İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani bunu diyebilmek için de ünal hocanın farklı bir takımda bir başarısını görmek gerekir . sivasın durumu herkesin malumu . rıza hocanın daha önce yaptıkları da .
ünal hocanın bizim dışımızda bir takımda bişeyler başarma şansı yok bence .
Ünal burada baya bir şey öğrendi gittiği takımda başarılı olacaktır misal Kayseri'ye gitse takımı ligde tutacaktır diye düşünüyorumNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam iste cukkayıda yaptı emeklilik ikramiyesinde aldı büyük karakter Ünal karaman 2.milyon 250 bin tl paraya bak 5 yıl üniversite okuyan yüksek lisans yapan kafama sıçayım ben.
Yorum
-
Ileriye donuk parasida odenmis karabukdekini birakmisti bizdekini almis helali hos olaun hakkidir ne deyelim profesyonel adam sonucta..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYolun Açık Olsun Hocam...
Şimdi Herkes kına yaksın bakalım nereye gidecek bu takım...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin ismin seni şampiyon yapacak, taraftarın yapacak. Hocanın oynattığı sistem doğru ise ve futbol adına doğruları yapıyorsan şampiyonluk zaten gelecek. Dediklerinize tam olarak katılamıyorum.
Yorum
-
5:0 kaybedilen Malatya macinda bile Teknik Direktörün arkasinda duran ve Istifasini kabul etmeyen yönetim bu sefer istifayi kabul ediyorsa (ortada istifa var, isten atilan kimse yok dikkatinizi cekerim) oturup Ünal Karaman da kendinde biraz hatayi arayacak. Yoksa her kücük seye bahane bulan antrenörlerden biktik zaten. Ha bire istifa eden bir teknik direktör ile ne kadar basarili olunabilirdi zaten.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEldeki kadronun ilacı Ş.G. kadro tam onluk. 2-3 takviyeyle ligin üstünden buldozer gibi geçer.
Ama hazır, belli bir seviyenin üzerindeki kadroları olanın üzerine çıkarmayı becerir. Doğrudur.
Sıkıntısı yenilenmeyi becerememesi.
Yoksa bir seviyede teslim et eline takımı, sonrasına uçursun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum