Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk defa bir yönetimin kararıyla gurur duydum

adamlığına güvendiğim formasıyla uyuyup büyüdüğüm ünal hoca Trabzonspor başkanına boğazına takılırım diyemez.

biz böyleyiz.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam ne konuştun bir sus Allahını seversen.
      Ne oldu zoruna mı giiti
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        +1

Başkanın söylediklerine hocanın kapris yapıp verdiği cevaplar gereksizdi. İpler ne kadar gerildi bilmiyoruz. Bu gece bir karar çıkacak mı bakalım.
        Gereksizden öte tehdit ediyor.. Birileri bunu demisse Boğazına Takılırım..E diyen başkan?.Daha şampiyon dahi olmadan bu neyin egosu Ünal bey?. Ortadoğu da insanların egosunu yükseltme hastalığı var.Bu akşamdan sonra Ünal=onur
        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Bedava kombine istediklerini ama alamadıklarını yazdın. İspatlamazsan müfterisin.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk defa bir yönetimin kararıyla gurur duydum

adamlığına güvendiğim formasıyla uyuyup büyüdüğüm ünal hoca Trabzonspor başkanına boğazına takılırım diyemez.

biz böyleyiz.
            İşin sonunda Ağaoğlu gidecek gibi geliyor bana,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            trabzonspor

Yorum

• youtubda birisi canli yayinda klupten galiba
              kim bu haci?

İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
              ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk defa bir yönetimin kararıyla gurur duydum

biz böyleyiz.
                O kadar..
                Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gereksizden öte tehdit ediyor.. Birileri bunu demisse Boğazına Takılırım..E diyen başkan?.Daha şampiyon dahi olmadan bu neyin egosu Ünal bey?. Ortadoğu da insanların egosunu yükseltme hastalığı var.Bu akşamdan sonra Ünal=onur
                  Buna da katılıyorum çok ileri gitti, ha bence desteği alacağını bildiği için de bugün bu şekilde davrandı, yakışıksız işler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  trabzonspor

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takımda sıkıntı var.Sosa bile eskisi gibi değil.. Görmemek için kör olmak lazım
                    sosa 3-4 maçtır böyle.. ben bu akşamki durumla da alakalı olduğunu düşünüyorum..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih ben başkana muhalifim bilirsin de o lafları boğazına tıkarım diyen herifi hicbir başkan orda 1 hafta daha tutmaz.Ki bu başkan senin gibi futbol bilgisi sıfır olan birini oraya layık görüp arkasında durmuş ben olsam o akşam kovardım onu yallah kayserispora.
                      Ben bu olayın medyaya yansıdığı gibi gelişmediğini dusunmeyer başladım dostum. İki sıkı fiki arkadaş bunlar. Hoca çıt kırıldım biri değil. Gerçekten istifa gibi bir mevzu varsa hoca ilk baskana açar mevzuyu. Olaya başka bir perspektiften bakıyorum. Bu işin sonu, belki de mayıs ayının sonu bugünün eseri.olacak şampiyon olacağız.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünalda geldigi gunden bu gune gram idda var mı plan var mı hedef var mı?????Nasıl iddalı olacaksın Ersun yanal ilk heldigi gun Trabzonsporun sampiyonluk sureci baslamıstır dedi devere arası yusufu alsak sampiyonduk bjk aldı sampiyon oldu.
                        İyi de Allah aşkına vicdanınla söyle, geçen sene Ağustos ayında başkan ne diyordu bu konu hakkında ? Kanal kanal dolaşıp elinde A4 kağıtlarla aldığı enkazı anlatmıyor muydu ? Takım altyapısına yönelecek demiyor muydu ? Hedef neden yükseldi , hangi koşullar değişti de bu gün devre arasına şikecilerin bjk'nin ve gs'nin önünde giren Trabzonspor başarısız adlediliyor ?

