Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kötü oynuyoruz diye hoca mı gönderilir yahu? Puanı aldıktan sonra ne yaparsa yapsın. O zaman tiki-taka oynayalım ama her maçı kaybedelim. Bu nasıl mantık?
    Skora göre geleceğe karar verilmez.
    Geleceği gösteren oynadığın oyundur.
    Yönetici de orada belli olur.
    Doğru futboldan temellenmeyen puanların geçici olduğunu, üzerine temel kurmanın anlamsız olduğunu doğru idareci görür.
    Görmüşler zaten.
    Hocanın sunduğu sebepler de yetersiz görülmüş, ki ben de hemfikirim bu konuda.
    Bu olaydan önce de belirttim defaatle.

Yorum

• İlk olarak INCIK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      erol bulut en önemli adaymış. barış yurduseven canlı yayında söyledi şimdi.
      Sallıyor sisko sallıyor alanya hocasını niye versin sana bu siskonun hicbir dediğine inanmayın.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Kötü oynuyoruz diye hoca mı gönderilir yahu? Puanı aldıktan sonra ne yaparsa yapsın. O zaman tiki-taka oynayalım ama her maçı kaybedelim. Bu nasıl mantık?
        Kardeşim sadece kötü oyunla açıklanamaz bu durum , bence yönetime göre ( Bende aynı görüşteyim) mevcut kadro yapısıyla takımın çok daha ilerde bir seviyede olması gerekirdi puan sıralaması olarak, ayrıca bana göre Avrupada ki ciddiyetsizlik ve başarısızlıkta büyük rahatsızlık uyandırmış olabilir yönetim bazında çünkü Ünal Hocamız Avrupayı bir vizyon yeri değilde yük olarak gördü neredeyse elenmemize sevinecekti bu şekilde takımı ileri seviyeye taşıyamayız. Ha şuan yönetimin alacağı karar ve yerine getirilecek isim çok önemli , bakalım onlar ne kadar vizyon sahibi hep birlikte görücez.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alsaydın Denizli maçında 3 puanı o zaman? Tutan mı oldu?

Çökmüş Gs’den alsaydın 3 puanı?

Bu işler öyle olmuyor işte. İyi oynayamadığın için maç biraz kritik oldu mu 3 puanı alacak iradeyi ortaya koyamıyorsun.

Hocanın bu şekilde yollanmasını savunmuyorum bu arada. Takımda yolunda gitmeyen şeyler vardı futbol anlamında, bunu belirtmek istedim.
          Valla oyun kötü diye hoca göndermek komedi. Böyle saçmalıklar Madrid, Milan gibi zengin ve şımarık takımlarda olur. Sene başında yapılan aptal transferler sonucu işin bu yöne gideceği belliydi aslında. Hoca'da da suç var, istemediğin adam alınıyorsa orada durmanın bir manası yok.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sallıyor sisko sallıyor alanya hocasını niye versin sana bu siskonun hicbir dediğine inanmayın.
            Alanya'dan izin alınabilirse dedi zaten.
            Yüklenmeyin uşağa.

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu ligte ztn iyi top oynadinmi oylede boylede kazanirsin kötu lig cünkü ama iyi oynamiyoruz biyerde patlak verecek bu sezon basindan beri boyle ben her ne kadar istemesemde Senol günes gelse yarim sezonluna bu takim ikinci yari mac kaybetmez yazin kenara ama gelecenide sanmam
              Şenol Güneş gelse şampiyon olma ihtimalimiz doğar ama adam aptal değil, gelmez. Ben olsam ben de gelmem, bu kokuşmuş camiaya.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar gençler pek bi fantastik takılıyor, şunu bi anlayalım:

1. Bu ülkede A klasında 2 Hoca vardır, gelir şampiyon olur Şenol Güneş VE Fatih Terim (Terimin lobisi olduğundan 9 da 8 yapmış, Şenol Hoca belki de 9 da 9 dur ama elinden alınmıştır)

2. Diğer grup B klasmanıdır, Ersun-Avcı-Denizli-Aykut -Rıza

3. C klasmanı ise saman alevi gibi 2 başarıda oooooo yeni Terim oooo yeni bilmem kim denen ÇÖPLERDİR. Hamza-Ertuğrul _Bülent pek şişirilmişti nerdeler? Okan-Sergen-Erol neyi becermişler???

Orta sıra Anadolu klübünde 2 kez 3 büyütülmüşü yendiler diye şişirilir bu grup, esasen 5 para etmez C klasmanı adamlardır.

KAOSTAN çıkışın tek reçetesi siyasi baskı ile Şenol güneştir, ONUN DIŞINDAKİLER ÇÖP OĞLU ÇÖPTÜR...
                Okan akhisarla kupa aldı
                rizeyi sondan aldı nerelere geldi ki oynadıkları futbol fen değildi
                avrupa da gruptan çıktılar ( roma glachbach olduğu)

ligde 2. Sıradalar. Takımları avrupanın en yaşlı takımlarından ligin değil avrupanın ama adama haksızlık etmeye gerek yok

Yorum

• Seç beğen al.

Yorum

• çare şenol güneştir yarım sezonluk anlaşılır sezon sonu milli takıma geri döner. Tayyip erdoğanın tek bir telefonuna bakar. Şenol güneş ile şampiyon oluruz

Yorum

Şenol Güneş gelse şampiyon olma ihtimalimiz doğar ama adam aptal değil, gelmez. Ben olsam ben de gelmem, bu kokuşmuş camiaya.
                      valla o is bir telefona bakar bence maalesef siyasetin icinde bu takim bir telefonla senol trabzonda olur milli takima nasil geldise trabzonada oyle gelir

Yorum

Valla oyun kötü diye hoca göndermek komedi. Böyle saçmalıklar Madrid, Milan gibi zengin ve şımarık takımlarda olur. Sene başında yapılan aptal transferler sonucu işin bu yöne gideceği belliydi aslında. Hoca'da da suç var, istemediğin adam alınıyorsa orada durmanın bir manası yok.
                        Ben transferleri savunmuyorum. Yönetimi de savunmuyorum. Takımda sorun vardı. 3 puan alınıyor diye sümen altı edilemezdi bu sorun. Yönetimse yönetim hocaysa hoca.

“Transfere karışmıyorum” ayrı bir saçmalık zaten. O zaman alınan oyuncuya itiraz etme hakkın olmaz.
                        8. Kuşatma

Yorum

• Şenol hoca Beşiktaş'a gidnce bayağı sinirlenmiştim ama gitmekte haklıymış. Orada söylediklerini de kızmıştım ama yine haklıymış. İyi kurtarmış bu camiadan kendisini.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Açıklama niye yok hala? Bundan sonra bu birliktelikten hayır gelmez. Kısa sürede yeni hoca açıklanmalı. Yabancı hoca falan komik olur.

Yorum

• Böyle komedi camia olamaz ya
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Şenol güneş için devreye girenler varmış bakalım hayırlısı ama ben avrupa şampiyonası öncesi kendisini yıpratacağını sanmıyorum Şenol güneş uyanık adamdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X