Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şirketimiz ile Teknik Direktör Ünal Karaman arasındaki 07.06.2019 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Buna göre, Ünal Karaman'a, bu sezon sonuna kadarki altı aylık dönemde (01.12.2019-31.05.2020) doğacak olan 2.250.000.-TL tutarındaki ileriye dönük tüm maaşları ödenmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.
    Saygılarımızla.
    Tamam iste cukkayıda yaptı emeklilik ikramiyesinde aldı büyük karakter Ünal karaman 2.milyon 250 bin tl paraya bak 5 yıl üniversite okuyan yüksek lisans yapan kafama sıçayım ben.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Fatih Tekke veya o ayarda hoca gelirse ilk 5 e zor gireriz. 1,5 yıllık emek boşa gitti.
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İki taraf için hayırlısı olsun Ünal hocama yaptıkları için teşekkür ederim bundan sonraki hayatında başarılar dilerim

Yorum

• Allah kahretsin sizi.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yani bunu diyebilmek için de ünal hocanın farklı bir takımda bir başarısını görmek gerekir . sivasın durumu herkesin malumu . rıza hocanın daha önce yaptıkları da .
            ünal hocanın bizim dışımızda bir takımda bişeyler başarma şansı yok bence .
            Valla aynı takımla Rıza nin oynattığı futbol bir unalin oynattığı futbol herkesin malumu,

Ünal burada baya bir şey öğrendi gittiği takımda başarılı olacaktır misal Kayseri'ye gitse takımı ligde tutacaktır diye düşünüyorum
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam iste cukkayıda yaptı emeklilik ikramiyesinde aldı büyük karakter Ünal karaman 2.milyon 250 bin tl paraya bak 5 yıl üniversite okuyan yüksek lisans yapan kafama sıçayım ben.
              adamla ayrılıyorsan madur etmeden ayrılacaksın cukka falan sayılmaz bu

Yorum

• Bu camiadan bir halt olmaz.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yolun Açık Olsun Hocam...

Şimdi Herkes kına yaksın bakalım nereye gidecek bu takım...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Eldeki kadronun ilacı Ş.G. kadro tam onluk. 2-3 takviyeyle ligin üstünden buldozer gibi geçer.

Yorum

• Ileriye donuk parasida odenmis karabukdekini birakmisti bizdekini almis helali hos olaun hakkidir ne deyelim profesyonel adam sonucta..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yolun Açık Olsun Hocam...

Şimdi Herkes kına yaksın bakalım nereye gidecek bu takım...
                        bu doğru

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin ismin seni şampiyon yapacak, taraftarın yapacak. Hocanın oynattığı sistem doğru ise ve futbol adına doğruları yapıyorsan şampiyonluk zaten gelecek. Dediklerinize tam olarak katılamıyorum.
                          Denenip görünür kaybedecek hiçbir şeyimiz yok benim açımdan. Borçlar azaldığı sürece ne olursa olsun kulüp sürdürülebilir bir yapıya kavuşsun bana yeter. Ama ben bu yönetim için söylüyorum artık şampiyon olamazlarsa ''giderler.'' Ki kulüp belirli bir seviyeye geldi bu yönetimin gitmesi demek kan emici yavşakların tekrardan kulübe üşüşmesi demek.

Yorum

• 5:0 kaybedilen Malatya macinda bile Teknik Direktörün arkasinda duran ve Istifasini kabul etmeyen yönetim bu sefer istifayi kabul ediyorsa (ortada istifa var, isten atilan kimse yok dikkatinizi cekerim) oturup Ünal Karaman da kendinde biraz hatayi arayacak. Yoksa her kücük seye bahane bulan antrenörlerden biktik zaten. Ha bire istifa eden bir teknik direktör ile ne kadar basarili olunabilirdi zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş olur yüksek ihtimal

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eldeki kadronun ilacı Ş.G. kadro tam onluk. 2-3 takviyeyle ligin üstünden buldozer gibi geçer.
                                Kendisini sevmem...
                                Ama hazır, belli bir seviyenin üzerindeki kadroları olanın üzerine çıkarmayı becerir. Doğrudur.

Sıkıntısı yenilenmeyi becerememesi.
                                Yoksa bir seviyede teslim et eline takımı, sonrasına uçursun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X