İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı kişilerin hoca hakkında yazdıklarını okuyunca gerçekten iğreniyorum. Midem bulanıyor!
Gözlerinin önündeki apaçık gerçeği göremeyecek kadar dar bir kafa yapıları var. Hadsizlik de diz boyu!
Trabzonspor'un dar bir kadrosu olduğu tüm futbol camiası tarafından bilindiği halde bunlar inkar ediyor.
Onazi, Ömür, Ekuban, Mikel, Sturridge, Novak, Pereira, Sosa, Parmak, Yusuf gibi oyuncuları sakatlandı diyoruz!
Alt yapı oyuncularına forma vermek zorunda kaldık diyoruz ama kulaklarını tıkıyorlar. Sakat rolü yapıyorlar.
Bu takımın stoper hattın 21 ve 23 yaşında genç ve çaylak iki çocuk oynuyor diyoruz. İdrak edemiyorlar.
Onazi yokluğunda transfer yapılmadığı için orta sahada Sosa/Mikel oynuyor haliyle dirençsiz kalıyoruz diyoruz. Anlamıyorlar!
Ömür'ün yokluğunda A takım kariyerine Trabzonspor'da başlayan Yusuf oynuyor diyoruz salağa yatıyorlar.
Alınan star oyuncular sakat/formsuz geldi diyoruz. Kadromuz kötü değil diyorlar. Komedi gibi yahu!
Fernades, Campi, Avdijaj, Yusuf, Ahmet, Fıratcan, Doğan çok büyük transferler! Hoca bunlarla şampiyon yapamadı. Vurun!
Mikel, Sturridge de sakat/formsuz geldi. Bunlarla takımı şampiyon yapamıyor diye de vurun! Yakışır.
Elde bir tek Sörloth var. Onu da nasıl bulup aldılar, hayret ediyorum. Tesadüf olduğunu düşünüyorum.
Transferler çok iyi. Ama hoca bu müthiş flaş transferler ile takımı oynatamıyor. Haklısınız.
Takım geçen sezondan beri öne geçtiği maçlarda puan kaybetme lideri. Deplasmanda çok iyiyken, kendi evinde vasat. Tüm bunlar bir araya gelince sezonu iyi değerlendirip aradan sıyrılma adına ortasahaya bir süpürücü ve defansa lider stoper alındıktan sonra bu hoca değişikliğinin faydalı olacağına inanıyorum.SPOR SOSYOLOJİSİ...
Yorum
-
Hocanın oynattığı futbolu pek tutmadım bu sene ama şu olanlar hiç yakışmıyor hiç. Siyasiler yine bizi bitirdi. Rezil olduk herkese. Başkanın aslında başkan olmadığı ortaya çıktı. Ünal Hoca’ya yapılan ayıplar da aynı şekilde. Türkiye’nin rezil siyaseti bizi de rezil etti. Balık baştan kokuyor işte. Bu saatten sonra Ünal Hoca da kalsa yönetim de kalsa ilk başarısızlıkta ağır tartışılacaklar. Yazık oldu.
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'ın orta sahası adam yiyormuş.
Fatih Aksoy (Stoper)-Ziya Erdal (Sol bek)-Hakan Arslan
Pe Allahım..dikkat etsinler çiğ et yemesinler fazla.
Ziya miya.
Bizden iyi falan diyorlar. Sonra da milleti cahil falan ilan ediyorlar.
Adamlar Caner osmanpasa ile savunma kuruyor.
Elinde Hüseyin varken "hızlı stoper " alınmadı diyorlar.
Velhasıl kelam, bahane bahane bahane.
Hiç dinlememeli yönetim.
Bu sene bahane dışında bir şey görmedim teknik yönetimden.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'ın "kimse benden şampiyonluk beklemedi" sözüne ayrıca güldüm. Evet beklemedi. Ama ortam şampiyon olmaya müsaitken, Abdüş dışında takım tam olarak hazırken şampiyon olacak bir oyun beklenir. Hatta ortam bu kadar müsaitken şampiyon olman da beklenir. "Yok ben olmuyorum" demek ayrı "ben bu işi beceremem" demek ayrı komik. Ayrıca Ünal Karaman ne futbolcuyken şampiyon olabildi ne de hocayken. "Kursaklarında/boğazlarında kalırım" diyebilecek özgüveni kendinde bulması da ayrı komik.
Başkan ve hoca... sorununuz varsa kapanın bir odaya konuşun. Liseli tayfanın sosyal medya üzerinden birbirlerine yaptıkları gibi medya üzerinden birbirlerine laf sokması ayrı rezalet.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolayın siyasi olduğu kanıtlandı.
trazonspor üzerinden yine menfaat ve rant peşinde koşan berat ve soylu tarafı birbirine girmiş.
zaten bu ikisi birbirini zerre sevmiyor.
ekrem imamoğlu gitsin diyormuş.
kılıçdaroğlu’da ahmet ağaoğlu çıksın hocalık yapsın demiş...
