Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karaman Karabük'ü nasıl düşürmüş onu da anlatabilirseniz iyi olur. Tamam kötü teknik adam olabilir ama en azından olduğu kadar kötü gösterin üç beş kat artırmayın.

Yorum

• Hala Şenol Güneş diyen var

Bu kadar arsız yüzsüz taraftar görmedim.

Biz büyük bir camia değiliz biz bize söven köpek çeken, şerefsizce laflar söyleyenlerin yardakcisi bir camiayiz
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• şenol güneş ismi bence ironi dir,
        yani ünalı kovdun ondan iyisi şenol güneşimi getireceksin manasında atılmış bir isimdir,gerçekle alakası yoktur bence kaldıkı şenol güneş gelmez,,

bu oyunun kazananı ünal karaman olmuştur,şuanda çok eminim ki gs bjk fb hocasız kalsa ilk tercihleri ünal hoca olur,ve şu an ligde ilk boşalan teknik direktör yerinede bence ilk sıraya girer
        En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 15:09.
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sosa ve Novak'ın yerinde olsam bu takımla sözleşme yenilemezdim. Zira bu dengesiz yönetim ile devam etmek akıl karı değil.
          Sosanında cok umrundaydı ünal.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yahu hocayı yönetim göndermedi ki , enazından ben gönderdiklerini zannetmiyorum . hoca belli ki gitmeyi kafasına koymuş .
            başkan avaz avaz bağırdı 1 mağlubiyet ile hoca gönderecek bir takım değiliz daha bir kaç gün önce.
            erdal hoşun da dediği gibi zamanında sadri şener ile şenol güneşin arasında nasıl ipler koptuysa şimdide aynısı oldu . iki tarafta geri adım atmadı ki burda bence ünal hoca daha katı ve kararlı bir tutum izledi .
            yönetimin çok yanlışı var evet ama dere geçerken de at değiştirmezler böyle bir durum yaşanmasa . kendi ayaklarına sıkmazlar.
            Ünal kendi gitti, gitmek istedi onu biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oyun anlayışı nasıl uymaz yaa Alanya'da oynattığı topu bize oynatsa şehir ayakta alkışlar onu...
              Bize yakışır mı yakışmaz mı, hele Ünal hoca gibi bizden biri diyebildiğimiz birinden sonra olur mu falan bunları ayrı tutuyorum ; Erol yerliler arasında alınacak en iyi en uygun hocadır... 6 aylık Şenol hâricinde tabi...
              Şenol'u hiç sevmem ama gelsin şampiyon yapsın sonra vuralım ködüne tekme de o laflarının intikâmını alalım... kullan at

Öldürücü soru burda
              Atletik, atağa bir anda çıkan oyuncularla oynuyor. O oyun bizim kadro ile zor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
                Kardeşim, herkes aynı zeka seviyesinde değil. Bu basit gerçeği dahi idrak edemeyen şahıslar var. Sayıları da az değil!

Maalesef geri zekalılığın bir sınırı yok. Dipsiz kuyu bunlar! Ben de tahammül edemiyorum. Ama bunlarla yaşıyoruz.
                Benim acayip zoruma gitti hocanın ayrılması kim bunu normalleştirip içine sindiriyorsa midesizdir hoca her şeyden önce bu camiaya ve yönetime sırtını dayadı şu vefasızlığa bak ardından yazılanlara bak. Ben böyle haksızlık görmedim gerçekten tahammül edilemez bi durum ya.

1,5 yıldır kader birlikteliği yaptığın, kulübü beraber ayağa kaldırmaya çalıştığın hocadan bu kadar kolay vazgeçmek gerçekten aşırı çıkarcılık ve sadakatsizliktir. Resmen hocaya ihanet bu kullanıp atmaktan farkı yok. Allah belasını versin gerçekten adama geldiğinden beri her türlü haksızlık yapılıyor sabah akşam hoca değil deniyor. Hoca önce yönetim sonra da taraftar tarafından desteksiz bırakıldı yapılanlar bu camiadan bi bok olmayacağını gösteriyor.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kim öneriyor onu, ben rızayi istemiyorum, kaliteli genç yabancı hocadan yanaydim
                  Ünal hoca geldi ve rızaya göre mükemmel ötesi bir futbol oynattı
                  Şimdi rıza guzellemesi yapmak nedir.

Eline bir fırsat geçti 4-5 mac kazandı diye kaliteli hocamı yani riza

Sene sonunda kaçıncı olacak göreceğiz
                  Kaldı ki bizim maçı da şansa aldılar penaltı kaçırdık onu alamadılar hava dahi yakalayamazlardi
                  Hocam rızayı isteyen yok. Rıza hocanın eleştirildiği bir forumda giray bulak, yılmaz vural gibi küme düşme potasındaki takımları çalıştıracak düzeydeki elemanların isminin geçmesini ironi ile karşılıyorum.

Ayrıca mustafa denizli diyenler var geçmişi başarılı ama onun da kasımpaşa da ne yaptığını gördük.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şirketimiz ile Teknik Direktör Ünal Karaman arasındaki 07.06.2019 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Buna göre, Ünal Karaman'a, bu sezon sonuna kadarki altı aylık dönemde (01.12.2019-31.05.2020) doğacak olan 2.250.000.-TL tutarındaki ileriye dönük tüm maaşları ödenmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.
                    Saygılarımızla.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben unaldan daha iyi hoca bizden gitmemeliydi söylemine karşı çıkıyorum.
                      Ünal 3 rıza eder
                      öyle birşeyi ben söylemedim. transfer dönemine yönelik birşeyler söyledim, hikayeyi rıza'nın döneminden aldım.

Yorum

• Resmi bir aciklama yok mu arkadaslar?

Olan biteni resmi bir sekilde ögrensek.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Büyük takım tecrübesine gerek yok. Bir işi doğru yaparsan o iş doğru gider. Ünal bize hangi takımdan geldi? bir araştır istersen. Ünal ın da büyük takım tecrübesi yoktu.
                          Yoktu tabi ve bunun eksikliğini yaşadık. Ne zaman zirveye gelsek puan kaybettik. Ama Ünala biçilen rol şampiyonluk değildi. Şimdi Ünal gitmiş veya gönderilmiş olsun beklenti artık şampiyonluktur. Bana göre de şampiyonluk baskısını kaldırabilecek ve soru işareti yaratmayacak hoca getirilmesi gerekiyor.

Yorum

• Sosa Ünal hocam kalsa da gitse de sene sonunda takımdan ayrılacağını düşünüyorum.
                            Ülkesine gidecek bilgi yok tahmin
                            En son Mesut tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 15:10.

Yorum

• Kap geldi yazıklar olsun

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aspor neden konuşmuyor bu olayı

Biz mi kendi içimizde büyütüyoruz

Trabzon iyi gidiyor dediler az önce. O kadar

Çok aşırı fazla acayip enteresan bir durum.
                                Az önce genel değerlendirme sırasında Trazon zaten birlik oldu, gayet iyi "sadece hoca ile ilgili bir soru var, çözülür yakında" deyip geçtiler. Bu kadar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X