Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolunay Kafkas'a, Şenol Güneş'e yapılanlardan daha büyük kötülük bu. Adam 1,5 yıldır sadece elini değil gövdesini de koydu taşın altına bu sadece profesyonel bir birliktelik değildi anlayışsız salaklar yüzünden olana bak ya. Hocaya reva görülen bu terbiyesizliğin eşi benzeri yok bu ligde. Göreceğiz bakalım bu kadar samimi bir şekilde bu kulüp için çalışan her şeyini ortaya koyan 2. bir isim bulunabilecek mi.

Oyuncular da salar artık kendini.. Bu motivasyonda en büyük pay hocanındı çok iyi ikili ilişkiler kurdu bakalım şimdi kim mücadele edecek sahada.

Yorum

• Su sene sampiyonluk hayalleri kurarken olanlar vay be.

Baskan küsecek ve yonetim kurulu ile bu kararı alacak he. Şimdi ben daha takımı nasıl destekliyim? Kimseyi tehdit etmiyorum ama bu olayin yikimi yemegin ortasında yemekten kalkmak gibi, yarı yolda vazgecmek..

Bu saatten sonra kimseye guvenmem ve yonetime gelen kimseyi desteklemem. Baskanmıs omus bumus.

Artık baskanların eskı futbolcu olması gerekli. Senol Gunesın Fatıh Tekkenın veya AliKemalin, küçük Hamdinin boyle bir karar alması mumkun mu?

Yorum

• Arkadaşlar, kalpsizleştiniz mi bilmiyorum ama şu son 1.5 yıldır, ilk defa 2011'den sonraki çalkantılı rezalet dönemleri geride bırakıp takım-taftar aidiyeti sağlanmıştı. Şampiyonluklar, başarılar aşama aşama elde edilecek şeylerdir. Taraftarlar ve kulüpler şampiyonluk için taktik-teknik analizlere, güncel ve modern antrenman metodlarına muhakkak ihtiyaç duyarlar. İsterseniz gelin bire bir olarak da sabaha kadar isteyenle oyunun teknik-taktik kısmını tartışalım.

Ancak her şeyden önce şampiyonluklar ve başarılar öyküler ister. Hiçbir başarı yoktur ki tam aidiyet sağlanmadan ve bir öykü yazılmadan ulaşılsın. Trabzonspor kendi hikayesini yazıyordu, taraftarın aidiyeti uzun yıllar sonra üst seviyelere çıkarılmıştı. Bu süreci sadece bir teknik direktörün görevden alınması olarak yorumluyorsanız Allah herkese sizin iyi niyetinizden versin, aksi durumda aptallıktan şüphe edeceğim çünkü. Bu oyun aşama kaydediyordu, elde olan malzemenin gelişitirilip daha iyi bir sonuç elde edilmesi an meselesiydi ve bu uğurda çıkılmış yolda tüm hikâye çöpe atıldı. Taraftar aidiyeti hasar gördü. Tüm bunları ancak bir Trabzonspor düşmanı yapabilirdi, yaptı da. Şimdi birbirinden muhteşem teknik direktörlerinizi getirip şampiyonluk kutlayabilirsiniz. Zira kafanızı kaldırıp tribüne her baktığınızda 3 bin kişi göreceksiniz artık.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• hayırlısı gelsin emekleri için teşekkür ederiz Ünal hocamıza babacan ve futbolcu ilişkileri yüksek futbol taktik bilgisi vasat bir teknik adamdır kendisi çok severim delikanlıdır ama artık olay şampiyonluk yürüyüşüne geldi siyasilerde arkamızda kadromuzda iyi şenol güneş ile özlediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız inşallah. Ünal hocamıza da başarılar zor zamanımızda bize destek oldu görev aldı elini taşın altına koydu bunu da unutmayacağız güzel şekilde küfür etmeden lanet etmeden uğurladığımız hatta içten içe üzüldüğümüz bir teknik adam oldu kendisi.

Yorum

• İlk olarak LağusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senin gibi yorumlarını beğendiğimiz mantıklı birine yakışmıyor böyle söylemler. Artık olan oldu biten bitti. Yönetim kendisi risk aldı, bizlere düşen kararı destekleyip kulübün menfaati için takımın yanında yer almaktır. Lig devam ediyor

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ama maalesef benim sabrımı taşırdılar. Bu son damla oldu.
            Dün gece de açık bir şekilde ifade ettim. Hoca gönderildiği an bu yönetimin karşısında olurum dedim.
            Güzel giden bir hikayeyi bir gecede egoları nedeniyle yok eden adamları destekleyemem.
            Biz burada iyi niyetle tribüne gidip takıma destek olurken birilerinin keyfi için gırtlak patlatmadık.
            Ünal Hocanın dediği gibi ''Emeğimizi yedirmemeliyiz''. Bizi koyun yerine koyanları desteklemem.Destek verenlere saygı duyuyorum fakat bu yönetim tarzının sonu iyi yerde bitmeyecektir.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu yönetimine yakışacak en iyi hoca BÜLENT UYGUNDUR. Gayette UYGUNDUR.
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• KARŞILIKLI GÖRÜŞÜLDÜ

Trabzonspor yönetimi ile karşılıklı diyalog sorunu yaşayan Teknik Patron Karaman’la bugün yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından karşılıklı yolların ayrıldığı ifade edildi.

Öte yandan Karaman'a sezon sonuna kadar alacaklarının ödendiği gelen bilgiler arasında.

TRABZONSPOR AÇIKLAYACAK

Trabzonspor’un bu ayrılığı resmi sitesinden açıklaması bekleniyor.

