit edildi o donemde destek veren arkadasi kursunlandi o da sehirden ayrildi uzun zamanda sehire gelmedi..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uşaklar sakin olun biraz ya birbirinizin kalbini kıracak şeylerden kaçının yarın yine hep beraber burdayız biribirimizin yüzüne bakıcaz.
                Yönetime inanilmaz bir öfke var. Ama inan bana yarin bir Talisca haberi gelsin, herseyin unutulacagi cinsten bir öfke.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burada benim birine ettigim küfrü bana gösterir misin? Kime küfür etmisim? Git küfür edenle muhattap ol. Ünal hocaniz gitti diye ne yapacaginizi bilmiyor bir de iftira atiyorsunuz!
                  valla bana öyle şeyler yazdın ki küfür etsen daha az gücenirdim.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeşim çalıştırdığın doktor sakatlık teşhis edememiş, hocaya oyuncuyu kesin olarak oynatma dememiş. aynı anda yedeği de aynı sakatlığı geçirmiş onu da anlamamış milli takıma gönderilmiş orada sakatlığı anlaşılmış. teknik heyet ne yapacak, oyuncunun suratından mı çözecek işi ?
                    En değerli oyuncunu bu şekilde kaybedemezsin.. genel söyledim doğrudan Ünal Karaman'a değil.. Ömür'ü UEFA için kaybedip UEFA'yı da 3. maçtan salmak doğrudan Ünal Karaman'ın problemi ama..
                    Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                    Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla Ilkercim sabah Yigit'in yazdigi bir mesaji gördüm, gözlerim acildi faltasi gibi.
                      50 tane meaj sildim, 10 kişi banladım sanahtan beri, hikaye anlatmayın sakın burada...

Lütfen herkes işine baksın...

Bir zahmet herkes edepli olsun...

Küfür etmek de neymiş yahu?
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Makinist61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Boş mukaveleye imza atan bir adama ödenir hocam kaldıki ünal hoca onu istememiştir bizimkiler jest olsun diye zorla vermiştir abartmayın sizde.
                        Kesinlikle yönetim yaptığı fedakarlıklar ve hizmetleri nedeniyle jest olarak vermiştir. Ünal Karaman'ın hocalığını eleştirin de kalkıp parayı vereceksiniz felan muabbetine girdiğine burda kimse inanmaz.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hatırlayanlar çok iyi bilir. sizin de yaşınız var aslında hatırlamanız lazım.
                          Hatirliyorum gayet iyi kacma olayinda baskan secilmemisti. henuz secim yapilmadan tehditler aldi sonunda da ona destek veren kaya cilingiroglu vuruldu o da adayliktan cekilip trabzondan ayrildi uzun bir zamanda sehire gelmedi kacmadan kastiniz buysa olay tam olarak bu..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Boğazına takılırım mı dedi ne dedi?
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kim gelmeli onu tartışmak lazım artık Ünal Karaman mazi oldu. Boşa kalp kırmayın.

Yorum

Ben bugün asla seni direk hedef alacak bir sey yazmadim. Genel anlamda Trabzonspor'u her mac geriye götüren Ünal hocaya hala destek olan varsa Trabzonspor'u düsünmüyordur dedim. Eger bu dediklerim küfür gibiyse artik sen nasil üstüne alinirsan alinabilirsin güzel kardesim
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X