Şenol güneş ne senden ne benden ne de şu forumdaki ortalama bir taraftardan daha TS'li değildir, olamaz da. Çünkü işin mantığına aykırı bu biz karşılıksız severiz, para verir maça gideriz, forma alırız son kuruşuna kadar harcar deplasman deplasman maça gideriz. Karşılığında bir kazancımız yoktur.
Şenol'un hiçbir hakkı yenilmedi dünya para kazanarak hocalık yaptı, hatta TS ona bu şansı verdiği için Türkiye'de üst klasman hocalardan biri olarak anılageldi.
hatalar bilerek yapılan şeyler değildir, hata yaptığını sana biri söylediğinde sen geri adım atarsın ve özrünü dilersin.
Şenol güneş bu takıma bir daha gelmemelidir nokta aksini söyleyen Aykut'u Bülent'i de belli nedenlerden takımın başında görmek ister.
Bu da camianın bir misyonu kalmadığını gösterir.
Camianın misyonu kaldı mı ki ? Burak geldi ERSUN geldi. Inaniyor musun misyon kaldığından??? Yani FB taraftarının statükoya direnen kulubuz demesi bile normal anlaşılır olabilir. Selçuk bile gelsin diyen olabilir.
Agaoglu daha once hangi secimi kazanmis soylermisin..daha surecten haberin yok sirf elestirmek icin elestiri yapiyorsun..
2002'de yapılan genel kurulda Ahmet Ağaoğlu kongreyi kazandı fakat tüzük gereği seçilemedi. Çünkü o dönem başkanla yöneticiler ayrı seçiliyordu. Ağaoğlu başkanlık için Özkan Sümer'den fazla oy almasına rağmen listesi kazanamayınca seçilemedi. Özkan Sümer yeniden birlikte çalışmayı teklif ettiğinde başta kabul etti ancak daha sonra ekibiyle beraber istifa etti...
Ben başkanın arkasındayım. Bugünlere bizi başkan getirdi. Üanl hoca da katkıda bulundu tabi. Ama lider başkandır şuan için. Sene başından beri iyi oynamadığımız konısında herkes hemfikirdir herhalde. Ve bu oyunla şampiyon olunamayavağının da. Zaten ünal hıca hedef şampiyonluk değildi yani aklının ucundan bile geçmiyordu. Ünal karamanla bir geçiş yaşanmıştur. Artık bir sonraki aşamaya çıkma vakti gelmiştir belkide.
Ünal Karaman'a başarısız deyip cin olmadan adam çarpmakla suçkayanlar Ağaoğlu'nu savunuyor. Yahu adamın yönetimini Siyasiler yapmış, figür olarak orda. Devletin bankasından tüm borcunu fahiş kredi alarak vadeye yaydın. Bu mu Ağaoğlu'nu iyi yapan.
İkisi de yoklukta iyiydi. Hocayı istifa edecekse bile ikna ederdi istese. Tatava yapmasın.
Bir de Hoca üstüne alındı diyor ben kendime söylüyorum la billur mu geçiyosun. sen boğazına takılırım lafını üstüne alınmışsın bariz şekilde.
Bir de belliydi diyenler var. La bu adam ilk yarı için değerlendirme toplantısı yapacam diyordu. Nasıl 3 maç önce istifa ediyor.
Yanlış yaptılar. Pezevenklerin oyununa geldiler. Ünal hoca ne olursa olsun kendi savunan taraftara açıklama yapmadan gitmemeliydi. Ağaoğlu da taraftarla billur geçmemeliydi.
Teknik taktik sorunu halledilir. Atla deve şeyler değil bunlar. Ama aidiyet ve samimiyet zor bulunur. Biz zor bulunanı kaybettik. Getirirsin Avrupadan 3-4 antrenör seviyeni atlatırsın, 2-3 de transfer Allah selamet versin.
Her şeyin sorumlusu benim diyor Ağaoğlu. La tamam sorumlusun da benim canım yandıktan sonra ne anlamı var. Bu kadar beylik içi boş laflar. Ünal'ı eleştirenlerin başkanı savunması ahmaklık. İkisi de aynı. Biri başkandı yetkisi vardı.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
doktor sakatlığı teşhis edememiş önce yönetimden başlaman gerekir.
Başkandan da hesabı sorulsun.. başkanın da teknik ekiple hesaplaşması gerekirdi.. bir dahaki seçimde sorarsın başkandan hesap.. bunun için seçim mi yapsaydık..
Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Camianın misyonu kaldı mı ki ? Burak geldi ERSUN geldi. Inaniyor musun misyon kaldığından??? Yani FB taraftarının statükoya direnen kulubuz demesi bile normal anlaşılır olabilir. Selçuk bile gelsin diyen olabilir.
