Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes gider önemli olan Trabzonspor'dur Onur ve Burak gitti ne oldu şimdide aynısı Ünalsporlular ayrılabilir

Yorum

• Hoşgeldin kaos.
      Bu takımı getirecekleri hoca şampiyon yapmazsa ne ana bırakırım ne avrat. Sezon sonu kulübün telefonlarını kilitlemeyenin yedi geçmişini...

Yorum

• Ne yazık ki siyasilerin oyuncağı olmuşuz yazıklar olsun!!!
        Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

• Öğrendiğim kadarıyla; Başkanın Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklama sonrası Ünal Hoca baya tribe girmiş.

Kayseri maçı sonrası boğazda kalma muhabbeti oluyor bilindiği üzere.

Yöneticiler kamp ile ilgili dün Hocaya gidiyorlar ve kamp kadrosu ile ilgili görüşmek istiyorlar.

Ancak Ünal Hoca kampa katılmayacağını ve bırakacağını söylüyor.

Bunun üzerine konu Ahmet Ağaoğluna bildiriliyor.

Ağaoğlu’da madem bırakacaktı Kayseri maçına neden çıktı kardeşim, bıraksın o zaman diyor.

Öğrendiğim bu.

Sonrasında isimler gündeme geliyor.

Erol Bulut gündeme geliyor, ama başkan Alanya’da devam ettiği için olmaz diyor.

Şota’nın adı geçiyor, Ertuğrul Doğan kesinlikle olmaz deyip veto ediyor.

Mustafa Denizli konusu hiç geçmemiş.

Samet Aybaba adı geçiyor ama baya bir yöneticiden veta yiyor O’da.

Şuan Hüseyin Çimşir ile devam edilecek gibi göründüğünü söylediler.

Ayrıca Sergen’in de Yeni Malatya’dan ayrılma durumu varmış.

Durumuna bakacaklarmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o zaman bütün antrenörler kovulsun sivas'ın arkasında kaldılar diye, adamlar form tuttu lider oldu ne yapalım yani klübü mü kapatalım ? hani rıza için yazılanları bilmesem tamam diyeceğim.
            O gün Rıza'nın ardında sövenlerle bu gün Ünal'ın ardından sövenler %90 oranında aynı profiller.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vezirlik savasi..Bakalim kimin kellesi kopar..Demokrasilerde olur bazen böyle..Olan Trabzonspor a olacak..Fb yi sampiyon yapma operasyonunun bir parcasi sanki hepsi..
              Tıpkı Sadri şener-Şenol güneş zamanında olduğu gibi..
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hayirlisi olsun iki taraf icinde..onumuze bakalim
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ünal Karaman'ın "kimse benden şampiyonluk beklemedi" sözüne ayrıca güldüm. Evet beklemedi. Ama ortam şampiyon olmaya müsaitken, Abdüş dışında takım tam olarak hazırken şampiyon olacak bir oyun beklenir. Hatta ortam bu kadar müsaitken şampiyon olman da beklenir. "Yok ben olmuyorum" demek ayrı "ben bu işi beceremem" demek ayrı komik. Ayrıca Ünal Karaman ne futbolcuyken şampiyon olabildi ne de hocayken. "Kursaklarında/boğazlarında kalırım" diyebilecek özgüveni kendinde bulması da ayrı komik. Başkan ve hoca... sorununuz varsa kapanın bir odaya konuşun. Liseli tayfanın sosyal medya üzerinden birbirlerine yaptıkları gibi medya üzerinden birbirlerine laf sokması ayrı rezalet.

Gülmeyi gerektirecek bir durum yok. Zira Ağaoğlu'nun kendisi sezon başında bunu açıkladı.
                  Hoca malumun ilanını ortaya koyunca komik oluyorsa bu sözleri başkan ilk söylediğinde tepki gösterseydiniz?
                  Ortamın şampiyon olmaya müsait olduğunu neye dayanarak iddia ediyorsunuz? Onu da anlamış değilim.
                  Bjk, Gs ve Fb'nin kötü olması nedeniyle diyorsanız o zaman ligi bunların üstünde kapatan hocayı niye gönderiyorsunuz?
                  Ortada komik olan bir şey varsa böyle bir durumda hoca ile yolları ayırmak en komiğidir.

Beceriksizlik konusuna hiç girme. Zira oraya girerseniz duvara toslarsınız!
                  Zira bu takımı rezil halde alıp üç ay içerisinde iyi futbol oynar hale getirip geçen yıl ligi dördüncü bitiren bu hocadır.
                  Onca sakatlık, eksik ve formsuz oyuncuya rağmen bu sezon ligi üçüncü sırada kapatan da bu hocadır.
                  Ortada bir yetersizlik varsa bu durumu idrak edemeyip hocayı başarısız bulan beyinler yetersizdir.

Bir başkan saçma sapan transferler yapıp ekranlara çıkıp hocayı eleştirirse hoca da hakkını arar!
                  Başkan bu hadsizliği ve öz güveni kendine hak görüyorsa Ünal Karaman da kurbanlık koyun gibi davranamaz.
                  Burada eleştirilecek biri varsa önce başkandır. Medya önüne çıkıp hocasını linç etmeyecekti.
                  Ama geldiğimiz yerde görüyoruz ki bu linç de aslında bugün oynanan tiyatronun bir parçası imiş!

Yorum

• Trabzonspor bir kez daha siyasete mağlup olsu. Emegi geçenler kına yaksın.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Okuma yazma konusunda sıkıntın mı var? Merak ediyorum.
                      Sörloth bu sene direkt katkı veren tek transfer dedim. Kötü transferleri yazıyorum dedim. Okumuyor musun? Alooooo!!
                      Yoksa okuduğun halde söylediklerim işine mi gelmiyor? Hugo yerine Sturridge alındı. Evet! Tecrübeli forvet tiplemesi!
                      Aksini iddia ediyorsan seninle futbol konuşmaya lüzum görmüyorum. Benden uzak durman kafi...
                      Alıntı yaptığım şu yazının neresinde geçiyor Sörloth ???

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eleştirdiğiniz bu takım ligin 3. sırasında ve ezeli rakiplerinin üzere duruyor. Farkında mısınız?
                      Bu takımın hocası ligin ilk yarısında elindeki imkanlarla yapılabilecek olanların bence %80'ini yaptı.
                      Eleştirirken önce kadroya bakın lütfen. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir'in gerisinde bir kadro var.
                      Saydığım takımların maaş bütçelerine şöyle bir bakın. Kadrolarının genişliğine dönüp bir bakın lütfen.
                      Buna rağmen Ü.Karaman, önemli futbolcularını kaybettiği halde ilk yarıyı bu takımların üzerinde bitirdi.
                      Adamı takdir etmeniz gerekirken eleştiriyorsunuz. Şu yaptığınıza anlam veremiyorum.

Ligin ilk yarısı boyunca oynattığımız oyunculara ve elimizdeki kadroya baktınız mı?
                      Yusuf Yazıcı transfer oldu. Yerine kim alındı? Hiç kimse alınmadı. Ama kötü futbolun suçlusu kim? Hoca!
                      Ömür sezonu kapattı. Yerine kim oynuyor? Kariyerinde A takımı bu sene gören Yusuf! Kötü futbolun suçlusu hoca!
                      Rodallega gönderildi. Yerine kim alındı? Sturridge! Adam lig maçlarında 443 dk. oynamış! Ama suçlu hoca!
                      Toure gönderildi. Yerine Campi ve Fernandes alındı. İkisi çöp çıktı. Ama kötü futbolun suçlusu kim? Tabi ki hoca!
                      Mikel alındı. Adam ancak ilk yarının ortasında form tutmaya başladı. Ama kötü futbolun suçlusu yine hoca!
                      Ömür, Onazi, Ekuban, Mikel, Sturridge, Novak, Pereira ve Hoseini gibi oyuncular sakatlandı. Ama suçlu yine hoca!

Ok yaydan çıkmış, hoca geç kalmış öyle mi? Ok yaydan sezon başında çıkmıştı. Ama siz görmediniz sanırım.
                      Bu takıma adam gibi bir tane stoper alınmadığında ok yaydan çıkmıştı. Hüseyin'e mahkum edildiğinde yaydan çıkmıştı!
                      Yusuf yerine transfer yapılmadığında ok yaydan çıkmıştı. Onazi yerine aynı profilde isim alınmadığın yaydan çıkmıştı.
                      Sturridge ve Mikel gibi sakatlık nedeniyle oynanamamış, hazır olmayan isimler alındığında ok yaydan çıkmıştı.
                      Stoper hattına Campi ve Fernandes gibi yetersiz isimler alındığında aslında ok yaydan çoktan çıkmıştı.
                      Kanatlara Avdijaj ve Yusuf gibi riskli isimler alındığında ok yaydan çıkmıştı. Ama göremediniz sanırım.
                      Bu takımın bekleri Serkan ve Abdurrahim ile yedeklendiğinde aslında ok yaydan çıkmıştı.
                      Tüm bunları görmezden gelip Ünal Karaman'a nasıl suç buluyorsunuz aklım almıyor. Pes diyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon Türkiye bürokrasisinin en etkili şehridir. Siyasetin içinde bu kadar etkili olmanın bazı bedelleri vardır.
                        Asla tam bağımsız olamamak gibi...

Sadece iktidar değil , muhalefet bile en son Ekrem İmamoğlu ile buraya yönelmek zorunda kaldı.
                        Trabzon yönetimde bu kadar erk sahibi iken, siyasetten dışarıda kalması pek olası değil.
                        Eskiden de böyleydi de artik hocamizin gelecegine bile karar verir hale geldiler..Bir an önce bir katar is adamina satilisimiza ön ayak olsalarda hepimiz rahatlasak..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Önümüze bakalım... Bakacak önünüz kaldıysa bakarsınız arkadaşlar. Ne de olsa bu futbolu siz bizden daha iyi biliyorsunuz.
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu olaylardan sonra hangi yerli hoca Ünal Karamanın yerini almaya cesaret edebilir ki? En ufak başarısızlıkta topa koyulacağını biliyor. Ben de İlhan Palut ya da Erol Bulutu isterdim ama gelmezler bence. Hem gelecek olsalar ikisinin da sözleşmesi var nasıl olacak bu iş?

Giovanni van Bronckhorst ve Marcelo Gallardo diyorum. Genç ve orta seviye takımlarda belli başarı yakalamış isimler. Gallardo'nun sözleşmesi devam ediyor ama van Bronckhorst neden olmasın? Hazirandan beri boşta ve Feyenoord'da başarılıydı.
                            hocanin kendisi gelmek istiyorsa kulup cok bir sey yapamaz. ara bir noktada anlasilar, futbolcu transferi gibi dusunmeyin. sadece hocanin cv'sinde kotu bir veri oluyor, sozlesmeli takimi yarim birakma acisindan. topcu illa gitmek istiyorum deyince, kadro disi birakir, paf takima yollarsin vs de, hocayi ne yapacaksin, adam isine sarilmadiginda takim dibe gider direkt.

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öğrendiğim kadarıyla; Başkanın Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklama sonrası Ünal Hoca baya tribe girmiş.

Kayseri maçı sonrası boğazda kalma muhabbeti oluyor bilindiği üzere.

Yöneticiler kamp ile ilgili dün Hocaya gidiyorlar ve kamp kadrosu ile ilgili görüşmek istiyorlar.

Ancak Ünal Hoca kampa katılmayacağını ve bırakacağını söylüyor.

Bunun üzerine konu Ahmet Ağaoğluna bildiriliyor.

Ağaoğlu’da madem bırakacaktı Kayseri maçına neden çıktı kardeşim, bıraksın o zaman diyor.

Öğrendiğim bu.

Sonrasında isimler gündeme geliyor.

Erol Bulut gündeme geliyor, ama başkan Alanya’da devam ettiği için olmaz diyor.

Şota’nın adı geçiyor, Ertuğrul Doğan kesinlikle olmaz deyip veto ediyor.

Mustafa Denizli konusu hiç geçmemiş.

Samet Aybaba adı geçiyor ama baya bir yöneticiden veta yiyor O’da.

Şuan Hüseyin Çimşir ile devam edilecek gibi göründüğünü söylediler.

Ayrıca Sergen’in de Yeni Malatya’dan ayrılma durumu varmış.

Durumuna bakacaklarmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Abi bir durum daha var; yönetim içinde alternatif hoca arayışı da var ve bu durum bir şekilde hocanın da kulağına gidiyor. Bana kalırsa son 1 ayda, çok fazla karşılıklı güven bunalımı yaşatan olay meydana geldi ve kameralar önünde yaşanan bu birikimin bir sonucuydu. Tetikçiliğini yerel medya yaptı.

Yorum

• bence başkanın ve bazılarının planı Şenol hocaydı.bu plan tutmayabilir hoca gelmez alternatife yönelirler.bu yeterli bir plan değil yaza kadar iyi bir plan yapmaları şart.Ünal gitmesi doğru bir karar.
                                İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal in olasi gönderilisine yeni bir baslangic gören arkadaslar sundan emin olabilir..Yönetimin HICBIR plani ve hazirligi yok..
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X