Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tuncay Lakot
    Ertugrul Doğan
    Mehmet Yiğit Alp
    Mahmut Aksu
    Baris Yurduseven
    Zeki Uzundurukan
    Serhat Albayrak
    Levent Ustabasi
    Ali çil
    Cevat Kol
    Ali Savaş

Buyrun Arkadaşlar tek tek yazdim isimleri . Takdir sizin
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor taraftarı ne derse o olur. Berat Albayrak, kombinesini alıp maçını izleyerek her taraftar gibi takımına destek olur. Ötesi yok.
      Berat Albayrak çok iyi bir Trabzonspor lu bunu biliyoruz bütün siyasilerden fazla iyi. Ama neden iyi giden takıma müdahale eder anlamadım aklında ne var..

Ben Aspor neden sessiz kaldı onlar ne alaka onu anlamadım.. Varmı Fikri olan varmı

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Berat Albayrak çok iyi bir Trabzonspor lu bunu biliyoruz bütün siyasilerden fazla iyi. Ama neden iyi giden takıma müdahale eder anlamadım aklında ne var..

Ben Aspor neden sessiz kaldı onlar ne alaka onu anlamadım.. Varmı Fikri olan varmı
        Müdahale ettiğini nereden biliyoruz?

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tuncay Lakot
          Ertugrul Doğan
          Mehmet Yiğit Alp
          Mahmut Aksu
          Baris Yurduseven
          Zeki Uzundurukan
          Serhat Albayrak
          Levent Ustabasi
          Ali çil
          Cevat Kol
          Ali Savaş

Buyrun Arkadaşlar tek tek yazdim isimleri . Takdir sizin
          Acaba kaçı yaptıkları işin eğitimini almış?

Yorum

• Trabzonspor'da Ünal Karaman depremi yaşanıyor! Son 9 sezonun en başarılı performansını sergileyen bordo-mavililerde Ünal Karaman'la yolların ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düşerken başarılı teknik adamın yönetimin Felix Magath'la temas kurması üzerine ayrılık kararı aldığı öğrenildi
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Lütfen böyle mantikli değerlendirmeler yapin

İlk olarak ertan okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaw sezonu geçtik her türlü sonuca göğüs geren bir yönetim ve taraftar var arkanda,5-0 lık malatya yenilgisinde bile arkanda durmuş bu beğenmediğin başkan ve taraftar lig yakalanan hedefe ulaşarak bitmiş yeni sezonda da takımın başındasın ,takımına transferler de yapılmış, sen hedef olarak gördüğün avrupa kupasında çoğunlukla gençleri oynatıyorsun eyvallah ,peki dinlendirdiğin oyuncularla hafta içi yine ne olduğu belli olmayan bir futbol oynuyor takım sen her maçtan sonra futbolculara şükranlarını sunuyorsun teknik-taktik hiçbir değerlendirme yok,hafta içi fransada psg ile oynayan gs aynı kadroyla gelip senin evinde gençlerle oynadığın avrupa kupası maçından sonra sahayı sana dar ediyor( onlarda çift ciğer var çünkü) kayseri maçı hariç evinde oynadığın son 4 maçtan 2 puan alabiliyorsun iki ,testinin yakında kırılacağını kabul etsin etmesin herkes görüyor bir sen görmüyorsun ve hiçbir başarılı td kariyerin yokken bu büyük camianın sorumluluğunu sana lütfeden başkana posta koymaya kalkıyorsun,arkadaşlar bu camia içinde ünaldan daha karakterli insanlar da mutlaka vardır mesela taraftar olarak hanginiz kendinizi ondan daha az karakterli görüyorsunuz? Karakter yetiyorsa başarılı olmak için milyonlarcası bulunur bu camia içinden,birini sevmek başka yeterliliğini eleştirmek çok başka,zaten bu saatten sonra ayrılık olmazsa çocuk sakat doğar

Yorum

• Kotu oynadigimizin hoca da farkinda ve sebeplerini zaten anlatti, cozum yoluna da kisaca uyumlu birkac transfer dedi.

İlerde basan, geriden hizli cikan takim izlemek istiyorsunuz da Mikel, Waka, Sturridge, Sorloth olmak uzere ilerde 4 oyuncumuzda pres ozelligi yok. Olmayacak şeyi istiyorsunuz sonra hocayi ve bunu soyleyenleri elestiriyorsunuz. Pes, Fifa da sen bunlarla şov yapabilirsin ama gercek hayata cok uzak kalmissiniz, gunumuz futbolunda bir takim 4-5 tane duragan oyuncuyu kaldirmiyor, bu tarz oyuncular bence maksimum 2 tane olmali ve gerisinde pres ozelligi mutlaka olmali.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Spor sayfalarını gezdim hiç birinde Ünal Karamanla alakalı bir haber göremedim, istifa etti ya da kovuldu şeklinde.. Çok ilginç ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum. Genelde hiçbir şey yokken yalan yanlış şeyler yazarak bunu haber diye okutuyorlardı ama şimdi haber dahi yok..
                  Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal Hoca ile şampiyon olamazmışız. Belki. Fakat filmi 1,5 sene geri saralım. Kimin hedefinde şampiyonluk vardı? Şu bataktan çıkalım kafi düşüncesindeydi herkes. Peki noldu da birden şampiyonluktan aşağısı başarısızlık addedilir oldu. Bunda hocalıktan bihaber! olan Ünal Karaman ın kurduğu yapıyla ve oynattığı futbolla şampiyonluğa dair umutları yeşertmesinin etkisi olabilir mi acaba?