Futbol bu. Sistem bu.
haklısın da o zaman burada kimse ağlamayacak kulüp satılsın dediğimizde
kimse bağırmayacak bizim misyonumuz var kulübün asıl sahibi taraftardır diye.
yani tutarlı olacaklar
şimdi bu şenol gelsincilerin tamamına sorsan kulübün satılmasına aynı zamanda karşıdır.
neden neyi koruyorsun??
başkan olayı ateşleyen konuşmada sorumlu olarak kendimi kastetmiştim diyerek alenen yalan söylüyor.
konuşma: "ilk yarı öne geçtik ikinci yarı 45+5 dakika baskı yedik. hoca oyuncularla ne konuştu emin olun bilmiyorum ama saha içerisinde bir motivasyon eksikliği ve tanınmayacak bir trabzonspor var"
Ünal Karaman 'sinecek adam değilim' diyordu. Başkan 'kendisi ayrıldı' diyor. En ufak çatlakta bırakacak birisi demek ki Ünal Karaman. Adamlık vs lazım değil bize. Bizi bu takımı hakettiği şekilde yönetecek td lazım. Gelmesi de hataydı gitmesi de. Bir daha bu kulübün td olmaması gerek. Haketmiyordu zaten. Sırf bu kulübün formasını giydi diye kimse bu kulübün td olmamalı. Bu evrensel ilkemiz olmalı.
Edit: Adamlık edebiyatı yapan Ünal Karaman 2.250.000 tl'sini gönül rahatlığıyla harcayabilir. Afiyet olsun.
Geldiği günden beri saldırıyorsun adama zaten abi, gün doğmuştur :d
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
2002'de yapılan genel kurulda Ahmet Ağaoğlu kongreyi kazandı fakat tüzük gereği seçilemedi. Çünkü o dönem başkanla yöneticiler ayrı seçiliyordu. Ağaoğlu başkanlık için Özkan Sümer'den fazla oy almasına rağmen listesi kazanamayınca seçilemedi. Özkan Sümer yeniden birlikte çalışmayı teklif ettiğinde başta kabul etti ancak daha sonra ekibiyle beraber istifa etti...
Sizin hatırladığınız farklı seçim...
e ne var bunda buna kaçmak denmez ki, adam iş yapamayacağı adamlarla çalışmak istememiş. Bunu buraya koymak bile abesle istigal
Başkan net yalan söylüyor madem bu kadar seviyordun hocayı değerli hissettirseydin taraftarın önüne atmayıp destek mesajı yayınlasaydınız ya. Beni yanlış anladı diyeceğine yüz yüze anlatmalıydı derdini. Hocayı yalnız bıraktılar bir kişi çıkıp takımın sorunlarını konuşmadı. Hocaya destek çıkan bir tane yönetici görmedim bu sene, kadronun eksikliğinden bahseden hocanın arkasındayız diyen oldu mu hiç?
Demek ki yönetimde hocadan memnun olmayan bir grup var başkan da sesini çıkarmadan olanı biteni izliyor sadece. Hoca da bunun farkında adam doldu ve patladı. En sonki görüşmede yönetimden karşısına kimse çıkmayınca istifa etti bu kadar basit.
Hocaya da kırgınım şahsen bırakıp gitmek en kolay durup mücadele etmeliydi. Kendisini eleştirenler futboldan anlamıyor bunu kendi de diyor basın toplantısında ne diye kafaya takıyorsun ki. Maalesef futbol cahili bir kitle var boş boş konuşan bu kitleyi ciddiye almaya bile değmez. Herkesin seni desteklemesini bekleyemezsin ki.. Sen 2-3 tane transferler bu takımı şampiyonluğa oynatacaktın ikinci yarı, tıka kulaklarını hepsini utandır sene sonunda.
Hala hiçbir şey için geç değil. Camianın ağır topları devreye girsin ve hocadan özür dilensin geri getirilsin takımın başına belki bu tip şeyler takımı ve bağları daha da güçlendirir.
Yalnız ben eleştiriler başladığında yazmıştım hocayla yeni sözleşme imzalanıp güven tazelensin diye. Bu yönetime diyecek tek kelime bulamıyorum sözde değil özde destek çıkın hocaya hepiniz iki yüzlüsünüz.
Şampiyonluğa oynayan takımda olacak iş mi bu. Ağaoğlunda ciddi bir pişmanlık var eğer samimiyse bir şekilde hocayla buzlar eritilmeli ve 5 yıllık yeni bir sözleşmeyle takımın başına getirilmeli. Hemen şimdi bunun mücadelesini vermeli taraftar hocayı seviyorum deyip oraya buraya lanet okumakla bu iş olmuyor.
Bugün Başkana sallayanları kafanıza not edin. 1-2 ay sonra şampiyonluk yürüyüşümüz daha da güçlenerek devam ederken coştuklarında "Daha dün başkana saydırıyordun, noldu?" diye hatırlatırsınız.
Ya tam tersi oldu o zaman sen Ünal hocayı geri getirebilecek misin ? Bu muhabbetler boş, kusura bakmayın, taraftarı germenin anlamı yok, ben Ünal hocanın açıklama yapmasını bekliyorum. Eğer Ünal hoca 1 ay içinde açıklama yapmazsa benim için Ünal da bitmiştir. Taraftarı kulübün sahibi değilde izleyicisi olarak gören kim varsa hepsi gi-de-cek.
Yorum