Soltrollüğün yeri burası değil, gidin twitterda oynayınSPOR SOSYOLOJİSİ...
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman Soylu Ünal KARAMAN tarafında
Berat ALBAYRAK Ahmet AĞOĞLU tarafında
Bakalım kazanan kim çıkacak sonuç ne olacak...
Herkes bir safa geçmiş.
İnsanlar burada duygusal davranıyor bir hafta önce Ünal Karaman hakkında atıp tutunlar şimdi Ünal giderse yönetim gitsin yahu bir hafta önce yönetime sallıyorduk hep beraber hala bu takımın başında bu adam var diye şimdi ne oldu?
Boğazında kalırım sözünü eğer Ahmet Ağaoğlu'na dediyse Ünal hocam bence ayıp etti.Kim ne düşünürse düşünsün.Teknik direktör olarak hiç bir başarı yokken Trabzonspor gibi büyük kulübün başına kimse seni istemez iken Ahmet Ağaoğlu bu göreve getirdi.Bir çok olayda senin arkanda durdu.durdu.Ben Ahmet Ağaoğlu için dediğini düşünmüyorum yada öyle olmasını istiyorum
Yorum
-
Çare Spalletti, plase Roger Schmidtİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'ın "kimse benden şampiyonluk beklemedi" sözüne ayrıca güldüm. Evet beklemedi. Ama ortam şampiyon olmaya müsaitken, Abdüş dışında takım tam olarak hazırken şampiyon olacak bir oyun beklenir. Hatta ortam bu kadar müsaitken şampiyon olman da beklenir. "Yok ben olmuyorum" demek ayrı "ben bu işi beceremem" demek ayrı komik. Ayrıca Ünal Karaman ne futbolcuyken şampiyon olabildi ne de hocayken. "Kursaklarında/boğazlarında kalırım" diyebilecek özgüveni kendinde bulması da ayrı komik.
Başkan ve hoca... sorununuz varsa kapanın bir odaya konuşun. Liseli tayfanın sosyal medya üzerinden birbirlerine yaptıkları gibi medya üzerinden birbirlerine laf sokması ayrı rezalet.
Bir Hoca kim olursa olsun bir yöneticiye ''' Onların boğazında kılçık olurum ''' diyemez. Başkan ise kötü oyunun hesabını sorar, Rapor aır gerekirse de medya da yorum yaparak da sorar, Gazetecinin şu şu niye kötü oynuyor diye soracağı bir sorunun cevabında Başkan '' Bunu bana değil Hocaya sorun derse '' Hoca buna cevap verip trip mi yapacak. Ya da artistlik mi yapacak?
Eleştirileceksin de, Özel hayatınla da eleştirilebilirsin, Karakterinle de , Futbol taktiğin ve oyuncu tercihinle de eleştirileceksin. Eleşetiriye açık değilsen gideceksin evinde oturacaksın. Büyük Hoca eleştiriler karşısında verdiği cevaplar ve soğukkanlı duruşları ile olunur
Fatih Terim'e bakın, adam her hafta medyanın malzemesi, Şenol Güneş'e söylenmedik laf kalmadı. Ersun Hoca'nın ne karısı kaldı ne sevgilis, , özel hayatıyla sürekli gündeedeydi... Sana ne dediler?? Tarabzonspor'a bu oyun yakışmıyor , Gol attıktan sonra 14 puan kaybediyorsan ve gol yeme sorununa çözüm olamayıp da sürekli mazaret üretiyorsan dend,.. Demeyelim mi.. Sen kimsin ya.. kimse kusura bakmasın eleştirilirsin. Ve küsüp gidemezsin. Taraftarı yönetimin üzerine de salamazsın. Çocuk mu avutacağız. kim gitmek istiyorsa defolsun gitsin.. Biz zaten alışığız her zaman becerilmeye merak etmeyin.
Son söz? Yönetim eğer daha hedefli bir hoca ile devam kararı aldıysa saygı duyarım ve bu kişinin kim olduğuna bakarım ama yok eğer ortada bir plan yokken böyle bir kedi köpek dalaşı ile takım sabote ediliyorsa da bedelini herkes öderYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın oynattığı futbolu pek tutmadım bu sene ama şu olanlar hiç yakışmıyor hiç. Siyasiler yine bizi bitirdi. Rezil olduk herkese. Başkanın aslında başkan olmadığı ortaya çıktı. Ünal Hoca’ya yapılan ayıplar da aynı şekilde. Türkiye’nin rezil siyaseti bizi de rezil etti. Balık baştan kokuyor işte. Bu saatten sonra Ünal Hoca da kalsa yönetim de kalsa ilk başarısızlıkta ağır tartışılacaklar. Yazık oldu.
Asla tam bağımsız olamamak gibi...
Sadece iktidar değil , muhalefet bile en son Ekrem İmamoğlu ile buraya yönelmek zorunda kaldı.
Trabzon yönetimde bu kadar erk sahibi iken, siyasetten dışarıda kalması pek olası değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum