Ünal Karaman Karabük'ü nasıl düşürmüş onu da anlatabilirseniz iyi olur. Tamam kötü teknik adam olabilir ama en azından olduğu kadar kötü gösterin üç beş kat artırmayın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Hala Şenol Güneş diyen var
Bu kadar arsız yüzsüz taraftar görmedim.
Biz büyük bir camia değiliz biz bize söven köpek çeken, şerefsizce laflar söyleyenlerin yardakcisi bir camiayizNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
şenol güneş ismi bence ironi dir,
yani ünalı kovdun ondan iyisi şenol güneşimi getireceksin manasında atılmış bir isimdir,gerçekle alakası yoktur bence kaldıkı şenol güneş gelmez,,
bu oyunun kazananı ünal karaman olmuştur,şuanda çok eminim ki gs bjk fb hocasız kalsa ilk tercihleri ünal hoca olur,ve şu an ligde ilk boşalan teknik direktör yerinede bence ilk sıraya girerEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 15:09.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa ve Novak'ın yerinde olsam bu takımla sözleşme yenilemezdim. Zira bu dengesiz yönetim ile devam etmek akıl karı değil.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu hocayı yönetim göndermedi ki , enazından ben gönderdiklerini zannetmiyorum . hoca belli ki gitmeyi kafasına koymuş .
başkan avaz avaz bağırdı 1 mağlubiyet ile hoca gönderecek bir takım değiliz daha bir kaç gün önce.
erdal hoşun da dediği gibi zamanında sadri şener ile şenol güneşin arasında nasıl ipler koptuysa şimdide aynısı oldu . iki tarafta geri adım atmadı ki burda bence ünal hoca daha katı ve kararlı bir tutum izledi .
yönetimin çok yanlışı var evet ama dere geçerken de at değiştirmezler böyle bir durum yaşanmasa . kendi ayaklarına sıkmazlar.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun anlayışı nasıl uymaz yaa Alanya'da oynattığı topu bize oynatsa şehir ayakta alkışlar onu...
Bize yakışır mı yakışmaz mı, hele Ünal hoca gibi bizden biri diyebildiğimiz birinden sonra olur mu falan bunları ayrı tutuyorum ; Erol yerliler arasında alınacak en iyi en uygun hocadır... 6 aylık Şenol hâricinde tabi...
Şenol'u hiç sevmem ama gelsin şampiyon yapsın sonra vuralım ködüne tekme de o laflarının intikâmını alalım... kullan at
Öldürücü soru burda
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildiKardeşim, herkes aynı zeka seviyesinde değil. Bu basit gerçeği dahi idrak edemeyen şahıslar var. Sayıları da az değil!
Maalesef geri zekalılığın bir sınırı yok. Dipsiz kuyu bunlar! Ben de tahammül edemiyorum. Ama bunlarla yaşıyoruz.
1,5 yıldır kader birlikteliği yaptığın, kulübü beraber ayağa kaldırmaya çalıştığın hocadan bu kadar kolay vazgeçmek gerçekten aşırı çıkarcılık ve sadakatsizliktir. Resmen hocaya ihanet bu kullanıp atmaktan farkı yok. Allah belasını versin gerçekten adama geldiğinden beri her türlü haksızlık yapılıyor sabah akşam hoca değil deniyor. Hoca önce yönetim sonra da taraftar tarafından desteksiz bırakıldı yapılanlar bu camiadan bi bok olmayacağını gösteriyor.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim öneriyor onu, ben rızayi istemiyorum, kaliteli genç yabancı hocadan yanaydim
Ünal hoca geldi ve rızaya göre mükemmel ötesi bir futbol oynattı
Şimdi rıza guzellemesi yapmak nedir.
Eline bir fırsat geçti 4-5 mac kazandı diye kaliteli hocamı yani riza
Sene sonunda kaçıncı olacak göreceğiz
Kaldı ki bizim maçı da şansa aldılar penaltı kaçırdık onu alamadılar hava dahi yakalayamazlardi
Ayrıca mustafa denizli diyenler var geçmişi başarılı ama onun da kasımpaşa da ne yaptığını gördük.
Yorum
-
Şirketimiz ile Teknik Direktör Ünal Karaman arasındaki 07.06.2019 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Buna göre, Ünal Karaman'a, bu sezon sonuna kadarki altı aylık dönemde (01.12.2019-31.05.2020) doğacak olan 2.250.000.-TL tutarındaki ileriye dönük tüm maaşları ödenmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen unaldan daha iyi hoca bizden gitmemeliydi söylemine karşı çıkıyorum.
Ünal 3 rıza eder
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük takım tecrübesine gerek yok. Bir işi doğru yaparsan o iş doğru gider. Ünal bize hangi takımdan geldi? bir araştır istersen. Ünal ın da büyük takım tecrübesi yoktu.
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAspor neden konuşmuyor bu olayı
Biz mi kendi içimizde büyütüyoruz
Trabzon iyi gidiyor dediler az önce. O kadar
Çok aşırı fazla acayip enteresan bir durum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum