Unal hoca gibi bir adam'a bu sekilde haksizlik yapilmamaliydi. Boyle buyuk bir hak yenildikten sonra basarili olunabilecegini sanmiyorum. Daha iyi bir teknik direktor alabileceklerindende hic umutlu degilim. Bir zevkimiz heyecanimiz vardi onuda aldilar elimizden. Daha ne diyeyim. Dogru isleri yapan ama fazla konusan bir baskan'imiz vardi. Oda gitsin yerine haciosmanoglu gibileride gelsin, tamamen basa donelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa beyler hocanın karakterine hepimiz saygı duyuyoruz değer veriyoruz ama siz şampiyon yapabileceğine inanıyor musunuz cidden? Bu kadro bu kadar kötü oynar mı Allah aşkına?Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş adamlara anlatamazsın.
Aaa durun lider Sivasın kadrosuna beraber bakalım.
Stoperde koduğumuz Caner Osmanpaşa.
Orta sahada Fatih Aksoy, sol bek kırması ziya.
O takım bu takım dolaşan Hakan Arslan.
İlerde koduğumuz Karabüklü Yatabare.
Aaa bu adamlar ligin nasıl zirvesinde olur maaş bütçesi kaç bu adamların.
Hadi bana da anlatsana hocam.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiden gitti dün akşam zaten dönüş olmaz açıklamalar yumuşamazsa ortam derhal yeni td. bakılmalı. şenol güneş gelmeli acilen başkası olmaz bu sene şampiyonluk senesi
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVakti zamanında Onur'u nasıl gönderip arkasından ''PARA'' muhabbeti yaptılar ise Ünal Karaman'a da aynı şekilde para lafzı açıp suikast yapıyorlar. Bu saatten sonra bu takımdan bir halt olmaz. Bu başkan ve bu yönetim kafası ile takımdan bir bok olmaz. Benim için bu yönetim var oldukça Trabzonspor bitmiştir. Bu saatten sonra anlattıkları masallara kafa sallayıp alkışlayan varsa buyursun. Herkes kendine yakışanla yürüsün.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Agaoglu cok büyük bir baskansin bu adamin degerini bilin bu adam istifa eder veya birakirsa asil ozaman biteriz
Yorum
-
Ünal la şampiyon olabileceğimizi zanneden tipler var burada. Ünal ın bir futbol fakiri olduğunu göremeyenler var. Avrupa ligine katıldık. Tarihin en kötü sonuçlarını aldık. Takımda taktik, kondisyon anlamında hiç bir şey yok, bunu göremeyen ünalcılar var.
Yorum
-
El birliği ile hocayı gönderdik..
Yazık oldu herşeye, dedikodu ve nifak sokmak yine galip geldi tebrikler...
Vizyon diyorsunuz da bu kadar genci sorumluluk alarak oynatacak başka biri varmıydı ? Varsa neden kimse oynatmadı tüm takımlar içine dahildir...
Kim gelecek, kim gelirse gelsin..
Şampiyon olacağımız sezonda yaşanılanlara bak,
Yusuf gider
Rodaega gider
Abdüş sakatlanır
Ve daha bir o kadar futbulcumuz sakatlanır..
Hoca gider..
Daha ne yaşayacak bu takım, olmadı olmayacakda
Hep ist takımları suçlu hep ulusal medya suçlu
Ya bizler ?
Masumuz değil mi?
Yok hoca kötü yok vizyonsuz yok şu yok bu.. alın siz yönetin bize iyilik yaramıyor mutlu olmak hiç de iyi gelmiyor..ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş milli takımla harika bir sürecin içerisinde kendini karmaşaya atmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum