Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kulübün başkanına alenen hakaret ediliyor. Arkadaş şirazeniz kaymış.
    Bir kendinize gelin.
    Bu forum böyle kardesim. Eger forum sahipleri neyi elestiriyorsa elestirilenlere yapilan hakaretlerde serbestir.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geldiği günkü ağır eleştirilerine eyvallah. Ağzımı açıp bir kelime etmedim çünkü adam kapalı kutuydu. Ama şu 1.5 yıllık performansına rağmen, derbi sonuçlarına, ligdeki sıralamaya, oynanmış oyunlara, parlatılmış yeteneklere rağmen gittikten sonra arkasından "gelişi de iğrençti, gidişi de zaten gerekliydi, bize adamcılık lazım değil" demek tüm bu 1.5 yıllık performansını göz ardı edip saldırmak için fırsatçılık yapmaktır abi maalesef. Sana daha önce bu konuyla ilgili bir söylemim olmadı ama bilesin ki bu konuda ilk geldiği günden beri yaptıklarına gözünü kapatıp hocaya saldırıyorsun. Hadi her şeye tamam ama şu son mesajın yakışmadı bence. İyi akşamlar.
      "Gelişi de hataydı gidişi de" dedim. Yazdıklarımı dikkatli okumalısın. Çarpıtmana gerek yok. İyi akşamlar.
      En son Oruç tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 17:30.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ünal Karaman Kayseri'ye veya Konya'ya gider.

Yorum

• Beni bir süre banlayın rica ediyorum yoksa daha ağır şeyler yazıp kıracağım insanları. Zaten bu yönetim kadrosu gidip hoca dönene kadar bir daha görüşemeyeceğiz. İyi forumlar
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• lütfen izleyin,seni seviyoruz başkanım
            Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman'ın ayrılığının ardından açıklamalarda bulundu.
            Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoca hiç oyuncu istemiyor değil belli ki. Dje Dje Hasan Hüseyin isimlerini kullanıyor basın toplantısında. Bunları bile alamadığımızı söylüyor. Demek ki diğer yöneticilerle bir problem var arasında. Sturridge'i getirmek yerine 4 tane transfer yapardın bu takıma. Alınan oyuncuların verimsiz olmasını hocaya yıkmak istiyor yönetimden birileri. Başkan da karışmıyor seyrediyor sadece. Yönetimde çok kaypak adam var anlaşılan. Yusuf Yazıcı'nın parasını da harcamaya cesaret edemediler. Göreceğiz bakalım kimleri alacaklar şimdi.
              Taliscayi getirseler ivmelenme moral bozukluğu darbe vuracak.. yani moral bozukluğu bu sezonun 2.yarısında ortaya çıkacak. Takım aşağı gidecek... Net.

Bu sezon bir daha gelmez. Yönetim genel kurul kararı almıyorsa koltukta yapışmıştır ( tek bi ihtimal dışı >

Yorum

• Hala neyin derdindesiniz ya.

Giden gitmiş kalan kalmış baksanıza önünüze.

Hoca gitmek istemiş başkan bi karar vermiş.

Saygı duyun.

Daha siz verilen kararlara saygı duymuyorsunuz ama savunduğunuz adama saygı bekliyorsunuz.

Aslolan Trabzonspordur.

Diğer herkes geçicidir.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu forum böyle kardesim. Eger forum sahipleri neyi elestiriyorsa elestirilenlere yapilan hakaretlerde serbestir.
                  yani karışmayayım diyorum da öyle şeyler söylüyorsun ki inanılacak gibi değil. hocayla alakalı her eleştiride en az bir aşağılayıcı söz var. en usturuplu eleştiride bile ünalcı, fanboylar falan gırla gidiyor. ayrıca hangi taraf daha çok küfür hakaret kullanıyor bence çok açık. sürekli tahrik var, aynı tondan cevap gelince hemen şikayete başlanıyor, bu kadar da olmaz.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor Başkanı Sayın Ağaoğlu şunu bilsinki nasıl Ünal Karaman'ı bugün haketmediği şekilde kovdu ise

Yakın bir gelecekte kendiside haketmediği ( belkide hakettiği ) şekilde takımdan kovulacak.....

O gün Ünal Karaman'dan hala iyilikle bahsedilirken kendisi nefretle anılacak.....
                    Faik kardesim o durumda bana adresini yollarsin sana bi kavanoz taze kina yollarim.
                    Sizin niyetiniz Trabzonspor'un basarisi olduguna inanmiyorum.
                    Ortada Ünal Karaman ile sampiyon dahi olamayacak bir Trabzonspor varken hala kisilerin menfaati icin herseyi yapiyorsunuz.
                    Bu ayrilik, Trabzonspor'un bu sezon sampiyon olabilmesi icin bir firsattir.
                    Belki yine olamayacagiz ancak bu sezon ki Ünal hocanin sebep oldugu berbat futbola nokta koyulmus oldu.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Hoca beni yanlış anladı diyorsun, haftada 4-5 günümüz beraber geçer diyorsun ama dün ben görüşmedim divan başkanı görüştü diyorsun. Bir de hoca kendi isteğiyle gitti algısı yaratmaya çalışıyorsun. İstifa eden adama gelecekteki alacağı ödenir mı? Çocuk mu karşınızda. Şu kulübün başına Şenol Güneş başkan olarak geçene kadar hiçbir başkana güvenmeyeceğim.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yahu yanlış hatırlıyorsun işte yukarıda belirttim.
                        Adam tehdit edildi diye adaylıktan çekildi. oylamaya katılmadı, aha aşağıda arşiv linki

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/04/01/spo102.html
                        Çekilmedi işte, bildiğin kaçtı. Çekilen adam onun bunun yardımıyla uçak bulup çekilmez. Kaçtı. Tek aday olduğu seçimden kaçtı. Tehdit mehdit geçin o işleri.
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yani karışmayayım diyorum da öyle şeyler söylüyorsun ki inanılacak gibi değil. hocayla alakalı her eleştiride en az bir aşağılayıcı söz var. en usturuplu eleştiride bile ünalcı, fanboylar falan gırla gidiyor. ayrıca hangi taraf daha çok küfür hakaret kullanıyor bence çok açık. sürekli tahrik var, aynı tondan cevap gelince hemen şikayete başlanıyor, bu kadar da olmaz.
                          Unalci , fanboy mu?
                          Bunları hakaret mi saydiniz?
                          Şeref haysiyet, ihanetten aşağı inmiyorlar. Aşağılık olmakla vs.vs...

Adamci olmakla itham edilmek ne zaman hakaret oldu?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burada benim birine ettigim küfrü bana gösterir misin? Kime küfür etmisim? Git küfür edenle muhattap ol. Ünal hocaniz gitti diye ne yapacaginizi bilmiyor bir de iftira atiyorsunuz!
                            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 17:30.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lütfen izleyin,seni seviyoruz başkanım
                              http://www.milliyet.com.tr/skorer/ah...ymustu-6112221
                              Sen bu kulübün sahibi olarak bu açıklamayı yeterli görüyor musun kandırmayın kendinizi

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hadi ya Anıl?
                                Bir örnek versene?

Raporlanan hakaret mesajlarına yetişmeye çalışıyoruz kardeşim...

İşimiz gücümüz var, bir yandan da ilgilenmeye çalışıyoruz...

Anında müdahale mi bekliyorsunuz gün ortasında anlamadım...

Ergenliği aşalı yıllar olmuş koskoca adamların ağzında küfürlerle forumda yazması garibinize gitmiyor da, bunlara yapılan müdahalelerin anlık olmaması mı kabahat anlamadım?
                                En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 17:34.
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X