Bizim rakiplerimizle şimdiye kadar oynadığımız 9 maç var. Yeni yetme Uğurcanlı , hatta Arda'lı kadrolar. Bunun Trabzon tarihinde bir eşi yoktur, belki Ahmet Suat hoca... Bu 9 maçta Trabzonspor 1 kez yenildi. Maçtan sonra Trabzon Lisesi şehitlerini ağzına alıp şov yapacağına; o maçta da yönetim adam olaydı da rakibi MHK ile işi pişirirken takımının hakkını masada koruyabilseydi...

Ünal hoca hakkında kimisi sizin yazdıklarınız olmak üzere burada çok fazla yerli yerinde eleştiri okudum. Hakkını yiyemem. Ama itirazım şuna: yine bir günah keçisi yaratıyoruz, buna alet oluyoruz bana kalırsa, sanki yaşanan tüm olumsuzlukların sebebi müsebbibi hocaymış gibi... Adam Sosa'yı kaptan yapmış bu günkü sorumluluk seviyesine getirmiş ama maç başlıklarına okuduğunda, Sosa'nın bile hocadan rahatsız olduğunu yazanlar, ima edenler oldu. geçen sene şampiyonluk kaçtı diyen dostlarımız var o takım 6 ay para almadı, devre arası transferi yasaklı geçirdi , nasıl unuttuk o kara günleri... Maalesef öyle kafamızdaki tasavvurlara göre bir futbol dünyası yok. Bu işin hala büyük kısmı duygusal bütünlük ve adanmışlık ile yürüyor. Daha azı teknik konular. Bu forumda şöyle böyle 10 seneden fazladır yazar çizerim, ki benim bu forumda yıllarca didindiğim konulardan birinin işin matematiği olduğunu da tanıyan dostlar bilir.

Bütün ihalenin hoca üzerine bırakılmış olmasına büyük itirazım var. Yusuf'un yerine adam mı geldi ? kenardan Doğan giriyor işte sevgili dostum , sağ kenarda hayatında profesyonel müsabaka tecrübesi olmayan Sarı'nın pişmesini bekliyoruz. "So called scout" ekibimiz en lazım yerlere Bosnalıyı ve Avdijaj'ı buluyor ama parayı harcadğımız transferler, dedemin de bulacağı; Mikel - Sosa yerine oynar belki- ve Sturridge - büyük topçu - ama belkide en riskli transferimiz.

Tamam yollayalım hocayı. Eyvallah. Ama yönetim bunun üzerinden aklanamaz. Sorumluluk başarıda da başarıszlıkta da ortaktır. Ayrıca yerine hangi hocayı getireceksin ? Ünal hoca geldiğinde rakam bile konuşmadı , şimdi alacağın hoca tazminatına kadar her şeyi şartnameye bağlayacak. Çünkü sonunun aynı olduğunu bilecek.

Yorum

• Ben adamın boğazına takılırım diyen takımın berbat futbolunu berbat savunmasını her takıma edilmesini kabul etmeyen adamın burda yeri yok..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Unali bu taraftar varken gönderemezler merak etmeyin kimse maça gelmez.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• aynen abi belki de gs gibi biz de kaos tan beslenme olayına girişmiş olabiliriz ama biz de tutar mı orası muamma

ama çok gereksiz büyüttük bence sanki ilk defa hoca gönderilecekmiş gibi taraftar gruplarının bu kadar olaya müdahil olması beni şaşırttı özellkle vira nın..

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnız infial gibi hocaya sahip çıkılıyor bu mükemmel birşey. Belki de başkanın hocayla birlikte bir polin yapıp camiayı tam manasıyla ayağa kaldırma girişimidir, inşallah böyle birşeydir.
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Başlıkta iki-üç kişi özellikle milletin sinir,stresine oynuyor. Aldırmayın dostlar. Bu işin altından Ağaoğlu-Ünal Karaman birlikteliğiyle kalkacağız. Özellikle bu iki üç kişiye "ok boomer" diyerek köşeme çekiliyorum.
                                En son B61 tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 23:26.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X