Bordo-Mavili kulübün Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yarım saat önce resmi imzaların atıldığını ifade etti

61saat
                TRABZONSPOR
                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet o devre arası yönetim istediği transferleri yapmadı diye çok eleştirmiştim. sonra bütün ikinci yarı bu nasıl oyun diyerek geçti. halbuki rıza devre arasında zaten gidici olduğunu anlamıştı, güvensizliği görmüştü. adamın oyun sistemini beğenmezsin ama şevkle çalışmasının önüne geçildi. bu klübe ne oluyorsa transfer dönemlerinde oluyor. bir dönem transfer kapandı kafamız rahat etti.
                  Yaw ne diyorsunuz hafıza sorunu mu var
                  Adam bongondayi gönderdi sonra kanat istiyorum diye tutturdu
                  Sosa Yusuf aynı anda oynamaz diye rezil bir anlayış geliştirdi

Ünal geldi aynı kadroya 3 kat daha iyi top oynattı bu karı görmek için kör olmak gerek
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• neyi niye yaptığını bilen adam 1 gün boyunca ne söyleyeceğim diye düşünmez sıcağı sıcağına çıkar açıklamasını yapar ayrıldık derdi.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet o devre arası yönetim istediği transferleri yapmadı diye çok eleştirmiştim. sonra bütün ikinci yarı bu nasıl oyun diyerek geçti. halbuki rıza devre arasında zaten gidici olduğunu anlamıştı, güvensizliği görmüştü. adamın oyun sistemini beğenmezsin ama şevkle çalışmasının önüne geçildi. bu klübe ne oluyorsa transfer dönemlerinde oluyor. bir dönem transfer kapandı kafamız rahat etti.
                      Tam bam teline bastın sevgili dostum. Ne sebeple "bu kulübe ne oluyorsa" transfer dönemleri arefesinde oluyor ona bakmak lazım.

Ya da tersten sorayım transfer yasağı varken hocanın yardakçılığını yapanlar neden bu transfer dönemi arefesinde hocayı aradan çıkarmanın gayreti içine gimişler...

*

Dün Aykut kocaman diyordum taraftarın takım savunmasına atıfı sebebiyle ama , şimdi bu açıdan bakılırsa bize en uygun hoca profili Bülent Uygun. Yeter ki yaptığın transferlerden ufak bir komisyon da ona ayır. İstediğin gibi at koşturabilirsin.

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazıklar olsun. Allah hepsinin cezasını versin. Bir insanı kullanıp atmak bu kadar mı kolay ?
                        Kardeş, ünal tribe girdi kendi gitmek istedi. Kusura bakma burası da Trabzonspor, kimsenin kursağına takılamazsın.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne abarttınız ya iyi giden neymiş farklı bir dünyada mı yaşıyoruz? Sivas'tan 5 puan fark yemişsin. Tüm kırılma maçlarını kaybediyorsun, sürekli gol yiyorsun, takım savunması denen bir şey yok.

İyi giden ne midir?

Ezeli rakiplerinin üzerindesin. Onca sakatlığa rağmen hepsinin üzerindesin. Daha ne arıyorsun?

Sivasspor'un ligin ikinci yarısında düşeceğini bilmiyor gibi saçma sapan Sivas hikayeleri anlatmayın.

Kusura bakmayın ama başka alemde yaşayan sizsiniz. Netice, tabela ortada. Ona konuşun.

Yorum

• Bu iş nasıl tamamlanırsa tamamlansın kötüdür. Tek iyi yanı taraftarın gazını almak için iyi transfer gelecektir.
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Bu saatten sonra BÜLENT UYGUN'u getirin. şunu da bana yazdırttınız olacak iş miydi bu ?

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar, kalpsizleştiniz mi bilmiyorum ama şu son 1.5 yıldır, ilk defa 2011'den sonraki çalkantılı rezalet dönemleri geride bırakıp takım-taftar aidiyeti sağlanmıştı. Şampiyonluklar, başarılar aşama aşama elde edilecek şeylerdir. Taraftarlar ve kulüpler şampiyonluk için taktik-teknik analizlere, güncel ve modern antrenman metodlarına muhakkak ihtiyaç duyarlar. İsterseniz gelin bire bir olarak da sabaha kadar isteyenle oyunun teknik-taktik kısmını tartışalım.

Ancak her şeyden önce şampiyonluklar ve başarılar öyküler ister. Hiçbir başarı yoktur ki tam aidiyet sağlanmadan ve bir öykü yazılmadan ulaşılsın. Trabzonspor kendi hikayesini yazıyordu, taraftarın aidiyeti uzun yıllar sonra üst seviyelere çıkarılmıştı. Bu süreci sadece bir teknik direktörün görevden alınması olarak yorumluyorsanız Allah herkese sizin iyi niyetinizden versin, aksi durumda aptallıktan şüphe edeceğim çünkü. Bu oyun aşama kaydediyordu, elde olan malzemenin gelişitirilip daha iyi bir sonuç elde edilmesi an meselesiydi ve bu uğurda çıkılmış yolda tüm hikâye çöpe atıldı. Taraftar aidiyeti hasar gördü. Tüm bunları ancak bir Trabzonspor düşmanı yapabilirdi, yaptı da. Şimdi birbirinden muhteşem teknik direktörlerinizi getirip şampiyonluk kutlayabilirsiniz. Zira kafanızı kaldırıp tribüne her baktığınızda 3 bin kişi göreceksiniz artık.

Kardeşim ben senin kadar yuvarlak yazmayacağım. Doğrudan ''Aptallık'' diyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X