Son yılların en iyi kadrolarından biri elimizde var diyorsak bu hocanın takıma kazandırdığı yeni (genç) oyuncular, verim alınamayan oyunculardan verim alması ve bitik adamları hazır hale getirmesi sayesindedir.

Çok çabuk unutuyoruz maalesef. Takım bütünlüğünün oluşmasında, oluşan bu güzel ortama her futbolcunun adapte olabilmesinde hocanın etkisi yok mu? Yoksa Mikel gibi bir adamı 30. dakika dışarı aldığı bir maçtan sonra küstürmeyip hala bu takım için oynamaya nasıl ikna edeceksin? Ya da oyuna aldıktan sonra çıkardığı Yusuf u bu seviyeye çekmek kolay mı?

Elimizde bir fırsat vardı ve yine teptik maalesef. Son yıllarda kulüp bünyesiyle uyuşan, camiayı kendine dert edinip bu minvalde çalışan, takıma aidiyet duyup bu aidiyeti futbolcularına da aşılayan, netice itibarıyla beklentileri aşarak zirve mücadelesinde tutan bir Hoca yakalayamamıştık. Onu da ellerimizle ittik maalesef.

Teknik taktik yetersizlikleri hep konuştuk. Hoca neden konuşmuyor dendi, sonra hoca biraz sorunlardan bahsedince sadece bahane üretiyor dendi. Sorunlar konuşuldu ama sorunların sebeplerine derinlemesine inilmedi. Bütün yapılamayanlar hocaya bağlandı. Ardından da şu kadar transfer lazım diye eklendi. Bu bir çelişki değil mi? Her maç gol yiyoruz, evet. Geniş alanda oynuyoruz, evet. Takım savunması kötü, evet. Peki başka bir hocayla savunmayı düzeltip bu denli hücum performansı alabilecek misin? Hoca son toplantıda durumun farkındayım oyuncu özellikleri gereği risk alarak hücum ile maçı koparmaya gayret ediyoruz dedi. Yani bu oyuncularla savunamam dedi. Tatmin oldun mu? Tabiki hayır.

Maalesef öyle bir kitle oluştu ki takım şampiyon olsa rakipler kötüydü CL ye bu hocayla gidersek duman oluruz diyecek tipler peydah oldu. Her maç öncesi bu sayfalara bu adam hoca değil, bu maçı almamız imkansız, iddiada şu kadar para basıldı gidin ailenizle eğlenin bu maçı alamayız diyen tipler maç kazanılınca ortadan buhar olup iki gün sonra aynı pişkinlikle karşımıza çıktılar. Şimdi de hoca olmasa da o kadar puanı alırdık demeye başladılar. Vallahi ayıptır.

O kadar çok konuşulacak şey var ki...
                    Sonuna kadar katılıyorum, biz akıllanmayız malesef hiçbir boku haketmeyen bir camiayız.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor taraftarı ne derse o olur. Berat Albayrak, kombinesini alıp maçını izleyerek her taraftar gibi takımına destek olur. Ötesi yok.
                      Trabzonspor son 2 yılda önemli atılım yapmıştır. Bu atılımda en büyük destek a. Ağaopluna aittir. Siyaseten de özellikle aldığımız sponsorluklarda berat albayrağın rolü eminim çok büyüktür. Yani sadece herhangi bir traftar gibi ddğil. Ümal hocada takıma aidiyet duygsu katmış ve elindeki neredeyse tüm oyunculara da bu duyguyu benimsetmeye çalışmıştır. Ama taktisyenlik konusunda çok iyi oldupu söylenemez. Ymnetim de özellikle sene başı transfer döneminde takımın en önemli mevkilerdeki sorununu görmezden gelmiltir. Ancak bana illa birini seç dersen ben ağaoğlunu seçerim. Ayrıca ünal hocayı da takımda ayrı bir pozisyonda konumlandırırdım ama artık iş işten geçti. Bakalım şok bir geçsin sonra enkaza bakacağız.

Yorum

• Jan Mari yine mamasını almış gıkı çıkmıyor dünden beri, bu saaaten sonra geri dönüş olmaz(inşallah yanılırım) hocayı göndericeklerdir. Eğer bu gerçekleşirse kimin geldiği önemli değil uzunca bi süre bu takımı takip etmeyi bırakırım sadece sonuçlara bakar geçerim.

Yorum

• Dün Mustafa Denizliydi, bugün Felix Magath.
                          Denizli dün yalanladı.
                          Magath işinin de basın yalanı olduğuna çok da şüphem yok.

Oyun konusunda gelip bana bahane sıralayan arkadaşlara defalarca aynı cevabı vermekten gına geldi.
                          Bütün eksiklerine rağmen bu takımın oynayacağı oyun bu değildi.
                          Sıralamadaki yeri sonuçtur. O konu ile ne zaman ilgileneceğimi de yazdım 40 kere.
                          Skora göre de değerlendirme yapmıyorum, yapmayacağım 1,5 sene daha.

O geldi bu gitti.
                          İçerde dışarda incitici derecede rezil bir oyun oynadık.
                          Altına sıraladığınız hiçbir bahane benim için şu oyuna yeter sebep olamaz.

Sizden çok daha çürük takımlara rezil olmayı alışkanlık haline getirmeye başlamış takımda onun yerine bu gelmedi, bu eksikti falan.
                          Bahaneler bahaneler.
                          1,5 senede takım savunması anlamında hiç adım atılmadığı zaman ancak he he der geçersin işte.
                          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 30.12.2019, 13:01.

Yorum

• Halil Şanlı'dan flaş sözler! Karaman'ı gönderen...

Trabzon yerel medyasının en gerçekçi kalemi Halil Şanlı, Ünal Karaman'ın ayrılmasına sebep olan 2 kişiyi açıkladı. Şanlı ayrıca Ağaoğlu'nun yeterli gücü olmadığını söyledi.

61trabzonhaber-

Trabzon basınındaki en cesur kalemlerden, 61TrabzonHaber imtiyaz sahibi Halil Şanlı, çarpıcı iddialar ile gündeme oturdu. Şanlı, Ünal Karaman'ı takımdan göndermeye çalışan 2 kişiyi açıkladı. Ağaoğlu'nun yeterli gücü olmadığı söyleyen deneyimli gazeteci "Trabzonspor taraftarı olayı çözecek yegane mercidir" dedi.

Halil Şanlı; "Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun da ne yazık ki yeterli gücü yok. Bana göre iyi bir Trabzonsporlu olan ve 27 seneden beri tanıdığım Ahmet Ağaoğlu bu kaosu yaratanlara engel olamıyor. Çünkü Trabzonspor yönetiminde kaos yaratan isimler gücünü bir takım siyasilerden alıyor. Trabzonspor taraftarı olayı çözecek tek mercidir. Bu olay sadece bir 'Ünal Karaman' meselesi değildir. Bu mesele; kendi çıkarlarını Trabzonspor'un üzerinde tutan ve bu bağlamda transfer icraatlarını her noktasına kadar yapma mücadelesi veren, bu uğurda teknik adamı dahi yok sayan çıkarcı takımına karşı verilen bir mücadeledir. Eğer bu yönetimden istifalar gelmezse ve Ünal Hoca gönderilirse hak ve adalet, Trabzonspor kaybeden olacaktır. Kazanan ise kendi menfaatini düşünen siyasetin itelemesi ile yönetime girenler olacaktır. Bana göre yapılması gereken bir ay içerisinde olağanüstü kongre gerçekleştirip Ağaoğlu başkanlığında yeni bir yönetimin göreve getirilmesi ve Ünal Karaman'ın hocalığı tartışılmadan görevine devam ettirilmesidir. Bunun için taraftar, Mehmet ali Yılmaz Tesisleri'ndeki bekleyişine inatla devam edip taşkınlık yapmadan medeni yollarla hakkın yanında yer almayı sürdürmelidir. Taraftar, bazı siyasilerin ve birçok gazetecinin boş laflarına itibar etmemelidir. Ne yazık ki makam işgal edip toplumun önünde görünenlerin büyük kısmı her zamanki gibi hak, vicdan, adaletin yanında değil yine şahsi çıkarları uğruna gücün yanında durmaktadırlar. Bu oyunu ancak taraftarın tepkisi bozabilir." şeklinde konuştu.

Ünal Karaman'ın ayağının kaydırılmasında emeği geçen 2 isme dikkat çeken Halil Şanlı ayrıca, "Kulübün içerisinde profesyonel maaşlı olarak çalışan 2 kişi bu çıkarcı güruhun istihbaratçısı konumunda çalışıyor. Bunların birisi son beş yıla kadar Trabzonspor'un tek bir maçına dahi gitmemiş aslında gerçek bir Galatasaraylı, bir diğeri ise çok daha acıdır ki Ünal Karaman'ın en yakınındaki sessiz ajan konumundadır." ifadelerini kullandı.

Yorum

• Sosyal medyada öyle iddialar var ki güleyim mi,ağlayayım mı bilemedim.
                              İlimunatiden tutun da
                              Masonlara kadar gitti mevzular.
                              Ohoooo konu nerelere gitmiş bir bilseniz

Yorum

• Bu sezon ki Başakşehir ve Sivasın kadro değeri bizimkinden daha mı yüksek ???
                                Son yıllarda zirveye oynayan başakşehirin hangi sezon ki kadro değeri bizden daha yüksek oldu ???
                                Demek ki mesele kadronun dolar veya euro değeri değil.
                                Mesele çok daha başka !!!!

İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tuttuğun takım 15milyon€ maaş bütçeli Trabzonspor, ligde diğer kadrolara bakmanızı öneririm.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X