Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'da görev alıp, kendini eleştirilemez kılamaz kimse.
    Hoca da denedi.
    Açık açık, 6. haftada "bu transferleri ben yapmadım" tadında ilk kurşunu attığında niye bugün başkanın açıklamalarını garipseyenler benzer reaksiyon vermedi?
    Her kötü durumda, bir şekilde kendisini sorumsuz kılacak şekilde olayı kapatma derdinde.
    Terim ile karşılaştıranlar olmuş.
    Terim arkadaş, rezil oynuyoruz. Tarihin en rezil oyununu oynuyoruz. Ocak ayında toparlayacağız diye 40 kere tekrar etti.

En azından eksiğini itiraf edeceksin.
    Bunu itiraf etmek yerine yönetime, sakatlara, maç trafiğine, oyuncu profillerine, yahu aklına ne gelirse.
    Ben sorumlu değilim, ama benim dışımdaki herkes sorumlu.
    Bu sorumsuzluğun sorgulanamaz olması için de sürekli kendi konusu olan teknik meselelerin dışında konuşmalar.
    Bu normal miydi?

Sen transferleri yönetimin kucağına atacaksın, Konya maçından sonra başkan, yahu yeter 10 kişiden de bu baskı yenmez deyince kendini dokunulmaz ilan edeceksin.
    Yok abi öyle bir dünya.

Geçiş hocasıdır.
    İşin başlangıcı için uygundu.
    Bundan sonrası için 1 kademe üstüne çıkılması lazım.

Kimse bu külüpte çalışmak istemez falan denmiş?
    Neye istinaden?

Şu kadro, ekonomik olarak gününde ve düzenli ödemeler, tribünler.
    Tribünler Ünal KAramansporlu olarak tribünü boşaltacaklarsa boşaltsınlar.

Bu kulübün hikayesini Ahmet Ağaoğlu yeniden yazdı.
    Ünal Hoca değil.
    Herkes "karabüğü düşüren adam" derken Ünal Hoca'yı bu hikayeye parça yapan adam kimi getirirse eyvallah deyip destek verilir.
    Gidene payeler biçip, asıl bugünlere gelmemizin baş mimarına haksızlık edilmez.

Yorum

• Sadece hoca degil baskanda hedefte ikisini bir yemek istiyorlar baskanin yapacagi tek sey kongreye gidip unal hocamdir deyip secime girmek istemediklerinide s.... etmektir.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        transferini yapan, sistemini oluşturan, rakibi baskı altına alan, 4 3 3 oynayan, öndeyken daha fazlasını isteyen hoca aranıyor. benim aklıma yine ersun geldi
        Bence Ersun ile Bülent bir birine denk hocalardır. İkisi de transfer işlerine , para pul işlerine dahil olmayı sever. İkisi de çok güzel tribüne oynar. Hatta Sivas sonrası Bülent harbiden az kalsın Trabzon'a geliyordu. Bizim yerel medya da PR'ını yapıyordu , Ahmet Suat hocayı ziyaretler falan... Neyse , bende merak ediyorum Ünal hocayı kim için harcadık , yakında çıkar kokusu...

Yorum

• Ahmet başkan vizyon sahibi ve karakteri olan bir insan. Ünal hoca ile buradan ileriye gidilemeyeceğini bundan daha büyük başarılar elde edilemeyeceğini gördü ki bende bunu gördüm kendimce. İnşallah Erol Bulut u getirebiliriz.

Yorum

• Birakin simdi Ünali önumuze bakmamiz lazim kim gelecekmis haberi olan varmi yada duyumu olan Erol veya Senol günesden baskasi yapamaz bence

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birakin simdi Ünali önumuze bakmamiz lazim kim gelecekmis haberi olan varmi yada duyumu olan Erol veya Senol günesden baskasi yapamaz bence
              Keşke İlhan Palut'u getirebilsek.

Adam tam bir taktik dehası. Ben önünü çok açık görüyorum.

Yorum

• Kötü günler geride kaldı sırada daha kötü günler var

Yorum

• Biraz kafası çalışan bir adam bu takıma iy'dan daha iyi top oynatır ve daha fazla puan toplatır.
                  Umarım futbol cahili, 3. sınıf hocalardan kurtulmuşuzdur.

Yorum

• Simdide erol,cular cikti eyy allahim

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Şimdi maça gitmiyordum bazı sebeplerden ama şu sırf yonetimin istifası için trabzona kadar giderim. Yonetimin.istifası için eylem olmalı , 10 kişi yonetemez koca kulubu..

Yorum

• Olayın detayını tam olarak öğrenmeden iki tarafı da suçlamamak gerek. Her iki tarafta kendisine göre haklı görünüyor ama ortada iyi bir kadroya rağmen çok kötü futbol oynayan ve rahat bir şekilde lider olması gerekirken yediği son dakika golleriyle zirveden 5 puan geriye düşmüş bir Trabzonspor var. Her iki taraf bir araya gelip sorunu kendi aralarında halletmeleri gerekirken ekran demeçleri üzerinden birbirilerini yıpratmış oldu. Bir an önce bu badireyi atlatıp iyi bir teknik direktör tercihi yapılmalı.

Yorum

• Bu yonetime Hami, Fatih Tekke veya Giray Bulak yakışır

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tuttuğun takım 15milyon€ maaş bütçeli Trabzonspor, ligde diğer kadrolara bakmanızı öneririm.
                            Boş adamlara anlatamazsın.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• giden gitti dün akşam zaten dönüş olmaz açıklamalar yumuşamazsa ortam derhal yeni td. bakılmalı. şenol güneş gelmeli acilen başkası olmaz bu sene şampiyonluk senesi

Yorum

• Vakti zamanında Onur'u nasıl gönderip arkasından ''PARA'' muhabbeti yaptılar ise Ünal Karaman'a da aynı şekilde para lafzı açıp suikast yapıyorlar. Bu saatten sonra bu takımdan bir halt olmaz. Bu başkan ve bu yönetim kafası ile takımdan bir bok olmaz. Benim için bu yönetim var oldukça Trabzonspor bitmiştir. Bu saatten sonra anlattıkları masallara kafa sallayıp alkışlayan varsa buyursun. Herkes kendine yakışanla yürüsün.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X