Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu, Ünal Hoca ile konuşmaya bile tenezzül etmedi diye haklı olarak eleştiriliyor. Peki Ünal Hoca niye başkanla görüşmeye yeltenmedi? Dün Erdal Hoş'un sıkça vurguladığı gibi ortada tek taraflı bir hata yok...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Beyler olan oldu bu saatten sonra baskana hakaret edilmez destek olmamiz lazim bu kulubu buralara kadar getiren o dur

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        olayı da yalan yanlış hatırlıyor

kazandığı seçim olmadı, seçim yapılmadan tehdit edildiği için adaylıktan vazgeçti

şu forumda bana Ağaoğlu'nu savundurttunuz yaa, size ne diyeyim
        Herkes bise saliyor ztn kimsenin dogru dürüst birsey bildi yok at yalani .. gerisini anladin

Yorum

• Ya Bi bırakın adam madam işlerini. Yahu profesyonel bir kulup yonetiliyor. Adamlara yetki verdin madem bırak yönetsinler. Hoca nasıl bıraktı tam bir netlik de yokken yönetime bu kadar yüklenmeyin. Ayıptır yazıktır adamlar tarihimizin en çalkantılı döneminde aday yokken taşın altına gövdelerini koydu. Muhakkak çürük yumurtalar vardır da başarılı bir yönetim söz konusu. Ünal hocamızı da severiz ancak sonuçta madem gitti önümüze bakacağız.

Hoca iyi bir insan bizden biri takımı da camiayı da toparladı ancak bu sene vasat bir grafiği var. Puan olarak değil ancak oyun olarak gerçekten geçen yıldan çok gerideyiz.

Ts yoluna devam edecek. Bizler de peşinden koşacağız. Ancak her olumsuzluktan sonra gemileri yakmanın gereği yok. Bu saatten sonra başkanımıza da takımımıza da sahip çıkmak zorundayız.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ağaoğlu'nu Trabzonspor tarihi iki olayla yazacak ve hatırlayacak hep...

1- Kazandığı seçimden sonra şehiri terkederek kaçan başkan.
            2- Şampiyonluğa giden takımın tekerine durduk yere çomak sokan ve şampiyonluğu fenere (sivas da olabilir) hediye eden başkan.

Şu saatten sonra kendisi de istifa edebilir her an, beklerim ben. Tam ona göre bir kriz yönetimi olmuş olur.
            Agaoglu daha once hangi secimi kazanmis soylermisin..daha surecten haberin yok sirf elestirmek icin elestiri yapiyorsun..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Insan hata yapar.
              Kirginliklari olur yanlis konusur.
              Ahmet agaoglu ile unal karaman nasil sacma bir sebepten yollari ayirdiysa buda olur yani.a
              Ama ne olursa olsun senol gunes senden benden daha fazla trabzonsporludur.
              Senin dediklerinde ne kadar haklilik payin olsa da bu sehirde en fazla hakki yenilen insan senol gunesdir.
              Hatalar bilerek isteyerek yapılmaz.

Şenol güneş ne senden ne benden ne de şu forumdaki ortalama bir taraftardan daha TS'li değildir, olamaz da. Çünkü işin mantığına aykırı bu biz karşılıksız severiz, para verir maça gideriz, forma alırız son kuruşuna kadar harcar deplasman deplasman maça gideriz. Karşılığında bir kazancımız yoktur.
              Şenol'un hiçbir hakkı yenilmedi dünya para kazanarak hocalık yaptı, hatta TS ona bu şansı verdiği için Türkiye'de üst klasman hocalardan biri olarak anılageldi.

hatalar bilerek yapılan şeyler değildir, hata yaptığını sana biri söylediğinde sen geri adım atarsın ve özrünü dilersin.

Şenol güneş bu takıma bir daha gelmemelidir nokta aksini söyleyen Aykut'u Bülent'i de belli nedenlerden takımın başında görmek ister.

Bu da camianın bir misyonu kalmadığını gösterir.
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ağaoğlu, Ünal Hoca ile konuşmaya bile tenezzül etmedi diye haklı olarak eleştiriliyor. Peki Ünal Hoca niye başkanla görüşmeye yeltenmedi? Dün Erdal Hoş'un sıkça vurguladığı gibi ortada tek taraflı bir hata yok...
                ünal hoca maaşlı eleman sonuçta, istenmediğini görürse istifa eder. bunu duyan başkan hala dahaya aramıyorsa odasını boşaltır.

Yorum

• Ünal'ın sezon başından beri bir dolmuşluğu vardı. Olayın fitili istediği transfer tiplerinden ziyade al oynat diye kendisine verilen adamlarla ve 50 küsür kişiyle kampa başlattırılmasıyla başladı ve ordan buraya kadar adam doldu doldu ve sonunda O da saçmalayarak tüyü dikti.

Trabzonspor camiası olarak yapabildiğimiz en iyi şey tüy dikmek. Bunu çok iyi yapıyoruz.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ünal hocanın gitmesine üzüldüm. Umarım bu durum takımın sahada başarısız olmasını tetiklemez. Benim en çok gitmesinden korktuğum başkan Ahmet Ağaoğludur. Ağaoğlu benim gözümde büyük başkandır. 2 yıl önce biriken borçlar, batmış ekonomik tablo, böyle bir yükün altına her babayiğit girmez. Ekonomik durumun iyi değilse sıfırsın zaten.. Bu başkanla 10 yıl devam etmeliyiz bence her sene şampiyonluk mücadelesi veririz.
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Başkan hoca almıayacaz demedi yönetim kurulunda bu konuyu gorusecez dedi bu hafta ici shota açıklanır.Baskanı destekliyorum bundan sonra benim gibi muhalif olanlarında desteğini alacağını düşünüyorum.Dün yaşananlardan sonra bu kulup yamyamların yancıların eline bırakılmamalı ünalı seyretmek isteyen milli takımda senolun yancısı olur ya da ptt liginde çalışır ikisinide tv verecek izler özlem giderirsiniz.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkes bise saliyor ztn kimsenin dogru dürüst birsey bildi yok at yalani .. gerisini anladin

Diyorum ya bu taraftarda ciddi bir hafıza sorunu var. Şenol'un dediklerini o kadar çabuk unutmuşlar ki hiçbir şey olmamış gibi yine takımın başında görmek istiyorlar.

Kulübün de bir kurumsal hafızası yok bunları hatırlatacak.

Yahu geçenlerde millet yıkıyordu ortalığı şenol güneş spor kompleksi ismi kaldırılsın diye.

Büyük camiaların ciddi yönergeleri kimlikleri olur bu tür söylemleri kolayca sineye çekmez.

İşte bizim büyük camia olmadığımızın kanıtlarından biridir bu kurumsak hafıza olmaması.
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Bugün Başkana sallayanları kafanıza not edin. 1-2 ay sonra şampiyonluk yürüyüşümüz daha da güçlenerek devam ederken coştuklarında "Daha dün başkana saydırıyordun, noldu?" diye hatırlatırsınız.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Agaoglu daha once hangi secimi kazanmis soylermisin..daha surecten haberin yok sirf elestirmek icin elestiri yapiyorsun..
                            hatırlayanlar çok iyi bilir. sizin de yaşınız var aslında hatırlamanız lazım.
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Aldığı kararda haklıdır.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hatırlayanlar çok iyi bilir. sizin de yaşınız var aslında hatırlamanız lazım.
                                yahu yanlış hatırlıyorsun işte yukarıda belirttim.
                                Adam tehdit edildi diye adaylıktan çekildi. oylamaya katılmadı, aha aşağıda arşiv linki

NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X